Saly 09.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Karolinka czekałam na Twoją odpowiedz więc dzięki ale tak jeszcze na szybko jak masz czas bo nie wiem czy zrozumiałyśmy sie na 100% materiały są moje wiec sama sobie zakupie wełnę więc włożą mi taką jaką chcę Hej Jeśli mogę się wtrącić i coś doradzic: W mojej okolicy średnia cena to ok 55 zł m2 w tym stelaże, sznurki, wełna koniecznie na przemian jedna grubośc w jedną str Druga w drugą + folia taka srebrna ponoć najlepsza+ płyty + gipsowanie+gruntowanie BEZ MALOWANIA KOSZT robocizny bez materiałów Twoja cena wydaję się atrakcyjna - wiec jeśli ekipa też wygląda przyzwoicie Bierz Ich Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 dzięki za odpowiedz sprawdzę jesze jutro inna firme i zobacze ile oni biorą, o tym że na przemian oni też mi mówili jeśli chodzi o materiały to jakie kupie takie będę miała więc raczej wybiorę te lepsze. dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2012 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Karola szykuje się wspaniała impreza A Julcia zrobiła dziadkowi niesamowitą niespodziankę w zeszłym roku - najwspanialszy prezent dla dziadka:). Czas ucieka a dzieciaki rosną baaaaaaaaaaardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2012 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aniusia to sie nie zrozumiasłyśmy ja mówiłam o cenie z materiałem , bo ja 98% prac biorę z materiałem. teraz płacę 65złm2 ale z materiałem;) Więc to zmienia postac rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Cześć Aggulka Widzę,że sporo osób zainteresowały te dzrwi, ale w sumie nic dziwnego bo wyglądają faaaajnie a cena sama wiesz, najakorzystniejsza Dzięki ,że zwróciłaś mi uwagę na to wypełnienie!!! Jutro jesteśmy umówieni na pomiar więc wszystko ustale i weźmiemy napewno te z pełną płytą, chociażby właśnie ze względu na sypialnie znajudujące się na górze, gdzie pustrka nad salonem bedzie hałasy roznosić Błocioro mamy straszne, niestety na zdjęcia trzeba będzie jeeeeescze poczekać, bo od etapu jaki pokazywałam na fotkach kilka dni temu nic się nie zmieniło, ekipa pojawiła się dopiero dzisiaj Zobaczymy co uda im się zrobić.... a tak chciałambym,zeby udało nam sie to skończyć przed zimą ... no nic ile nie zrobią będzie zawsze cos do przodu, chociażby te schody i taras .... Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Saluś no ja właśnie mówiłam o kosztach robocizny z materiałem, więc dlatego wyszła taka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 admete po godzinie wpisu widzę,że dzieciaczki zafundowały Ci wczesną pobudkę! Dziadek niesamowicie duuumny oczywiście Ja miałam cesarkę wiec datę poznałam tydzień wcześniej A imprezka będzie Szkoda,że nie w nowym domku, no ale nadrobimy to impezką imieninową Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.01.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Karola z materiłem to bardzo dobra cena u mnie (po Wawą) za samą robocizne biorą 50 zł za m2 a ile wyjdą mnie materiały??? (grupość wełny razem 25 cm) średnio za m2 ktoś się orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.01.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dziewczynki (wszystkie które pisały o drzwiach) O którym modelu mówicie konkretnie????Tak zachwalacie - a ja póki co zakupiłam w Praktikerze na górę a na dół chce"coś" lepszegoale te z praktikera - takie średnie chyba i jak macie na oku coś fajowego to dajcie namiar.Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.01.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 hEJ SALY! my mówimy o drzwiach polskone : simple wersja 00: http://pol-skone.ecpaper.eu/2012/#page=20-21 fajne proste nowoczene tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 blekitna my tez chcemy tak jak Ty położyć razem 25 cm podobno ISOVER SUPER-MATA jest dobra cena to 15cm -22,79 i 10cm -15,49 zobacz sobie na stronie http://www.pph-henko.pl/?1,isover-super-mata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.01.2012 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Na zdjątka poczekamy - najważniejsze że kosteczka się kładzie . Mam nadzieję że chociaż Ty się wyśpisz i wypoczniesz - moje dziecię bije rekordy we wstawaniu - dziś 2.30 jak uśnie pierwszy wstanie drugi - i tyle z mojego spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.01.2012 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Belkitna te 65zł/m2 które teraz płace to oczywiście bez kładzenia docieplenia (bo my mamy tą pianę) panowie mają położyć stelaże, płyty g-k i przygotować pod malowanie... ale i tak oferta jest dobra bo miałam też za taki zakres prac 90 i 100zł/m2 ale biorąc pod uwagę,ze tyle biorą z wełna i jej położeniem, to było drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.01.2012 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Saluś tak jak już Ci blekitna pisała drzwi polskone, to we które wrzuciłam w dzienniku, pełne skrzydło drzwiowe bez przeszkleń Najprostrze drzwi świata ale mi właśnie takie sie podobają, no a cena bardzo korzystna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.01.2012 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Hej admete Mam nadzieję,ze nie będzie dzisiaj padać.... przed chwilą widziałąm prognozę w TVN24 no i chmurka nad lublinem, śnieg i deszcz ale może się myla, może to przyjdzie dopiero po 17.00 ??? ajjjjjj.... tzreba się łudzić Żeby tak do końca tygodnia pogoda była względna to większość była by położona.... a dobre i to Ja się dzisiaj wyspałam, narzekać nie mogę, ale mi pomaga nocami Artur, Julka budzi się 2 razy na karmienie i on ją karmi Rano jak ona wstaje o 5.00 wymieniamy się i do 7.00 mamy dyżur po godzince, a druga osoba śpi, suuuper układ W dzień za to Julka śpi mi 2x 30min więc zbyt dużo luzu nie mam .. Oczywiscie wszystko sie zmienia przy ząbkowaniu czy chorobach, wtedy pełny dużur I snu mam (mamy) czasami 3 godziny ale to sytuacje awaryjne... Buziaki kochana i trzymam mocno kciuki za "nawrócenie " sie dzieciaczków na drogę dłuuugiego spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.01.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) B]Karola[/b] przebiegłam przed chwilą dziennik ale nie ma chyba zdjęcia opłytkowanego garażu? Bo chciałam zobaczyć co położylaś na podłodze i na ścianie? O kolory mi chodzi. Bo do kotłowni to dam jak większość szare, chyba te same płytki na podłogę do garażu też - ale co na ścianę w garażu? Chyba pisałaś u mnie ale nie mam oczu dziś do przeszukiwania wątku Acha...przeglądając dziennik zobaczyłam Twoje ustawienie kolorów literek - jak je zrobiłaś - ja zielona we wszelakich programach komputerowychc-chyba muszę poprosić znajomych żeby mi szybki kurs zrobili edit nie spojrzałam że odpisałaś fajny macie układ z mężem - mojego nic nie dobudzi więc taki układ by się nie sprawdził Edytowane 11 Stycznia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.01.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Admete płytki w garażu będą układane w sobote. Miały być układane wcześniej ale ekipa od kostki tzrymała tam swoj sprzęt i inne. Płytki na podłodze w garażu będą szaro-beżowe, a naciskiem na beż A na ścianach będzie tylko cokół, 10cm, a ściana bedzie pokryta dzisiaj tyniekm elewacyjnym takim jak stosuje się na zewnątrz , tyko tu baranek będzie miał strukturę 0,5 czyli będzie drobniuteńki. Kładzienmy tynk, bo my docieplaliśmy w garażu sufit 15cm styropianu ( nad garażem jest nasza sypialnia) i dwie ściany przylegajace do domu (10cm) . Wprawdzie garaż będzie podgrzewany ale jednak, docieplenia nigdy dość . Oczywiscie po tym dociepleniu mogliśmy położyć płytki ale my tym razem od początku chieliśmy malować garaż farbą a ostatecznie w cenie docieplenia garażu pan zaproponował nam ten tynk, wiec na to sie zgodziliśmy. JA też z programami na bakier, ale mój Artur wręcz przeciewnie, wiec on mi pokazał co i jak, wiesz ja zapisywałam obraz w tym sklepie peticado gdzie najpierw tworzyłam literkę, potem ją kopiowałam do wodra gdzie mogłam nią manipulować, wieczorkiem napisze ci dokładnie co i jak ale było to troche żmudne było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.01.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Karola nie było mnie u Ciebie chwilkę a tu taaakie zmiany:)Fajnie, obrazowo piszesz i naprawdę czytając dziennik można sobie doskonale wyobrazić jak będzie wyglądał Wasz dom:) Pogody dziś życzę wymarzonej (oby nie padało, oby nie padało) i trzymam kciuki - u mnie bezdeszczowy dzień też by się przydał... A raczej bezdeszczowe 2 tygodnie;) ps. również zazdroszczę układu u nas tylko ja wstaję do Łobuza:/ps2. uściski dla Julci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 11.01.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 blekitna my tez chcemy tak jak Ty położyć razem 25 cm podobno ISOVER SUPER-MATA jest dobra cena to 15cm -22,79 i 10cm -15,49 zobacz sobie na stronie http://www.pph-henko.pl/?1,isover-super-mata dziekuje Ci bardzo za link, mysle, że 25 będzie wystarczająco w sumie jak rozmawiałam z jednym inteligentnym budowlańcem to mówił, ze 20 już wystarczy, ale lepiej troche więcej niż za mało Karola zapomniałam przecież że u Ciebie ta piana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 11.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Karolina miałam sie Ciebie zapytać o ogrodzenie jakie planujesz, czy masz już jakieś inspiracje? jesli tak to wrzucaj koniecznie, bo mi strasznie to głowe zaprząta... nie wiem czego chce od ogrodzenia... może i ja sie troche zainspiruje (chodzi mi o brame i przęsła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts