admete 08.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 KarolaFajnie że wyszliście sami - imprezki zazdroszczę - a w szczególności możliwości odreagowania - oj jak mi tego brakuje....... Nie dziwne że budowa ma takie tempo - jak nawet w niedzielę zamiast odpoczywać po imprezie, lata się po sklepach i wybiera cały wózek rtv i agd i jeszcze na deser spotyka z fachowcem od schodów . Fajnie że macie już wykonawcę schodów - dobry i cena przystępna - super -cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Sprzęty fajne! Na jaki kolor schodów zdecydowaliście się? Ciekawa jestem jak wyjdą białe podstopnie, może zgapie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.01.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Niedługo chyba następna imprezka się szykuje, ale to już z Juleczką w roli głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.01.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 admete u nas weekendy są niemal jedynym czasem kiedy mozemy coś załatwić, bo na tygodniu Artur wraca z pracy po 16.15 a 17.30 Julka trafia do kąpieli i ok 18.00 już śpi, więc o wyjściu z domu nie ma mowy, a o przesunieciu jej spania niemal nie ma mowy bo kilkakrotne próby kończyły sie fiaskiem Więc mimo,że weekend poimprezowy trzeba było działać, swoją drogą z energiczną z natury Julcią za bardzo też byśmy nie poleżakowali a w sklepie była zachwycona, dużo ludzi , telewizorów, sporo się działo wiec była w swoim żywiole Pan od schodó od dawna był na dziś umówiony i nie dało się go "przełożyć" , anie chciało mi się jechać baaardzo, chociaż ostatecznie oczywiście ciesze sie,ze do spotkania doszło i kolejna zlecenie jest już odhaczone Wcześniej wstepnie byliśmy umówieni z innym stolarzem ale ciesze sie,ze mamy tego, jakość i cena wydają sie bardzo konkurencyjne Co do wyjścia bardzo tego potrzebowałam! Więc rozumiem Cię baaardzo, ale jeszcze chwilka i też będziesz mogła się troszeczkę wyrwać Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.01.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Mariomili schody będą z drewna jawor, kolor jaśniuteńki, chłodny, maja być na tle grafitowej ściany schodowej, zobaczymy jak wyjdą pod koniec marca Julci urodziny 24 stycznia Impreza zaplanowanan na 22 stycznia ( niedziela) .... będzie się działo Czsami mi się wydaje,że Julka jest z nami od zawsze, ale z drugiej strony czuje jakby urodzila się wczoraj, przed oczami mam jej wygląd porcelanowej, maleńkiej laleczki... A za 2 tygodnie koteczek skończy swój pierwszy roczek Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pamiętam jak rok temu czekaliśmy na wieści czy już jest;) Ja swoją imprezke mam dzień wcześniej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 08.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ależ ten czas leci. Pamiętam jak dziś jak czekaliśmy na wieści czy Julcia jest po tej stronie brzusia Ona kończy roczek, a nasz Igorek też jest z 2011 roku i ma dopiero 5 miesięcy i tydzień Znalazłam jeszcze jeden alfabet na allegro, ale już cały gotowy Nie wiem czy go widziałaś: http://allegro.pl/alfabet-dekoracja-pokoju-3d-literki-imie-i2043985788.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 eLTeeS Super ten alfabet!!! Nie wiem czy na niego się nie zdecyduje Dzięki!!!! No to nasze dzieciaczki z tego samego roku są :) Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) hej Karola! oglądam cały czas Twoje postepy budowlane, te drzwi wewnętrzne bez szybki widziałam w castoramie to drzwi polskone o ile dobrze pamiętm, też mi się spodobały, A ICH CENA JESZCZE BARDZIEJ wykonanie też ok ja jednak zobacze jak mi wycenią drzwi sosnowe u pobliskiego stolarza i wtedy będę myśleć Julka tak szybko urosła? już roczek !!! ale widze, że ma bardzo dobry znak zodiaku - wodnik - taki jak ja Edytowane 9 Stycznia 2012 przez blekitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Karola jak zamówisz i potwierdzisz że alfabet jest w porządku to i mój J się zgodzi już na zakup literek - bo teraz pewnie powie że jeszcze za wcześnie na takie rzeczy . Chociaż jak bardzo będę truć to go zamówi A ja jestem już od baaaaaardzo dawna pewna że go CHCĘ A tu taka niespodzianka -nie trzeba kombinować guzika ani samemu malować literek - mozna zamówić i już edit: mój J właśnie pyta o kolorystykę - zobaczymy czy można manipulować kolorami literek - róż zamieniłabym na żółty Edytowane 9 Stycznia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.01.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witaj Karolciu Mam pytanko o Twoje łóżko z tego co pamiętam białe pikowane????jeśli tak prześlij mi jeśli możesz namiary Miałam mieć brązowe meble w sypialni ale coś skłaniam się do białych ....Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cześć Blekitna, ciesze się,ze mówisz,że drzwi w realu też ok Mój A. dzisiaj je oglądał i też stwierdził,że są fajne, pomiar mamy umówiony na środe No Julcia to mały wodniczek do tego urodzony w dniu urodzin mojego taty W tym roku Julcia obchodzi roczek a jej dziadek równą 50-tkę Ja jestem z pod barana , i małego baranka chciałam, chociaz teraz oczywiści uwielbiam wodniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 admete ja już zamówiłam dzisiaj, jak przyjdą to cyknę foteczki i powiem co i jak Wziełam za pobraniem wiec powinny byc szybko eLTeeS jeszcze raz wielkie dzięki za namiar!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Saluś my kupiliśmy białe łóżko pikowane w duże prostokąty. Nie ma niestety zdjęć, bo ostatecznie nie złożyliśmy go i czeka na przeprowadzkę... Łóżko kupione w lubelskiej Galerii Diamentowej... może jak odszukam fakture zobacze jakąś firmę, lub nazwę Dam Ci znać Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Saluś my kupiliśmy białe łóżko pikowane w duże prostokąty. Nie ma niestety zdjęć, bo ostatecznie nie złożyliśmy go i czeka na przeprowadzkę... Łóżko kupione w lubelskiej Galerii Diamentowej... może jak odszukam fakture zobacze jakąś firmę, lub nazwę Dam Ci znać Buziaki :*** Acha dzięki Karolciu za info Szukam wiec dalej inspiracji Kobieta zmienną jest niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 09.01.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Karolina i Artur ooo fajnie, że Ci się spodobał. Myślałam, że to też widziałaś i nie byłam pewna czy wrzucać Kolory można zmieniać, no i wydaje mi się, że drogi nie jest Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Karolinka potrzebuje natychmiastowej pomocy, wiem że będziesz wiedziała coś na ten temat. rozmawiałam z firma która ewentualnie miałaby zrobić nam docieplenie poddasza na gotowo. wełna stelaże folia płyty, ogólnie po skończeniu ich prac będę miała poddasze przygotowane do malowania, i oni chcą ode mnie 45zł za metr, jak myślisz jaka to jest cena? ja nie mam zielonego pojęcia czy to mało czy dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Aniu wpadłam na chwilkę więc odpiszę na szybko Cena jest baaaaardzo niska, ja znam średnią cen za zakres prac o których mówisz 80-90złm2. Sama teraz płacę 65złm2 ale za same stelaże, płyty, gruntowanie... a wcześniej płaciłam za pianę wiec... wyszło drożej niż z wełną... ale my byliśmy tego świadomi. Aniu dowiedz sie jaką grubość wełny chcą wam dać, i jaka to wełna, ja sie na wełnach nie znam ale podobno są dobre gatunkowo i złe, wiec warto sprawdzić.. Dobrez by było też sprawdzić jakies prace tej ekipy, bo docieplenie to jedna z najważniejszych rzeczy! Po pierwsze ważne by wełana była zrobiona dokładmnie (brak mostków termicznych itd.) a po prugie płyty k-g żeby nie tworzyły potem "fal dunaju" Ja już kiedyś to przerabiałam, wiec uczulam Jeżeli są dobrzy, to jest to niewątpliwa okazja!!! Pozdrawiam seredecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Karolinka czekałam na Twoją odpowiedz więc dzięki ale tak jeszcze na szybko jak masz czas bo nie wiem czy zrozumiałyśmy sie na 100% materiały są moje wiec sama sobie zakupie wełnę więc włożą mi taką jaką chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 09.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Karolu, ale jaja, wyobraź sobie, ze mamy upatrzone te same drzwi Najpierw wyczailiśmy je w necie, potem zupełnie przypadkowo wpadliśmy na nie w Castoramie, jak pojechaliśmy po nowe ledy, bo stare nam padły. Zaskoczenie - drzwi w realu jeszcze ładniejsze niż w necie! ALE - ja już zrobiłam całe badanie środowiskowe ich dotyczące i - ten model w Castoramie jest tylko z plastrem miodu w środku, czyli pukasz jak w głowę kapusty, głuchy dźwięk się roznosi (nieprzyjemny), są puste w środku po prostu i mocno akustyczne. My będziemy je kupować od Polskone jbezpośrednio i dopłacać do wypełnienia płytą pełną. Wtedy i brzmią lepiej i mocno hamują dźwięki. Wydaje mi się, że u Ciebie na górze to ważne - bo hałasy z salonu będą szły na górę. Dopłata do pełnej płyty to 170zł według katalogu, który posiadam. Rzeczywiście błocko macie niezłe, czekam na zdjęcia z piękną kostką Edytowane 9 Stycznia 2012 przez Aggula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts