Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Karolinko :)

nieustające chapeau bas! :D Z takim tempem i determinacją na pewno się uda :)

Nie daję rady zaglądać do Ciebie codziennie - budowa i cała reszta :p, ale wracam i śledzę :)

Kuchnia rewelacyjna już na tym etapie, a pewnie efekt końcowy będzie jeszcze lepszy :)

Zmianę decyzji sypialnianej, jak najbardziej popieram :)

Nazwa srebrnych kafli wpisana do notesu - dziękuję za dokładne info :* jesteś NIEOCENIONA :)

Basiu płytki to gres zarówno na podłodze, jak i na ścianach...

Ściany są w macie , podłoga i jedna ze ścian prysznicowych w polerze...

Nazwy dokłądnej w tej chwili nie pamiętam.... ale mają w nazwie napewno Travertino...

Jak tylko ustale, to dam znac :yes: :)

Edit:

ooooooo...... mam :D

arkim travertino classico

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Karolinko, obejrzałam rano kuchnię i oniemniałam, ale nie miałam czasu napisać, bo się u nas dużo działo, powiem po cichu, że trochę bałam się tych ciemnych frontów (ja generalnie preferuje biel), ale brawo za odwagę, pięknie to wygląda, myślę, że i Tobie sie podoba, bo naprawdę jest cudowna. Z pewnościa miło Ci będzie w niej gotować. :)

Jasny gres na podłodze, tez super wygląda, lubie jasne beżowe podłogi, dodają ciepło pomieszczeniom :)

Tak naprawdę jak masz kuchnię, to możesz już mieszkać, jeszcze kilka drobnych szczegółów i przeprowadzka, cieszę sie razem z Toba i zarazem przypomina mi się jak u nas wyglądało dwa tygodnie przed przeprowadzką (mniej więcej tak samo jak u Was).

Karola uswiadamiasz sobie jeszcze tylko dwa tygodnie :wiggle:

Dzięki Aguś, ja odkąd zobaczyłam podobną kuchnię w gaziecie.... nie wyobrażałam sobie u siebie innej ;) :yes: :D

A co do sypialni.... to oczywiście rezygnuję z fioletu.... i idziemy w delikatne jasne kolorki, by było lekko, miło i relaksacyjnie :D

:lol2:

Aga to zdjecie mojego wiatrołapu w naszym poprzednim domu...

Powiec mi czy ta tapeta będzie pasowała na ta ściankę za łóżkiem ????

http://img692.imageshack.us/img692/3839/dsc0124k.jpg

Karolcia

Kuchnia BOSKA !!!!

Bardzo mi się podoba Bardzo fajnie że złamałaś biel innym kolorem

Wyszło zaj...fajnie :-)

Choć do niedawna byłam fanem białych kuchni - nadal mi sie podobają ale o wiele bardziej pokochałam łączone z innym kolorem

( moja będzie szaro-czerwona i tyż fajnie ze dwa kolory - Pan w tym studiu mebli co kupiona została moja kuchnia namawiając mnie na jej zakup mówił że kuchnie dwukolorowe są najbardziej "modne" :-)

Pozdrawiam serdecznie i ściskam

Saly

Kuchnia REWELACJA!!!!!!!! Moja będzie kolorystycznie podobna, tylko blat dębowy :)

Nie wiem czy podjęłaś już decyzję ws. ściany w sypialni. Ja stawiam na fiolet, zdecydowany kolor, nie ostry, zdecydowanie stonowany, ale ciemny (lub średni) fiolet.

Mam wrażenie, że jak dasz jasny beżowy, to pokój stanie się nieco mdły

Pozdrawiam, Buziaki

Dzięki Aguś, ja odkąd zobaczyłam podobną kuchnię w gaziecie.... nie wyobrażałam sobie u siebie innej ;) :yes: :D

A co do sypialni.... to oczywiście rezygnuję z fioletu.... i idziemy w delikatne jasne kolorki, by było lekko, miło i relaksacyjnie :D

:lol2:

Aga to zdjecie mojego wiatrołapu w naszym poprzednim domu...

Powiec mi czy ta tapeta będzie pasowała na ta ściankę za łóżkiem ????

http://img692.imageshack.us/img692/3839/dsc0124k.jpg

pasuje, będzie super relaksacyjnie:p

Saluś ja uwielbiam białe kuchnie... muszą być wtedy dobrze połączone, by nie wyglądać zimno, sterylnie...

W przypdaku takiej kuchni jak planuje admete (chociaż ona chyba planuje złamamną biel ) mimo bieli, to styl szafek już sprawia że kuchnia jest suptelna, elegancka a nie zmina :no: ale u mnie w przypadku wysokiego połysku i jasnej podłogi nie wyobrażałam sobie nie dodoania ciemnej zabudowy... z resztą odkąd zobaczyłam tą kuchnię w gazecie... zakochałam sie ;) :D

Ja już czekam z niecierpliwośćia na Twoja kuchnię!!! Jestem baaaardzo ciekawa ostatecznego wyglądu :yes: ale już wiem że będzie bardzo fajnie :)