Magdzinska 29.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Za 12 minut czwartek:p:p Czekam na wieści!!!!!!!! Hej Karolcia !! To chyba ja namotałam z tym czwartkiem pisząc mój powyższy post i poszło jak lawina:rotfl: Ja to teraz zakręcona jestem, dużo spraw na gowie- dom i wszelkie formalności urzędowe związane z powrotem:o Dziś zamówiłam wanne i przyszedł mój kochany stolik z Kare Design. Cieszę się jak dziecko:rotfl: Czekam na zdjęcia kuchni:p Teraz bez większej gafy mogę z całą pewnością stwierdzić, że ZA 20 MINUT BĘDZIE CZWARTEK :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 01.03.2012 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Cześć Karolina! Spotkałyśmy się już kiedyś w Twoim starym dzienniku (wychodziłyśmy za mąż tego samego dnia - pamiętasz? ) ale potem sprawy z naszą działką i całą papierologią się skomplikowały i musieliśmy odłożyć budowę w czasie. Tak więc zaczynamy dopiero teraz a Wy już drugi dom - jestem (jak większość chyba) w szoku - co za tempo! Życzę aby tempo nie zmalało i bardzo proszę o namiary na ekipy z których byłaś naprawdę zadowolona - zwłaszcza interesuje mnie p. Mazurek bo wyczytałam, że jesteś bardzo zadowolona z tynków, jak również pan od piankowania. My póki co mamy ekipę do SSZ, montażu okien, WM - reszty nadal szukamy. Będę wdzięczna za wszelką pomoc. P.S. Czy ja dobrze doczytałam, że Juleczka urodziła się 24 stycznia 2011r.? Nasza córeczka Hania urodziła się 27 Coś my chyba ze sobą wspólnego musimy mieć przynajmniej w kwestiach datowo-rodzinnych. Z budowami to Was na pewno nie dogonimy (zwłaszcza, że przez najbliższe naście/dzieścia lat nie planujemy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.03.2012 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Cześć Madziulka Kochana jeżeli byłaś sprawczynią tej lawiny śmiechu i dobrego humoru na reszte dnia to można Ci tylko dziękować Ale fajnie,ze masz już stolik!!! wanna kupiona, czyli szaleństwo zakupów domowych trwa Baaardzo cieszą takie zakupy Madzia ja żądam założenia dziennika... no albo zdecyduj się chociaz na galerię ....???? plisssss Fajnie było by śledzić obrazowo postępy , podglądac zakupki przemyśl to koniecznie!!! Pozdrawiam serdecznie i obiecuję wieczorem zdjecia... mam nadziję,że będę miała co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.03.2012 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Cześć Sylwia!!! Rzeczywiście przypomniałam sobie,że miałysmy brać ślub tego samego dnia Julcia urodziła się 24.01.11r w szpitalu na kraśnickich Może okaże się jeszcze ,ze w tym samym czasie byłyśmy tam z dziewczynkami Mamy rówieśnice jednym słowem Może kiedyś mnie nas odwiedzicie ? Jeżlei chodzi o ekipy z przyjemnością mogę polecić kilka Ekipa pana Skwarka to ekipa z którą współpracowaliśmy czwarty raz i jestem pod niezmiennym wrażeniem ich profesjonalizmu, perfekcjonizmu, jakośći, poza tym bardzo sympatyczny kontakt, punktualni... no same plusy WOD-KAN- CO - Pan Skwarek tel: 601 259 195 ELEKTRYKA - Pan Tomasz Lipski 608 020 049 TYNKI, DOCIEPLENIE PODDASZA PIANĄ DOCIEPLENIE STYROPIANEM Z ZEWNĄTRZ MALOWANIE - te wszytkie place wykonywał u nas Pan Mazurek ( i jego ekipy ) serdecznie mogę go plecić, też terminowy, bardzo solidny, taki wykonawca to skarb tel. 792553354 GLAZURA, TERAKOTA, PANELE - Piotr Pietraszek tel. 600 296 309 Wszystkie wyżej wymienione ekipy mogę polecić z czystym sumieniem Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.03.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dzień dobry u Ciebie Ale się uśmiałam z tego montowania bilardu w czwartek http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/billiards/smileys-billiards-873837.gif NIE ZAPOMNIJ APARATU http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-622061.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.03.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dzień dobry u Ciebie Ale się uśmiałam z tego montowania bilardu w czwartek http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/billiards/smileys-billiards-873837.gif NIE ZAPOMNIJ APARATU http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-622061.gif Aga, my najbardziej smiałysmy się z tego że pomyliłysmy środę z czwartkiem Cha Cha Cha Karola no to dzisiaj jest ten właściwy czwartek, pewno spędzisz cały dzień na budowie. Powodzenia Ci zyczę, żeby wszystko sprawnie i szybko poszło, a potem bedziemy oglądać Twoje Królestwo. A jak kuchnia gotowa to sie można juz wprowadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 01.03.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Może okaże się jeszcze ,ze w tym samym czasie byłyśmy tam z dziewczynkami Też o tym pomyślałam i już nawet zaczęłam się zastanawiać czy Cię jakoś ze szpitala nie kojarzę Ale niepotrzebnie łamałam sobie głowę bo my leżałyśmy na Lubartowskiej - tak wybraliśmy z szanownym tatą. Będzie mi, a właściwie nam bardzo miło się z Wami spotkać Może jakiś spacer jak się zrobi trochę cieplej? My z Haneczką to się nawet trochę pałętamy w pobliżu Wiśniowego Sadu, bo jest przy naszej trasie spacerowej Poręba - LSM. I serdecznie dziękuję za namiary na ekipy. Wierzę, że sprawdzą się tak jak u Was i będę mogła dalej polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.03.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Karolciu Miałam trochę roboty na budowie i nie miałam czasu nawet na FM ale juz nadrabiam Łazienki zapowiadają się WSPANIALE Jasny kolor daje taką czystość i elegancję Bardzo mi sie podobają Kinkiety - BOSKIE i taki nie oklepany wzór Co do tempa prac to jak zwykle:jawdrop::jawdrop: No i czyham na tę kuchnie z niecierpliwością nieziemską !!!! Wielkie Buziaki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.03.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dziewczynki odpiszę , jak położę Julcię spać... czyli ok 19.00 Teraz biegnę do dziennika wkleić co nieco i skrobnąć dwa słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.03.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Kochane dzisiaj dotarły tylko dodatki do stołu bilardowego... lampa, kije, bile itp. sam stół ma być jednak jutro Ale na zdjecia chyba bedziecie i tak musiały poczekac bo on przez nastepne dwa tygodnie w kartonach będzie Ja niemoge sie doczekać jutra i momentu kiedy zobaczę wyspę Troche żałuje że jest taka malutka no ale u mnie jak tak teraz patrze dłuższa chyba by być nie mogłą... najwyżej szersza... no nic mam jak mam Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.03.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Sylwia, nei masz za co dziękować, mam nadzije,ze ekipy sie spiszą Ja już nie mieszkam w wiśniowym sadzie ale..... Jak tylko sie zrobi cut cieplej np. w kwietniu zapraszam do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.03.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Na razie kuchnia na bialo, ale czekam na te bardziej ciekawą, chociaż ja preferuje biel, panele u Julci super, jak wiesz lubie jesion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 01.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Nie było mnie chwilę, a tu dzieje się, dzieje Zdjęć kuchni nie mogę się doczekać Powaliły mnie te srebrne płytki (dolna łazienka - ostatnie chyba póki co zdjęcia) Na żywo na bank jeszcze fajniejsze Gdzie takie cuda znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Karolina piekne te białe wysokie w kuchni:p dobrze ,że postraszyłąs kuchniarzy- bedziesz mieć kuchnię na weekand:lol2: Piękna będzie. płytki w łazience ogólnodostepnej te srebne- fajne, jakie olbrzymie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 witam Karolino.....podglądam wasz dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem szybkich poczynań i świetnych pomysłów. mam do ciebie jedno pytanko - czy mozesz mi napisac cos o tej szarej farbie w łazience ogólnodostępnej.... chodzi mi o tę szarą! jak sie nazywa i jakiej firmy......chciałabym też taki kolor ścian w dużej łazience .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Karola ja też czekam na tą bardziej kolorową część kuchni - i na całokształt oczywiście Ale zabudowa prezentuje się zawodowo http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif Świetna ta szarość w łazience A ta płytka srebrna :jawdrop: Jak już podłogi i kuchnię widać- to przeprowadzka już tuż tuż za rogiem :wiggle: Dobranoc siostrzyczko http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Karolina:bye: ja to jestem w ogromnym szoku:o - galopem idziecie do przodu:o PIĘKNIE - wszystko zaczyna nabierać kształtu i koloru:rolleyes:. Możesz mi podać nazwę tych srebrnych płytek łazienkowych??? mam w inspiracjach czarne i tez się do nich przymierzam, ale te srebrne idealnie pasowałyby do mojej górnej łazienki, więc może w czerni wybiore inny model ehhhhh i wybierz coś mądrze.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Biała kuchnia superancka- też będę miała taką tzn moja będzie biało - czarna (ten popularny ostatnio standardzik ) Więcej fotek please:wiggle: Bardzo dziękuję za zachętę założenia galerii:) Jak skończymy łazienkę i wyjdzie ok, to najwyżej pokażę coś u Ciebie- jeśli można:p Biegnę pogadać z mężulkiem bo sam został na obczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.03.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Karolcia, piekna kuchnia sie zapowiada-nie moge sie doczekac koncowego efektu:wiggle: Podobnie, jak oldzia jestem ciekawa, tych szarych płytek-sa niesamowite. Szkoda, ze u mnie łazienki juz prawie skonczone...bu-chetnie bym je zgapiła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Cześć Karola:) Od dawno podglądam Twój dzienniczek, pierwszego a teraz drugiego domku. A my ciągle budujemy ten sam domek:) Mam do Ciebie pytanie odnośnie Twojej wnęki. Na zdjęciu widać że między ścianą a mebelkami jest wolna luka czy tak to zostanie? Jakiej wielkości jest ta wnęka. U mnie kilka dni temu też odbył się montaż kuchni i po bokach jest idealnie dopasowane ale za to u góry mam 3,5 cm przerwy. Kazałam im to poprawić, ale czy słusznie teraz się zastanawiam:confused:Jak to powinno być waszym zdaniem? Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts