Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Witam po chwilowej nieobecności. Ja za tydzień przeprowadzam się do PL, więc wiem dokładnie co czujesz. Ja już mam dość :x:evil:podziwiam za ilość przeprowadzek w ostatnim czasie :D Kominek wygląda bardzo fajnie (stylowo, prosto), więc chyba masz rację pisząc że musisz odpocząć, nabrać dystansu i napewno bedzie Ci się podobał:D:D:yes: Uściski dla córy:hug:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Kochana :-)

Bardzo się cieszę że wracasz "do żywych"

Ogrodzenie mimo że nie wykończone PIĘĘĘKNE !!!

Proste klasyczne idealnie pasuje do domku

Co do kasacji zdjęć z zew całkowicie popieram !!!!

Mój M wprowadził mi taki zakaz jakiś czas temu :-)

Choć oczywiście będę bardzo ciekawa jak będzie wyglądał z elewacją

Trzymaj się i Calusy

Saluś,MarJel, kakusku, Agawi, mirelka dzięki wielkie za wszytkie uwagi i wsparcie kominkowe :hug:

Tak jak pisałam w dzienniku, narazie kominek zostaje talki jak jest.... mam czas do rozpoczęcia malowania, na ewentualne zmiany ;)

Oczywiscie do tak prostej bryły zawsze będzie można coś dodoać ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!

Miło przeczytać, że już wszystko zmierza ku dobremu:yes::D Ogrodzenie wygląda pięknie, z jasną elewacją będzie "cud miód":) Tyle się u Ciebie dzieje...pisałaś, że planujecie przeprowadzkę za 1.5 mies i pewnie to Wam się uda, bo działacie piorunująco szybko!!!! Juz nie mogę się doczekć reszty fotek :D

Myślę, że masz rację kasując zdjęcia z zewnątrz, czasami dziwiłam sie widząc na forum fotki z numerami domów. Mam tylko nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć "co nieco" :p Pozdrawiam

Witaj Karolinko :)

Wpadłam do Was tak na szybko a tu tyle nowości!!! Kominek i łazienka, prezentują sie pięknie, już nie mogę sie doczekać gotowego domu, będzie cudownie:) znając Twoje tępo długo nie trzeba będzie czekać :) Bardzo jestem ciekawa literek do pokoju Julci :)

A ogrodzenie bardzo, bardzo mi sie podoba, proste w swojej formie, podobne planujemy również u siebie na wiosnę, której nie mogę sie już doczekać:)

Zapomniała bym o stołkach ;) podobne zamierzam kopić do kuchni, tylko z podłokietnikami, spory wybór u producenta na stronie dom art style.

Pozdrawiam serdecznie i cieplutko w te zawieje i zamiecie, Dominika.

ps. dużo zdrówka i cierpliwości życzę, jeszcze troszkę i będziesz miała błogi spokój w swoim domu:hug:

Edytowane przez Dominika i Łukasz :)

Karolinko ogrodzenie już widać że będzie piękne - proste i to dodaje mu uroku - nie słodzę :lol2: bo naprawdę mi się podoba :yes:. Przęsła są bardzo eleganckie :yes:

Ogień bajkowy :rolleyes:

Karola a który zestaw wybrałaś? Ten co ja wklejałam czy jakąś inną serię - bo dużo mają zachwycających zestawów :yes:

Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę :hug:

Hej Dominika :hug:

Mam nadzije,ze ta wykończeniówka przejdzie sprawnie i efekty będą szybko widoczne.... tak bardzo nie mogę sie doczekać! :rolleyes:

Myślałam ,ze przy drugim domu cierpliwości będę miała więcej, ale nic bardziej mylnego, przebieram nogami i juz się nie moge doczekać przeprowadzki momo,że jesteśmy jeszcze w lesie ;)

Pozdrawiam serdecznie !!!!

Hej admete :hug:

Dzięki za takie słowa w temacie ogrodzenia! Myśle ,ze to takie zwyczajne ogrodzenie, ale i tak miło słyszeczć ciepłe słowa ;)

Kochana kupiłam filiżanki z usteczkami ;)

Dokupiłam talerz na ciasto, cukiernicę, dzbanuszek na mleko i..... solniczke i pieprzniczkę uparł sie na nie Artur ;) Bardzo mu się spodobały..... :)

Oczywiście z tej serii jest cały zestaw obiadowy ale ja poprzesntane na części kawowej ;)

Za pączusie dziękuję bardzo :hug:

Buziaki wielkie!!!!!!!!

Karola to jak Ty nie mówisz złego słowa na zestawik i sama zakupiłaś - to ja MUSZĘ GO MIEĆ JUZ NA 100% http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif i Twojemu lubemu się podoba :lol:

Krzywe bramy............okna w innych kolorach............falujące ogrodzenia............-dzień jak co dzień na budowie.:lol2: - ja dziś będę w wisielczym humorze :lol2:

Pozdrawiam :hug:

Hej emiranda :)

Dzięki za pochwały drzwiowe ;) :)

Miód na serce ;)

W poprzednim domu też mieliśmy białe drzwi z naświetlemi i na tyle je lubiliśmy,że nie wyobrażaliśmy sobie innych ;)

Co do zdjęć, jak pojkaże sie elewacja na domu to do stałych doradzaczek, czytaczek, dobrych dusz na priva wyślę fotki, to i ogrodzenie się tam załapie i zobaczysz sobie na spokojnie ;)

Pozdrawiam serdecznie!