Saly 22.02.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witaj Kochana Jestem w totalnym szoku:jawdrop: Ależ Wy pędzicie Jak zobaczyłam styropian to mnie zatkało Jak dobrze pójdzie wprowadzicie się do totalnie wykończonego domku Bravo!!!!! Widzę ze siły Ci wróciły Cieszę się bo dało się odczuć ze "jakieś chmurki" wisiały nad Tobą Ale wydaję mi się że już jest lepiej:cool: Pozdrawiam serdecznie i pogody życzę i ducha i tej za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Karolcia jak bedziesz na budowie nie zapomnij zrobić nowych fotek;) Buziaki dla Julci co by szczepionka nie bolała:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Karola, jak przeczytałam wpis w dzienniku, to ..............................co tu duzo mówić, musze sie uczyć, bo gdybym przypadkiem drugi dom budowala, to wezme przykład z Ciebie, żąłuję, ze wcześniej nie weszłam na forum, byłby mi duzo łatwiej. A z takim harmonogramem, to na pewno wprowdzicie sie przed 20 kwietnia. Ja bardzo lubie budować, więc kolejnej budowy napewno nie będę Ci odradzać Wiesz strasznie napaliłam sie na Święta we własnym domu, więc będę stawać na głowie i stawiać tak mpoich fachowców, by ten plan sie udał ..... zobaczymy czy się uda... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Po harmonogramie widać że Gospodyni wątku wróciły siły i energia Już za tydzień - dwa będziemy razem z Tobą oglądać niezwykłą i błyskawiczną przemianę wnętrz z surowych murów na prawdziwy ciepły dom Nie mogę się już doczekać :popcorn: Aga starłąm szybko sie otrząsnąć, bo ja uwielbiam działać a nie narzekać Już nie moge sie doczekać tej ostatniej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 hm.... co ja tu czytam? święta we własnym domu? no Karolinka, ambitnie ale oczywiście nie wątpię że Ci się to uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 joanko witam serdecznie!!!! Drzwi kupiliśmy w firmie "cholewińscy" w Lublinie, sprawdze na fakturze dane producenta i dam znać Drzwi są drewniane, rodzaj drewna to mahoń, maja ponad 8cm grubości, My wybieraliśmy model skrzydła drzwiowego mogliśmy modyfikować wszytko no i dodaliśmy odpowiadające nam naświetla, wielkość naświetli mogła być oczywiście dowolna podobnie jak sposób dzielenia. Wziełam też do naświetli mleczną szybkę, z zewnątzr wydaje sie ,ze jest wenecka, a w środku doipiero widać tą mleczna stronę. U mnie typowo wenecka nie miałaby racji bytu, bo mi chodzi głównie o zasłonięcie wieczorami gdy świtało jest w środku zapalone, a wiadomo,ze wtedy z zewnątrz było by wszytko widać jak na dłoni... tym bardziej że u mnie drzwi prowadzą bezpośrednio do otwartego na salon holu. Zdjec domu z zewnątzr postanowiłam nie wstawiać a te które były usunełam stąd brak fotek o które pytasz. Ale zrobie dzisiaj kilka zdjęc i wstawię do jutra rana to sobie zobaczysz jak to wygląda Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Saluś staramy sie zrobić jaknajwięcej, jak wszytko sie uda po naszej myśli , to dom będzie w 100% skończony, tzn. żadna ekipa ma mi się juz nie plątać po domu. Oczywiście do zrobienia będzie cały ogród wiec sporo jeszcze będzie do roboty.... Kupiłąm już oświetlenie w 100% więc po malowaniu elektryk ma mi wszystko zamontować, dzięki czemu nie będzie wiszących kabelków Czekam tylko na lampe do jadalni... nie wiem co robić bo ma być dostępna dopiero po świętach.... nawet nie mam pewnego terminu... fajna jest ale nie wiem czy czekać czy szukac czegoś innego. A nie ma jej w calej Polsce.... pierwszy bedzie ja miał właśnie sklep z Lublina.... Ściskam mocno Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 mariomili, postaram sie coś pstryknąć A szczepionką Julci sie strasznie stresuje!!! Masakra tak mi jej szkoda Dzięi za buziaki przekażę jak tylko wstanie ze swojej dżemki pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 87anam87 Kochana to takie pobożne życzenia.... baaardzo bym chciała i teoretycznie jest to realne, ale trzeba poczekać na praktykę Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.02.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) Aga starłąm szybko sie otrząsnąć, bo ja uwielbiam działać a nie narzekać Już nie moge sie doczekać tej ostatniej prostej Muszę uczyć się od Ciebie Wybrałaś już zwis do salonu Nie pamiętam jakiej długości miał być. Widziałaś ten? lampa SHOW http://www.maxlight.com.pl/katalog/#/45 Czekam na wieczorne fotki Edytowane 22 Lutego 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Trzymam kciuki za Julcie:wiggle: i czekam na fotki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 22.02.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Karolinko Jesteś WIELKA! Dziękuję za info na temat drzwi Zaraz będę sprawdzać, bo jak dotąd tylko Pinus wchodził w grę, a tu proszę! pojawia się alternatywa Jakby co, to i do Lublina pojedziemy Ciekawa jestem, czy w ofercie będą mieć czarne - małżuś się upiera... Fakt, połączenie czarnych drzwi z białymi naświetlami wygląda ciekawie, ale jakaś niepewność wciąż we mnie tkwi i białe ciągle mam przed oczami Nic to! pożyjemy zobaczymy Tymczasem wdzięczna jestem Ci za ten cynk i czekam na zdjęcia Trzymajcie się ciepło z Julunią (ja do tej pory stresuję się szczepionkami mojej 3,5 latki - ostatnio ospa wietrzna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.02.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja bardzo lubie budować, więc kolejnej budowy napewno nie będę Ci odradzać Wiesz strasznie napaliłam sie na Święta we własnym domu, więc będę stawać na głowie i stawiać tak mpoich fachowców, by ten plan sie udał ..... zobaczymy czy się uda... Karola jak sie czegos bardzo chce to sie udaje, przekonalam sie o tym jak w ogóle te maksyme usłyszalam. Jak na poczatku listopada facet przyszedł mierzyc schody, to powiedział (sam sie wlasnie wprowadzil do nowego domu), oby do wiosny, bo szybciej to sie nie ma pani szans wprowadzić. A ja jakiej wiosny, kochany my wigilię na pewno bedziemy spedzac w tym domu. I zobaczyłam na jego ustach kpiacy usmieszek. Wprowadziliśmy sie 21 grudnia i tylko schody były nie gotowe, chociaz umowilismy sie na 15 grudnia ( no ale po co mial je tak szybko robić ) i dopiero 2 stycznia zostały zamontowane, chetnie bym go wówczas udusiła. Więc jak sobie postanowiłaś, tak na pewno będzie, trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo mocnooooooooooooooooooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hej admete Ostatecznie Artur wygrał i będzie jego żyrandol.... jak będzie zamontowany, będzie można ocenić czy wybór jest ok ... P.S lepsze fotki jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 cześć hazelku dzięki wielkie za kciuki, bez wielkiego strachu i krzyku już u Pani doktor, jeszcze przed samą szczepionką, potem nie było lepiej... ale na szczęście po wyjściu z przychodni dość szybko sie uspokoiła... teraz smacznie śmi już od prawie 2 godzin... i oby tak do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 joanko, nie wygłupiaj sie nie ma sprawy!!! Prosze bardzo o to link do producenta drzwi... http://www.jastrzemski.pl/jastrzemski.html wejdz na drzwi zewnętrznbe tam wszytkie kombinacje wzorów, kolorów są możliwe Mam nadzije,że znajdziecie cos dla siebie, wykonanie drzwi jest super! A stresy dotyczące dzieciaczkó chyba nigdy nie przechodzą Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ojjj emiranda jak ja dobrze znam te uśmieszki, czasmi jak wchodziła jakaś "nowa" ekipa i sie uśmiechała tym kpiącym wyraze twarzy.... ekipy które już były doświadczone w naszych współnych bojach budowlanych, szybko im uświadamiali,że skoro tak mówimy to mogą być pewni ,ze tak będzie,żadna współpracująca z nami ekipa drugi raz juz nie wątpiła w nasze słowa A niesłownym fachowcom mówię stanowcze NIE! Dzieki za wiarę w nasze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 22.02.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Karolinko całus :* Jak tylko obrobię się z pracami domowymi przejrzę stronkę Jeszcze raz DZIĘKUJĘ! A żeby zniwelować stresy szczepionkowe Juleńki może zastosujcie Emlę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jak ja lubię białe okna, białe parapety i biała elewacja, fajnie to wyglada, a jeszcze jak pomaluja na śmietannkowo to bedzie superowo. :) Jakoś nie doszly do mnie te szczepienia wczoraj. Nie wiem czy wiesz, ale Lublin jest najwiekszym ośrodkiem w Polsce, gdzie nie szczepi sie dzieci, uslyszalam to kiedys w tv. A poniewaz moja szwagierka z Lublina nie szczepi swojego małego więc temat nie jest mi obcy. Widze jednak, że Ty nie masz zahamowań, a ciekawe czy inne forumowiczki szczepia swoje dzieci.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 22.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Karolinko !!! Przed chwilą widziałam dach!!! Piekności W słońcu, suchy z pewnością wygląda inaczej i na bank REWELACYJNIE , a mi dzięki Tobie i zdjęciom przez Ciebie wstawionych serce urosło, bo kamień "niepewności" spadł - białe okna bez szprosów przy goncie w tej kolorystyce są/będą SUPER DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE a teraz jeszcze popatrzę i nie raz pewnie będę wracać do tych zdjęć pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts