Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Za 12 minut czwartek:p:p Czekam na wieści!!!!!!!!:bye:

Hej Karolcia !! To chyba ja namotałam z tym czwartkiem pisząc mój powyższy post i poszło jak lawina:rotfl:

Ja to teraz zakręcona jestem, dużo spraw na gowie- dom i wszelkie formalności urzędowe związane z powrotem:o Dziś zamówiłam wanne i przyszedł mój kochany stolik z Kare Design. Cieszę się jak dziecko:rotfl: Czekam na zdjęcia kuchni:p

Teraz bez większej gafy mogę z całą pewnością stwierdzić, że ZA 20 MINUT BĘDZIE CZWARTEK :lol2::lol2:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Karolina! Spotkałyśmy się już kiedyś w Twoim starym dzienniku (wychodziłyśmy za mąż tego samego dnia - pamiętasz? :)) ale potem sprawy z naszą działką i całą papierologią się skomplikowały i musieliśmy odłożyć budowę w czasie.

Tak więc zaczynamy dopiero teraz a Wy już drugi dom - jestem (jak większość chyba) w szoku - co za tempo! :)

Życzę aby tempo nie zmalało i bardzo proszę o namiary na ekipy z których byłaś naprawdę zadowolona - zwłaszcza interesuje mnie p. Mazurek bo wyczytałam, że jesteś bardzo zadowolona z tynków, jak również pan od piankowania. My póki co mamy ekipę do SSZ, montażu okien, WM - reszty nadal szukamy. Będę wdzięczna za wszelką pomoc.

P.S. Czy ja dobrze doczytałam, że Juleczka urodziła się 24 stycznia 2011r.? Nasza córeczka Hania urodziła się 27 :) Coś my chyba ze sobą wspólnego musimy mieć przynajmniej w kwestiach datowo-rodzinnych. Z budowami to Was na pewno nie dogonimy (zwłaszcza, że przez najbliższe naście/dzieścia lat nie planujemy).

Cześć Madziulka :)

Kochana jeżeli byłaś sprawczynią tej lawiny śmiechu i dobrego humoru na reszte dnia to można Ci tylko dziękować ;) :D

Ale fajnie,ze masz już stolik!!! wanna kupiona, czyli szaleństwo zakupów domowych trwa :D

Baaardzo cieszą takie zakupy :yes:

Madzia ja żądam założenia dziennika... no albo zdecyduj się chociaz na galerię ....???? plisssss :)

Fajnie było by śledzić obrazowo postępy , podglądac zakupki ;) przemyśl to koniecznie!!! :yes: :)

Pozdrawiam serdecznie i obiecuję wieczorem zdjecia... mam nadziję,że będę miała co pokazać ;)

Cześć Sylwia!!! :)

Rzeczywiście przypomniałam sobie,że miałysmy brać ślub tego samego dnia :yes: :D

Julcia urodziła się 24.01.11r w szpitalu na kraśnickich ;) Może okaże się jeszcze ,ze w tym samym czasie byłyśmy tam z dziewczynkami ;)

Mamy rówieśnice jednym słowem :) Może kiedyś mnie nas odwiedzicie ? :)

Jeżlei chodzi o ekipy z przyjemnością mogę polecić kilka ;)

Ekipa pana Skwarka to ekipa z którą współpracowaliśmy czwarty raz i jestem pod niezmiennym wrażeniem ich profesjonalizmu, perfekcjonizmu, jakośći, poza tym bardzo sympatyczny kontakt, punktualni... no same plusy :yes:

WOD-KAN- CO - Pan Skwarek tel: 601 259 195

ELEKTRYKA - Pan Tomasz Lipski 608 020 049

TYNKI,

DOCIEPLENIE PODDASZA PIANĄ

DOCIEPLENIE STYROPIANEM Z ZEWNĄTRZ

MALOWANIE - te wszytkie place wykonywał u nas Pan Mazurek ( i jego ekipy ) serdecznie mogę go plecić, też terminowy, bardzo solidny, taki wykonawca to skarb tel. 792553354

GLAZURA, TERAKOTA, PANELE - Piotr Pietraszek tel. 600 296 309

Wszystkie wyżej wymienione ekipy mogę polecić z czystym sumieniem :yes:

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Dzień dobry u Ciebie :lol:

Ale się uśmiałam z tego montowania bilardu w czwartek http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/billiards/smileys-billiards-873837.gif

NIE ZAPOMNIJ APARATU http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-622061.gif

Aga, my najbardziej smiałysmy się z tego że pomyliłysmy środę z czwartkiem :) Cha Cha Cha

Karola no to dzisiaj jest ten właściwy czwartek, pewno spędzisz cały dzień na budowie. Powodzenia Ci zyczę, żeby wszystko sprawnie i szybko poszło, a potem bedziemy oglądać Twoje Królestwo. A jak kuchnia gotowa to sie można juz wprowadzac :)

Może okaże się jeszcze ,ze w tym samym czasie byłyśmy tam z dziewczynkami

Też o tym pomyślałam i już nawet zaczęłam się zastanawiać czy Cię jakoś ze szpitala nie kojarzę :) Ale niepotrzebnie łamałam sobie głowę bo my leżałyśmy na Lubartowskiej - tak wybraliśmy z szanownym tatą.

Będzie mi, a właściwie nam bardzo miło się z Wami spotkać :) Może jakiś spacer jak się zrobi trochę cieplej? My z Haneczką to się nawet trochę pałętamy w pobliżu Wiśniowego Sadu, bo jest przy naszej trasie spacerowej Poręba - LSM.

I serdecznie dziękuję za namiary na ekipy. Wierzę, że sprawdzą się tak jak u Was i będę mogła dalej polecać.

Karolciu

Miałam trochę roboty na budowie i nie miałam czasu nawet na FM ale juz nadrabiam :-)

Łazienki zapowiadają się WSPANIALE Jasny kolor daje taką czystość i elegancję Bardzo mi sie podobają

Kinkiety - BOSKIE i taki nie oklepany wzór :-)

Co do tempa prac to jak zwykle:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

No i czyham na tę kuchnie z niecierpliwością nieziemską !!!!

Wielkie Buziaki:-)

Kochane dzisiaj dotarły tylko dodatki do stołu bilardowego...

lampa, kije, bile itp. sam stół ma być jednak jutro ;)

Ale na zdjecia chyba bedziecie i tak musiały poczekac bo on przez nastepne dwa tygodnie w kartonach będzie ;) :(

Ja niemoge sie doczekać jutra i momentu kiedy zobaczę wyspę :D

Troche żałuje że jest taka malutka :( no ale u mnie jak tak teraz patrze dłuższa chyba by być nie mogłą... najwyżej szersza... no nic mam jak mam ;)

Ściskam mocno :hug:

witam Karolino.....podglądam wasz dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem szybkich poczynań i świetnych pomysłów. mam do ciebie jedno pytanko - czy mozesz mi napisac cos o tej szarej farbie w łazience ogólnodostępnej.... chodzi mi o tę szarą! jak sie nazywa i jakiej firmy......chciałabym też taki kolor ścian w dużej łazience .Pozdrawiam

Karola ja też czekam na tą bardziej kolorową część kuchni - i na całokształt oczywiście :lol2:

Ale zabudowa prezentuje się zawodowo http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif

Świetna ta szarość w łazience :yes:

A ta płytka srebrna :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Jak już podłogi i kuchnię widać- to przeprowadzka już tuż tuż za rogiem :wiggle::wiggle::wiggle:

Dobranoc siostrzyczko http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif

Karolina:bye:

ja to jestem w ogromnym szoku:o - galopem idziecie do przodu:o

PIĘKNIE - wszystko zaczyna nabierać kształtu i koloru:rolleyes:.

Możesz mi podać nazwę tych srebrnych płytek łazienkowych??? mam w inspiracjach czarne i tez się do nich przymierzam, ale te srebrne idealnie pasowałyby do mojej górnej łazienki, więc może w czerni wybiore inny model :rolleyes: ehhhhh i wybierz coś mądrze..........:sick:

Biała kuchnia superancka- też będę miała taką tzn moja będzie biało - czarna (ten popularny ostatnio standardzik :)) Więcej fotek please:wiggle:

Bardzo dziękuję za zachętę założenia galerii:) Jak skończymy łazienkę i wyjdzie ok, to najwyżej pokażę coś u Ciebie- jeśli można:p Biegnę pogadać z mężulkiem bo sam został na obczyźnie :bye:

Cześć Karola:)

Od dawno podglądam Twój dzienniczek, pierwszego a teraz drugiego domku. A my ciągle budujemy ten sam domek:) Mam do Ciebie pytanie odnośnie Twojej wnęki. Na zdjęciu widać że między ścianą a mebelkami jest wolna luka czy tak to zostanie? Jakiej wielkości jest ta wnęka. U mnie kilka dni temu też odbył się montaż kuchni i po bokach jest idealnie dopasowane ale za to u góry mam 3,5 cm przerwy. Kazałam im to poprawić, ale czy słusznie teraz się zastanawiam:confused:

Jak to powinno być waszym zdaniem?

Pozdrowienia:)