Saly 23.02.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witam witam Bardzo fajnie że tyle się dzieję Panele:jawdrop::jawdrop:- to już naprawdę rewelacja Kibicuję aby wypalił termin i święta już u siebie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 23.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Karola, Ty raczej na brak zajęć nie narzekasz :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 23.02.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witaj Karolinko No dzisiaj to mnie wbiło w fotel, Wasze tempo:jawdrop: jutro panele a święta w domu:) Jednym słowem, tylko brać z was przykład podczas budowy domu:wave: Jest pięknie...a te drzwi zewnętrze, cudne... Pozdrawiam serdecznie Waszą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.02.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dziewczyny kochane jesteście joanko nie ma sprawy! Saluś panele będą narazie tylko na górze na dole dopiero po malowaniu ... więc praktycznie na samym końcu... beata.A no musze przyznac ,że nie narzekam ale co tam ja Lubie to Dominkia Ty jak zawsze lejesz miód na moje serce Ciesze sie ,ze zaglądasz, mam nadzije,ze teraz będzie sie działo troche wiecej i bedzie ciekawiej sie oglądać zdjęcia powstajacych wnętrz, wiadomo inwestora cieszy wszystko każdy nawet najmniejszy postęp Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.02.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Karola, Wasza łazienka wydaje mi sie taka elegancka, lubię jasne łazienki, no a panele super. Nie wiem może to źle zabrzmi, ale podoba mie sie taka skromna elegancja w Waszym domu . Duzo już macie zrobione, na pewno Wielkanoc w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 23.02.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witam:)...podglądałam pierwszy domek, tego też nie odpuszczę tempo zawrotne i od razu mam pytanie, co to za panele, bo ładnie wyglądają, no i oczywiście trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.02.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 emiranda, sporo jeszcze przed nami, atak naprawde baaardzo dużo! Ale jestem dobrej myśli Dziękuję Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.02.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Tamara1 witam serdecznie Panele kupione w Leroy, kolor Jesion. Dokładniejszych danym nie pamiętam.... jeżlei będzie Ci zależeć to odszukam w fakturach, tylko je mam poza domem Wiec jak coś to daj znać Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Karolinko chociaz sama wzbraniam sie przed białymi podlogami (fugi) u kogos niezmiennie mi sie podobaja Sliczne bedziesz miala te łazienki -juz zazdraszczam Jesli to nie kłopot to poprosze o odszukanie faktury z zakupu paneli i podanie dokladniejszych szczegołów:) Nie bede sie juz powtarzac ze tempo macie niesamowite-gdyby tak w Pl autostrady budowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 23.02.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Karolina, wiem, że jesteś zajęta bardzo teraz, to może jeszcze chwilkę poczekać, ale bardzo proszę przy okazji podaj mi dokładniejsze dane, będę wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Karolcia do Ciebie strach zaglądać, chwila nie uwagi i można przegapić przeprowadzkę , a dopiero zaczęli się budować Bardzo podobają mi się panele, śliczny odcień (to jakiś dębowy kolor?) Łazienki też zapowiadają się superaśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 emiranda, sporo jeszcze przed nami, atak naprawde baaardzo dużo! Ale jestem dobrej myśli Dziękuję Ci Karolina to my sie wprowadzilismy od takiego stanu w szesc tygodni, a ja na pewno nie jestem taka konsekwentna jak Ty, więc na pewno sie Wam uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Karolina to my sie wprowadzilismy od takiego stanu w szesc tygodni, a ja na pewno nie jestem taka konsekwentna jak Ty, więc na pewno sie Wam uda To wy też tacy wariaci ??? Myślałam że Karolę nikt nie przebiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 To wy też tacy wariaci ??? Myślałam że Karolę nikt nie przebiję Ogólnie sie dlużej woziliśmy, razem rok i 81 dni , ale zima nas zaskoczyła(nie zdązylismy zalac drugiego stropu) i dwa i pol miesiąca mielismy do tyłu. Można było szybciej, gdybym wowczas udzielała sie na forum, to fachowców łatwiej byłoby znależć. Chociaz nie narzekam, jestem zadowolona z tego co zrobione. Karoliny chyba nikt nie przebiję, ale ja .......................... napisałam o ty dzisiaj na innym watku i nie chce do tego wracać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ja nie mogę!!!! Nie było mnie na forum tylko trzy dni, a u Ciebie tyle się wydarzyło!!!!!!!!!! Wszystko piękne, eleganckie Jestem przekonana, że napewno spędzicie święta w nowym domku:) Ja już na polskiej ziemi:wiggle: Wczoraj widziałam nasz domek- u nas jeszcze dużo do końca, ale mam nadzieję że spędzimy tam Boże Narodzenie:wiggle: Super, że Julcia już jest po szczepionce, ja też muszę umówić synka na wizyte. Bruuu trzy kłucia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Karola, to życzę pieknej pogody od poniedziałku, bo dzisiaj to juz nie ma na co liczyć. U nas też pada i do tego wieje, ale zrobiło się ciepło 8 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 kakusku , Tamara1 w sobote prawdopodobnie będę miała dostęp do faktur, więc nie ma sprawy, podam wszytko co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Cześć Martusia, miło,że zaglądasz Kolor paneli chyba z nazwy jesion.... Do przeprowadzki jeszcze spooooro czasu Buziaki Edytowane 24 Lutego 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Emiranda dzięki za wiarę w nas Oby sobie wilgoć opszła, to wszytko sie uda, gdyby w domu bylo sucho i moglibyśmy działać już teraz to przeprowadzać mogłabym się nawet za 3 tygodnia, a tak trzeba czekać.... ale na szczęscie już niedługo Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Magdzieńska fajnie że już jesteś Zarówno na fm, jak i w PL Spokojnie u mnie aż tyle sie nie dzieje, teraz przebieram nogami w oczekiwaniu na meble kuchenne jak dobrze pójdzie w czwartek zaczną sie montować Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts