MarJel 09.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wieczorkiem lub jutro wrzuce te numerki farb, bo teraz się ewakuuję od kompa(doszłam do siebie dopiero) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 09.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dobrze, że panowie kominkowi wzieli się wreszcie do roboty;) Napewno kominek będzie świetny, nie może być inaczej:yes: Buuu wielka szkoda Twojej dzidzi, jestem na tym samym etapie z moim Kubuniem więc doskonale wiem co to znaczy ząbkowanie:( Mam nadzieję, że Julcia czuje się już dobrze!!!!! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.02.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Może nie jest tak źle z tym kominkiem? nie może być tak źle wstawisz zdjęcia to ocenimy i Cię z błędu na pewno wyprowadzimy Buziaki dla Juleczki żeby ząbek już wyszedł i nie męczył - z drugiej strony - matka natura nie popisała się z tymi zębami - tyle dzieciaków przechodzi katusze z tego powodu - u nas dopiero wszystko się zaczyna , ja już się boję tych nieprzespanych nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Karolina zdaje sie ze Balbina ma racje z ta obrobka okien ale Ciebie to juz nie dotyczy skor nie masz welny tylko pianke Pokaz fotki kominka bo moze tylko pani9kujesz i wcale nie wyglada to tak zle jak przedstawiasz Co do zabkowania to raczej natura dobrze to wymyslila ;)Wyobrazacie sobie doroslego faceta (bez urazy) ktory co kilka miesiecy musi wytrzymac bol wychodzacych zebow? Moj mlodszy synek bardzo dzielnie przeszedl ten okres mimo ze przy kazdym zabku mial bardzo wysokie temperatury (nawet po 42 st) Kilka razy wyladowalismy nawet w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Kochana Karolciu zmartwiłaś mnie tą obudową kominka:-( że Ci się średnio podoba....Hmm to może kurcze trzeba coś zmienić ????bo jak teraz Ci się nie podoba to potem będzie gorzej !!!! Imprezki u MarJel - zazdroszczę !!!!! Ja miałam przyjemność oglądać jej dom "w budowie"wtedy robił ogromne wrażenie to teraz pewnie jest niesamowicie:jawdrop: Buziaki dla Julci co by Mamy nie straszyła gorączką Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 [b]Martuś[/b], na Maja zna sie na ludziach Kochana wrzuciłąm kominek............. Jak znajdzisz chwilke, to czekam na farby, bo boskie są Buziaki Hej Magdzinska Nie wiem jak to będzie z tym kominkiem..... A ząbkowanie jest do du..... , biedne dzieciaczki, no nic każdy następny przybliża je do finału Pozdrawiam!!! Cześć admete Nie wiem co zrobić z tym kominkiem, skrobne na dniach na fotce, rysunek jak miał wyglądać kamień do tego ale już się zastanawiam......... Może macie pomysł jak zastosować kamień przy takiej obudowie ??? A ząbkowanie... no nic miłego Mam nadzije,ze Twój mały zniesie to lepiej Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Hej kakusku! No mam nadzię,że będzie u mnie z tą zabudową oki Rzeczywiście Twój synek ciężko przechodził ząbkowanie Julka pierwszy raz miała wysoką gorączke przy zębie, poprzednio wszystkie osiem wyszło max ze stanem podgorączkowym.... Oby do przodu i z innymi poszło łatwiej Kominek wrzuciłam w dzienniku.... jakoś poprostu inaczej sobie to wyobrażałam.... Pozdrawiam serdecznie!!! Saluś Dom Marty jest naprawde rewelacyjny, włożyła w wystrój dużo pracy ale się opłacało Buźka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Co do kominka Hmmm Nie kumam problemu.... Ładna prosta zabudowa Mnie się podoba Naprawdę i szczerze !!!!! - jak dojdzie kamień to wykończy i dopełni - tylko właśnie musisz koniecznie napisać jak miało być i co Ci sie nie widzi to będziemy coś dumać bo póki co jest BARDZO FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.02.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Co do kominka tylko właśnie musisz koniecznie napisać jak miało być i co Ci sie nie widzi to będziemy coś dumać bo póki co jest BARDZO FAJNIE Ja też nie widzę nic złego w tej zabudowie Napisz jak miało być i będziemy kombinować - nie musisz się przecież z tym kamieniem spieszyć? prawda? Płytki w delikatne paseczki są piękne http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Buziaki i głowa do góry - będzie dobrze jak i z moim kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.02.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 mi coś na razie nie chcą się otworzyć te zdjęcia... spróbuje później. dziewczyny dzięki za opinie odnośnie ogrodzenia, teraz już mnie utwierdziłyście w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 10.02.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Karolu, ja też nie mogę się dopatrzeć niczego niefajnego w Twojej obudowie kominka Bardzo fajnie i prosto - kamieniem bym obłożyła dookoła, ale nie na całej wysokości, w sensie opaskę równej szerokości dookoła wkładu. Kafelki w paseczki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 10.02.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Żeby można było coś więcej powiedzieć na temat kominka musisz wyjaśnić (a najlepiej pokazać) jaki ma być efekt docelowy:- co ma być po bokach kominka (czy nie lepiej tę obudowę pociągnąć aż do ściany po prawej stronie? - może nie, ale nie wiem co tam ma być)- jak ma wyglądać jego zabudowa- czy coś jeszcze planujesz tam zrobić - jakiś obrazek, zdjęcia, może obok? Czy sama ramka ma być całą ozdobą?- jakie bdą kolory we wnętrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.02.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Karola, kafle na ścianie w łazience Julki, dokładnie takie same jak ma mój synek w łazience. Sa piekne Jaka bedziesz fuge dawala szarą?, bo mi projektantka podpowiedziała jasminową i w rezultacie nie jestem bardzo zadowolona. Jak dla mnie kominek najprościejszy jaki może być (prostota kojarzy mi sie z elegancją), ale to Twoj wybór, ja bym dała tylko lekka opaske marmurową wokól kominka (kolor w zależności od ścian). Byłas u MarJel, dla mnie jej kominek to mistrzostwo świata, w ogóle jej dom jest dla mnie przykładem super elegancji Edytowane 10 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.02.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 otworzył mi się kominek, i moim zdaniem wygląda ok, aczkolwiek wyglądałby lepiej moim zdaniem gdyby zabudowa była niższa, bardziej zbliżona kształtem do samego wkładu, tj dłuższa niż szersza, jednak jeśli inaczej nie dało rady to ja bym go później "podzieliła kolorystycznie" tj, zastosowała dwa kolory (poziome pasy) co by wydłużyło cała zabudowę coś ten deseń jak tu: (drugi kominek od góry) http://domtrendy.pl/wklady-kominkowe-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.02.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Hej Karolciaczy wszystko OK???To niepodobne do Ciebie nie odzywać się cały dzień????Mam nadzieję, że to kociołek na budowie jest tego sprawcą Pozdrowionka Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 11.02.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Hej Karolinka!Czy Ty wstawiałaś wizualki salonu? Bo nie mogę jakoś skojarzyć,a chciałam zobaczyć jak ma ten kominek wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja też już 2 raz zaglądam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Karolina jezeli od poczatku planowalas oblozyc kominek kamieniem to przy wykonywaniu zabudowy nie powinni zrobic Ci lekkiej "wneki" tam gdzie bedzie przyklejany kamien aby mial sie on na czym lekko oprzec? Ja tak mialam wlasnie zrobione .Kamien 3 cmk a wneka ok 1,5 cm . Zgadzam sie z blekitna-jesli chcesz aby obudowa wygladala bardziej na prostokatna podziel kominek kolorem lub fakturka.Pokaz co bylo Twoja inspiracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.02.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Cześć Kochane!!!!! Dziękuje Wam za to,że jesteście i chcecie pomóc !!! Może dzięki Wam przeżyje mój kominek Może coś doradzicie i ostatecznie nie bedzie koszmarkiem Ostatniej nocy spałam 3 godziny.... Julka dawała taki koncert,ze szok... ledwo widze na oczy, wkleiłam do dzinnika dwie opcje kominoowe, bierzcie na nie duzą poprawkę Może jutro wieczorem uda i się znaleść jakieś inspiracje, zdjecia albo przysiąść do lepszych malowideł Dzisiaj padam na twarz i musze położyć sie spać .... Obiecuje,ze wszytkim jutro odpisze. Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 11.02.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) Karolino przed chwilą skasowałam moje porady dotyczące twojego kominka, bo przypomniałam sobie o pewnym wątku- dom podobny do twojego moze cię zainteresuje i zainspiruje: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?113135-Szaro-i-minimalistycznie/page11 Zaglądałam również do swoich inspiracji z domami z antresolą -mam akurat 3 zdjęcia z kominkami (drugie zdj to ponoć dom Rihanny) pewnie już rozważałaś taką możliwość, aby zrobić komin do samego stropu, ale wklejam tak do poglądania- jeśli chcesz to usunę. pzdr Edytowane 11 Lutego 2012 przez tess1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts