Karolina i Artur P 16.01.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 mariomili witaj Dzięki ogromne za wiarę i za kciuki!!!! Tak miał być odkurzacz centralny, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy, powodów było kilka m.in opinia znajomych który posiadaja O.C i nie są zadowoleni, brak miejsca na centrale, mamy małe pomieszczenie przy garażu ,zwane kotłownią Podobno nieprzyjemny zapach wydobuwający się z instalacji, średnio wygodny, bardzo długi wąz do odkurzania i tak jakoś byliśmy zalatani na etapie instalacji,ze skupiliśmy sie na klimie i innych a odkurzacz olaliśmy.... Pozdrawiam!!!!! MarJel fart inwestorski to podstawa przy budowie Szczęścia nigdy za dużo Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.01.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 witam! śliczna ta szafka na buty w starym domku, można wiedzieć z jakiego sklepu? To poczciwa IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.01.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 admete no wybór oświetlenia jest ogromny!!! A ja ciągle nie wiem czy klasyka... czy proste formy bardziej nowoczesne.... chyba chwilowo (czyt. dzień-dwa_ odpuszcze temat żeby sobie to jakoś poukładac w głowie Ważne żebyś wybrała oświetlenie zewnętzrne przed zrobieniem docieplenia z z ewnątrz i elewacji , ja w poprzednim dopmu zrobiłam odwrotnie i bardzo żałowałam.... bezmyślnie kupiłam oświetlenie np na podcień takie które powinno być montowane niże bo kinkiety były wysokie ... a tam kabelki juz wysoko wypuszczone i bardziej stworzone pod kinkiety ze zwisem do dołu.... a poprawki na kolorze zawsze widać Więc wiem że ja max w lutym oświetlenie muszę kupić A twoje linki będę pochłąniać w nielicznych wolnych chwilach Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.01.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Saluś polecam sie na przyszłość, chociaż ja nic nie zrobiłam Szukaj i wklejaj co znajdziesz, jestem ciekawa co wykombinujesz bo zapowada sie piękne oświetlenie Buziaki wielkie Witam od rana:-) Mnie tak ostatnio pochłonęła budowa, że zapomniałam że już jest dobry moment na wybór zasadniczego oświetlenia A Ty masz tak fajnie zawsze wszytko wcześniej przemyślane i wcześniej myślisz już o następnym etapie i budowy i zakupów I bardzo dobrze bo się wzięłam i mam jeszcze chwilkę czasu na zakup A to co kupiłam to w dobrej cenie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.01.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 edit. te światłowodowe żyrandole cuuudne ale ceny też cuuudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.01.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Saluś ja sama czasami ledwo panuję, nad zakupami, jeszcze troche oświetlneia mi zostało do kupienia w najbliższym czasie i zamknę ten rozdział Wiesz,ze ja mam mieć kuchnię montowaną 1 marca!!! nie wiem jakim cudem się to może udać?!?! Oczywiście stanę na głowie żeby się udało Wziełam wcześniejszy termin, bo firma lubi mieć małe opóźnienia, chociaz chyba dobitnie im wytłumaczyłam,że nie po to nie mam na budowie dnia opóźnienia,żeby potem z ich powodu co kolwiek zmieniać. Zawsze ja moge przesunąć montaz Plan jest taki zeby na 1 marca pomalowac tylko kuchnie, a z tydzień później reszte domu... meble zabezpiczymy i beda czekac na nasz a przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kuchnia 1 marca http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif toż to już za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.01.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Bosheeeee.... amete nie za miesiąc tylko za 1,5 miesiąca Nie przerażaj mnie bardziej niz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2012 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dasz radę ze wszystkim !!!!. Podejrzewam że nie będziesz przesuwała nawet terminu montażu . Dlatego w Twoim dzienniku BĘDZIE SIĘ TERAZ DZIAŁO - a my będziemy podpatrywać i się uczyć jak sie wszystkie sprawy budowlano - wnetrzarskie załatwia szybko i sprawnie Projekt kuchni ładny - prosty - nowoczesny - lubię takie zabudowy (dlatego i u mnie taka będzie mimo odmiennego stylu) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Karolinka No powiem Ci 1 marca na termin montażu kuchni SZOK:jawdrop::jawdrop: U mnie przez Pana Rysę czyli płytkarzy termin montażu kuchni został przesunięty na ok 15 luty..... Tym samym termin przeprowadzki planujemy dopiero na marzec Ale Tobie tylko pogratulować i kciukasy trzymać Pozdrawiam serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 admete, jak to wyjdzie z tą kuchnią to nie mam pojęcia Tak naprawdę można to zrobić z palcem w nosie, problem jest jeden WILGOĆ to ona jest naszym wrogiem nr.1 kiedy z nią wygramy, reszta to pikuś Tak jak pisałam dziś w dzienniku, można było by lecieć z płytami już a my robimy przerwe do 6 lutego.... Mrozik który mamy teraz za oknem -5C i przebłyskujące słońce sprzyja suszeniu, Artur był rano na budowie 30min, wszytko otwarte balkon, drzwi okna i pełne wietrzenie, zostawił 3 okna otwarte i pojechał do pracy teraz są tam juz panowie od K-G topozamykali już Ogrzewanie nastawione na 16C jak będą sie robić karon-gipsy w lutym zwiękrzymy do 20C.... OBECNA MISIAJ - WYGONIĆ WILGOĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Saluś zobaczymy czy firma na tego 1 marca sie wyrobi Ja postaram sie wszytko przygotować a jak będzie zobaczymy w sumie do 1 marca mamy jeszcze półtora miesiąca a to kupa czasu! U nas przeprowadzka w kwietniu.... mam nadzieję = musi tak być! Ja już czekam z niecierpliwością na Twoją kuchnie!!! A jak z kamieniem???? Zamówiłaś już na blaty??? Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.01.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Wilgoć - to wilgoć z nią lepiej nie zadzierać Niech sobie spokojnie wyschnie (chociaż u Ciebie - podobnie jak u mnie słowo SPOKOJNIE nie istnieje )))) Karolcia tempo expres!!!!- mam nadzieję że masz sprawdzonych Panów od płytek i już niedługo będziemy podziwiać Twoje łazieneczki Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.01.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Saluś zobaczymy czy firma na tego 1 marca sie wyrobi Ja postaram sie wszytko przygotować a jak będzie zobaczymy w sumie do 1 marca mamy jeszcze półtora miesiąca a to kupa czasu! U nas przeprowadzka w kwietniu.... mam nadzieję = musi tak być! Ja już czekam z niecierpliwością na Twoją kuchnie!!! A jak z kamieniem???? Zamówiłaś już na blaty??? Buziaki :**** Tak zamówiłam już kuchnię Cena jak cena- wyśle Ci na priv Co do kamienia - najpierw zamówiliśmy obudowę kominka z tym, że u nas obudowa przechodzi w półkę pod sprzęt i w sumie wyszło ok 5 metrów kamienia I znowu zdziwienie ceną Ale to już zamówione i czekamy na montaż za ok tydz Jak wyjdzie faktycznie fajnie to wtedy dopiero zamówimy do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 17.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witaj Karola Lampa i kinkiety śliczne, a kuchnia już tuż, tuż ... to Wasze tępo budowlane...WOW...WOW...WOW No a z wilgocią to ciężko ją tak na szybko wygonić, ale najważniejsze że grzejecie w domu i wietrzycie, to sprawdzony sposób Zapomniała bym o kostce, śliczna klasyczna i jak plac wyglądu nabrał, super czy będę wścibska jak dopytam, jakie pomieszczenie jest zaplanowane gdzie bawole okno, bo jakoś nie doczytałam Serdecznie pozdrawiam i całuski dla Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Wiesz,ze ja mam mieć kuchnię montowaną 1 marca!!! nie wiem jakim cudem się to może udać?!?! Oczywiście stanę na głowie żeby się udało Karola do marca jeszcze ile czasu, spokojnie się wyrobicie, położenie płytek na podłodze raczej dużo czasu nie zajmie, a tak będziesz miała najważniejsze z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Karolinka ale mieliście szczęście z tą kostką aż ciężko w to uwierzyć super ze się udało hm....1 marca meble kuchenne?? znając was wydaje mi się że się uda. pamiętasz jak pytałam o tą firmę od ocieplenia poddasza? wzięliśmy ich zaczynają zaraz po świętach w kwietniu dzwoniłam do innej firmy to powiedzieli mi że chcą od 50do 90zł z metra za taką samą pracę, więc nie ma o czym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Cześć Dominika Dzięki wielkie za TYLE ciepłych słów No z wilgocią łatwo nie jest ale mysle że jesteśmy na dobrej drodze A co do przeznaczenia pokoju w wolim okiem.... teraz będzie to pokój gościnny.... a kiedyś ewentualny pokój drugiego dziecka Pozdrawiam serdwecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Hej mariomili Dzięki za wiarę w nasze szaleństwa Oczywiście położenie gresu to najmniejszy problem, musimy tylko jeszcze zrobić tam zabudowe karton-gips i pomalowac jeszcze kuchnię ( jako pierwszą) a do tego wilgoć musi zniknąć z naszego domu Ale z dnia na dzień jest lepiej więc jestem dobrej myśli Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Cześć Aniu no z kostką zdecydowanie nam sie udało! Fajnie,ze dogadaliście się z naszymi wykonawcami Czyli będziecie ocieplać pianą i dobrze, bo ja już widzę,że to była dobra decyzja Z ekipy też jestem zadowolona i jego podwykonawcy będą robić u nas jeszcze kilka rzeczy Buźka :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts