AJA123 31.08.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Karola bardzo się cieszę że już zaczęliście, u Ciebie to jednak nic się planu nie trzyma miało być od września a tu proszę września nie ma a już roboty pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 31.08.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 dzieki, to jest taki kompromis miedzy wytycznymi a takze miedzy wizja mojego meza a moja wizji na wnetrza za bardzo nie mam, chcialabym biala kuchnie z ikei stramy czy jakos tak, biale framugi, biale drzwi, ale okna musialabym miec dwustronne, bo wszyscy na okolo pala weglem, musze przyciemnic zewnatrz dzieciece pokoje sa male - 12 m2 tylko lozko komoda i biurko minimalizm chce wprowadzic, lubie prostote, ale jak pisalam nie mam wyobrazni, prostota tak, ale nie dla chlodu i efektu sterylnosci metraz wszystkiego 224 m2, z czego garaz 47m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 01.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 no już mamy co oglądać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.09.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) dzieki, to jest taki kompromis miedzy wytycznymi a takze miedzy wizja mojego meza a moja wizji na wnetrza za bardzo nie mam, chcialabym biala kuchnie z ikei stramy czy jakos tak, biale framugi, biale drzwi, ale okna musialabym miec dwustronne, bo wszyscy na okolo pala weglem, musze przyciemnic zewnatrz dzieciece pokoje sa male - 12 m2 tylko lozko komoda i biurko minimalizm chce wprowadzic, lubie prostote, ale jak pisalam nie mam wyobrazni, prostota tak, ale nie dla chlodu i efektu sterylnosci metraz wszystkiego 224 m2, z czego garaz 47m2 Kjuta,z jakiego projektu budujesz dom? Ja też marzę o białej kuchni...a właśnie Karolcia, Ty chyba miałaś w Beniu białą lakierowaną kuchnię (?)byłaś z niej zadowolona ? Boję się trochę cd kwestii użytkowania,czy np.nie zżółknie z czasem,czy będzie może widać na niej brud...; Edytowane 1 Września 2011 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.09.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Iza to projekt indywidualny, z elewacji wzorowany troche na tym projekcie myslisz, ze istnieje ryzyko, aby zzolkla biala kuchnia ? lakierowan ? spotkalas sie z czyms takim u kogos ? Karola a wczesniej budowalas Benia ? to jeden z pierwszych projektow, ktory mi sie spodobal - z sentymentem o nim mysle, ale niestety rozmiary dzialki, maz przekreslily ten projekt czego aktualnie nie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Iza to projekt indywidualny, z elewacji wzorowany troche na tym projekcie myslisz, ze istnieje ryzyko, aby zzolkla biala kuchnia ? lakierowan ? spotkalas sie z czyms takim u kogos ? Karola a wczesniej budowalas Benia ? to jeden z pierwszych projektow, ktory mi sie spodobal - z sentymentem o nim mysle, ale niestety rozmiary dzialki, maz przekreslily ten projekt czego aktualnie nie zalujeO Ojjj jak ja lubię te nowoczesne kostki... Po prawdzie to byłam wręcz pewna ,że Karolcia taki będzie budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.09.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Cześć blekitna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.09.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) kjuta Dwa lata temu ( wrzesień 2009 ) rozpoczeliśmy budowę Benia, a 30 kwietnia 2010 zamieszkaliśmy w nim. Domek sprzedaliśmy w lutym 2011, ale nadal myślę o nim baaardzo ciepło Edytowane 1 Września 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.09.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Izuś ja nie miałam w beniu białej teraz będę mieć Dokładnie teraz wysoka zabudowa na cała ścianę będzie biała a wyspa i niska zabudowa pod oknem będzie z bardzo ciemnego brązu fornirek a'la delikatne cerbano. W beniu słupek wysokiej zabudowy był w kolorze ciemnej śliwki a niska zabudowa była w kremie.... ale myśle ,że z biuałą zabudową zdecydowanie nic nie będzie sie złego działo Ja też uwielbiam nowoczene kostki, mój Artur je wręcz kocha bardzo chcieliśmy tym razem taką wybudowac ale po pierwsze plan zagospodarowania nie pozwalał a po drugie tak chcieliśmy mieć taki układ parteru z bilardem i antresolą nad całym salonem,że budując pełne drugie piętr nabiło by nam metrów totalnie a zamysł był taki,żeby zmieścić się początkowo w 180m2 skończyło się na 200m2 z kawałkiem mam nadzieję,że chociaż we wnętrzach sobie odbiję i uda mi się stworzych przesytronne, nowoczesne, jasne a przy tym nie zimne wnętrza.... ehhh łatwo nie będzie ale co tam będę się starać i męczyć o porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.09.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 AJA123 witaj! no zaliczyliśmy maleńki falstart Ale jak to na budowie bywa, pewnie lada moment wszystko się może zmienić Buźka:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witaj Karolciu Oj cieszy każda cegiełka bez w/g na to który to dom - ja to wiem najlepiej Wasz wygląda jakoś ogromniaście - mimo że z założenia fundamenty powinny wydawać się małe razem z garażem te 200 metrów planujecie???? Widzę ze pogoda u Was także słoneczna - oby tak dalej !!!!! Trzymam za nią kciuki dla siebie to i potrzymam dla Ciebie U nas tynki dzięki temu już w połowie wyschły - a tynkarze dopiero wczoraj skończyli -a góra "prawie" sucha - bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.09.2011 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Cześć Saluś My mamy 200m2 powieżchni użytkowej czyli do wysokiści 1,9m ( skosy poniżej już sie nie liczą ) oraz bez garażu i kotłowni. tak całościowo po podłodze ze wszystkim, to mamy chyba 280m2 , musiałabym dokładnie sprawdzić. Mi jakiś mały wydaje się dom w realu, ale wiem,że tak jest na tym etapie Saly tak bardzo sie cieszę,że tynki pięknie Ci schną, bo to mega ważne! Buziaki ogromniaste :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.09.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Hej Karoluś tak mi się też zdawało że to duży dom i wyglądał na wiecej niz 200 m Po podłodze to pewnie i ze 300 by się uzbierało Fajnie - ja mimo, ze też chciałam mniejszy dom (też wyszedł nam większy niż zakładaliśmy) ale lubię przestronne wnętrza Całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.09.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 powiem Wam, że podobają mi się takie całkiem nowoczene domy, ale pod miastem (lub w mieście) , nie na wsi.... u mnie niedaleko stoi taka kostka, z tarasem po całości zamiast dachu, i przy tych wszystkich domkach jednorodzinnych wygląda beznadziejnie, nie wpisuje się wogóle w ten krajobraz .... moim skromnym zdaniem Karolina a jakie wymiary po ziemi ma Twój dom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.09.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Hej Karoluś tak mi się też zdawało że to duży dom i wyglądał na wiecej niz 200 m Po podłodze to pewnie i ze 300 by się uzbierało Fajnie - ja mimo, ze też chciałam mniejszy dom (też wyszedł nam większy niż zakładaliśmy) ale lubię przestronne wnętrza Całusy Saly No tak to kochana właśnie jest.... chce się przestronne wnętrza, ogromny salon, kilka łazienek, sporą kuchnię, sypailnie, garderoby i najlepiej to wszystko zmieścić na 120m2 no niestety nie da się i takie rzeczy to tylko w erze a teraz to chyba w T-mobile U nas spora powierzchnia wyszła przez skosy ( pokoje muszą być większe żeby móc je w jakiś sensowny sposób wykorzystać) oraz przez antresolę... ale narazie nie żałuję tylko sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.09.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Blekitna mój domek ma 16,4m szerokości i 15,3m głębokości czyli prawie kwadracik A co tam u Ciebie? Jak tam domek ??? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 04.09.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Hejo! u mnie w miare ok, mamy już klinkier z przodu domu i troche z tyłu, część hydrauliki, skończony dach, wstawione okna i wszystko byłoby super gdyby nie nasz elektryk, który miał zacząć tydzień temu i jeszcze go nie ma.... gdyby nie on to już moglibyśmy tylki robić.... ale ogólnie jest ok a co do tych okien to są naprawde super, takie duże bez podziałek to w sumie podobna powierzchnia po ziemi, bo mój benek ma 20,14 x 11,34 tylko Ty pewnie masz mniejsze skosy na górze. co do antresoli to mi też się to podoba, daje poczucie takiej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Karola,wybacz ,dawno nie zaglądałam....a tu taka niespodzianka !!!!WY już budowę zaczęliście!! jestem w szoku,to co ,na Wielkanoc się wprowadzacie?:wiggle:pozdrawiam serdecznie ,a w szczególności Małą Inwestorkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.09.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 udanego wypoczynku na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A Ty na Mazury śmigasz i nic nie mówisz, miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts