Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny kochane jesteście :hug:

joanko nie ma sprawy! ;)

Saluś panele będą narazie tylko na górze ;) na dole dopiero po malowaniu ... więc praktycznie na samym końcu...

:hug:

beata.A no musze przyznac ,że nie narzekam ;) :lol2: ale co tam ja Lubie to ;)

Dominkia Ty jak zawsze lejesz miód na moje serce :hug:

Ciesze sie ,ze zaglądasz, mam nadzije,ze teraz będzie sie działo troche wiecej i bedzie ciekawiej sie oglądać zdjęcia powstajacych wnętrz, wiadomo inwestora cieszy wszystko każdy nawet najmniejszy postęp ;)

Pozdrawiam!

Karolinko chociaz sama wzbraniam sie przed białymi podlogami (fugi) u kogos niezmiennie mi sie podobaja :) Sliczne bedziesz miala te łazienki -juz zazdraszczam :rolleyes:

Jesli to nie kłopot to poprosze o odszukanie faktury z zakupu paneli i podanie dokladniejszych szczegołów:)

Nie bede sie juz powtarzac ze tempo macie niesamowite-gdyby tak w Pl autostrady budowali ;)

To wy też tacy wariaci ???:jawdrop:

Myślałam że Karolę nikt nie przebiję :rolleyes:

Ogólnie sie dlużej woziliśmy, razem rok i 81 dni , ale zima nas zaskoczyła(nie zdązylismy zalac drugiego stropu) i dwa i pol miesiąca mielismy do tyłu. Można było szybciej, gdybym wowczas udzielała sie na forum, to fachowców łatwiej byłoby znależć. Chociaz nie narzekam, jestem zadowolona z tego co zrobione.

Karoliny chyba nikt nie przebiję, ale ja .......................... napisałam o ty dzisiaj na innym watku i nie chce do tego wracać. Pozdrawiam :)

Ja nie mogę!!!! Nie było mnie na forum tylko trzy dni, a u Ciebie tyle się wydarzyło!!!!!!!!!!:jawdrop: Wszystko piękne, eleganckie :rolleyes: Jestem przekonana, że napewno spędzicie święta w nowym domku:) Ja już na polskiej ziemi:wiggle: Wczoraj widziałam nasz domek- u nas jeszcze dużo do końca, ale mam nadzieję że spędzimy tam Boże Narodzenie:wiggle: Super, że Julcia już jest po szczepionce, ja też muszę umówić synka na wizyte. Bruuu trzy kłucia:(:(

Emiranda dzięki za wiarę w nas ;)

Oby sobie wilgoć opszła, to wszytko sie uda, gdyby w domu bylo sucho i moglibyśmy działać już teraz to przeprowadzać mogłabym się nawet za 3 tygodnia, a tak trzeba czekać.... ale na szczęscie już niedługo ;)

Ściskam mocno :hug:

Magdzieńska fajnie że już jesteś :hug:

Zarówno na fm, jak i w PL ;) :)

Spokojnie u mnie aż tyle sie nie dzieje, teraz przebieram nogami w oczekiwaniu na meble kuchenne jak dobrze pójdzie w czwartek zaczną sie montować :D

Pozdrawiam serdecznie!!!