Magdzinska 13.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witam po chwilowej nieobecności. Ja za tydzień przeprowadzam się do PL, więc wiem dokładnie co czujesz. Ja już mam dość :evil:podziwiam za ilość przeprowadzek w ostatnim czasie Kominek wygląda bardzo fajnie (stylowo, prosto), więc chyba masz rację pisząc że musisz odpocząć, nabrać dystansu i napewno bedzie Ci się podobał:D:yes: Uściski dla córy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hej Kochana Bardzo się cieszę że wracasz "do żywych" Ogrodzenie mimo że nie wykończone PIĘĘĘKNE !!! Proste klasyczne idealnie pasuje do domku Co do kasacji zdjęć z zew całkowicie popieram !!!! Mój M wprowadził mi taki zakaz jakiś czas temu Choć oczywiście będę bardzo ciekawa jak będzie wyglądał z elewacją Trzymaj się i Calusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Saluś,MarJel, kakusku, Agawi, mirelka dzięki wielkie za wszytkie uwagi i wsparcie kominkowe Tak jak pisałam w dzienniku, narazie kominek zostaje talki jak jest.... mam czas do rozpoczęcia malowania, na ewentualne zmiany Oczywiscie do tak prostej bryły zawsze będzie można coś dodoać Pozdrawiam serdecznie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hej Magdzinska fajnie że bedziesz juz na miejscu Dzięki za dobre słowo Pozdrawiam serdecznie i odzywaj się koniecznie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dzięki Saly Ty się kochana nic nie martw, Ty kilka innych osób będzie mogło spokojnie dostac takie fotki na priv A poza tym jak zrobi sie cieplej to zobaczysz mam nadzieję, domek "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 14.02.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam:welcome: Podgladałam poprzedni dziennik i podglądam i ten kurcze jakie Wy macie tempo... Zawsze chetnie i z ciekawoscia czytam co nowego u Was.Gratuluję zapału i wytrwałości ,napewno zajrzę tu nieraz:D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.02.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Miło przeczytać, że już wszystko zmierza ku dobremu:yes: Ogrodzenie wygląda pięknie, z jasną elewacją będzie "cud miód":) Tyle się u Ciebie dzieje...pisałaś, że planujecie przeprowadzkę za 1.5 mies i pewnie to Wam się uda, bo działacie piorunująco szybko!!!! Juz nie mogę się doczekć reszty fotek Myślę, że masz rację kasując zdjęcia z zewnątrz, czasami dziwiłam sie widząc na forum fotki z numerami domów. Mam tylko nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć "co nieco" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 15.02.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Witaj Karolinko Wpadłam do Was tak na szybko a tu tyle nowości!!! Kominek i łazienka, prezentują sie pięknie, już nie mogę sie doczekać gotowego domu, będzie cudownie:) znając Twoje tępo długo nie trzeba będzie czekać Bardzo jestem ciekawa literek do pokoju Julci A ogrodzenie bardzo, bardzo mi sie podoba, proste w swojej formie, podobne planujemy również u siebie na wiosnę, której nie mogę sie już doczekać Zapomniała bym o stołkach podobne zamierzam kopić do kuchni, tylko z podłokietnikami, spory wybór u producenta na stronie dom art style. Pozdrawiam serdecznie i cieplutko w te zawieje i zamiecie, Dominika. ps. dużo zdrówka i cierpliwości życzę, jeszcze troszkę i będziesz miała błogi spokój w swoim domu:hug: Edytowane 15 Lutego 2012 przez Dominika i Łukasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.02.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Przęsła gotowe kupowaliście czy ktoś wam robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Karolinko ogrodzenie już widać że będzie piękne - proste i to dodaje mu uroku - nie słodzę bo naprawdę mi się podoba . Przęsła są bardzo eleganckie Ogień bajkowy Karola a który zestaw wybrałaś? Ten co ja wklejałam czy jakąś inną serię - bo dużo mają zachwycających zestawów Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Karola ślę pączusie na miłe rozpoczęcie dnia http://i2.fmix.pl/fmi2896/128a822b0007b91e4f3ca30d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 beata.A witaj! Dzięki wielkie za dobre słowo Zapraszam do zaglądania i doradzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Magdzinska dzięki Zdecydowanie możesz liczyć na "tajne zdjęcia" Mam nadzieję,ze nasz szatański plan przeprowadzkowy sie powiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Hej Dominika Mam nadzije,ze ta wykończeniówka przejdzie sprawnie i efekty będą szybko widoczne.... tak bardzo nie mogę sie doczekać! Myślałam ,ze przy drugim domu cierpliwości będę miała więcej, ale nic bardziej mylnego, przebieram nogami i juz się nie moge doczekać przeprowadzki momo,że jesteśmy jeszcze w lesie Pozdrawiam serdecznie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Mirelka przęsła robiliśmy na zamówienie, bo wymiary zdecydowanie nie typowe. Dzisiaj kazałam im zmienić brame bo była za niska względem słupków, wiec do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Hej admete Dzięki za takie słowa w temacie ogrodzenia! Myśle ,ze to takie zwyczajne ogrodzenie, ale i tak miło słyszeczć ciepłe słowa Kochana kupiłam filiżanki z usteczkami Dokupiłam talerz na ciasto, cukiernicę, dzbanuszek na mleko i..... solniczke i pieprzniczkę uparł sie na nie Artur Bardzo mu się spodobały..... Oczywiście z tej serii jest cały zestaw obiadowy ale ja poprzesntane na części kawowej Za pączusie dziękuję bardzo Buziaki wielkie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No, a ja sie na zdjecia nie załapałam, szkoda, a tak lubie proste ogrodzenia, może chociaz jedno wrzucisz? Tak sie jakos złożyło, ze od wczoraj tu nie byłam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.02.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Karola to jak Ty nie mówisz złego słowa na zestawik i sama zakupiłaś - to ja MUSZĘ GO MIEĆ JUZ NA 100% http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif i Twojemu lubemu się podoba Krzywe bramy............okna w innych kolorach............falujące ogrodzenia............-dzień jak co dzień na budowie. - ja dziś będę w wisielczym humorze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.02.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 No ale dzisiaj, na drzwi się załapałam, piekne, uwielbiam takie drzwi, co to znaczy prostota? elegancja, jestem pod wrażeniem i białe, też bym takie chciala miec Płot moze wkleisz u mnie jakby Ci to nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.02.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Hej emiranda Dzięki za pochwały drzwiowe Miód na serce W poprzednim domu też mieliśmy białe drzwi z naświetlemi i na tyle je lubiliśmy,że nie wyobrażaliśmy sobie innych Co do zdjęć, jak pojkaże sie elewacja na domu to do stałych doradzaczek, czytaczek, dobrych dusz na priva wyślę fotki, to i ogrodzenie się tam załapie i zobaczysz sobie na spokojnie Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts