Karolina i Artur P 26.01.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witaj czapkaa Bardzo mi miło Nasz garaż ma wyprowadzone oświetlenie w 4 punktach na suficie... oświetlenie kupione w Leroy. Jak będę na budowie to oczywiście zrobie zdjęcie i wrzuce ale to dopiero dzisiaj wieczorem albo jutro. Drzwi prysznicowe zamiawiałam w Gali w lublinie, w sklepie Glazura królewska. Niestety nie pamiętam nawet producenta ale będzie to do sprawdzenia Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Schody z tą szklaną balustradą będa piękne- podziwiam ją również u Marjel:) Sama mam ochotę na podobną, ale wszystko będzie zależne od finansów:rolleyes: Wracając jeszcze do Twojego dylematu w sprawie piekarnika- teraz i ja zastanawiam się jaki uchwyt wybrać, a byłam przekonana do czarnego:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.01.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Magdzińska czuje sie troche winna w takim razie w sprawie piekarnikowej Namotałam strasznie.... ale dzięki forumowej burzy mózgów, teraz już wiem,że chce ten czarno srebrny Balustrada będzie u mnie tylko po bokach kladki, przy schodach jej nie będzie... będą takie dłuuugie linki,,, a może raczej wysokie linki Pozdrawiam i daj znać co wymyśliłaś w sprawie twojego piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.01.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hej Karolino! Jak ja uwielbiam do Ciebie zaglądać tak długiej nieobecności . Efekty i tempo waszych prac bardzo motywują Domek wygląda-a z kostką wokół juz w ogóle .Swietna tokostka i super efekt osiągnęliście Taras też bardzo mi się podoba-bardzo fajnie,że jest zadaszony.Bedziecie mogli nawet w deszcz korzystać z tarasu Schody jak widzę teżbędą bardzo efektowne -świetny efekt! Ja również jestem za żaluzjami białymi Pamiętaj,że my sprzedajemy rolety i zaluzje drewniane i myślę,że będe mogła Ci po koleżeńsku zaoferować bardzo dobrą cenę ;)Oczywiscie z montażem:D Barcelona?Piękny prezent .Po cichu zazdraszczam Spóźnione urodzinowe buziaczki od cioteczki dla Juleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 witam karolina. widuje cię czasami na forum. a zaintrygowała mnie szklana kładka ( balustrady). ja tez mam szkło na balustradzie, ale niestety nie mam kładki. bo do mnie zaraz z klatki wchodzi się na wąski korytarzyk a widokiem na salon ( szkło). a nie mam jeszcze balustrady na schodach, bo schody stalowe i szkło by je obciązało. więć u nas też planowane są linki zamontowane na kwadratowych profilach/będę kibicować !!!! i szykuje się piękna kuchnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.01.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ojjj gapa ze mnie, przeoczyłam Twoje ostatnie zdanie gdzie pisałaś o linkach przy schodach:Pe Teraz już wszystko rozumiem, choć przyznam że będę czekać z niecierpliwością na efekt końcowy, bo nie wiem czy widziałam kiedyś podobne schody .... Co do piekarnika to zanim zamówię będę musiała koniecznie zobaczyć je na "żywo" w sklepie, ale podejrzewam że wybiorę tą samą obcję co Ty, ze względu na dobry gust - Twój oraz forumowiczek co Ci doradzały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Karolina Aneta ma piekarnik gorenje biały. widziałaś??? na pewno tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Karolinko piękne te balustrady będą - teraz z jeszcze większą niecierpliwością czekam na Twój wykończony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.01.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Cześć Lady Fajnie,że do mnie zajrzałaś Powoli coś tam zaczyna sie na tej naszej budowie zaczyna wyłaniać W lutym będzie się więcej działo to i efekty będą bardziej widoczne Co do żaluzji mam kilka ofert, wyśle Ci na priv wymiary jakich potrzebuje i najlepszą cene jaką dostałam jak dasz rade dać lepszą , to biore z przyjemnością Rolet jeszcze nie wyceniałam bo nie wiem czego chce ale na to mam jeszcze chwilke czasu Dzięki za życzenia dla Julci przekażę A Barcelony juz mi się chce! Wyszła niespodziewanie, bo wakacje mamy juz zabookowane na lipiec, ale będzie wcześniejsza rozgrzewka Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.01.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witaj monika 996 Czyli u Was stalowe linki też sie pojawią Kiedy macie mieć je montowane??? U nas montaż linek pod koniec marca.... Dzięki wielkie za wszystkie ciepłe słowa Zapraszam częśćiej Pozdrawiam!!! Edit: Widziałam piekarnik Anety, dziewczyny mi nawet zdjęcie jej kuchni podrzuciły, fajnie wygląda Ale chyba zostane przy wersji czarny ze srebrnym.... jejku już lepiej nie będę zaczynała o tym myśleć, bo znowu nabiore wątpliwości i zaczną sie kombinacje alpejskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.01.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Magdzińska jeżeli tylko nasze rozważania pomogą Ci w jakikolwiek sposób to suuuper! Ja widziałam je na żywo i fajne są A schodów jestem sama ciekawa !!! no ale na to jeszcze trzeba będzie poczekać, akcja schody i balustrady dopiero pod koniec marca Pozdrawiam serdecznie!!! Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.01.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 admete dzięki wielkie, ja troch sie boje jak to wyjdzie ostatecznie .... No nic musze wytrzymać jeszcze ponad 2 miesiace! W lutym akcja płyty karton-gips, łazienki, ogrodzenie i kominek..... Ściskam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jak to jak wyjdzie???? ja już wiem REWELACYJNIE A jaki był poprzedni typ kanap?Są w dzienniku? Rzuć pod spodem dla porównania . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 admete dzięki wielkie Mieliśmy poprostu zostawić narazie kanapy z poprzedniego domu z IKEA model KRAMFORS http://img109.imageshack.us/img109/6981/sofa222h.jpg http://img27.imageshack.us/img27/3582/sofa3o.jpg mają zdejmowane pokrowce ale są już tak zużyte,ze pranie chemiczne im nie pomaga więc chciałąm kupić noew pokrowce dla ciecia kosztów ale zajmuje się tym tylko jedna firma która ma okropne materiały a a ja chciałam coś bardzo podobnego do orginału.... a sama IKEA nie robi już tych kanap w materiale tylko w skórze.... stąd decyzja o zakupie nowych możliwie podobnych bo my te sofy bardzo lubimy no i niedrogich kosmicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witaj monika 996 Czyli u Was stalowe linki też sie pojawią Kiedy macie mieć je montowane??? U nas montaż linek pod koniec marca.... Dzięki wielkie za wszystkie ciepłe słowa Zapraszam częśćiej Pozdrawiam!!! Edit: Widziałam piekarnik Anety, dziewczyny mi nawet zdjęcie jej kuchni podrzuciły, fajnie wygląda Ale chyba zostane przy wersji czarny ze srebrnym.... jejku już lepiej nie będę zaczynała o tym myśleć, bo znowu nabiore wątpliwości i zaczną sie kombinacje alpejskie Karolina nie ,nie bierz białego ( piekarnik). ja tylko tak ,że model ten sam. ten czarny mi się podoba. i tez nie wiem ,czy nerendi nie bierze własnie takiego a balustrady w dalszych planach , bo podobało nam się bez. ale kiedyś trzeba zrobić chyba ty będziesz miała je pierwsza:wiggle: wkleję to co mam na fotkach, potem wykasuje. a mam az 4 biegi Linki miały by być tylko na 2 , albo 3 biegach od góry. to zdjęcie z parteru. tu nie będzie linek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Moina nic nie kasuj Faaaajne masz te schody!!! Widzę,ze i szkło masz właśnie na rotulach montowane Pienie tam u Ciebie i idę do dzinnika Twojego poogladac bo widze,ze zdecydowanie jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 karolina z tej strony jest na rotulach, bo się zagapiłam i juz nie dało się szyby wpuścić w wylewkę. pierwotnie miała byc balustrada z linkami. a potem wyszło tak ,że jednak szkło, bo nie zasłoni widoku z okna na klatce. po drugiej stronie mamy szkło w profilu wpuszczone w wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No szkło wpuszczane w wylewkę jest BOSKIE i nieporównywalnie ładniejsze! .... U nas musza być rotule ... ale juz sie z tym pogodziłam Narazie negocjuję nak najmniejszą liczbe tafli szkła widziana z salonu.... narazie ma być trzy tafle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Karolinko, dzien doberek i idę do dziennika...ale sie bojeeeeeee (ze moj laptop znowu bedzie musiał dostac po głowie-bo sie zawiesi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 hazelu, trzymam kciuki,zeby sie udało i laptopik nie oszalał Daj znać jak poszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts