Saly 19.01.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ALE POSTĘPY !!!! SUPER Bardzo podoba mi się Wasza Bilardownia i że będzie tam barek My z tym sfrajerowaliśmy i na razie nie ma barku Może potem się dołoży ale to "potem" często przeciąga się w wieczność Co do sypialni - uśmiałam się Ale biały jest teraz częstym gościem w sypialniach Więc Fajnie W weekend chyba ruszę do Ikei bo widziałam na str też fajne skrzynie z tej samej kolekcji MALM aby ustawić przed łóżkiem ale nie widziałam ich na żywo Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.01.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Saluś ten nasz "barek" to taka prowizorka;) wiesz to pomieszczenie nie jest na tyle duże żeby tam postawic jakieś sofy czy stoli, a ponieważ pomieszczenie ma naturalna wnękę przez sąsiadujący komin postanowiłam to wykorzystać jako miejsce na odstwienie drinka i dobrze żeby była możliwość by sobie przysiąść A żeby nie nabawić sie słabego uczucia bliskości ściany .... będzie wklejone lustro... jeszcze sama nie wiem jak to wyjdzie.... Jedź kochana do tej Ikei na rekonesans Z sypialnią jaja, ale mi to pasuje;) Buziaki :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.01.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Saluś ten nasz "barek" to taka prowizorka;) wiesz to pomieszczenie nie jest na tyle duże żeby tam postawic jakieś sofy czy stoli, a ponieważ pomieszczenie ma naturalna wnękę przez sąsiadujący komin postanowiłam to wykorzystać jako miejsce na odstwienie drinka i dobrze żeby była możliwość by sobie przysiąść A żeby nie nabawić sie słabego uczucia bliskości ściany .... będzie wklejone lustro... jeszcze sama nie wiem jak to wyjdzie.... Jedź kochana do tej Ikei na rekonesans Z sypialnią jaja, ale mi to pasuje;) Buziaki :** Pojadę do Ikeiki i zdam relację Mam na szczęscie nie daleko Dobrze że nam ją w Łodzi w końcu otworzyli Co prawda po drugiej str miasta ale co tam i w tygodniu darmowa pyszna kawa Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.01.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to super W Lublinie miała być otwarta w tym roku ,a le wszystko sie poprzesuwało i ma być dopiero w 2013 roku buuuu... Ale na pocieszenie jest Wa-wa, jedzie sie dosć szybko, a my tym razem zostaniemy w Wa-wie na 2 dni, więc zaliczę jeszcze kilka sklepów;) Julcia zostanie z babcią, a my przenocujemy w hotelu , wieczorem wyjdziemy na jakąś kolacyję, jednym słowem przyjemne z pożytecznym A kawke w takim razie trż zaliczę Szkoda ze nie mieszkasz blizej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ciekawa jestem tej Waszej bilardowni - super się zapowiada Fajnie tak oglądać Wasze postępy - ja kompletnie nie obeznana z etapami budowy i wykończeniówki podpatruję i chłonę jak lekcję w szkole Jak przyjdą moi fachowcy nie będą mi musieli niczego wykładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Trochę podobne do naszego zwisu z kulkami http://www.stardustmoderndesign.com/2011/05/leucos-fairy-s-g-modern-group-pendant.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.01.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Parapeciki fajne, zrob zdjęcie w swietle dziennym, z czego są wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Karolcia - no muszę to napisać po raz kolejny Idziecie jak burza Już myślałam ze dziś nic nowego nie przybędzie a tu bach PARAPETY i to jakie ładne Kolor z tego co widać neutralny - do wszystkiego pasujący FAJOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 admete najgorsze jest to,z e ja jakoś nie mam do końca wizji ten naszej "bilardowni" .... Chciałabym ją zrobić troszke ciemniejszą... taką wieczorową ... ale jakoś ta cała moja wizja mi nie idzie Moze z czasem, nabieżąco cos się wyklaruje ale tak jest znacznie trudniej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 hej mariomili Zdjęcia w świetle dzinnym pstryknę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Cześć Saluś No parapety miały być już w zeszłym tygodniu,ale firma miała poślizg Kolor to taka złamamna biel.... pod pewnym kontem skrzy się jak śnieg.... miały sie wtopić, nie rzucać w oczy i myśle,ze tak będzie Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dziewczyny pomóżcie!Który wybrać piekarnik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam z ranka:-) Dylemat piekarnikowy -trudny... Sama będe miała białe meble wiec Cie rozumiem Ja bym osobiście zrezygnowała z białego sprzętu Biel ma 1000 odcieni i może Cię potem denerwować że inne meble i inny piekarnik Dwa pozostałe w zasadzie na równi - kwestia uchwytu czy w tym kolorze srebrnym będzie jeszcze coś w kuchni???-uchwyty szafek,czajnik??? Jak tak to bierz ten Jak nie planujesz nic wzięłabym czarny... Ale to tylko moje sugestie Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dzięki kochana za głos w sprawie!!! No właśnie .... w kolorze srebrnego uchwytu będzie okap wyspowy.... i chyba tylko tyle... no siłą rzeczy taka bedzie też bateria ... Uchwytów nie będzie, tzn. biała zabudowa będzie zezuchwytowa a ciemna będzie miała uchwyty praktycznie niewidoczne... no wiec nadal nie wiem czarny cały czy z dodoatkiem srebra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 edit[/I] ja jestem za tym aby w wysokiej zabudowie piekarnik był akurat widoczny Rozbija to przestrzeń szafkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No to w takim razie Ja wzięłabym czarny Jest piękny i do wszystkiego pasuje Ten srebrny ma określony odcień i potem z "czymś" może Ci się gryść No nie wiem chlebak "se" kupisz metalowy albo jakieś pojemniki A ten czarny jest elegancki * ale biały sprzęt to "nowość" aby potem nie było na mnie ze Ci odradziłam No to teraz Ci namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ehhh kochana nawet jak mieszasz to pomagasz dzięki za burze mózgu Może sie jeszcze nad nami ktoś lituje i dorzuci swoje 3 grosze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Cholerka U mnie prosta sprawa- srebrna lodówka, srebrny piekarnik i mikrofala Wszystko samsunga jeden kolor.... Powiem tak: Do Twojej kuchni Ja kupiłabym czarny Poczekajmy na opinie innych może cuś doradzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 czarny to był mój pirwszy typ potem zaczełam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 20.01.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 przeglądałam grafiki google w poszukiwaniu jak to wygląda w praniu.. biały jak dla mnie za mdły:http://www.female.pl/images/reklama/6019.jpghttp://www.edilportale.com/upload/prodotti/prodotti-19826-rel27e4f902-f580-425c-94ad-6bf5d76575fc.jpg czarny już lepiej.. tyle, że znalazłam mały obrazekhttp://kuchnie.pl/share/global/Advices/upload/1/667-.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts