lucka6 04.03.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karolina, kuchnia wyszła super!! W ogóle dom wygląda już naprawdę jak DOM!!! Gratuluje i zazdraszczam po cichu, wow, jak Wy już będziecie mieszkać my będziemy dopiero okna wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 04.03.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Cześć Karolinko nieustające chapeau bas! Z takim tempem i determinacją na pewno się uda Nie daję rady zaglądać do Ciebie codziennie - budowa i cała reszta , ale wracam i śledzę Kuchnia rewelacyjna już na tym etapie, a pewnie efekt końcowy będzie jeszcze lepszy Zmianę decyzji sypialnianej, jak najbardziej popieram Nazwa srebrnych kafli wpisana do notesu - dziękuję za dokładne info :* jesteś NIEOCENIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Cześć Meg60 Nie ma sprawy Pozdrawiam! Hej Lucka Dzięki wieeelkie za ciepłe słowa Wiosna sie zaczyna, wstawicie okienka i ruszycie pełną parą Pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.03.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Sprawdzę konkretne dane lodówki i zamrażarki i napiszę Super! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 joanko dziękuję Ja już sie cieszę na zmianę koncepcyją sypialni A Ty nie masz za co dziękować, chętnie podziele się namiarami na rzeczy które komuś wpadły w oko Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karola, a co to za płytki w łazience? Fajna struktura http://img252.imageshack.us/img252/9607/20120304071.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Basiu już mam Lodówka Liebherr IK 3620 Zamrażarka Whirlpool AFB 827 A WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Basiu płytki to gres zarówno na podłodze, jak i na ścianach... Ściany są w macie , podłoga i jedna ze ścian prysznicowych w polerze... Nazwy dokłądnej w tej chwili nie pamiętam.... ale mają w nazwie napewno Travertino... Jak tylko ustale, to dam znac Edit: ooooooo...... mam arkim travertino classico Edytowane 4 Marca 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karolinko, obejrzałam rano kuchnię i oniemniałam, ale nie miałam czasu napisać, bo się u nas dużo działo, powiem po cichu, że trochę bałam się tych ciemnych frontów (ja generalnie preferuje biel), ale brawo za odwagę, pięknie to wygląda, myślę, że i Tobie sie podoba, bo naprawdę jest cudowna. Z pewnościa miło Ci będzie w niej gotować. Jasny gres na podłodze, tez super wygląda, lubie jasne beżowe podłogi, dodają ciepło pomieszczeniom Tak naprawdę jak masz kuchnię, to możesz już mieszkać, jeszcze kilka drobnych szczegółów i przeprowadzka, cieszę sie razem z Toba i zarazem przypomina mi się jak u nas wyglądało dwa tygodnie przed przeprowadzką (mniej więcej tak samo jak u Was). Karola uswiadamiasz sobie jeszcze tylko dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karolcia, nie uwierzysz...mamy tez taką samą lodówkę i płytki a'la travelrtino tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzieki Emiranda Wiesz troche to do mnie nie dociera,że za dwa tygodnie zabieramy sie za przeprowadzkę! Wiadomo od przewiezienia wszytkiego do domowych wnętrz, jeszcze "chwilka" ale co tam przebieram nogami i nie mogę sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.03.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 My przeprowadzilismy sie w jeden dzień, ( w tym dniu instalowali nam tez drzwi wewnetrzne oj dzialo się działo)a za trzy dni wyprawiałam wigilię, zobaczysz szybko pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.03.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karola ciemne fronty w kuchni http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Gdybym robiła nowoczesną kuchnię - poszłabym w Twój mix kolorystyczny Co zdecydowałaś z sypialnią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięki Aguś, ja odkąd zobaczyłam podobną kuchnię w gaziecie.... nie wyobrażałam sobie u siebie innej A co do sypialni.... to oczywiście rezygnuję z fioletu.... i idziemy w delikatne jasne kolorki, by było lekko, miło i relaksacyjnie Aga to zdjecie mojego wiatrołapu w naszym poprzednim domu... Powiec mi czy ta tapeta będzie pasowała na ta ściankę za łóżkiem ???? http://img692.imageshack.us/img692/3839/dsc0124k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karolcia Kuchnia BOSKA !!!! Bardzo mi się podoba Bardzo fajnie że złamałaś biel innym kolorem Wyszło zaj...fajnie Choć do niedawna byłam fanem białych kuchni - nadal mi sie podobają ale o wiele bardziej pokochałam łączone z innym kolorem ( moja będzie szaro-czerwona i tyż fajnie ze dwa kolory - Pan w tym studiu mebli co kupiona została moja kuchnia namawiając mnie na jej zakup mówił że kuchnie dwukolorowe są najbardziej "modne" Pozdrawiam serdecznie i ściskam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 04.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Kuchnia REWELACJA!!!!!!!! Moja będzie kolorystycznie podobna, tylko blat dębowy Nie wiem czy podjęłaś już decyzję ws. ściany w sypialni. Ja stawiam na fiolet, zdecydowany kolor, nie ostry, zdecydowanie stonowany, ale ciemny (lub średni) fiolet. Mam wrażenie, że jak dasz jasny beżowy, to pokój stanie się nieco mdły Pozdrawiam, Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięki Aguś, ja odkąd zobaczyłam podobną kuchnię w gaziecie.... nie wyobrażałam sobie u siebie innej A co do sypialni.... to oczywiście rezygnuję z fioletu.... i idziemy w delikatne jasne kolorki, by było lekko, miło i relaksacyjnie Aga to zdjecie mojego wiatrołapu w naszym poprzednim domu... Powiec mi czy ta tapeta będzie pasowała na ta ściankę za łóżkiem ???? http://img692.imageshack.us/img692/3839/dsc0124k.jpg pasuje, będzie super relaksacyjnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.03.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Karolcia, nie uwierzysz...mamy tez taką samą lodówkę i płytki a'la travelrtino tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.03.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Moim zdaniem ta tapeta pasuje jak najbardziej - jest śliczna Wyżyjesz się w dodatkach jak będziesz chciała wprowadzić trochę ostrości i charakteru http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.03.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Saluś ja uwielbiam białe kuchnie... muszą być wtedy dobrze połączone, by nie wyglądać zimno, sterylnie... W przypdaku takiej kuchni jak planuje admete (chociaż ona chyba planuje złamamną biel ) mimo bieli, to styl szafek już sprawia że kuchnia jest suptelna, elegancka a nie zmina ale u mnie w przypadku wysokiego połysku i jasnej podłogi nie wyobrażałam sobie nie dodoania ciemnej zabudowy... z resztą odkąd zobaczyłam tą kuchnię w gazecie... zakochałam sie Ja już czekam z niecierpliwośćia na Twoja kuchnię!!! Jestem baaaardzo ciekawa ostatecznego wyglądu ale już wiem że będzie bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts