Karolina i Artur P 24.01.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Magdzińska Edytowane 24 Stycznia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Karollinka, hazel wielkie dzęki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 admete dzięki wielkie :*** Saluś dziekuję!!!! A żaluzje zostają białe Chce zamówić w najbliższy weekend, chociaż czas oczekiwanie to tylko 2 tygodnie, wiec pośpiechu nie ma Ja potrzebuje ich na 20 marca, no ale zamówienie to już zawsze jedna sprawa z głowy Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Karola z czego masz parapety?bo pisałaś że z małymi drobinkami, ale nie doczytałam chyba dokładnie bo nie kojarzę z czego są dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 25.01.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dorota żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 admete zapomniałam teraz jak sie ten materiał nazywa ale nie jest to naturalny kamień w 100% tylko jakiś mix .... sprawdze wieczorkiem albo podpytam Artura i dam znać konkretnie Nazwa sklepowa tego materiału to POLARIS zerkne w sieci jak julcka zaśnie moze tam jest coś wyjaśnione Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Hej Fajne postępy Wyłaniają się już zarysy co i jak Co do Męża i Barcelony SUUUUUUUUPER!!!! i oczywiście ZAZDROSZCZĘ (pozytywnie) Uwielbiam jak mężczyzna potrafi być romantyczny. Mój potrafi a współczuje Dziewczynom co nie trafiły na takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Saluś mój mąż to zdecydowanie SKARB Nie jesteśmy swoimi przeciwieństwami ( mimo,ze one się przyciągają ) raczej jesteśmy do siebie bardzo podobni poodbają nam się podobne rzeczy. Lubimy spontaniczne działania i jesteśmy tak samo nienormalni co ułatwia współne życie Nie negujemy siebie nawzajem a raczej mobilizujemy się wzajemnie i nakręcamy do kolejnych dziłań A co do romantyzmu.... to podstawa Buziaki wielkie :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Hmmm Weekend w Barcelonie- super! Pomysłowy mąż Zazdroszczę, że mimo małego dzieciątka, masz możliwość zrobić sobie "wolne", wyjechać gdzieś żeby "naładować baterie" Mam nadzieję, że jak będziemy mieszkać bliżej rodzinki, to też to będzie możliwe:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jedziemy na 4 noce Z julką zostaje niezawodna moja mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jedziemy na 4 noce Z julką zostaje niezawodna moja mama Łał 4 noce - to już coś Myślałam że krócej Tym bardziej FAJNIE:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ty masz Barcelonę na rocznice ja miałam pod choinkę. Mogę ci zagwarantować że wrócisz zadowolona, piękne miasto, morze, plaża, mnóstwo sklepów i atmosfera. Mogę sobie tylko wyobraźić jak pięknie będzie wiosną, my byliśmy w grudniu i mieliśmy 15-17 st a na drzewach można było zobaczyć dojrzałe mandarynki:lol2:My też byliśmy na 4 dni, bardzo dużo zobaczyliśmy, nie powiem zakwasy były:p więc trenuj długie spacerki z Julką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Karola piękny prezent od męża A Ci od Twoich parapetów maja jakąś stronę internetową? i jaka cena za za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaaa 25.01.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 witaj,Twój dziennik przeczytałam wczoraj wieczorem w całości niczym powieśc sensacyja, jestes niesamowita, ja od roku staram sie zmobilizowac i zaczac budowac domu moich marzen , jednak ciagla obawa ,ze nie dam rady sama tego ogarnac i mysl o czekajacych mnie problemach i stresie s powodowały że odkladalam to na pozniej, ale teraz.....wiem ,ze dam rade ....dzieki KAROLINATwoja nowa fanka zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Saluś, admete ja już nie moge sie doczekać tego wyjazdu, a to dopiero w drugiej połowie maja Ale będzie tam juz cieplutko, wiec to duży plus admete firma nazywa się STENMAR TEL. (081) 58 53 683 jeżeli chodzi o cene to nie mam pojęcia jak to wychodzi, bo my można powiedzieć ,ze dostaliśmy te parapety w prezencie;) Wiem ,ze ben materiał jest sprowadzany z Włoch, ale cena nie jest jakaś masakryczna, firma jest jedną z najtańszych w Lublinie, wiec warto sprawdzić. Nazwa to POLARIS, jak zadzwonisz napewno powiedzą Ci co to jest dokłądnie i jak wyglądają ceny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No tak właśnie mi sie wydawało,ze ktoś z fm pisał,ze był w Barcelonie a to Ty mariomili Ciesze sie,ze Ci sie podobało!!! My jedziemy w okolicach 20 maja więć powinno być juz cieplutko Zamierzamy zwiedzać samą Barcelonę ale też wypożyczyć samochód i jechać wzdłuż wybrzeża.... Poza tym troche plażowania i dłuuugie wieczory w knajpkach Uwielbiamy jeździć w nowe miejsca na świecie a w Hiszpani nigdy nie byliśmy, mimo,ze kilka razy było blisko Jak nie było julci bardzo często wyjeżdzalismy teraz nie jest juz tak łatwo ale fajnie,że czasami jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Magdzinska mieszkanie w pobliżu rodziny która chce zostać z maluchem to Skarb!! Mam nadzije,ze u Was tak będzie i da Wam to troche wolności Chociaż czasami można mieć rodzinę "za rogiem" i nici z opieki, bo chęci brak Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witaj zuziaaa Nawet nie wiesz jak mi miło!!! Jeżeli juz od jakiegoś czasu przymierzasz sie do realizacji swoich budowlanych marzeń, a jedyną przeszkodą jest strach , to czas najwyższy przełamać lęki i zacząć działać, jak tylko machina ruszy, wszytko nabiera rozpędu i już leci Będzie dobrze! Bo jak ma być ???? Tylko taka wersję bierzemy pod uwagę! Poza tym nie taka budowa straszna jak ja malują Forum moze stanowić dużą pomoc, czasami merytoryczną a czasmi daje wsparcie duchowe Obie rzeczy równie ważne podczas budowy Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za rozpoczęcie akcji ... "BUDOWA" Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 25.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 witaj, Twój dziennik śledzę codziennie (poprzedni również), tempo jak dla mnie piorunujące mam prośbę, czy możesz wstawić zdjęcie sufitu w garażu, nasz jest identyczny a my niestety nie mamy pomysłu jak go oświetlić problem może i błahy ale budujemy pierwszy raz i dla nas wszystko jest problemem A druga prośba to czy możesz zdradzić gdzie zamówiłaś drzwi prysznicowe- te niestandardowe?? z góry dzięki pozdrawiam i życzę samych słonecznych dni na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts