Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Potwierdzam BUDOWANIE UZALEŻNIA, ale wbrew pozorom za drugim razem nie jest łatwiej. Widzę po sobie. Wtedy byłam laikiem, teraz mam większą wiedzę i oczekuję więcej.

karolakr25

Rozumiem Cię, mam tak samo :yes:

Zecydoanie wiem czego chcę i jak to powinno wyglądać, mam oczywiście także świadomość ,że błędów nie uniknę ale mam nadzieję,że będzie ich jak najmniej ;)

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To może za 3 razem będzie ideał ;) a gdyby jeszcze kasa nie grała roli - najlepsze materiały, najdroższa ekipa, super technologie... a tak :rolleyes: no pryznajmniej u nas jest jak jest ;)

Princesa

.... taaaak.... było by idealnie ;) i budowanie było by zdecydowanie prostrze ... ;) :)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Karolcia cieszę się że już budowa ruszyła:)

Mam nadzieję że niebawem dojdą do skutku oględziny mojego benia?:D W tym tygodniu u mnie przygotowania do szkoły i zgroza pierwsze chwile w przedszkolu synka, wyprawka, stres, płacz i zgrzytanie zębów, ale jak tylko opanuję sytuację to się umawiamy:)

Hej Martuśka ja tez się cieszę i to baaardzo ;)

Jak będziesz miała czas i ochotę to dawaj znać, mój tel masz więc nie ma problemu, będziemy podziwiac Benia ;) :)

wow, ja juz przestaje nadazac :)

faktycznie jak zaczeliscie to idzie jak burza, az dziwne sie wydaje ze nie ma przestojow na schniecie, itp...my chyba troche czekalismy, ale prawde mowiac juz nie pamietam jak to bylo, wydaje sie jakby wieki temu a raptem taki etap mielismy w polowie maja.

U nas w srode przychodzi dekarz i za 2 tygodnie mamy miec dach, az sami jestesmy w szoku ze tak szybko jakos to sie porobilo i troche nadazyc nie mozemy :)

Hej Oldzia :)

Dziękuję bardzo i zapraszam serdecznie!!!

Martusia

"... jazda bez trzymanki... " Lubię to! ;P

A tak poważnie mam nadzieję,że sprawnie będzie to wystko szło do przodu.... byle pogoda nie przeszkadzała :rolleyes::sick:

A Ty kochana lada moment masz przeprowadzkę więc.... ZAZDROSZCZĘ!!!! :oops:

Cześć lucka6 :)

Wiesz narazie nie bardzo ma co schnąć ;) Wczoraj zostały wylane ławy i teoretycznie dziś można na nich bloczki stawiać ale dzisiaj dzień materiałowy, wszystko ma zjechać i tym samym murowanie dopiero jutro... My mamy zacząć dach 18 października więc jeszcze dłuuuugie 1,5 miesiąca .... a ja już sie doczekać standardowo nie mogę!!! Narazie będę podglądać I cieszyć sie Twoim dachem :)

pozdrawiam!!!

Karolcia

GRATULUJE !!! teraz to się już ruszy szybciorem

Fajnie że już zaczęliście bo pogoda we wrzesniu ma być ładna to będzie sie dobrze murowało

I jeszcze jedno BARDZO PODOBA MI SIĘ NOWE IMIĘ TWOJEGO DOMKU "Dom z antresolą " bardzo fajnie :)

No to czekamy na pierwsze ściany :-)

widac ruch na budowie :)

ja bede brala projektanta wnetrz, jak tylko bede miala skonczony projekt, glownie dlatego, ze wiele rzeczy mi sie podoba, ale nie wszystkie mozna laczyc, nie chce miec stylowego misz maszu i barlogu artystycznego - ale to ja kiepska mam wyobraznie do tego jak to ma wygladac i do tego, co ja chce

kjuta już nie mogę doczekać się Twojego projektu, na kiedy będzie??? no i jaki ma być Wasz domek???

Co do projektanta, to ja sama z takich usług nigdy nie korzystałam i nie wiem czy chciałabym oddac w czyjes rece mój dom, oczywiscie wiem ze jest to współpraca z inwestorem nie mniej jednak nie wiem..... ale ostatnio moja znajoma skorzystała z doradztwa projektanta. Zrobił jej wizuali pomieszczenia wrzucił meble i tapety które ona wybrała a wymyślił wystrój okien... dzieki wizualkom zmieniła kilka rzeczy :) o czymś takim własnie mysle..... szczególnie w kwestii sypialni ....

Pozdrawiam serdecznie!!!

jakies rzuty, wizualizacje mam, czekam na przeliczenia, konstrukcje, gotowy plan

dom pietrowy, z dachem skosnym, garaz podwojny w bryle domu, funkcjonalny i zgodny z z wytycznymi MPZP, czyli nie do konca zgodny z naszymi oczekiwaniami, ale najwazniejsze, ze nasz i ze mam nadzieje pasuje do naszej waskiej dzialki

kjuta

Fajnie zapowiada sie Twój domek :) Wygląda na duuży, ile ma mieć metrów? Parter fajny i funkcjonalny :)

jak będziesz miała jeszcze jakieś fotki domku to dawaj koniecznie :) A wystrój jaki planujecie, co Ci chodzi po głowie?

Bużka :*