emiranda 02.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Karola, nie będę dużo pisała, ja juz tez kocham Twoją kuchnię, a lazienka marzenie, nie mogę sie doczekac efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dzięki kakusku Powiem Ci ,że ja zama nie wierzę ,ze za 2,5 tyg. zamieszkam w tym domu!!!! Lekkie szaleństwo,a le my to lubimy, dobrze,ze z Arturem sie zgadzamy i mamy podobne temperamenty, bo gdybyśmy sie dobierali na zasadzie przeciwieństw, to rozwód byłby murowany Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 czyli 2 strusie pędziwiatry:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 monika tak szuflady będą takie same, tylko lakierowane w połysku, więc są ciut ciemniejsze... z tego co pamiętam No tak trawa z rolki to jest coś, jak starczy mi funduszy, to tak zrobię Pozdrawiam serdecznie!!! P.S tapeta w wc dopiero w przyszłym tygodniu się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 czyli 2 strusie pędziwiatry:rotfl: Niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Karola, nie będę dużo pisała, ja juz tez kocham Twoją kuchnię, a lazienka marzenie, nie mogę sie doczekac efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Niom u nas niby byliśmy też zaangażowani we 2 w budowę . ale ja zawsze dążyłam do wszystkiego perfekcyjnie, bez żadnych ustępstw:p za to M ma trochę inne podejście. nie przeszkadzaja mu drobne uchybienia. i tu u nas były zgrzyty. ja cisłam fachowców, jak byłam na budowie.pilnowałam , wymagałam . A M tylko płacił, bo już z płaceniem to nie moja głowa. ja wymagam , wymyslam- on niech ceny targuje:lol2: ale wesoło nie było. Przy finishu- posilałam wieczorem moje nerwy winem, bo inaczej bym wysiadła..... a i rozwód był o włós:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Monia budowa to nie zawsze bajka, u nas też z powodu napięcia budowlanego bywają jakieś zgrzyty, bo winien" fachowiec" , ale emocje duże i odragowuje się czasem na sobie... no ale nic poważnego nie było na szczęście Dobrze,ze już wybudowaliście i do rozwodu nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Karolinko, łaczy nas juz nie tylko łózko w sypialni (Matko, jak to zabrzmiało:D) ale i wysoka, biała zabudowa-choc u mnie nie bedzie to wygladac tak zajefajnie, jak u Ciebie:rolleyes: Pieknie to sobie wykombinowałas. Jest PRZEŚLICZNIE:wiggle: Jaką masz wysokosc zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Monia budowa to nie zawsze bajka, u nas też z powodu napięcia budowlanego bywają jakieś zgrzyty, bo winien" fachowiec" , ale emocje duże i odragowuje się czasem na sobie... no ale nic poważnego nie było na szczęście Dobrze,ze już wybudowaliście i do rozwodu nie doszło za krótko trwała budowa na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.03.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Właśnie zobaczyłam kuchnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Masz juz u siebie moje marzenie ktore mam nadzieje rowniez sie ziści Karolinko moge Cie prosic o fotke kuchni z zapalonym swiatlem tylko w tej wnece oraz jak wyglada ta swietlowka patrzac od dołu wneki? Moze skradłabym Twoj pomysł do siebie tylko chciałabym sie upewnic ze bedzie wystarczajaco dużo swiatła (bez dodatkowych opraw wpustowych ) Zapomniałam podziekowac za fotki paneli (podłog) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Karola pięknie pięknie pięknie bedzie w Twojej kuchni - i mimo że sama idę w klasykę podobają mi się nowoczesne kuchnie - I TWOJA BĘDZIE CUDNA . Masz wszystko fajnie rozplanowane - będzie funkcjonalnie i bez bałaganu Pozdrawiam i życzę miłego dnia i zrób nam kolejne fotki już skończonej kuchni żebyśmy się chociaż w domku pozachwycały http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.03.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Hazelku , no zabrzmiało to .... prawdziwie Wiem,że u Ciebie też będzie biała zabudowa czekam z niecierpliwością na Twoją kuchnię!!! Dzięki za dobre słowo, miodek na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.03.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Część kakusku Dzięki wieeeelkie U mnie we wnęce jest jedna długa świetlówka długości 3/4 wnęki, ale gdyby miało to być jedyne oświetlenie to uważam że było by za mało... U mnie kakusku świetlowki nie widać, jest schowana.... leży na części sufity kilka cm od wnęki w stronę wyspy... zrobię wieczorem zdjęcia i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.03.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 admete Pochwały z Twoich ust.... miodzio Oczywiście fotorelacja będzie obowiązkowo Będą może też fotki szafki w naszej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 no to Karolina wcześnie wstałaś!!! ale na pewno już rządzisz w nowym domu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.03.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Karolcia, zapomniałas mi napisac jaka wysokosc ma Twoja zabudowa:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.03.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Hazelku jeszcze zmierze, bo nie jestem pewna czy wysokość 233cm jest już z 5 cm blendą, czy do 233 trzeba doliczyć blende.... ale coś koło tego, będę późnym wieczorem na budowie to zmierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 zmienić na tapatę!!!! Karolina u Emirandy na ostatniej stronie wątku Karolek pokazał fajną tapetę beżową. coś takiego wybierz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.03.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Monia ja mam tą tapetę kupioną :o Kupiłam ją na jedną ze ścian w dolenej garderobie, wpoprzednim domu miałam ją w wiatrołapie i lubię ją Myślisz że była by ok ??? A jaką narzutę wtedy na łóżko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts