Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Bardzo ładne krzesła! O wiele bardziej mi sie podobają od tych które miały być początkowo, te zakręcone nogi jakoś mi nie leżą:p

Fajnie że zmieniłaś zdanie. Karolinka ile te krzesełka Cie wyniosą? Prosiłabym równiez o jakiś namiar:rolleyes: może znajdę też cos dla siebie:)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No szkło wpuszczane w wylewkę jest BOSKIE i nieporównywalnie ładniejsze! ....

U nas musza być rotule ... ale juz sie z tym pogodziłam ;)

Narazie negocjuję nak najmniejszą liczbe tafli szkła widziana z salonu.... narazie ma być trzy tafle...

ja mam jedną taflę na 2, 50 wpuszczoną w wylewkę. ważyła ze 100 kilo. nie mogli jej przez schody przetransportować . tylko przez dziurę w salonie na rusztowaniu

Karolcia

Krzesła BOSSSKIE!!!!!

Ja również błagam o namiar i cenę -jęsli mozesz na priv

Dokładnie podobnych szukałam :-)

Napisz mi też czy kolor biały jest śnieżno-biały czy złamany w śmietankę

i czy nóżki - kolor można sobie wybrać????

Całuski

Saluś w tym sklepie można sobie wybrać wszytko! Wysokość, kształt, rodzaj pikowania, kolor i materiał... kolor nóżek wystepuje w kilku czasmi kilkunastu wersjach!

Niestety mi przyszły złe krzesła :(

Tzn kolor dobry, nóżki też ale nie takie pikowanie jak chciałam! Jest w romby a nie proste przeszycia :(

Naszczęście szybko tam zadzwoniłam, w poniedziałek je zabierają a pod koniec tygodnia będę miała te właściwe.... :)

Namiar juz wysyłam ;)

Edit :

Krzesłą są bardzo wygodne i wydają sie bardzo dobrze wykonane :) A cena... korzystna! ;)

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Karolina ja myślę ,że 3x 2m to sensowne rozwiązanie.

ale Anula też ma szklane balustrady i znająć , a w zasadzie poznając jej gust. ona także powinna mieć jak najmniej łączeń, a więc jak największe tafle. Może napisz do niej???

a co zdjęc w moim dzienniku- mam dużo braków:wiggle:

A krzesła fajne, i rzeczywiście z prostym pikowaniem lepsze

Edytowane przez monika996

Krzesła podobają mi się baaaaaaaaaaardzo !!!!!

Ale jaja z tą przesyłką - ale i ja pomału zaczynam odczuwać na sobie uroki zamawiania u naszych fantastycznych sprzedawców. Nie mogę się od tygodnia dowiedzieć kiedy dojdą do mnie moje oprawy schodowe - miały być w zeszłym tygodniu - a do dziś nie wiadomo gdzie są :o. Jeszcze w sklepie nie raczą do mnie odzwonic i mnie poinformować - mój J kazał mi się przyzwyczajać do takich sytuacji........:bash:

Magdzińska popieram admete w całej rozciągłości proszę zakładać szybciutko wątek :)

Czytających Ci nei zabraknie na liście masz już przynajmniej dwie :D ale pewna jestem ,ze chętnych będzie znacznie więcej!!!

Co tam kupiłaś ???

Dzięki dziewczyny za zachętę, ale myślę że narazie jeśli pozwolicie będę "zaśmiecać" Wasze dzienniki:P Plany mam duże, szczególnie odkąd zagościłam na forum, ale budżet pewnie nie ten:( Jak narazie kupiłam tylko tapetę do sypialni- kolor Aqua, do tego będą jasno szare ściany:) Przyszły też biało srebrne dodatki do łazienki, stojak na ręczniki, hak na papier toaletowy, kilka metalowych drobiazgów do kuchni- takie tam duperela. Łazienka będzie lilowo szara- Płytki Paradyż Piumetta Piume Bianco- chyba raczej nie "forumowe" kolory, bo zauważyłam że dominują tutaj łazienki w bardziej stonowanych kolorach;) I tak jak pisałam u Marjel czekam na dostawe białego stolika kawowego opium z Kare Design. Jeśli chodzi o tapętę do salonu to mam już wybraną na 99% w "wymarzonych tapetach" więc pewnie zamówie jak wrócimy do PL. Ja wracam pod koniec lutego, nie chcę tutaj za dużo kupować bo musimy się jakoś spakować;) Nie zanudzam już więcej:)

Nie wkejałam zdjęć, żeby nie "nabałaganić" :p

Edytowane przez Magdzinska

Madzia bardzo fajna tapetka :)

Stolik opium jest śliczny też kiedyś miał pojawić sie u mnie w salonie....

A Ty przyjeżdzasz do PL już na stałe?

Co do zdjęć jeżeli tylko masz ochote wrzucj u mnie w komentarzach :D

Z przyemnością popatrzymy!!!! :)