Karolina i Artur P 22.01.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Wiataj Karollinko Bardzo mi miło,że zaglądasz! Zapraszam Doskonale sobie zdaję sprawę, z pracochłonności ciemnych frontów i to do tego w połysku Oczywiście nie jestem zachwycona tym faktem ...... .....no ale co zrobić jak ja sie zakochałam w tym ciemnym fornirze egzotycznym i mimo,że nie chciałam go na calości, to w części musiał sie pojawić Pozostaje mi ściereczka i radość oczu kiedy będę już ten fornirek mieć Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.01.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witaj Dakula Fajnie,że zaglądasz, oczywiście odzywaj się Dzięki za głos w sprawie, wlasnie tak sie nad tymi metalowymi elementami zastanawiam Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.01.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Cześć Oldzia Dziewczyny na poprzedniej stronie komentarzy wrzuciły mi wizualki tego sprzętu i tam wszędzie występował z mikrofalą z tej serii wiec nie bedzie problemu U mnie mikrofala będzie schowana A Ty zagladaj i się odzywaj chociaż czasmi Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.01.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzień dobry Zdjęcie białej zabudowy z czarno- srebrnym piekarnikiem http://i1.fmix.pl/fmi2237/c8e5ca4f0009ad474f1d0259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzień dobry admete Dzięki kochana, no i chyba ok prawda ? Miłego dnia życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) WitamZobacz jak u mnie wygląda biały piekarnik do białych mebli (też mam ora-ito). Trzeba się pogodzić z tym, ze biele są różne. Ale z drugiej strony to kuchnia byłaby strasznie nudna, gdyby była w bieli o jednakowym odcieniu (takie jest moje zdanie).Wg mnie lepszy biały nie do końca dobrany odcieniem, niż czarna plama na białych frontach.Płyta oraz zlew powinny nie być wg mnie kolorystycznie dobierane do mebli tylko do blatów. Edytowane 23 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Karolinko, Ty wiesz, ze wczoraj zrobiłam kolejne podejscie do Twojego dziennika i mam to, co kiedyś Karola-zawiesza mi sie laptop i jedyne, co mogę zrobić, to go wyłączyc przyciskiem:eek: Nie wiem, dlaczego na Twoim dzienniku tylko... nadrobię, co naskrobałyscie o sprzecie i oddam swoj głos;) Edytowane 23 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Karolcia, nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale u mnie jest piekarnik czarno srebrny w wysokiej białej zabudowie...Tak też tobie polecam, bo sama jestem zadowolona ze swojego wyboru. Po za tym uwielbiam tu zaglądać, efekty waszej pracy, szybkich decyzji wow, wow!!!! Ozdóbki do Mai kupiłam w H&Y, ale znikają w zastraszającym tempie, dzisiaj pewnie będę w plazie, może coś Ci kupić???W piątek były jeszcze koniki na biegunach i misie, nie wiem jak dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.01.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Donice suuuuuuuuuperTeż myślałam o podobnych Tylko mam dylemat białe czy grafitowe:-) Twoje wyglądają na wielkie a piszesz ze szukasz większych To ile one mają cm- te co kupiłaś ???całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Super donice, pod koniec tygodnia mam mieć fotel w tym kolorze (fiolet). Powiedz jak one sa duże (boję się, że moje koty mi je załatwią ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dziewczyny kochane jesteście,że mnie jeszcze nie zastrzeliłyście za to moje piekarnikowe niezdecydowanie!!! Niecierpię taak niewiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mirela99 jak Julcia bedzie miała drzemke, wskocze do Ciebie na spokojnie i zobacze sobie Donice mają 53cm wysokości, w necie jest pełno zdjęć donic które wydają sie ogromne a jakprzyjdzie co do czego to wysokość często max 40cm.... Sklep w którym ja kupiłam ma kilka koloro do wyboru, na priva wysyłam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 hazeleyes przykro mi,że taka duuuupa z tym moim dziennikiem Nie wiem o co kaman mam nadzijeję ,ze to sie zmieni..... nie wiem dlaczego większości otwiera sie normalnie a co jakiś czas mówi właśnie,ze sie wiesza.... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Saluś te mają 53cm wysokości i 30x30cm szerokości.... Ja do Salonu poluję na wyższe ale wtedy takie kosztują częśto właśnie ok 700zł... a te które kupiłam są w baaaaaardzo dobrej cenie!!! Na priva wysyłam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Martusia jeżeli moge Cie tak wykorzystać to chętnie Kup mi kochana 2 misiaczki i konika Jak ci sie uda daj znac z góry wieeeeelkie dzie dzięki!!! lece sie przyjrzeć Twokemu piekarnikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Saluś te mają 53cm wysokości i 30x30cm szerokości.... Ja do Salonu poluję na wyższe ale wtedy takie kosztują częśto właśnie ok 700zł... a te które kupiłam są w baaaaaardzo dobrej cenie!!! Na priva wysyłam linka Mi też poproszę A czy ... myślisz, że są mało stabilme ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mirelka już Ci wysłałam doszło??? Wiesz nie wiem jak ze stabilnoscią ale jak dojdzie ziemia i roslinka powinno byc dobrze Mam je miec za 2 dni to będę mogła cos powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Martusia jeżeli moge Cie tak wykorzystać to chętnie Kup mi kochana 2 misiaczki i konika Jak ci sie uda daj znac z góry wieeeeelkie dzie dzięki!!! lece sie przyjrzeć Twokemu piekarnikowi No pewnie dla Julci, to sama przyjemność Zaraz się kończę forumować i zmykam bo już wyjśc powinnam dawno, a tu znowu się wciągnęłam w muratora:rolleyes: Dam znać wieczorem czy się udało:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki wielkie w takim razie czekam na info!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Karola Z doniczkami Myślałam że są duuuzo większe- tak się wydaje ze zdjęcia:-) Myślałam o Twoim piekarniku Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw Oto co wymyśliłam: 1. biały - odpada - łądny, nowoczesny ale ale mnie za monotonny 2. czarny - ładny ale może faktycznie zbyt jednolita czarna plama na tafli białej zabudowy OBSTAWIAM (jak Marta) SREBRNO - CZARNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts