agawi74 03.02.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Hej Karolino, gratuluję wspaniałych zakupów:wiggle: A i AGD niczego sobie- fajna lodówka i bardzo dobry pomysł z samą chłodziarką, bo te pod zabudowę są straaasznie małe:sick: My też mamy samą chłodziarkę w zabudowie, a zamrażarkę trzymam w spiżarni. A Ty gdzie planujesz? Super ta fototapeta:eek: W temacie pokoju bilardowego, to tez uważam, że powinien być dość ciemny-klubowy, z dodatkami zieleni, szarego lub może cegły:rolleyes: Jeśli mogę to wstawię Ci kilka inspiracji:) Powiedz, to usunę Pozdrawiam http://www.digsdigs.com/photos/outdtanding-billiard-room-designs-5.jpeg http://www.digsdigs.com/photos/outdtanding-billiard-room-designs-4-554x831.jpg http://www.interiorarcade.com/images-pictures/2009/10/las-vegas-contemporary-apartment-billiard-room-design.jpg http://www.designhomeonline.net/design/image_view.php?image=admin/pictures/26000012b.jpg http://www.designhomeonline.net/design/image_view.php?image=admin/pictures/26000003b.jpg http://www.trendir.com/archives/brunswick-billiards-table-manhattan.jpg http://www.billiardsforum.info/images/flickr_rooms/160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.02.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Agawi świetne inspiracje Karolinko myślę nad taką samą lodówką - tylko mój J mówi po co Ci taka wilelka - więc teraz dumam czy zmieszczę się w tej mniejszej, poza tym mniejsza lepiej wygląda w podziałach w mojej zabudowie...... Szkoda tych doniczek:mad: wizualnie miały potencjał Piekarnik - dobry wybór , będzie pasował najlepiej Co do koloru ścian w bilardowni.......pierwsza myśl pomalować na najciemniejszy kolor ściankę z kominem i barkiem, ewentualnie dodać jeszcze w tym kolorze ścianę z drzwiami na hol, ta długa ściana pierwotnie jasno szara - taka niech zostanie Druga myśl (ja ostatnio nie zdecydowana jestem http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/kwasny.gif - ściana pierwotnie szara najciemniejsza - bo na niej mają być te ramki tak? i ściana za barkiem w tym samym ciemnym graficie - reszta jasna -----------jak tak czytam to co pisze to chyba opcja 2 lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.02.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Aggulka witaj Dzięi wielkie za dobre słowo.... do końca lutego łązienki maja byc skończone, wieć wtedy sie okaże co nam wyszło Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.02.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 agawi ogromne dzięki za inspiracje!!!!!!!!!!!!!! Ani waż sie ich kasować! Musze sie na nie napatrzeć Ściakam :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.02.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Admete ściana z wyjściem na holl ta która jest przedłużeniem ściany telewizyjnej musi zostać grafitowa, bo na niej będzie pewnien biały duuuży element niespodzinka Teraz pytanie brzmi czy dodawać grafitową jeszcze jedną ścianę i jak tak to którą ..... czy tą z barkiem czy główną z tymi obrazkami???? Czy ta z obrazkami może być tylko jasno szara a i i tak białe ramki będą sie wybijać??? No i jeśli np barkowa ścian na grafit to czy wtedy ta główna i ta z oknem na jasny szary??? no to namotałam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.02.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To dodać tylko ta z barkiem na ciemno grafitowo, a na szarym ramki i tak będą ładne - to ja nie zakumałam która ta ścian jest na 100% grafitowa A ten jasny szary może ciut ciut mocniejszy żeby nadać klimatu bilardowni - najlepiej wklej nam próbki kolorów to będziemy dobierać przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 mnie inspiracja z długimi czarnymi lampami nad stołem bilardowym sie podoba:) i nie wiem , czy całego pokoju nie pomalowała bym na grafit;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.02.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dziewczyny kochane jesteśćie ,ze służycie radą w tej mojej nieszczęsnej bilardowni Narazie jestem na etapie takim,że ścianę główną, na którą sie wchodzi z salonu i na której mają być te białe ramki + ścianę z oknem malujemy na szary kolor, raczej jasny... ale moze nie aż tak bardzo Ścianę po lewej stronie , na której jest wyjście na holl i ścianę z barkiem na której jest wyjście do salonu malujemy na grafit.............. Czyli malowanie takie w literki L , krótsza i dłuższa sciana na grafit, i duga krótsza i długa na szary..... Wszytkie sugestie i zmiany mile widziane .... temat otwarty :D Ten grafit to będzie taki raczej baaardzo ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Agawi świetne inspiracje Dzięki admete agawi ogromne dzięki za inspiracje!!!!!!!!!!!!!! Ani waż sie ich kasować! ;)Musze sie na nie napatrzeć Ściakam :**** Karolinko, w takim razie zostawiam i trzymam kciuki- na pewno wymyślisz coś fajnego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.02.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Lodówka przyszła ekspresem Czekam na kominek (ja mam kominkowy tydzień ) :popcorn: Miłego weekendu - oby było już tylko cieplej!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.02.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Sklep Oleole, jest internetowym sklepem EuroAGD, więc przywoża z najbliższego sklepu Euro, ja miałam tez tak z TV zamówiłam w piatek o 23, po czym piszą, że w sobotę miedzy 12-14 przywiozą, myślałam, że to pomylka, ale byli bardzo punktualni, wnoszą do domu i jeszcze za niewielką opłata uruchamiają tv. Widzę, że prace idą w ekspresowym tempie wg harmonogramu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Czekam na kominek (ja mam kominkowy tydzień ) :popcorn: :rotfl: Lodówka już doszła? Fakt, też coś zamawiałam w ole i byłam zadowolona:) Karolinko trzymam kciuki za poniedziałkowy grafik:wiggle: Na pewno uda się wszystko znakomicie:D Miłego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Karola plan poniedziałkowy rewelacja http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif czekam na relacje bo chociaż u Ciebie sobie popatrzę jak robota idzie, u nas na budowie największa atrakcją jest pleśń na wolim oku u nas Marcinów w poniedziałek niet - bo samochód padł i oddany do warsztatu :sick: Trzymam kciuki za dotarcie wszystkich ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.02.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Cześć Dziewczyny No lodóweczka przyszła bardzo szybko, ale sie ciesze,ze już jest Teraz czekam jeszcze na piekarnik no i musze kupić zamrazarke.... Nawet nie wiecie ( a moze i wiecie ) jak bardzo sie ciesze,żew końcu przyspieszą karton-gipsy, no i te płytki w łazienkach ehhhhh ..... suuuuuper Ściskam mocno i życzę miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.02.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dziś poniedziałek czyli pewnie działacie na budowie:P Będę czekać na efekty, które napewno będą szybko widoczne bo Wy idziecie jak burza:wiggle: Szczególnie czekam na płytki... Czy masz już baterie do łazienek, możesz polecić jakąś stonkę jeśli kupowałaś przez neta? Pozdrawiam i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 hej!! łazienka projekt fajny, co do samej tapety mam mieszane uczucia... z jednej strony tak średnio mi pasuje ta kawiarnia do łazienki, z drugiej jest to coś innego, szkoda, że kibelek nie ma kształtu krzesła, to wygladałoby jakbyś siedział na jednym z krzeseł kawiarnianych koniecznie zawieź na ścianie przy kibelku jakiś fany gazetnik na prasę, to będzie zupełnie jak w kawiarni no i nie będziesz się nudzić robiąc wiadomo co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Karolinka ja tez mam problemy z wejsciem do dziennika ale znajac Ciebie na pewno dzisiaj bedzie kolejny megabusy dzien wiec wieczorkiem zagladne co tam zmalowaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 06.02.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 :welcome:Witam się u Ciebie Karolino dziś-choć podczytuję od dawna i oczywiście tak jak wszyscy zachwycam się i domem i postępem prac. Podziwiam Cie też za twoją energię i pozytywne myślenie, wydaje mi sie że podejmujesz decyzje bardzo szybko i nie wachasz się- zazdroszczę, choć myslalam że też taka jestem ale teraz widzę że nie Właśnie, a propos decyzji czy mogłabyś zerkąć do Agawi i wypowiedzieć się na teamt rzutu mojego domu. ps.ja zastanaiałam się nad projektem Dom nad wodą z pracowni SD ale wybraliśmy inny projekt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Cześć Magdzinska Na efekty trzeba bedzie troche poczekać Baterie mam, brakuje mi tylko jednej umywalkowej do dolengo wc... Wiesz armatury łazienkowej nie kupowałam w żadnym konkretnym sklepie, poporstu wskoczyłam na ceneo.pl i tam znajowałam model, który mi odpowiadał a potem skel z dobrymi opiniami, ale za każdym razem był to inny sklep... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 blekitna witaj No nasze wc z tą tapetą "normalne" i "uniwersalne" nie bedzie ... jednym się spodoba a inni powiedzą,ze porażka ale co tam lubie tamkie ryzyko Ściskam mocno i pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts