MarJel 27.01.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Bardzo ładne krzesła! O wiele bardziej mi sie podobają od tych które miały być początkowo, te zakręcone nogi jakoś mi nie leżą Fajnie że zmieniłaś zdanie. Karolinka ile te krzesełka Cie wyniosą? Prosiłabym równiez o jakiś namiar:rolleyes: może znajdę też cos dla siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No szkło wpuszczane w wylewkę jest BOSKIE i nieporównywalnie ładniejsze! .... U nas musza być rotule ... ale juz sie z tym pogodziłam Narazie negocjuję nak najmniejszą liczbe tafli szkła widziana z salonu.... narazie ma być trzy tafle... ja mam jedną taflę na 2, 50 wpuszczoną w wylewkę. ważyła ze 100 kilo. nie mogli jej przez schody przetransportować . tylko przez dziurę w salonie na rusztowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Monia u nas długość kładki w najdłużyszm miejscu to ponad 6 metrów i nie chcą mi zrobić tafli po 3 metry... Jejku nie moge u ciebie znaleść zdjeć tej balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Martuśka wieczorem napisze co i jak z krzesłami Bużka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 znowu to samo..... buuuu-zdazyłam zobaczyc krzesła (piekne) i kanapa tez a juz potem ani do góry ani na dół no nic bede po prostu rzadziej wpadac do dziennika a do komentarzy-zawsze, nie martw sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Karolcia Krzesła BOSSSKIE!!!!! Ja również błagam o namiar i cenę -jęsli mozesz na priv Dokładnie podobnych szukałam Napisz mi też czy kolor biały jest śnieżno-biały czy złamany w śmietankę i czy nóżki - kolor można sobie wybrać???? Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazelku, może klątwa dziennika odpuści i będzie można normalnie do mnie zaglądać Najważniejsze,ze jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Saluś w tym sklepie można sobie wybrać wszytko! Wysokość, kształt, rodzaj pikowania, kolor i materiał... kolor nóżek wystepuje w kilku czasmi kilkunastu wersjach! Niestety mi przyszły złe krzesła Tzn kolor dobry, nóżki też ale nie takie pikowanie jak chciałam! Jest w romby a nie proste przeszycia Naszczęście szybko tam zadzwoniłam, w poniedziałek je zabierają a pod koniec tygodnia będę miała te właściwe.... Namiar juz wysyłam Edit : Krzesłą są bardzo wygodne i wydają sie bardzo dobrze wykonane A cena... korzystna! Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Karolina ja myślę ,że 3x 2m to sensowne rozwiązanie.ale Anula też ma szklane balustrady i znająć , a w zasadzie poznając jej gust. ona także powinna mieć jak najmniej łączeń, a więc jak największe tafle. Może napisz do niej??? a co zdjęc w moim dzienniku- mam dużo braków:wiggle: A krzesła fajne, i rzeczywiście z prostym pikowaniem lepsze Edytowane 27 Stycznia 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Krzesła podobają mi się baaaaaaaaaaardzo !!!!! Ale jaja z tą przesyłką - ale i ja pomału zaczynam odczuwać na sobie uroki zamawiania u naszych fantastycznych sprzedawców. Nie mogę się od tygodnia dowiedzieć kiedy dojdą do mnie moje oprawy schodowe - miały być w zeszłym tygodniu - a do dziś nie wiadomo gdzie są . Jeszcze w sklepie nie raczą do mnie odzwonic i mnie poinformować - mój J kazał mi się przyzwyczajać do takich sytuacji........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Monia dzięki za info Moze popstrykasz kilka fotek swojemu domkowi w wolnej chwili cio ??? fajnie było by zobaczyć takie piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 admete no z krzesłami nie wesoło Ale i tak jestem zadowolona z kontaktu ze sklepem i szybką ich reakcją.... nie zawsze tak bywa Buziaki :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 To dobrze że nie robili problemów i nie kazali Ci czekać nie wiadomo ile tylko raz dwa odbiór i pewnie szybka wysyłka nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Krzesła napewno będą super- czekam na zdjęcia jak przyjdą te właściwe Ja dziś dostałam moją pierwszą tapetę do sypialni i kilka dodatków do łazienki- takie małe a jak cieszy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Magdzińska zakładaj galerię i pokazuj zakupy - a nie kuś tylko słowami - wybrałaś już te pasy do salonu o których pisałaś u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Magdzińska popieram admete w całej rozciągłości proszę zakładać szybciutko wątek Czytających Ci nei zabraknie na liście masz już przynajmniej dwie ale pewna jestem ,ze chętnych będzie znacznie więcej!!! Co tam kupiłaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny za zachętę, ale myślę że narazie jeśli pozwolicie będę "zaśmiecać" Wasze dzienniki:P Plany mam duże, szczególnie odkąd zagościłam na forum, ale budżet pewnie nie ten:( Jak narazie kupiłam tylko tapetę do sypialni- kolor Aqua, do tego będą jasno szare ściany:) Przyszły też biało srebrne dodatki do łazienki, stojak na ręczniki, hak na papier toaletowy, kilka metalowych drobiazgów do kuchni- takie tam duperela. Łazienka będzie lilowo szara- Płytki Paradyż Piumetta Piume Bianco- chyba raczej nie "forumowe" kolory, bo zauważyłam że dominują tutaj łazienki w bardziej stonowanych kolorach;) I tak jak pisałam u Marjel czekam na dostawe białego stolika kawowego opium z Kare Design. Jeśli chodzi o tapętę do salonu to mam już wybraną na 99% w "wymarzonych tapetach" więc pewnie zamówie jak wrócimy do PL. Ja wracam pod koniec lutego, nie chcę tutaj za dużo kupować bo musimy się jakoś spakować Nie zanudzam już więcej:) Nie wkejałam zdjęć, żeby nie "nabałaganić" Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wróć: Tapeta w pasy to nie "Wymarzone tapety" tylko http://www.udekorujdom.pl/tapety/origin/origin-metropolitan/origin-metropolitan-345725 Już uciekam i nic więcej nie grazmole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.01.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Madzia bardzo fajna tapetka Stolik opium jest śliczny też kiedyś miał pojawić sie u mnie w salonie.... A Ty przyjeżdzasz do PL już na stałe? Co do zdjęć jeżeli tylko masz ochote wrzucj u mnie w komentarzach Z przyemnością popatrzymy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.01.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Magdzińska tapeta miodzio - jak już kupisz MUSISZ się pochwalić Pozdrawiam gospodynię wątku i również życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts