rubinowa 20.01.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam, nie gniewaj się, ale jakoś nie mogę "zdzierżyć" tej drugiej budowy, dla mnie ta pierwsza to był cud nad cudy, co zaglądam, to mam niesmak, nie żeby było coś nie tak, ale tamtem domek to było to. A co do klamek: broń boże "kanciaste"; ten co ze mną mieszka też się uparł na takie, bo pasowały do drzwi, mieszkamy ponad 2 lata i wiecznie mam poranione, podrapane łapska. Klamki muszą być opływowe, zaokrąglone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.01.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 biały piekarnik wygląda wg mnie dziwnie i do tego przy białych meblach Pierwotnie chciałam zasugerować biały, ale na szczęście Kamila i Marcin wkleił/a/li (nie wiem kto pisze: ona, on czy oni ) te fotki z białym piekarnikiem i jestem zdecydowanie na nie. Czrany natomiast zdecydowanie na ten dwukolorowy w ogóle mi sie nie podoba p.s. ja mam ten sam dylemat: czarny sprzęt, bo płyta i zlew czarne czy czarny z jakimiś wstawkami w kolorze srebrnym/szarym p.s. nie wiem kto ci robił te wizualiki kuchni, ale robił to w programie PRO100, ja swoje też robię w tym programie i nie wyglądają tak "ciężko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Witam!! Moim skromnym zdaniem zdecydowanie cały czarny- może piszę tak dlatego, że wybrałam podobny model, tez Gorenje:) Teraz się tylko zastanawiam czy dać mikrofale do szafki, czy wbudowaną nad piekarnikiem. A tak w ogóle to nie wiem czy pisałam, że podglądam Twój dziennik i zapowiada się piękny domek!!!!- szkoda, że nie widziałam Waszej pierwszej posiadłości:( Podziwiam jak szybko działacie!!!!!!!! Pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 20.01.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kamila i Marcin wkleił/a/li (nie wiem kto pisze: ona, on czy oni ) te fotki z białym piekarnikiem pisze ja:) czyli Kamila, Marcin założył w sumie konto i od czasu do czasu czyta co nabazgrole:) Karolina dobrze by było jeszcze mieć coś w kuchni czarnego, np płytę.. żeby ten piekarnik nie wyglądał jak czarna jedyna owieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 pisze ja:) czyli Kamila, Marcin założył w sumie konto i od czasu do czasu czyta co nabazgrole:) Karolina dobrze by było jeszcze mieć coś w kuchni czarnego, np płytę.. żeby ten piekarnik nie wyglądał jak czarna jedyna owieczka tak myślałam , ż eto ty piszesz założyłam że płyta będzie czarna, bo blat czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Kamila, Karola, Magdzinska wielkie dzięki za głosy w sprawie!!!! Płyta będzie czarna wstawiałam ją już.... no i zlew tez czarny .... Więc będzie tak jak powiedziałyście Wy i Saly... no tak jaka była moja pierwsza myśl... czyli piekarnik będzie CZARNY Pomagającym wybierać dziękuję bardzo P.S Magdzińska dzięki za wszystkie ciepłe słowa!!! Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 rubinowa witaj... Cóż bardzo mi przykro,że aż tak źle znosisz moją nową budowę i że aż tak bardzo Cie rozczarowała. Wiesz ja wychodę z założenia,że warto robić to co człowiekowi sprawia przyjemność, mój dziennik zdecydowanie dostarcza Ci jak sama napisałaś, negatywnych emocji, więc chyba lepiej go omijać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.01.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karolina ukradłam zdjęcie od Anety S. ona ma wysoką zabudowe z mdf i białe sprzety jak dla mnie wyglada to spoko, tylko u niej zlew, okap jest białe wiec wszystko do siebie pasuje. Jeżeli bedziesz miała blat, zlew itp. w kolorze czarnym to może i piekarnik czarny będzie ok. Trudno mi tylko wyobrazić sobie (skupiajac sie wyłącznie na scianie z wysoką zabudową, stojąc np w jadalni, lub wchodzac do kuchni , to ta ściana 'idzie na pierwszy rzut oka' ) czy nie bedzie to az tak bardzo raziło? Ja chyba nie widziałam jeszcze takiego połączenia i dlatego mam wątpliwości. http://img217.imageshack.us/img217/9916/img0959x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 A jakie będziesz miała uchwyty? Byłam teraz u Marty i ona ma czarny piekarnik i srebrny uchwyt i jest spoko więc u ciebie też będzie lux;) Musi być cały czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karola no burza rad w sprawie piekarników - faktycznie jest gorzej im dłużej się nad tym zastanawiać Biały chyba odpada.....pomyślałam o tym z dodatkiem srebrnego bo nawiąże do okapu - który jest chyba najbliżej niego - jeśli mają ten sam odcień Ale czarny tez jak najbardziej pasuje tym bardziej że piszesz że płyta i zlew czarne - i taki był Twój pierwszy wybór - a później zaczęłaś kombinować....http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ja wzięłabym cały czarny ładnie będzie odbijał od białego lub czarny ze srebrnym jeśli masz coś srebrnego w kuchni, biały jak dla mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2012 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 U Two są inspiracje motylków na ścianę - pomyślałam o Twojej małej http://forum.muratordom.pl/showthread.php?179816-troch%C4%99-rustykalnie-odrobin%C4%99-glamour-ciut-barokko-%29/page21 http://allegro.pl/garderoba-bird-haczyki-zestaw-3-szt-i2047065470.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 rubinowa witaj... Cóż bardzo mi przykro,że aż tak źle znosisz moją nową budowę i że aż tak bardzo Cie rozczarowała. Wiesz ja wychodę z założenia,że warto robić to co człowiekowi sprawia przyjemność, mój dziennik zdecydowanie dostarcza Ci jak sama napisałaś, negatywnych emocji, więc chyba lepiej go omijać Pozdrawiam! Hmm w zasadzie pod wpisem Rubinowej powinnam chyba zostawić komentarz Nie rozumiem takich wpisów!!!!!! Nie mam ochoty nie czytam, nie kibicuje!!!!! Karolinko - tym bardziej że uważam że Twój Drugi dom jest jeszcze bardziej przemyślany i ciekawszy w formie (antresola) niż Benio A jesli chodzi o sam Twój Dziennik - FAAAAJNIE SIĘ CZYTA I NIE WYOBRAŻAM SOBIE JAKBY GO NIE BYŁO!!! W ogóle ale to w ogóle nie zwracaj uwagi na takich "przyjaciół" forumowych Buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.01.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 mariomili uchwyty chowane, wystaje ich bardzo niewiele, i nierzucają się w oczy... a kolor strebrny... Płyta, zlew i bateria.... czarne.... Okap srebrny no i ten piekarnik chyba czarny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.01.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 87anam87 dzięki za głos w sprawie No wychodzi na to że jedynym srebrnym elementem w mojej kuchni będzie okap.... no i malutkie uchwyty częściowo chowane w niskiej ( czyli ciemnej) zabudowie... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.01.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 admete no dzięki Waszym radom, przynajmniej odpadł na 100% biały piekarnik Wygrywa chyba czarny Tylko teraz znowu się zastananwiam czy jeżeli jedynym srebrnym elementem będzie okap.... to nie bedzie "samotny" i nie powinnam mu dodać tego piekarnika czarnego ze srebrnym??? Czy sprawe olać ??? i czarny będzie ok??? Dzięki za inspiracje bardzo fajne!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.01.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Saluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witaj Karolka, kibicowałam Wam przy beniu, teraz też zaglądam co dziennie podejrzeć postępy i jak napisałaś o ciemnych frontach w kuchni, no to muszę zabrać głos. Ja mam meble jasne, ale barek jest w podobnym kolorze, jak Ty planujesz dolne szafki i tak jak pięknie wygląda tak trudno go utrzymać w należytej czystości. Nie mam ciemnych elementów w domu, tylko ten jeden i widzę ogromną różnicę. Widać na nim każdy pyłek, odcisk, a przy dziecku to jest nie uniknione. W sumie to najlepiej byłoby stać ze ściereczką i bez przerwy przecierać.Wiem że decyzja już podjęta, zresztą nie przyszłam broń Boże odradzać ciemnych frontów, bo są naprawdę piękne, ale chciałam Ci uzmysłowić co Cię czeka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 22.01.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Dawno nic nie pisałam ale cały czas oglądam, kibicuję i troszkę zazdroszczę szybkości prac. Zaraz zacznie się robić domowo. Odnośnie piekarnika, to ja bym postawiła na ten ze srebrną rączką. Ponieważ w pewien sposób będzie się łączył z bielą szafek. Poza tym w kuchni zawsze są metalowe/szare elementy: okap, garnki, sito do makaronu lub miska, może ekspres do kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 witaj Karola:bye: zaglądam do Ciebie często i gęsto;), ale jakoś zawsze brak czasu żeby coś naskrobać... to, że zachwycona jestem Twoim domem i pomysłami - to wiesz;) a, że sama powolutku zaczynam rozglądać się za sprzętem agd to włączę się do forumowej rozmowy. Też obstawiłabym czarny piekarnik, tylko napisz mi czy planujesz wogóle mikrofalę??? bo na wizualkach nie widzę a ja chciałabym fajny piekarnik i w tym samym deseniu mikrofalę. Twój wybór wpasowałby się również do mojej kuchni, ale czy dobiorę mikrofalę? i jeszcze odnośnie zmywarki - mówisz, że dobra? cena bardzo mi się spodobała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts