Karolina i Artur P 05.03.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Karola ja Cię chyba ściągnełam do siebie myślami!!! Myślałam o Tobie od wdóch dni i właśnie dziś miałam wysłać Ci długaśna wiadomość! Ciekawa jestem co u Ciebie... U Was jak dzieciaczki jak Wam sie mieszka w nowym miejscu ???? Jak Julka zaśnie skoczę do Ciebie Ciesze sie,ze kuchnia Ci sie podoba :yes : W sprawie sypialni postawiąłm na tą jasną tapetę , jak będzie za mdlo to zmienię na fiolet ale też w postaci tapety wiec ewentualnie będzie tapetka, na tapetke buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.03.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 admete No to postanowione Pod koniec tygodnia tapeta powinna być na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Karolciu kuchnie zachwycałam się już w piatek ale nie miałam czasu napisać. Oczywiście nie mogę inaczej napisać : jest bosko! Efekt osiągniety w 100%. Co do sypialni to już widzę ze decyzja podjęta ja się pod tym podpisuję, fioletowy zawsze możesz dodać w postaci dodatków, a tapeta jak najbardziej będzie pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.03.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Cześć mariomili Dzięki ogromne JA już ciesze sie na nową wizję sypialni Pozdrawiam serdecznie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Cześć Karola - ja tak szybciutko tylko sie przywitac wieczorową porą Kurcze dziwne z tą tapetą - ale może po weekendzie takie opóźnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.03.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hej admete No ja mam nadzieję,że to takie weekendowe opóźnienie.... Jak jutro nie przyjdzie, to się do nich odezwę Miłego wieczru Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Karola, dziękuje za info o płytkach w łazience i o sprzętach w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.03.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Basiu nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.03.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Zamrażarka Whirlpool AFB 827 A WP Niestety nie zmieści się u mnie (mam wnękę 71cm), więc wracam do opcji po prostu jednej chłodziarko-zamrażarki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 06.03.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Karolcia wiem ze u Ciebie musi być jak w zegarku A każde opóźnienie jest mega nie fajne Ale co zrobić??? ((( Myślę ze przy takim napiętym kalendarzu to i tak malutki poślizg Nie denerwuj się Ja tupię i przebieram nogami bo u mnie w ogóle stoi ( wykonawca uprzedzał mnie o tym przestoju ale w głębi duszy myślałam że do tego czasu już u mnie zakończy ) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.03.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Karola, no na opóźnienia zawsze można liczyć, bo to sie nie da tak zgrać wszystkiego do końca, ja przesunęłam przeprowadzkę o jeden dzięn bo stolarz miał wstawiać dzrwi 20, ale jadąc z Kaszub zepsuł mu sie samochód i wsztawiał podczas przeprowadzki. Kanapy przyjdą całkowiecie zakryte folia, postawisz je w salonie na środku i już. Jakos to będzie, ci od schodów zawsze tak mają jakbybyli ważniejsi niż inni, będzie musiał facet się pomęczyć. Życzę, aby wsztstko się jakos zgrało, w końcu termin 17 nie jest na trzy dni przed świętami. Śniadanie Wielkanocne na pewno zjecie w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.03.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Karolinko będzie dobrze - nawet jak będzie parę dni poślizgu to i tak już prawie mieszkacie w swoim wymarzonym domku A za miesiąc o tym małym opóźnieniu nie będziecie pamiętać Pozdrawiam Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To dla mnie były te zdjecia wneki ze świetlówka -dziekuje Karolinko Mogę jeszcze ponudzić o wymiar(szerokość ) tej wneki? Pokazałam fotki mężowi i też mu się podoba więc będę zgapiać Zdaję sobie sprawę że opóżnienia moga być denerwujące zwłaszcza u Ciebie gdzie grafik jest wyjątkowo napiety ale na pewno wszystko się poukłada .Masz solidne ekipy i dadza sobie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 07.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witaj Podglądam, zaglądam i wszystko podziwiam, jest pięknie i do schrupania...jak dobrze pamiętam, to na 21 marca wróżyłam przeprowadzkę pierwszy dzień wiosny 2012 ach i wszystko nowe .... czekam z niecierpliwością na dalszą porcje zdjęć Ps. a za 14 dni poranna kawka w domu, będzie smakowała pysznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.03.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Saly, emiranda, kakusek, admete, Dominika Dziękuję Wam baaardzo Poprzestawiałam troszkę ekipy i mam nadzije,ze JAKOŚ wszytko sie uda Saly współczuję tego przestoju, bardzo, bo wy już praktycznie wszytko macie gotowe, no al ejak obie wiemy niedługo zamieszkacie i o małym przesunięciu nawet nie będziecie pamietać A jak zrobi sie cieplej, to mam nadzieję,że nas odwiedzicie admete wiem,że tak będzie kakusku dzisiaj będę na budowie to zmierzę tą wnękę ja ją bardzo lubie wiec polecam emiranda tak właśnie sobie myśle,że jeszcze niedawno modliłam się o to żeby tylko Święta wypaliły w nowym domku, a teraz kiedy mam już to zapewnione, przeżywam elentualny poślizg kilkudniowy.... ot cała ja Edytowane 7 Marca 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.03.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Część Dominika Zaglądaj, kochana bardzo mi miło Mam nadzije,ze niedługo będę mogła pokazać zarys naszych wnętzr a nie tylko gołe tynki i podłoigi... Dopieszczanie wnętrz napewno przeciągnei się ciut w czasie.... ale przecież kiedy sie mieszka każdy nowy mebel, dosatek.... cieszy jeszcze bardziej Dobra wróżko nawet nie wiesz jak ja sie ciesze na tę pierwszą rozpuszczalna kawę we własnym nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 07.03.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Cześć Karolinko Kciuki trzymam mooooocno Wszystko się uda! Czekam na zdjęcia podbitki i kolorku na elewacji, choć jedno plssssssssssss Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A nie mówiłam, że mogę przegapić przeprowadzkę:lol2: Jestem zakochana w kuchni :jawdrop: Nie wiem co będzie jak zobaczę resztę skończoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Karolcia, znów mi sie laptop zawiesił na Twoim dzienniku, tylko, ze tym razem śmiem twierdzić, ze nie wytrzymał chłopak tych widoków i padł z wrażenia:lol2: -zdążyłam łypnąć na kuchnie (która widziałam wczesniej-sliczna:yes:) i tyle...spróbuję jeszcze potem, bo przeciez nie mogę ominąć takich atrakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 karolina zachowaj spokoj. kilka dni cie nie zbawi!!!!my mieliśmy opóznienie pół roku przez cholernych architektów:mad: a na święta będziesz u siebie:p super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts