Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki kakusku :hug:

Powiem Ci ,że ja zama nie wierzę ,ze za 2,5 tyg. zamieszkam w tym domu!!!!

Lekkie szaleństwo,a le my to lubimy, dobrze,ze z Arturem sie zgadzamy i mamy podobne temperamenty, bo gdybyśmy sie dobierali na zasadzie przeciwieństw, to rozwód byłby murowany ;) :D

Pozdrawiam serdecznie!!!

monika tak szuflady będą takie same, tylko lakierowane w połysku, więc są ciut ciemniejsze... z tego co pamiętam ;)

No tak trawa z rolki to jest coś, jak starczy mi funduszy, to tak zrobię ;) :D

Pozdrawiam serdecznie!!!

P.S tapeta w wc dopiero w przyszłym tygodniu się pojawi ;)

Niom :lol2:
u nas niby byliśmy też zaangażowani we 2 w budowę . ale ja zawsze dążyłam do wszystkiego perfekcyjnie, bez żadnych ustępstw:p za to M ma trochę inne podejście. nie przeszkadzaja mu drobne uchybienia.:sick: i tu u nas były zgrzyty. ja cisłam fachowców, jak byłam na budowie.pilnowałam , wymagałam . A M tylko płacił, bo już z płaceniem to nie moja głowa. ja wymagam , wymyslam- on niech ceny targuje:lol2:

ale wesoło nie było. Przy finishu- posilałam wieczorem moje nerwy winem, bo inaczej bym wysiadła..... a i rozwód był o włós:wtf:

Monia budowa to nie zawsze bajka, u nas też z powodu napięcia budowlanego bywają jakieś zgrzyty, bo winien" fachowiec" , ale emocje duże i odragowuje się czasem na sobie... no ale nic poważnego nie było na szczęście ;)

Dobrze,ze już wybudowaliście i do rozwodu nie doszło ;) :)

Karolinko, łaczy nas juz nie tylko łózko w sypialni (Matko, jak to zabrzmiało:D) ale i wysoka, biała zabudowa-choc u mnie nie bedzie to wygladac tak zajefajnie, jak u Ciebie:rolleyes: Pieknie to sobie wykombinowałas. Jest PRZEŚLICZNIE:wiggle: Jaką masz wysokosc zabudowy?

Monia budowa to nie zawsze bajka, u nas też z powodu napięcia budowlanego bywają jakieś zgrzyty, bo winien" fachowiec" , ale emocje duże i odragowuje się czasem na sobie... no ale nic poważnego nie było na szczęście ;)

Dobrze,ze już wybudowaliście i do rozwodu nie doszło ;) :)

:p za krótko trwała budowa na szczęście.

Właśnie zobaczyłam kuchnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif

Masz juz u siebie moje marzenie ktore mam nadzieje rowniez sie ziści :D

Karolinko moge Cie prosic o fotke kuchni z zapalonym swiatlem tylko w tej wnece oraz jak wyglada ta swietlowka patrzac od dołu wneki? Moze skradłabym Twoj pomysł do siebie tylko chciałabym sie upewnic ze bedzie wystarczajaco dużo swiatła (bez dodatkowych opraw wpustowych )

Zapomniałam podziekowac za fotki paneli (podłog) :hug:

Karola pięknie pięknie pięknie bedzie w Twojej kuchni - i mimo że sama idę w klasykę podobają mi się nowoczesne kuchnie - I TWOJA BĘDZIE CUDNA :yes:.

Masz wszystko fajnie rozplanowane :yes: - będzie funkcjonalnie i bez bałaganu ;)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

i zrób nam kolejne fotki już skończonej kuchni żebyśmy się chociaż w domku pozachwycały http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

Część kakusku :)

Dzięki wieeeelkie :)

U mnie we wnęce jest jedna długa świetlówka długości 3/4 wnęki, ale gdyby miało to być jedyne oświetlenie to uważam że było by za mało...

U mnie kakusku świetlowki nie widać, jest schowana.... leży na części sufity kilka cm od wnęki w stronę wyspy... zrobię wieczorem zdjęcia i wrzucę :yes: