Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Kurcze- dziewczyny mają rację, można przegapić Waszą przeprowadzkę:lol2: Teraz krucho u mnie z czasem i nie zaglądam ciągle na forum i w końcu ominie mnie wielki dzień:p Wszystko piękne; kuchnia, łazienki, piekarnik wygląda rewelacyjnie (dobry wybór:))...- ale to napewno sama wiesz:lol2: Już zacieram rączki i czekam na efekt końcowy. Czuję, że będę zachwycona Twoim domem, jak jestem zachwycona domem MarJelki:) :bye:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Karola, na budowie dzieje się dzieje jak widzę, fajnie jest mieć kilka ekip wykanczających, nam dom wykanczało dwóch facetów w porywach trzech w zwiazku z tym trwało to 4 miesiące, no bo rak do pracy nie było :(

Chciałam się wypowiedziec w sprawie ekspresu do kawy, pisałas cos u Oli. Mysmy kupili siemensa wolno stojący ja juz nie miałam miejsca w wysokiej zabudowie, taki wypasiony, ze wszystko automatycznie robi, ale powiem tak najlepsze są ekspresy (czyt. najlepsza kawa) takie zwykłe gdzie łyżeczka wkładasz kawe i później dociskasz. Taki mielismy przedtem seeco, kawa z niego była tak naprawde lepsza. Szczegół tkwi w młynku, trzeba do tego dokupić młynek żarnowy. Wiedziałam o tym przed kupieniem tego grzmota, ale nie wierzyłam, teraz już wiem, że tak faktycznie jest. Jak męża nie ma to w tym starym ekspresie robie sobie kawę mniam :)

Edytowane przez emiranda

Cześć Alicja :)

Zdecydowanie większa ilość ekip pomaga :yes: :)

Jakiś fajny ekspres do kawy napewno kupimy, została opcja tylko wolnostojąca, ale napewno coś znajdziemy, u nas tylko ja jestem kawoszem ;)

Artur kawy nie pija wcale...

Pozdrawiam serdecznie!

Cześć Karola, na budowie dzieje się dzieje jak widzę, fajnie jest mieć kilka ekip wykanczających, nam dom wykanczało dwóch facetów w porywach trzech w zwiazku z tym trwało to 4 miesiące, no bo rak do pracy nie było :(

Chciałam się wypowiedziec w sprawie ekspresu do kawy, pisałas cos u Oli. Mysmy kupili siemensa wolno stojący ja juz nie miałam miejsca w wysokiej zabudowie, taki wypasiony, ze wszystko automatycznie robi, ale powiem tak najlepsze są ekspresy (czyt. najlepsza kawa) takie zwykłe gdzie łyżeczka wkładasz kawe i później dociskasz. Taki mielismy przedtem seeco, kawa z niego była tak naprawde lepsza. Szczegół tkwi w młynku, trzeba do tego dokupić młynek żarnowy. Wiedziałam o tym przed kupieniem tego grzmota, ale nie wierzyłam, teraz już wiem, że tak faktycznie jest. Jak męża nie ma to w tym starym ekspresie robie sobie kawę mniam :)

no tak , aby Męża nie drażnić!!! rozumię:p spryciula:p

Karola nooooooooooo powiem Ci że ( tfutfutfu) wszystko idzie jak po maśle :lol:

Podbitka śliczna :yes:

Powiem Ci że zazdroszczę Ci powera http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif

Ale przy końcu budowy mam nadzieję też taki speed mnie ogarnie :lol2:

ps. mnie tez dzisiaj ciężko otwierał się Twój dziennik :yes: - ale to dobry znak :lol: - bo jak ostatnio się tak działo - to i na budowie się działo - i kilka ekip wtedy robiło - więc traktujmy to jako efekt uboczny przyśpieszenia działań na budowie :rotfl:

Spokojnej nocki życzę - nabieraj sił na kolejny pełen emocji i działania dzień.

A już nie długo zasiądziesz sobie na tarasiku w piękny wiosenny ciepły wieczór - i nie będziesz już musiała ganiać, załatwiać.......poczytasz tylko u nas o naszych zmaganiach jako wspomnienie :rolleyes: .........do czasu budowy kolejnego domu :lol2:

Karolina!

Podbitka SUPER :yes: efekt będzie jeszcze lepszy, jak dojdzie kolor na elewacji, a tego nie mogę się doczekać :lol:

Zaklinam pogodę, żebyś miała słonko na malowanie elew. :mad:

Zabudowa w korytarzu bardzo mi się podoba :yes:

W dzienniczku piszesz "biegnę", a ja czytam "pędzę" ... Ty to masz MOC :rolleyes:

Trzymam kciuki i pozdrawiam ciepło

Cześć Karolinka - witam się po dłuzszym "niebycie" ale podczytywałam z ukrycia Kuchnia jest zajebista - nią najbardziej jestem zainteresowana gdyz sama nadal borykam się z ostateczna wizją swojej i z jej wycenami ;) Mam do Ciebie w związku z tym pytanie : co Ty kochana masz na blatach? Czy to lite drewno czy laminat? A jesli to drugie to prosiłabym Cię o fotkę ( z bliska) na kant blatu . Chodzi mi o łączenie powierzchni poziomej blatu z jego "grubością" .

Z góry wielkie dzieki :hug:

Ps. jesteście niesamowici z tempem :yes:

joanko, monia, admete, pinacolada, dzięki,ze jesteście,mimo,że mnie ostatnio na fm jak na lekarstwo...,ze we mnie.... w nas... i nasze ekipy wierzycie :)

Dodaje mi to zdecydowanie sił.... na tej ostatnie prostej, jesteście moimi energetykami ;) :p budowa, Julcia i milion innych codziennych spraw pochłania mnie bez reszty, daje rade tylko skrobnąć co sie u nas dzieje i padam na twarz.... ;)

Pinacoladka ja mam blaty z forniru podobie jak fronty ciemne, tylko ten fornir jest jakos tam malowany specjalnymi lakierami, utwardzaczami, można go odnawiać...

Ja chciałam najpierw kamień, potem jak usłyszałam że mam za niego zapłacić 15tyś, odpuściąłm i chciałam laminat... ale nie mogłam nic dobrac do frontów z tego forniru egzotycznego... a z niego rezygnować nie chciałam :no: więc padło na ten sam fornir... wiem ,ze nie jest tak wytrzymały jak inne materiały, ale wyszedł piękniście (dla mnie ;) ) był niedrogi więc ..... ;)