Saly 03.03.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witaj Karolcia Ja jestem także za tapetą To fajna sprawa Jasna reszta, białe meble Musi być jakiś wątek pt "coś się dzieję" - bo będzie za nudno To znaczy nie że u Was w sypialni nudno... tylko ściana za spokojna nudna Ja bym wybrała taką tapetę do której masz wizję na narzutę i ewentualnie roletki w oknach Wykładzina jest tak delikatna że pasować będzie w zasadzie do wszystkiego Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Karola dobrze czytam że masz ta tapetę z inspiracji od Karolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Ja uważam że takie beże są piękne w sypialni - byłabym za zmianą fioletu na coś spokojniejszego Ja dziś jestem zauroczona ostatnia inspiracja jaka wrzuciłam do Emirandy.... -- czyli właśnie takie jasne klimaty z bielą A jak Ty to czujesz kochana???? Cos mi sie wydaje że jak do tej pory nie dałaś tego fioletu - nie do końca Ci on tam gra....... Ale zawsze możesz go dać w dodatkach - kapa jak najbardziej Edytowane 3 Marca 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kiepskie zdjęcie bo moje foto z gazety - ale kolorystyka Twoja http://i3.fmix.pl/fmi2009/e799dc81000d4ffc4eeb392e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Karola, ja sie juz dzisiaj zastanawiam, czy ja powinnam na forum pisac, bo mi juz trzeci post dzisiaj komputer zjada, ale może jeszzce jeden napiszę. Moim skromnym zdaniem fiolet u wezgłowia będzie za ostry, Ty też się zastanawiasz. To nie rób go. Wizualki Admete u mnie sa rzeczywiście super, sypialnia powinna byc taka stonowana, dodatki dasz fioletowo-wrzosowe. Pomysl o jakies spokojnej tapecie nawiązujacej do koloru ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Karola u Ciebie istne szaleństwo.http://emoty.blox.pl/resource/651.gif Plan do wykonania imponujący. Kuchnia rewela i jaka pojemna super Trzymam kciukasyhttp://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 04.03.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Macie tempo ! Pozytywnie zakręceni szaleńcy Dzięki Wam i budowie Benia i my tak szybko wybudowalismy dom, bo uwierzyślimy, że można Teraz macie jeszcze lepsze tempo.. aż chce się budować kolejny dom Kuchnia przepiękna ! Sypialnia może być i fajna z jasną tapetą czy szarą, ale jakiś akcent innego koloru bym dała np. w doniczach, ramkach czy poduszkach Edytowane 4 Marca 2012 przez eLTeeS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.03.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karola gdzie Ty wczoraj zaginęłaś?. Ja tu w bojowym nastroju do przeszukiwania netu za inspiracjami sypialnianymi - a tu Gospodyni brak http://forum.barcis.pl/images/smilies/niemoc.gif i nie ma dalszych wskazówek i wytycznych Pewnie na budowie utknęliście ................. Zostawiam buziaczki poranne i zajrzę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.03.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karola, padłam! U was to już po domowemu jest! prawie nie widać śladów po budowie! Trzymam kciuki za udaną przeprowadzkę! Świetna lodówka! co to za model Liebherra? I jaką macie zamrażarkę?? Bardzo fajne rozwiazanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięwczyny dziekuję Wam baaaaardzo za wasze głosy Jak macie jakieś pomysły na dodatki przy tej wersji tapety, albo inne tapety to pliisssss dajcie znać. Uśpiłam Julcię, zostawiam ją z moją mamą i pędzę na małe zakupy budowlane, na budowę ... Jak wrócę, odpiszę kochane wszyctkim , miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 04.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Białe szafki są super, piekarnik też bardzo dobrze do nich pasuje. Odnośnie sypialni to też jestem za bardziej spokojną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Hej Saly W takim razie po tym jak wszystkie głosy przemawiają za zmianą fioletowej farby na delikatną tapetę, kalmka zapadła.... Będzie tapeta I mimo,że w sypialni będzie spokojnie to mam nadziję,że nie nudno ... zresztą myśle że nam to nie grozi Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Cześć admete Tak mam tą tapetę Wrzuciłam ja kilka stron wcześniej w dzienniku, jakiś czas temu jako tapetę do garderoby na parterze Ale kupiałam po pierwsze jej więcej, po drugie sypialnia wazniejsza Więc myślisz ,ze ta tapeta będzie oki, czy szukać czegoś innego??? http://img851.imageshack.us/img851/1328/tapetagarederoba.jpg Tak czy siak za waszą radą, idę w stronę delikatnej sypialni Dzięki kochanan za głos w sprawie P.S no wczoraj na budowie byliśmy duuugo, i jak wróciłam do domu to padłam na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Cześć Basiu Dzięki kochana za dobre słowa, ale budowy u nas jeszcze sporo mam nadzieję,że z każdym dniem będzie lepiej i budowa będzie zmieniać się w dom Sprawdzę konkretne dane lodówki i zamrażarki i napiszę Pozdrawiam serdecznie!!!! dakula dzięki wielkie!!! Głos w sprawie sypialnianej dodany, będzie delikatna tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 04.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Naprawdę kuchnia jest świetna. Szczególnie z tą ciemną wyspą i ciemnymi szafkami pod oknem. Jak tak patrzę na tę Twoją zabudowę to się zastanawiam czy u nas nie wyjdzie za biało:-( Bo u Ciebie jest iealnie:yes: No i mobilizujesz mnie dziewczyno, utwierdzając, że się uda:D Ja się piszę na przeprowadzkę zaraz za Tobą, a kuchnię to dopiero projektuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 karolina ja bym jednak poszła wbeże i biel w sypialni. żadnych kolorowych dodatków. zrób ją taką delikatną: narzuta raczej beżowa pod tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 karolina ja bym była za beżowo- białą kolorystyką sypialni:p i beżową narzutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 cześć Balbinka Dzięki ogromne w imieniu kuchni za TAKIE słowa pod jej adersem Balbinka pięknie będziesz miała Trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę !!!! Napewno sie uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Moinia, chyba tak zrobię, delikatna , stonowaną,świeżą i relaksacyjną... no a przynajmniej będę się starać :yes : Wiesz ta tapeta która wkeliłam wyżej jest w zależności od światła raz srebrna, raz beżowa... zmienna ale akurat dla mnie to działa na plus Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięki Karolinko za namiary na farbę a kuchnia? Marzenie!!!!! wogóle cały domek zapowiada się cudnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts