Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Karola ja Cię chyba ściągnełam do siebie myślami!!!

Myślałam o Tobie od wdóch dni i właśnie dziś miałam wysłać Ci długaśna wiadomość! :yes:

Ciekawa jestem co u Ciebie... U Was jak dzieciaczki jak Wam sie mieszka w nowym miejscu ????

Jak Julka zaśnie skoczę do Ciebie :)

Ciesze sie,ze kuchnia Ci sie podoba :yes : :D

W sprawie sypialni postawiąłm na tą jasną tapetę , jak będzie za mdlo to zmienię na fiolet ale też w postaci tapety :yes: wiec ewentualnie będzie tapetka, na tapetke ;)

buziaki :hug:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolciu kuchnie zachwycałam się już w piatek ale nie miałam czasu napisać.

Oczywiście nie mogę inaczej napisać : jest bosko! Efekt osiągniety w 100%.

Co do sypialni to już widzę ze decyzja podjęta ja się pod tym podpisuję, fioletowy zawsze możesz dodać w postaci dodatków, a tapeta jak najbardziej będzie pasowała.

:hug:

Karolcia

wiem ze u Ciebie musi być jak w zegarku A każde opóźnienie jest mega nie fajne

Ale co zrobić??? :-((((

Myślę ze przy takim napiętym kalendarzu to i tak malutki poślizg

Nie denerwuj się :hug:

Ja tupię i przebieram nogami bo u mnie w ogóle stoi ( wykonawca uprzedzał mnie o tym przestoju ale w głębi duszy myślałam że do tego czasu już u mnie zakończy :-) )

Buziaki

Karola, no na opóźnienia zawsze można liczyć, bo to sie nie da tak zgrać wszystkiego do końca, ja przesunęłam przeprowadzkę o jeden dzięn bo stolarz miał wstawiać dzrwi 20, ale jadąc z Kaszub zepsuł mu sie samochód i wsztawiał podczas przeprowadzki. Kanapy przyjdą całkowiecie zakryte folia, postawisz je w salonie na środku i już. Jakos to będzie, ci od schodów zawsze tak mają jakbybyli ważniejsi niż inni, będzie musiał facet się pomęczyć.

Życzę, aby wsztstko się jakos zgrało, w końcu termin 17 nie jest na trzy dni przed świętami. Śniadanie Wielkanocne na pewno zjecie w nowym domku. :)

To dla mnie były te zdjecia wneki ze świetlówka -dziekuje Karolinko :yes: Mogę jeszcze ponudzić o wymiar(szerokość ) tej wneki? Pokazałam fotki mężowi i też mu się podoba więc będę zgapiać :p

Zdaję sobie sprawę że opóżnienia moga być denerwujące zwłaszcza u Ciebie gdzie grafik jest wyjątkowo napiety ale na pewno wszystko się poukłada .Masz solidne ekipy i dadza sobie rade :yes:

Witaj :hug:

Podglądam, zaglądam i wszystko podziwiam, jest pięknie i do schrupania...jak dobrze pamiętam, to na 21 marca wróżyłam przeprowadzkę:wiggle: pierwszy dzień wiosny 2012 ach i wszystko nowe .... czekam z niecierpliwością na dalszą porcje zdjęć :)

Ps. a za 14 dni poranna kawka w domu, będzie smakowała pysznie :):bye:

Pozdrawiam

Saly, emiranda, kakusek, admete, Dominika :hug:

Dziękuję Wam baaardzo :hug:

Poprzestawiałam troszkę ekipy i mam nadzije,ze JAKOŚ wszytko sie uda ;)

Saly współczuję tego przestoju, bardzo, bo wy już praktycznie wszytko macie gotowe, no al ejak obie wiemy niedługo zamieszkacie i o małym przesunięciu nawet nie będziecie pamietać ;) A jak zrobi sie cieplej, to mam nadzieję,że nas odwiedzicie :yes: :D

admete wiem,że tak będzie :hug:

kakusku dzisiaj będę na budowie to zmierzę tą wnękę :yes: ja ją bardzo lubie wiec polecam ;) :p

emiranda tak właśnie sobie myśle,że jeszcze niedawno modliłam się o to żeby tylko Święta wypaliły w nowym domku, a teraz kiedy mam już to zapewnione, przeżywam elentualny poślizg kilkudniowy.... ot cała ja ;) :p

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Część Dominika :D

Zaglądaj, kochana bardzo mi miło :yes: :)

Mam nadzije,ze niedługo będę mogła pokazać zarys naszych wnętzr a nie tylko gołe tynki i podłoigi... ;)

Dopieszczanie wnętrz napewno przeciągnei się ciut w czasie.... ale przecież kiedy sie mieszka każdy nowy mebel, dosatek.... cieszy jeszcze bardziej ;)

Dobra wróżko nawet nie wiesz jak ja sie ciesze na tę pierwszą rozpuszczalna kawę we własnym nowym domku :lol2:

:hug:

Karolcia, znów mi sie laptop zawiesił na Twoim dzienniku, tylko, ze tym razem śmiem twierdzić, ze nie wytrzymał chłopak tych widoków i padł z wrażenia:lol2: -zdążyłam łypnąć na kuchnie (która widziałam wczesniej-sliczna:yes:) i tyle...spróbuję jeszcze potem, bo przeciez nie mogę ominąć takich atrakcji...:wiggle: