Karolina i Artur P 24.02.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Karola, to życzę pieknej pogody od poniedziałku, bo dzisiaj to juz nie ma na co liczyć. U nas też pada i do tego wieje, ale zrobiło się ciepło 8 stopni. Zdecydowanie już dzisiaj nic nie pomoże .... byle od poniedziałku zawitało słoneczko, albo odpuścił nam deszcz U nas też cieplej, ale pogoda do niczego, nawet Julki n aspacerk zabrać nie można.... no chyba,ze deszcz na chwile odpuści, to lecimy Pozdrawiam i życze miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 24.02.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Karolina już wpisuje się we właściwym miejscu' niestety nie poruszam się tak sprawnie na forum....jeszcze ( mam nadzieję) pzdr i czekam na info o brodziku pohlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Karolina już wpisuje się we właściwym miejscu' niestety nie poruszam się tak sprawnie na forum....jeszcze ( mam nadzieję) pzdr i czekam na info o brodziku pohlanka Hej nie ma sprawy Bradzik sprawdzę, gdybym o nim nie pisała to prosze przypomnij sie jeszcze oki? Bo ostatnio sporo spraw na głowie i czasami coś umknie pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Karolinko nie było mnie 2 dni u Ciebie a tu łazienki położone - bardzo ładne i eleganckie jak napisała emiranda, panele się kładą , malowanie pełna parą Faktycznie można Wasza przeprowadzkę przegapić Życzę poprawy pogody, żeby wszystkie Wasze prace przebiegały sprawnie i bez opóźnień. Ciekawa jestem jak wyjdzie kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 kakusku, Tamara1 panele na fakturze występuja pod nazwą jesion havana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Hej admete Kochana aż tak dużo Cię nie omineło, łazienki na górze nie skończone, a dolne wc nie zaczęte... Teraz czeka nas trzytygodniowy maraton, później pójdzie z górki Ja juz nie moge doczekac się montażu kuchni... Mam nadziję,ze stawia sie zgodnie z umową w czwartek Buziaki wilekie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 25.02.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 kakusku, Tamara1 panele na fakturze występuja pod nazwą jesion havana Karolina, dzięki bardzo:)...odnalazłam je na stronie Liroya, są w cenie 22zł, czyżby to były te?...i mam jeszcze jedno pytanie, wspominałaś w dzienniku, że zamawiasz markizę na taras, możesz coś bliższego na ten temat powiedzieć, bo ja chcę zadaszyć taras, a małż chce markizę, może Ty coś doradzisz:)...pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja tez dziekuje i z niecierpliwoscia czekam na ulozone podlogi aby ogladnac je na wiekszej powierzchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Hej Tamarka Kolorystycznie te same, tylko te na stronie mają klase ścieralności 3, a nasze 4 lub 5 więc troszke wyższą ale kolor ten Co do markizy, pierwsze spotkanie mam we wtorek, wiec moze wtedy coś wiecej będę mogła powiedzieć... narazie nie wiem ile będzie kosztować... Instalację pod nią mam juz wyprowadzoną, panowie od docieplenia wyprowadzili kabelek, zobaczymy co powie ekipa od markizy kakusku już niedługo będzie można zobaczyć Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie na wiekszej powierzchni.... efekt narazie niepewny Pozdrawiam serdecznie!!!! Edytowane 25 Lutego 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Karola, sprawdzałam pogodę na http://www.weather.com dla Lublina myślę, że nie jest źle na nadchodzący tydzien, więc pewnie dużo się będzie działo, trzymam kciuki. Panele - jesion - uwielbiam. Ja tak lubię nasza jesionowa podłogę i całe szczęście, że nie dałam sie namówić na kafle w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Hej emiranda Dzięki za prognozę mam nadzije,że pogoda pozwoli dziłać dociepleniowcom z klejem Na szczęście pogoda nie ma wpływu na prace w środku U nas schody a konkretnie trepy będą wykonane z jesionu, widziałam je na żywo i uwielbiam jesion Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.02.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Karola my tez mamy trepy z jesionu a podstopnie z bialego mdf, gdzieś sa u mnie w galerii, jestem z nich bardzo dumna, sama takie wymysliłam, i bardzo mi sie podobaja. Zapewne u Ciebie, też będa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.02.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Stolarz perzzjechał do nas z 5cm grubości trepem przykładowym i to była miłośc od pierwszego wejrzenia Mam nadziję,ze za 2 tygodnie będę je miała już u siebie P.S widziałam w dzinniku Twoje schody Masz może jakieś zdjecia z bliska??? Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Karola, schody wkleiłam u siebie, nasze są na 4 cm, bardzo je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 karolina ale pędzicie!!!! piekna ta bezowa łazienka wychodzi:) a podlogi to klon???? ja juz czekam na balustrady. bo jak wiesz ja nie mam i nawet jeszcze do ślusarza nie dotarłam:) więc juz poczekam na twoje- bo mam podobny zamysł na swoje . jaki bedziesz miec profil poręczy- kwadratowy????ja dobie wymyśliłam w kształcie C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.02.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Karola trzymam kciuki za czwartek oby wszystko poszło zgodnie z planem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Karolina trzymam kciuki za montaż kuchni - i czekam na zdjątka A co do pogody CZARY MARY HOKUS POKUS http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Szklana%20kula/016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Już niebawem czwartek:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Za 12 minut czwartek:p:p Czekam na wieści!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 JUZ czwartek:wiggle: tez czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts