agawi74 01.03.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 O mamuniu, Karola- chwilkę mnie nie było a tu taaakieee postępy?http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Gratuluję! Idziecie jak burza:wiggle: Łazieneczka cudna, kuchnia się robi, podłogi kładą- nie wierzyłam, że tak szybko można się wprowadzić:o Mam tylko jedno malutkie zastrzeżenie- nie chcecie, żeby budynek ciut osiadł? Zawsze są pęknięcia, wilgoć- ja bym chwilkę odczekała z przeprowadzką Buziaki jutro wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Dzięki Dziewczyny za wszytkie ciepłe słowa!!! Kochane jestescie!!! Lejecie miód na moje serce Emiranda, joanko, monika996,meg60, admete,Oldzia, Magdzinska, agawi74, hazelku hug: hug: To oczywiście dopiero sam początek tworzenia sie kuchni Mam nadzieję,że dzisiaj wieczorkiem będę mogłą wam pokazać już niemal kompletną kuchnię Oczywiście wszystko nabierze snensu jak wnętzra sie wypełnią i wszytko stanie na swoim miejscu Serbrne płytki są chyba firmy Venis sprawdzę dokładnie i oczywiście napiszę, płytki maja wymiar 120x60cm kupije się je na sztuki cena: 200zł sztuka. ja na opaskę do mojego wc wykorzystałam 5 sztuk. W tej kolejcji są jeszcze kremowe i czarne takie płyteczki ale są już mniejsze i cena też chyba niższa. Spraedzę wszytko i obiecuję napisać Szara Farba w łazience na górze jest firmy PARA, bardzo fajna jakość Dzisiaj sprawdzę na puszce numer i wieczorem napisze co to dokładnie jest Agawi, ja wiem,ze dom będzie osiadał, ale dom osiada kilka lat ja wiem że po pierwszym roku jest najwięcej pęknięć szczególnie płyt kg, ale my już postanowiliśmy ze za 2-3 lata w zależnosci od potrzeby i tak odświeżymy dom, zrobimy malowanie i wtedy usuniemy wszelkie pękniecia Teraz uciekam bo Julcia rozrabia, jak nie odpowiedziąłm na jakieś pytanko to prosze upomnijcie się Ściskam mocno i przybędę później z jakimiś newsami Edytowane 2 Marca 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Karola, na pewno wam sie uda, z tą datą 19 marca będę mocno trzymala kciuki Pozdrawiam slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witaj Sylwia U nas ponieważ zamawialiśmy kuchnie w trakcie murowania domu nie było pewności co do wymiarów idealnych i ja odrazu zdecudpwałąm sie na danie 5cm blendy po bokach i od góry. Dzięki temu że blendy można było dowolnie dociąć w razie jakiś niezgodności z projektem była to nasza furtka bezpieczeństwa, wieć po bokach i od góry będą wstawione białe listwy, ale mi się wizualnie to podoba więc ok. Uważam że słusznie zarządałaś poprawy, bo taka 3cm szpara niczemu nie służy( zbiera tylko kurz,a dodatkowo napewno nie zdobi.... Mogą podnieść moze całą zabudowę na poziomie cokoła zwiększajac go np ze standardowych 10cm na 13 i będzie po kłopocie Później wpadnę do Twojego dzinnika i zobacze co i jak Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Karola, na pewno wam sie uda, z tą datą 19 marca będę mocno trzymala kciuki Pozdrawiam slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 NO karolina to chyba oczywiście rekord .bardzo szybko wam poszłó!!!!! my bardzo szybko się wprowadziliśmy 7m-cy i 3 tygodnie. ( miesiąc wyłaczony- 2011 na początku był mrożny , i zima nieodpuszczała). my już całkiem na gotowo. Tylko ogród był 2 dni po przeprowadzce. tynki i kostka też będą gotowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 KarolinikoMnie także BARDZO podoba się ta płytka szara Jeśli znajdziesz chwilkę to podaj dokładną nazwę bo szperałam w necie i nie mogłam trafićA mam jeszcze jedno pom gdzie bym ją wlepiłaBuziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 monia kostkę mamy już gotową zrobiliśy ja w styczniu , kostkarze z płyt zrobili też taras i schody, teraz na elewacji jest styropian i klej, lada dzień wchodzi podbitka i jak tylko pogoda pozwoli kolor. Więc jest szansa ,ze przeprowadzimy sie do śmietankowego a nie szarego domu Z ogrodme będzie już gorzej... bo firma która ma nam to robić widząc nasiąkniętą ziemię i to co dzieje sie za oknem powiedziąła ,ze wejdą dopiero za ok 3 tygodnie jak pogoda pozwoli, a im zejdzie potem kolejne jakieś 10 dni.... wiec ogród napewno nie będzie gotowy na przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Saluś, będę dzisiaj na budowie to spisze numer z opakowania, pewnie jeszcze sie gdzieś plącze Bo do faktur chwilowo nie mam dostępu.... ale spoko znajdę dokładny namiar płyteczkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 02.03.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Małż oszalał na punkcie tych szarych płyteczek i nawet cena go nie odstraszyła Co faktura potrafi zrobić z facetem A teraz biegnę obejrzeć ostatnie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 monia kostkę mamy już gotową zrobiliśy ja w styczniu , kostkarze z płyt zrobili też taras i schody, teraz na elewacji jest styropian i klej, lada dzień wchodzi podbitka i jak tylko pogoda pozwoli kolor. Więc jest szansa ,ze przeprowadzimy sie do śmietankowego a nie szarego domu Z ogrodme będzie już gorzej... bo firma która ma nam to robić widząc nasiąkniętą ziemię i to co dzieje sie za oknem powiedziąła ,ze wejdą dopiero za ok 3 tygodnie jak pogoda pozwoli, a im zejdzie potem kolejne jakieś 10 dni.... wiec ogród napewno nie będzie gotowy na przeprowadzkę no tak , bo najlepszy okres na ogród to kwiecień. my robiliśmy już pod koniec maja- to był ostatni dzwonek. a ciekawa jestem co mi po tych mrozach zostało:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 02.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Trzymam kciuki za przeprowadzę!!! UDA SIĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.03.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Karolina, jestem w ciężkim szoku jakie macie tempo!! Naprawdę za Tobą trudno nadążyć Życzę wobec żeby wszystkie plany się udały!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 02.03.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Gratuluję tak szybkiej budowy.. widać wszystko dopięte na ostatni guzik.. Życzę powodzenia i dotrzymania terminu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.03.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Pragnę ogłosić,że ..... 19 marca rozpoczynamy akcję P R Z E P R O W A D Z K A !!!!!!!!!!!! :lol2: :lol2 Jeżeli plan sie uda to budowa zajełaby nam 6 miesięcy i 3 tygodnie .... od wbicia pierwszej łopaty ... http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif I JASNE ŻE SIĘ UDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witaj Sylwia U nas ponieważ zamawialiśmy kuchnie w trakcie murowania domu nie było pewności co do wymiarów idealnych i ja odrazu zdecudpwałąm sie na danie 5cm blendy po bokach i od góry. Dzięki temu że blendy można było dowolnie dociąć w razie jakiś niezgodności z projektem była to nasza furtka bezpieczeństwa, wieć po bokach i od góry będą wstawione białe listwy, ale mi się wizualnie to podoba więc ok. Uważam że słusznie zarządałaś poprawy, bo taka 3cm szpara niczemu nie służy( zbiera tylko kurz,a dodatkowo napewno nie zdobi.... Mogą podnieść moze całą zabudowę na poziomie cokoła zwiększajac go np ze standardowych 10cm na 13 i będzie po kłopocie Później wpadnę do Twojego dzinnika i zobacze co i jak Pozdrawiam!!! Ja mam tylko album dla Vipów, tak z lenistwa bo tylko stawiam zdjecia bez opisow. Zaraz dodam Cie do znajomych. Bedziesz mogla zajrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Małż oszalał na punkcie tych szarych płyteczek i nawet cena go nie odstraszyła Co faktura potrafi zrobić z facetem A teraz biegnę obejrzeć ostatnie foty Ciesze się ,ze [płytki się podobają, na żywo są jeszcze piękniejsze, ja je uwielbiam więc polecam!!!! Nowe fotki wstawiłam dopiero teraz Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 monia napewno z ogrodem będzie wszystko oki Mam nadzieję,że pogoda szybko pozwoli działać panom z ogrodem... marze o trawie a na nią będę musiała długo poczekać.... joanko, lucka6, Kamila, admete Dzieki wielkie za kciuki, będą potrzebne Sylwia z przyjemnoscią obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.03.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Karola ja wiedziałam ze Ty szybka jestes ale dopiero teraz do mnie dotarło ze Ty JYŻ W TYM MIESIĄCU BĘDZIESZ PRZEPROWADZONA Powinnaś dostać tytuł inwestora pędziwiatra Nie dość że w expresowym tempie to wszystko tak super przemyślane i ładnie wykonane -tylko pozazdrościć Nie wiem czym się zajmujesz "normalnie" ale minęłaś sie z powołaniem -założ firme budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 karolina fajnie wychodzi ta twoja kuchnia. a blat masz z tego co szuflady w niskiej zabudowie? w łazience brakuje fototapety;) a trawa z rolki:p będzie od razu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts