Lukarna 28.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Cześć Karolina:)Do Twojego wątku należy zaglądać codziennie bo inaczej można zostać daaaaleko w tyle:) Krzesła rewelacyjne! Miłego weekendu i uściski dla Julci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.01.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Dzień Dobry- chyba się uzależniam od forum:) Tak wracamy na stale, po 6ciu latach Ogromnie się cieszę, ale również trochę boję, głównie ze względu na prace;) Czekam na fotorelację z postępów prac:popcorn: Miłego weekendu życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.01.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) hej Karola! Ty zamówiłaś moje krzesła .Tylko w innej tapicerce .Moje też mają pikowania poziome Przygody z krzesłami współczuję,ale dobrze,że firma podmieni zanim zaczną być użytkowane Świetne te sofy . Ty to masz gust i pomysły Do miłego zobaczenia (mam nadzieję ) niebawem .Jakoś wolę gadać z Wami"live" niż klikać Buziaki! P.S> Czekam więć na te wymiary żaluzji i ceny:)Postaram się dać najlepszą cenę Edytowane 28 Stycznia 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.01.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Cześć Kochane!!!! Wpadłam teraz na sekunde, właśnie pakuje rodzinkę , w samochód i jedziemy na dwa dni do moich rodziców... impreza urodzinowoa mojego taty Zdjecia porobiłąm, wszytko opisze Wam jutro Buziaki i miłego weekendu dziewczyny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.01.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Karola! Więc bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2012 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Hej Karolino, wpadłam nocną porą z rewizytą Przyznam, że kojarzę Twój domek z poprzedniej budowy ale chyba nigdy nic nie pisałam... W każdym razie gratuluję nowej budowy, jestem pod wielkim wrażeniem Waszego tempa prac:jawdrop: Jestem ogromnie ciekawa realizacji Waszych wspaniałych, nowoczesnych pomysłów- szczególnie, że taki styl jest mi dość obcy, bo ja z tych klasycznych bardziej jestem.. Tym bardziej z wielką chęcią będę zaglądać, jeśli mogę Pozdrawiam Serdecznie, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.01.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Cześć Lukarna Zaglądaj kochana zaglądaj! Będzie mi bardzo miło Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.01.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Magdzinska forum zdecydowanie uzależnia No cóz ja lubie to uzależnienie Fajnie,ze wracacie, po 6 latach, to chyba fajne ale i dziwne uczucie... Trzymam kciuki,zeby wszytsko gładko poukładało się w PL Buźka :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.01.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Cześć Sylwuś!!! Dzięki kochana za wszystkiem miłe sowa No ja mam nadziję,że się spotkamy Martuśka coś wspominała o spotkaniu, ale ona zalatana więc kto wie,może u mnie wypali wcześniej w nowym domu Twoje krzesła mi się bardzo podobały ale totalnie nie kojarzyłąm ich z moimi Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.01.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witaj Agawi No u mnie niestety wnętzr jeszcze brak... budowa trwa, ale jeszcze troszke i sie zacznie Jeżeli tylko będziesz miała ochote , to zapraszam serdecznie!!!! Będzie mi baardzo miło P.S Najważniejsze,ze przy tej budowie się ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Widzę, że budowa idzie jak burza, faktycznie co dziennie trzeba zaglądąc, aby byc na bieżąco, krzesła super, kanapy jasno szare jak dla mnie. Pozdrawiam Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.01.2012 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dzień dobry No jak okap już wisi to kuchni tylko patrzeć A tak na poważnie to strasznie miło być z Wami i podglądać jak powstaje Wasz dom, jak realizujecie swoje plany w tak szybkim czasie i z takimi fantastycznymi efektami Luty to dopiero będzie miesiąc dla zmian w Waszym domku :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 30.01.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam ponownie!Mam pytanko, czy jest gdzieś dostępny Twój poprzedni dziennik budowy? Bardzo chętnie bym go przeczytała.Pozdrawiam, Justka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam witam! Okap już jest, czyli coraz bliżej do końca Przyłączam się również do pytania poprzedniczki:rolleyes: Czy Twój stary dziennik jest gdzieś dostępny do przeczytania? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Cześc emiranda Zaglądaj, będzie mi bardzo miło Dzieki za pozdrowienia, ja jestem od wczoraj w Wa-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Hej admete Dzięki wielkie za Ciepłe słowa i za to ,ze jesteś Ja się już nie moge doczeka przyspieszenia akacji wykończeniowej Teraz przed nami 2 miesiące maratonu wykończeniowego.... ciesze sie jak dziecko , mimo,że doskonale pamietam,że wykończeniówka domu wykańcza czasmi też inwestorów ale co tam..... najważniejsze,ze będzie sie działo!!!!!!! Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 justka9, Magdzinska wysłąłam wam info na priv Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.01.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 no okap mamy chyba ten sam , przynajmniej kształt;) Karolina zrób zdjecie auta z zawartością:lol2:muszę to zobaczyć , bo nie uwierzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 monia taki był plan, fotka miała upamiętnić nasz samochód wypełniony na maxa, ale jak tylko podnieśliśmy klape bagażnika, odkryliśmy kołderke zabezpieczajacą wypadło pudełko z moimi miseczkami , szklaneczkami i wszystko wytłukło sie w drobny mak Na szczęście reszta szklanych rzeczy była w innym pudle Ale z tego wszystkiego o fotce zapomniałam Musisz uwierzyć mi na słowo... do sufitu było 5cm luzu Siedzenia postwione bradzoostro w pionie.... a pod nogami miałam jeszcze torbe Dobrze,że szyby mam mocno przyciemniane i dodotkowe czarne rolety żeby Julci słonko nie raziło, to przynajmniej nie rozpraszało to innych kierowców Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 31.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To naprawdę musiało fajnie wyglądać:wiggle: P.s Żal oczywiście stłuczonych szklaneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts