Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

admete dzięki wielkie :) :***

Saluś dziekuję!!!! :)

A żaluzje zostają białe :D

Chce zamówić w najbliższy weekend, chociaż czas oczekiwanie to tylko 2 tygodnie, wiec pośpiechu nie ma ;)

Ja potrzebuje ich na 20 marca, no ale zamówienie to już zawsze jedna sprawa z głowy ;)

Buziaki :****

admete zapomniałam teraz jak sie ten materiał nazywa ale nie jest to naturalny kamień w 100% tylko jakiś mix .... sprawdze wieczorkiem albo podpytam Artura i dam znać konkretnie ;) Nazwa sklepowa tego materiału to POLARIS zerkne w sieci jak julcka zaśnie moze tam jest coś wyjaśnione ;)

Pozdrawiam!

Hej

Fajne postępy Wyłaniają się już zarysy co i jak :-)

Co do Męża i Barcelony SUUUUUUUUPER!!!! i oczywiście ZAZDROSZCZĘ (pozytywnie)

:lol2:

Uwielbiam jak mężczyzna potrafi być romantyczny.

Mój potrafi a współczuje Dziewczynom co nie trafiły na takich :-)

Saluś mój mąż to zdecydowanie SKARB :yes:

Nie jesteśmy swoimi przeciwieństwami ( mimo,ze one się przyciągają ;) ) raczej jesteśmy do siebie bardzo podobni ;)

poodbają nam się podobne rzeczy. Lubimy spontaniczne działania i jesteśmy tak samo nienormalni co ułatwia współne życie ;)

Nie negujemy siebie nawzajem a raczej mobilizujemy się wzajemnie i nakręcamy do kolejnych dziłań :) A co do romantyzmu.... to podstawa ;)

Buziaki wielkie :***

Ty masz Barcelonę na rocznice ja miałam pod choinkę. Mogę ci zagwarantować że wrócisz zadowolona, piękne miasto, morze, plaża, mnóstwo sklepów i atmosfera. Mogę sobie tylko wyobraźić jak pięknie będzie wiosną, my byliśmy w grudniu i mieliśmy 15-17 st a na drzewach można było zobaczyć dojrzałe mandarynki:lol2:

My też byliśmy na 4 dni, bardzo dużo zobaczyliśmy, nie powiem zakwasy były:p więc trenuj długie spacerki z Julką.

witaj,

Twój dziennik przeczytałam wczoraj wieczorem w całości niczym powieśc sensacyja, jestes niesamowita, ja od roku staram sie zmobilizowac i zaczac budowac domu moich marzen , jednak ciagla obawa ,ze nie dam rady sama tego ogarnac i mysl o czekajacych mnie problemach i stresie s powodowały że odkladalam to na pozniej, ale teraz.....wiem ,ze dam rade ....dzieki KAROLINA

Twoja nowa fanka

zuza

Saluś, admete ja już nie moge sie doczekać tego wyjazdu, a to dopiero w drugiej połowie maja ;)

Ale będzie tam juz cieplutko, wiec to duży plus ;)

admete firma nazywa się STENMAR

TEL. (081) 58 53 683

jeżeli chodzi o cene to nie mam pojęcia jak to wychodzi, bo my można powiedzieć ,ze dostaliśmy te parapety w prezencie;)

Wiem ,ze ben materiał jest sprowadzany z Włoch, ale cena nie jest jakaś masakryczna, firma jest jedną z najtańszych w Lublinie, wiec warto sprawdzić.

Nazwa to POLARIS, jak zadzwonisz napewno powiedzą Ci co to jest dokłądnie i jak wyglądają ceny ;)

Pozdrawiam!

No tak właśnie mi sie wydawało,ze ktoś z fm pisał,ze był w Barcelonie a to Ty mariomili :)

Ciesze sie,ze Ci sie podobało!!!

My jedziemy w okolicach 20 maja więć powinno być juz cieplutko :)

Zamierzamy zwiedzać samą Barcelonę ale też wypożyczyć samochód i jechać wzdłuż wybrzeża....

Poza tym troche plażowania i dłuuugie wieczory w knajpkach ;)

Uwielbiamy jeździć w nowe miejsca na świecie a w Hiszpani nigdy nie byliśmy, mimo,ze kilka razy było blisko ;)

Jak nie było julci bardzo często wyjeżdzalismy teraz nie jest juz tak łatwo ale fajnie,że czasami jest taka możliwość ;)

Magdzinska mieszkanie w pobliżu rodziny która chce zostać z maluchem to Skarb!!

Mam nadzije,ze u Was tak będzie i da Wam to troche wolności ;)

Chociaż czasami można mieć rodzinę "za rogiem" i nici z opieki, bo chęci brak ;)

Pozdrawiam!!!

Witaj zuziaaa :)

Nawet nie wiesz jak mi miło!!! :)

Jeżeli juz od jakiegoś czasu przymierzasz sie do realizacji swoich budowlanych marzeń, a jedyną przeszkodą jest strach , to czas najwyższy przełamać lęki i zacząć działać, jak tylko machina ruszy, wszytko nabiera rozpędu i już leci ;)

Będzie dobrze! Bo jak ma być ???? Tylko taka wersję bierzemy pod uwagę! ;)

Poza tym nie taka budowa straszna jak ja malują ;)

Forum moze stanowić dużą pomoc, czasami merytoryczną a czasmi daje wsparcie duchowe ;) Obie rzeczy równie ważne podczas budowy :)

Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za rozpoczęcie akcji ... "BUDOWA" :D

Pozdrawiam!

witaj, Twój dziennik śledzę codziennie (poprzedni również), tempo jak dla mnie piorunujące :)

mam prośbę, czy możesz wstawić zdjęcie sufitu w garażu, nasz jest identyczny a my niestety nie mamy pomysłu jak go oświetlić :p problem może i błahy ale budujemy pierwszy raz i dla nas wszystko jest problemem :p

A druga prośba to czy możesz zdradzić gdzie zamówiłaś drzwi prysznicowe- te niestandardowe?? z góry dzięki

pozdrawiam i życzę samych słonecznych dni na budowie ;)