Karolina i Artur P 02.02.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Karola i tak nie poszlas po calosci bo moglas wybrac kawiarnie pelna ludzi a nie puste stoliki Tak powaznie to podoba mi sie pomysl fototapety Co do mojej kuchni to bedzie nudnie biala (wysoka zabudowa plus szafki pod oknem) Jesli starczy funduszy wyspe zrobie na zamowienie w innym kolorze -jesli nie tez bedzie biala.Boje sie ze dajac jeszcze bialy okap zrobie z tej kuchni biegun polnocny ale po zobaczeniu go w ofercie musze przyznac ze bardzo mnie kusi. Co do dziennika niestety po piwresze nie mam daru pisania a po drugie bylby bardzo nudny bo moja budowa toczy sie tempem slimaka .Nie wspomne juz ze liczba zdjec jakie posiadam jest bardzo znikoma gdyz buduje na odleglosc a na miejscu nie mam "nadwornego fotografa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 no jak to kakusku przecież ludzie też są tylko na drugim planie w prawym rogu No takiej ospustoszałej kawiarni to bym nie chciała, ale dla poczucia intymności przy najbliższych stolikach luzi brak Białe kuchnie mi isę bardzo podobają i nie są nudne ! nad okapem pomyśl.... może rzeczywiscie srebrny będzie bezpieczny bo napewno cos srebrnego sie w kuchni jeszce pojawi i masz pwnosć ze sie nie zleje Ale z drugiej strony biały jest fajny! No i jeżeli ci się podoba.... No to nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Woowww -kawiarnia w WC!! Brzmi intrygująco:P Zdecydowanie każdy odwiedzający Was gość będzie o tym mówił Już zacieram ręce, żeby zobaczyć ostateczny efekt:P Napewno efekt końcowy będzie piorunujący. Że też zdjęcia w Twoim starym dzienniku "poznikały" (przy okazji bardzo dziękuję), bo byłam bardzo ciekawa jak wyglądał Wasz poprzedni domek. Skoro masz takie super pomysły, to napewno robił wrażenie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.02.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Woowww -kawiarnia w WC!! Brzmi intrygująco:P Zdecydowanie każdy odwiedzający Was gość będzie o tym mówił Już zacieram ręce, żeby zobaczyć ostateczny efekt:P Napewno efekt końcowy będzie piorunujący. Że też zdjęcia w Twoim starym dzienniku "poznikały" (przy okazji bardzo dziękuję), bo byłam bardzo ciekawa jak wyglądał Wasz poprzedni domek. Skoro masz takie super pomysły, to napewno robił wrażenie!!!! Oj powiem Ci że robił... Ja miałam przyjemnosc załapać sie na zdjęcia Urządzony z klasą i bardzo łądnie Ciut spokojniejszy wystrój niż obecnie Karolcia planuje ale było ślicznie wszystko dopieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 boshhhhe Saluś dzięki wielkie ale naprawde w Beniu brakowalo mnóstwooooo rzeczy.... Teraz dopieszczają go nowi właściciele Salus ja mam nadziję,ze ten domek to Ty odwiedzisz osobiście a nie tylko tak wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.02.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Karolinko, udało mi sie zobaczyc fototapete (jupi!!!!). Na wizualce wygląda super-pomysł naprawde odważny, ale wart efektu. Szkoda, ze na takowy nie wpadłam:rolleyes: Strasznie jestem ciekawa bilardowni, bo my planujemy takowa na poddaszu-ale traktujemy to jako pomysł na "kiedystam":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.02.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Karola pomysł z tapetą ŚWIETNY juz wiesz że ja jestem na TAK za wszystkimi szaleństwami - a w małym wc szczególnie Co do bilardowni czekam na zdjęcia wtedy się obaczy co i jak . Ale moja pierwsza myśl to malować na ciemno i tworzyć klimat - ale zobaczymy fotki Strasznie ciekawa jestem tych ramek na tej granatowej ścianie - wyjdę NIETUZINKOWO - już to widzę - pomysł świetny !!!!! sczególnie że masz ich tak dużo Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Z serii granatowa ściana http://i1.fmix.pl/fmi2072/b6e465e3001ed2984f2a77bc Teraz doczytałam że pomyliłam grafit z granatem - co nie znaczy że to tez nie głupi pomysł by był Wyobraźmy sobie że fotka jest grafitowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.02.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 boshhhhe Saluś dzięki wielkie ale naprawde w Beniu brakowalo mnóstwooooo rzeczy.... Teraz dopieszczają go nowi właściciele Salus ja mam nadziję,ze ten domek to Ty odwiedzisz osobiście a nie tylko tak wirtualnie Karoluś ja bardzo chętnie Mimo ze Lublin daleko tak jak Ci kiedyś pisałam mam rodzinę w Zamościu więc jest po drodze i oczywiście vice versa zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hazelku ciesze sie zę w końcu nie zawiesił Ci się komp na moim dzienniku No ta biladownia spędza mi troche sen z powiek .... bo nicby to oddielne pomieszczenia, ale otwarte na holik i salon... No nic będę kminić Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Karolina ja już 2 raz piszę ,że pomysł \z fototapetą mi się podoba. ale ja bym jednak zrobiła ściany w 1 kolorze, bo na wizualce widzę 3 pasy????. myślę ,że fototapeta jest juz wystarczająco dominująca w tm wnętrzu, żeby rozpraszać się na kolorach ścian:rolleyes: nie wyrzuć mnie aha i pomysł z umywalką na blacie oczywiście,że fajniejszy. ja bym jeszcze nie wyodrębniała lustra, tylko dała całą taflę lustrzaną nad blatem z umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 monika ja sie ciesze ze wszytkich uwag czesto można sie opamiętać w ostatniej chwili i dzięki temu nie żałować Lustro będzie wklejane duże Ale po pierwsze płytki już kupione Po drugie ja je kocham miłością pierwszą A po trzebie teraz sie modle,żebyś sie myliła .... bo możesz się nie mylić.... A to już po ptakach.... A kolorytyka taka.... czarny gres polerowany na podłodze 60x60 ułożone w caro, czarne błyszczące od dołu potem pasek wielkich płytek które mają 60x120cm i są srebrne/ białe jakby z drobinkami.... podobne ma MarJel w łązience przy sałnie, wzór ten sam tylko ma mniejsze i inny kolor No i do góry reszta biała.... więc niby duzo sie dzieje.... no nic teraz siedze na spiętych pośledkach i czekam na tą łazienkę jak nigdy wcześniej... bo sie boje Ale dzięki kochana za wszelkie uwagi i pisz jak tylko Ci sie coś rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 admete dzięki za inspiracje... gnębi mnie ta bilardownia jak nie wiem co.... Buziaki :**** Saluś musisz nas odwiedzić i tyleeee Niech sie tylko cieplej zrobi i zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 och Karolina, pewnie ,że mogę sie mylić . jeżeli podloga zleje się z dołem ściany będzie ok. myślę ,że ten blat pod umywalka powinnaś zrobić czarny. potem pasek szarych fliz , potem nad umywlką lustro, a na ścianie biała farba??? dobrze zrozumiałam??? a lampy jakie planujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Monia ja się poprostu boję,że sie nie mylisz Blat będzie czarny, potem jeszcze pasek cyba czarnych płytek, lustro nie będzie na całej szerokości ściany po bokach chyba będzie kontynuacja płytek Kinkiety czarne abażury.... Mam tez już ręczniczek czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 karolina wiesz,że kazdy patrzy trochę pod swoim kątem:) nawet architekci;)więc ja także czekam na efekt końcowy!!! a na pewno pomysł z fototapetą nietuzinkowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 KaroluśJa w spr Twojej bilardowniW pełni popieram idee "klimatu klubowego" Sama miałam mega dylemat U mnie jest burgund - taka czerwień jak ciemne wino i jedna ściana szara Taka średnio szara ani jasno ani ciemnoDocelowo ma tam stanąć szara sofa najprawdopodobniej z IkeiCo do Twojej bilardowni - trza wprowadzic jakiś kolor Tylko jaki?????Może zieleń???? do tej szarości - pasowała by w przyszlości do stołu bilardowego????Bo trzeba i o tym pomyśleć jakiego koloru bedzie sukno stołu????Całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Salus sukno będzie zielone to na 100% Na 100% grafit na bocznej ścianie na przeciwko okna... No i dodała bym gdzieś szarość... tylko czy wszędzie ??? Czy dodoać grafitu np: na ścinę z barkiem ??? Nie wieeeemmmmm............. Wiesz ja sie tam troche boje koloru na scianie.... na tej głównej największej ścianie ma być kilkadzisiąt białych różnej wielkości ramek z kolorowymi grafikami, napisami.... do tego sukno... ewentualnie hokerki i myślałam że na tym koniec kolorku.... Mówisz ,ze coś dodoać ???? troche się boje bo jednak mimo,ze na zdjeciach tego tak nie widac to ta bilardownia jest otwarta na reszte domu.... gdyby była oddzielna z możliwością zamknięcia ... to tak jeszcze inaczej bym do niej podchodziła...a tak ZONK Edytowane 2 Lutego 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 02.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Karolu, lazienka bedzie super Ja osobiscie uwielbiam goscinna lazienke "nielazienkowa" , w naszej obecnej goscinnej mamy biblioteke Nie mam pojecia, co Ci doradzic z kolorami w bilardowni, ale raczej zrobilabym ja na clubowo, klimatycznie, moze nawet wszystkie sciany takie ciemne jak sciana tv? i padam juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts