Karolina i Artur P 07.02.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Cześć kakusku Dzień był dość dłuugi jak już pisałam w dzienniku, tak czy siak ciesze sie,ze dzisiaj mamy już nowy dzień Zobaczymy co tam się dzisiaj naszym ekipom uda stworzyć Nie wiem czy uda mi sie zrobić dzisiaj jakieś zdjecia łazienki bo fotki w tym przypadku mają sens tylko w świetle dzinnym... w sztucznym płytki wyglądaja na śnieżno białe a w rzeczywistości są w poziome szare delkitne paseczki.... do końca tygodnia łazienka ma być skończona więc najpóźniej w weekend konkretna fotorelacja łązienkowa.... tylko czy można nazwać będzie łazienkę skończoną.... raczej nie bo tam ściana z umywalką i drewnianym blatem i wnęka wc bedą malowane na szaro dopiero za jakiś czas i dopiero wtedy będzie biały montaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witaj tess1 Dzieki za wszystkie miłe słowa! To nie jest do końca tak,że ja sie nie zastanawiam, nie mam wątpliwości... mam i to sporo, dziewczyny nie raz ratowały mnie z opresji, doradzając, głosując i cierpliwie rozprawiając np na temat koloru piekarnika Ale prawdą jest ,ze długie "niewiedzenie" czego chce bardzo mnie męczy więc stram sie w miarę możliwości podejmowac decyzje szybko, to przynosi mi ulgę A gdzie Twój dzinnik? Może założysz Postaram sie podskoczyć do agawi Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Karolinko współczuję wczorajszego dnia , który tak świetnie się zapowiadał Czy zawsze muszą się trafić takie patałachy - ja Ci od Twojego kominka od początku masz z nimi same problemu Twoja złość była baaaaaaaaaaaaardzo uzasadniona. Ale tak jak piszesz dziś jest nowy dzień - więc i nowe siły i już wszystko będzie szło jak zwykle - czyli gładko i sprawnie - zobaczysz Dobrego i efektywnego dnia Ci życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzięki Aguś Dostałam cynka o Twoim wielim święcie Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Karola mam nadzieję że kominek wyjdzie tak jak chciałaś i będziesz zadowolona a tym samym panowie zdadza egzamin. Miłego dnia. P.S. Gresik do kuchni i holu masz cały bialutki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hej, Karolu! Jak takie przeboje z tym kominkiem, to znaczy, że docelowo będzie boski! Trzymam kciuki i czekam na kolejne zdjęcia pięknych i prościutkich k-g W Twoim dzienniku jak w kalejdoskopie, za moment będziemy oglądać urządzoną kuchnię Jak ja to lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Cześć mariomili Mam nadzije,ze ten kominek docelkowo wyjdzie ok, nie jest to zdecydowanie nic nadzwyczajnego... panoramiczny kominek z prostą obudową Ale dzisiaj ekipa kominkowa nie dotarła do nas na budowę do południa!!!! Wyjechałam z budowy o 12 i ich nie było, zadzwoniłąm do szefa i usłyszałam że tak tak ... jadą ... jadą wstąpili po jakieś materiały( pogratulowałam mu organizacji pracy , bo dzień wcześniej twierdzili podobnie! ) i dotrą lada monent od tel do mojego wyscia mineło 35 minut jakoś nie dotarli.... montaż kominka i obudowy miał trwać łącznie max 3 dni.... wczoraj nie zrobili praktycznie nic!!!!!! Dzisaj... zobaczymy , mam ich dość..... Pozdrawaim serdecznie!!! edit : tak gres do holu i kuchni polerowany, biały 60x60 bez żadnych mazi, ciapek, nic czysty Edytowane 7 Lutego 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hej Aggulka No ekipa kominkowa wydaje sie kompletnym niewypałem Oby finalnie z kominkiem było wszystko oki! No kuchnia będzie ale zacznie się montować za ponad 3 tygodnie więc jeszcze trooooche Zaglądaj Agulka będzie mi bardzo miło Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Karola nie denerwuj się bo to urodzie szkodzi;) To ta sama ekipa co poprzednio wam robiła kominek? Edytowane 7 Lutego 2012 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nie mariomili inni ... Poprzedni byli sprawni, ale ostatecznie chyba nie był ten kominek podłączony tak jak trzeba.... Teraz zdecydowalismy sie na tych bo obiło mi się o uszy,ze są dobrzy technicznie.... No ale podjeście do klienta.... organizacja pracy.... punktualnośc... leżą..... No nic pożyjemy, zobaczymy czy ostatecznie panowie zatrą po sobie to mega nieprzyjemne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Na pewno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzwoniłam na budowe.... nadal ich nie ma ludzi od kominka!!! A na ich potzreby są poprzestawiane rusztowania w salonie i po jutrze rusztowania muszą wrócić bo to wstrzymuje ekipe od zabudowy k-g ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 cześć Karolinka ja tylko na chwilkę wpadłam na forum , troszkę nie mam czasu małe zmiany w życiu prywatnym macie pecha z tym kominkiem ale miejmy nadzieje że się z tym uwiną, bo to już jest lekka przesada ale jęsli chodzi o resztę wszysko fajnie bardzo ładnie wygląda juz pokoik córeczki wiesz juz dokładnie jak będzie wyglądała Wasza "bialrdownia" ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzwoniłam na budowe.... nadal ich nie ma ludzi od kominka!!! A na ich potzreby są poprzestawiane rusztowania w salonie i po jutrze rusztowania muszą wrócić bo to wstrzymuje ekipe od zabudowy k-g ..... Karolinko, dopiero przeczytałam o tych partaczach:mad: Nie denerwuj się bo to i tak nic nie da. A może zrezygnuj z nich, póki czas? Coś mi mówi, ze jak ktoś jest takim ignorantem, to i finalnie może nie być za dobrze:confused: Trzymaj się, może sprawy się poukładają. Daj znać co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Aniu no to mnie zaciekawiłaś tymi zmianami Pisz mi tu szybciutko co to za zmiany!!!! Bo ciekawość mnie zje Pozdrawiam cieplutko :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Hej agawi dzięki za wsparcie Wiesz,że Ci ...... piiiippppppppppppppp wogóle dzisiaj nie przyjechali?!?! Właściel nie odbierał początkowo od nas tel. ostatecznie nagrałam mu się na poczte.... potem odebrał od Artura, kajał się przepraszal przyznał pod wpływem nacisków ,ze nabrał robót mimo iż wiedział,ze warunkiem zlecenia mu pracy jest to ,ze wchodzą i po 2 dnaich wychodza gdy wszytko skończą.... Powiedział,ze dzisiaj będą napewno! a jutro już od rana.... No a jak mówie nie przyjechali dzisaj.... Jutrzejszy dzień jest decydujący.... jak sie nie stawią albo fige zrobią wylatują!!!! Nie uśmiecha mi się teraz branie innej ekipy i mam cichą nadziej,że zrobia to w końcu szybko i o nich zapomną, ale po zakończonej współpracy i tak nieomieszkam opisać na forum całych poczynań z tą firmą o których jeszcze nie mówiłam i ostrzec innych..... Ale jak jutro znowu dadzą ciała, z przyjemnością poszukam nowej ekipy! Pozdrawiam serdecznie i oczywiście będę musiała sie wyżalić i z siebie to wyrzucić na fm więc info będzie na bieżąco Edytowane 7 Lutego 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witaj Kochana Po 1 też pijam "Tigerki" - ostatnio lepiej mi wchodzą niż enta kawusia Po 2 oczywiście trzymam kciukasy za ekipę kominkową aby jednak jutro przyszła i współczuje Na pocieszenie choć to żadne pocieszenie tak na prawdę dodam że moi od schodów dziś przyjechali i..... okazalo sie że schody nie w tym kolorze przywieźli (reszta u mnie w dzienniku (((( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 karolina - no niestety i tacy ignoranci się trafiają Wierzę jednak, że nawet jesli się pojawią to na koniec sie z nimi odpowiednio policzysz Trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Karola ale jaja z tymi od kominka , Oby jutro dojechali i nie spartaczyli roboty Buziaki i trzymam kciuki za pomyślne zamontowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ojjj też bym się wkurzyła na taką ekipę!!!!! Nabiorą tacy "fachowcy" robót, a potem trzeba na nich czekać. Ich to nie interesuje, że na budowie wszystko musi byc robione po kolei, a jak nie idzie zgodnie z grafikiem to inne prace są wstrzymywane !! Mam nadzieję, że wykorzystają "ostatnią szansę" którą im dasz:P - a jak nie to zrób BYE BYE Czekam na nowinki jutro:wiggle: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts