Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Karola!

Ty zamówiłaś moje krzesła :o.Tylko w innej tapicerce :D.Moje też mają pikowania poziome :yes:

Przygody z krzesłami współczuję,ale dobrze,że firma podmieni zanim zaczną być użytkowane :D

Świetne te sofy :yes:. Ty to masz gust i pomysły :hug:

Do miłego zobaczenia (mam nadzieję ) niebawem :D.Jakoś wolę gadać z Wami"live" niż klikać ;) :D

Buziaki!

P.S>

Czekam więć na te wymiary żaluzji i ceny:)Postaram się dać najlepszą cenę :D

Edytowane przez lady in red

Cześć Kochane!!!!

Wpadłam teraz na sekunde, właśnie pakuje rodzinkę , w samochód i jedziemy na dwa dni do moich rodziców... impreza urodzinowoa mojego taty ;)

Zdjecia porobiłąm, wszytko opisze Wam jutro ;)

Buziaki i miłego weekendu dziewczyny!!!!!!!

:hug:

Hej Karolino, wpadłam nocną porą z rewizytą:lol::bye:

Przyznam, że kojarzę Twój domek z poprzedniej budowy ale chyba nigdy nic nie pisałam...:oops:

W każdym razie gratuluję nowej budowy, jestem pod wielkim wrażeniem Waszego tempa prac:jawdrop::jawdrop: Jestem ogromnie ciekawa realizacji Waszych wspaniałych, nowoczesnych pomysłów- szczególnie, że taki styl jest mi dość obcy, bo ja z tych klasycznych bardziej jestem.. Tym bardziej z wielką chęcią będę zaglądać, jeśli mogę:D

Pozdrawiam Serdecznie,

Aga

Cześć Sylwuś!!!

Dzięki kochana za wszystkiem miłe sowa ;)

No ja mam nadziję,że się spotkamy :) Martuśka coś wspominała o spotkaniu, ale ona zalatana więc kto wie,może u mnie wypali wcześniej w nowym domu :lol2:

Twoje krzesła mi się bardzo podobały ale totalnie nie kojarzyłąm ich z moimi :lol2:

Buziaki :****

Witaj Agawi :D

No u mnie niestety wnętzr jeszcze brak... budowa trwa, ale jeszcze troszke i sie zacznie ;)

Jeżeli tylko będziesz miała ochote , to zapraszam serdecznie!!!! Będzie mi baardzo miło :D

P.S

Najważniejsze,ze przy tej budowie się ujawniłaś ;)

Dzień dobry :)

No jak okap już wisi to kuchni tylko patrzeć :rotfl:

A tak na poważnie ;) to strasznie miło być z Wami i podglądać jak powstaje Wasz dom, jak realizujecie swoje plany w tak szybkim czasie i z takimi fantastycznymi efektami :rolleyes:

Luty to dopiero będzie miesiąc dla zmian w Waszym domku :popcorn::popcorn::popcorn:

Hej admete :)

Dzięki wielkie za Ciepłe słowa i za to ,ze jesteś :hug:

Ja się już nie moge doczeka przyspieszenia akacji wykończeniowej ;)

Teraz przed nami 2 miesiące maratonu wykończeniowego.... ciesze sie jak dziecko , mimo,że doskonale pamietam,że wykończeniówka domu wykańcza czasmi też inwestorów ;) ale co tam..... najważniejsze,ze będzie sie działo!!!!!!! :D

Buziaki :****

monia taki był plan, fotka miała upamiętnić nasz samochód wypełniony na maxa, ale jak tylko podnieśliśmy klape bagażnika, odkryliśmy kołderke zabezpieczajacą ;) wypadło pudełko z moimi miseczkami , szklaneczkami i wszystko wytłukło sie w drobny mak :cry:

Na szczęście reszta szklanych rzeczy była w innym pudle ;)

Ale z tego wszystkiego o fotce zapomniałam ;)

Musisz uwierzyć mi na słowo... do sufitu było 5cm luzu :D

Siedzenia postwione bradzoostro w pionie.... a pod nogami miałam jeszcze torbe :rotfl:

Dobrze,że szyby mam mocno przyciemniane i dodotkowe czarne rolety żeby Julci słonko nie raziło, to przynajmniej nie rozpraszało to innych kierowców ;) :D

Buziaki