Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Witaj Karolcia

Ja jestem także za tapetą To fajna sprawa Jasna reszta, białe meble Musi być jakiś wątek pt "coś się dzieję" - bo będzie za nudno

To znaczy nie że u Was w sypialni nudno...:p tylko ściana za spokojna nudna :-)

Ja bym wybrała taką tapetę do której masz wizję na narzutę i ewentualnie roletki w oknach

Wykładzina jest tak delikatna że pasować będzie w zasadzie do wszystkiego

Pozdrawiam

Saly

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja uważam że takie beże są piękne w sypialni :yes: - byłabym za zmianą fioletu na coś spokojniejszego :yes:

Ja dziś jestem zauroczona ostatnia inspiracja jaka wrzuciłam do Emirandy.... -- czyli właśnie takie jasne klimaty z bielą :yes:

A jak Ty to czujesz kochana????

Cos mi sie wydaje że jak do tej pory nie dałaś tego fioletu - nie do końca Ci on tam gra.......

Ale zawsze możesz go dać w dodatkach - kapa jak najbardziej :yes:

Edytowane przez admete

Karola, ja sie juz dzisiaj zastanawiam, czy ja powinnam na forum pisac, bo mi juz trzeci post dzisiaj komputer zjada, ale może jeszzce jeden napiszę. Moim skromnym zdaniem fiolet u wezgłowia będzie za ostry, Ty też się zastanawiasz. To nie rób go. Wizualki Admete u mnie sa rzeczywiście super, sypialnia powinna byc taka stonowana, dodatki dasz fioletowo-wrzosowe. :)

Pomysl o jakies spokojnej tapecie nawiązujacej do koloru ścian. :)

Macie tempo ! Pozytywnie zakręceni szaleńcy :-) Dzięki Wam i budowie Benia i my tak szybko wybudowalismy dom, bo uwierzyślimy, że można :D Teraz macie jeszcze lepsze tempo.. aż chce się budować kolejny dom ;)

Kuchnia przepiękna !

Sypialnia może być i fajna z jasną tapetą czy szarą, ale jakiś akcent innego koloru bym dała np. w doniczach, ramkach czy poduszkach ;)

Edytowane przez eLTeeS

Karola gdzie Ty wczoraj zaginęłaś?. Ja tu w bojowym nastroju do przeszukiwania netu za inspiracjami sypialnianymi - a tu Gospodyni brak http://forum.barcis.pl/images/smilies/niemoc.gif i nie ma dalszych wskazówek i wytycznych :lol2:

Pewnie na budowie utknęliście :yes:.................

Zostawiam buziaczki poranne i zajrzę później :)

Dzięwczyny dziekuję Wam baaaaardzo za wasze głosy :hug:

Jak macie jakieś pomysły na dodatki przy tej wersji tapety, albo inne tapety to pliisssss dajcie znać.

Uśpiłam Julcię, zostawiam ją z moją mamą i pędzę na małe zakupy budowlane, na budowę ...

Jak wrócę, odpiszę kochane wszyctkim , miłego dnia!!!! :hug:

Hej Saly :)

W takim razie po tym jak wszystkie głosy przemawiają za zmianą fioletowej farby na delikatną tapetę, kalmka zapadła....

Będzie tapeta :D

I mimo,że w sypialni będzie spokojnie to mam nadziję,że nie nudno ;) :D :p ... zresztą myśle że nam to nie grozi ;)

Buziaki :****

Cześć admete :)

Tak mam tą tapetę :yes:

Wrzuciłam ja kilka stron wcześniej w dzienniku, jakiś czas temu jako tapetę do garderoby na parterze ;)

Ale kupiałam po pierwsze jej więcej, po drugie sypialnia wazniejsza ;) Więc myślisz ,ze ta tapeta będzie oki, czy szukać czegoś innego???

http://img851.imageshack.us/img851/1328/tapetagarederoba.jpg

Tak czy siak za waszą radą, idę w stronę delikatnej sypialni ;)

Dzięki kochanan za głos w sprawie :hug:

P.S no wczoraj na budowie byliśmy duuugo, i jak wróciłam do domu to padłam na twarz :( ;)

Cześć Basiu :)

Dzięki kochana za dobre słowa, ale budowy u nas jeszcze sporo ;) mam nadzieję,że z każdym dniem będzie lepiej i budowa będzie zmieniać się w dom ;)

Sprawdzę konkretne dane lodówki i zamrażarki i napiszę :yes:

Pozdrawiam serdecznie!!!!

dakula dzięki wielkie!!! :)

Głos w sprawie sypialnianej dodany, będzie delikatna tapeta ;)

Naprawdę kuchnia jest świetna.

Szczególnie z tą ciemną wyspą i ciemnymi szafkami pod oknem.

Jak tak patrzę na tę Twoją zabudowę to się zastanawiam czy u nas nie wyjdzie za biało:-(

Bo u Ciebie jest iealnie:yes:

No i mobilizujesz mnie dziewczyno, utwierdzając, że się uda:D

Ja się piszę na przeprowadzkę zaraz za Tobą, a kuchnię to dopiero projektuję:cool:

Moinia, chyba tak zrobię, delikatna , stonowaną,świeżą i relaksacyjną... no a przynajmniej będę się starać :yes : ;)

Wiesz ta tapeta która wkeliłam wyżej jest w zależności od światła raz srebrna, raz beżowa... zmienna ale akurat dla mnie to działa na plus ;)

Pozdrawiam serdecznie :hug: