Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Najpierw musze sie poskarzyć, ponieważ mam tylko mobilny internet, żeby zobaczyc zdjęcia w dzienniku musze czekać pięc dziesięc minut, wielka prośba o wklejanie zdjęć o mniejszej rozdzielczośći :)

Karola, juz nie długo usiądziesz w kawiarni na ubikatorze, tapeta super się łazience wkomponowuje, miś u Julki rewelacyjny, i żaluzje tez fajnie wyglądają, dużo się u Ciebie dzieje, podziwiam realizację harmonogramu :)

Miłego popołudnia zyczę :)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolcia U M A R Ł A M !!!!!! :-)

W jednej dosłownie chwili mury domu stały się ciepłym a jednocześnie nowoczesnym domkiem :-)

Tapety dodały super fajnego klimatu

Oczywiście moją faworytką jest tapeta w WC BOSKA!!!!

Kuchniowe mordki - nie w moim stylu ale u Ciebie wyglądają bardzo fajnie :-)

Miś Julci cuuudowny :-)

Bardzo podobają mi się szafy - łamane drzwi rewelacyjne

* i tu mam pytanko - czy mogłabyś mi na priv skrobnąć cenę za te szafy - tak dla orientacji W tym tyg będę zamawiać do siebie

Karolinko BARDZO ALE TO BARDZO podoba mi się Twój styl Dom jest wyjątkowy Piękny i taki że każdy by chciał taki mieć

BRAVO:-)

całuchy Saly

Zas moja faworytką jest tapeta MIŚ w pokoju Julci :yes: Teraz już za późno ale jak bedę mieć kiedyś wnuki zrobie im u siebie pokój z takim misiem:D

Karolinko bużki rzeczywiście dodały pazura stonowanej kuchni.Kupiłaś je jako ostatnia a zawisły jako pierwsze :p

Karolcia pamietasz Skarbie o zmierzeniu szerokości wneki? Powiedz jeszcze prosze z jakiej firmy masz podwojne oprawy wpuszczone w sufit?

Mam na oku takie 20x10 cm (podwojne) tylko obawiam sie ze moga zniknac przy suficie 3x4 m .

joanko baaardzo się cieszę,że jesteś z nami na tym naszym finishu :hug:

Chociaz po przeprowadzce jeszcze sporo bedzie sie dzialo... elewacja, ogród, dopieszczanie wnętrz... mam nadzieję,że mnie nie opuścisz ;) :p

IZA30 tapeta kupiona w Leroy, winylowa, niedroga :no: ;)

Nazwy nie pamiętam, jak znajdę dam znać :yes:

Karolcia, padam, bo przeczytałam tu o naszej tapecie...a znów mi sie Twoj dziennik zawiesza:cry::cry::cry:

Olus dziennik się zawiesza, bo na jednej stronie jest bardzo duzo zdjęć o dużej rozdzielczości, mi tez się zawiesza, trzeba miec bardzo szybki internet, aby sie szybko ładowało i tu jeszcze raz prośba do Karoliny o zmniejszanie zdjęć :)

Karolina można ustalic ilość postów na stronie :) im mniej postów tym łatwiej się będą te zdjęcia ładować :)

Edytowane przez emiranda

Karolina powiem Ci że mi się łezka w oku zakręciła............. TO JUŻ DOM a nie budowa.

Jestem pod dużym wrażeniem - wszystko idealnie do siebie pasuje :yes:.

Wszystkie tapety trafione :yes: - z buźkami na czele oczywiście :lol2:

Powiedz mi bo Ty na świeżo po wytapetowaniu - czy mój kwadrat - 2/2 metry czyli po 8 buziek poziomo i pionowo - wyjdzie z tej jednej rolki? czy ja dobrze to sobie obliczyłam???

cieszę się razem z Tobą :wiggle:

Hazelku na pocieszenie, powiem,że już kilka osób czasami skarżyło mi się na zawieszanie dziennika :sick:

Kolejne fotki będę jeszcze zmniejszać bardziej, moze z kolejną stronką będzie lepiej ;)

A jak ciebie będą interesować jakieś fotki służe na priv ;)

:hug:

admete kochana jesteś :hug:

Technicznie tapetą zajął się pan tapetowy... ;)

Rozwinął rolkę i wyszło nam ,ze należy dopasowywać buźki na białym tle...

Ogólnie odpadu wcale nie było tak dużo jak myślałam :no: jescze troche tapetki zostało ;)

Rolka ma 52cm szer. moja ścianka ma 150cm szer więc ja odciełam ciutkę i tak uciętej buźki i u mnie wyszły właśnie trzy pasy tapety, o długości 250 cm, ale ponieważ trzeba było dopasowywac buźki musiał uciąć 3 paski po 187cm dł. tyle pamiętam, bo przy tym byłam ,później musiałam gdzies leciec i jak wróciłam buźki juz wisiały ;)

Niestety rolka mojej tapety po wyjęciu i rozwinięciu okazała się odrobine zmięta z jednej strony :sick:

Karolinko ja sobie jakoś daję radę, mam caly czas komputer otwary i Twoj dziennik tez, więc po godzinie wszystko sie w koncu otwiera, ale może wejdź w zaawansowane ustawienia i wpisz tam pięc postów na stronę. Jak na stronie będzie mniej postów to będzei sie duzo szybciej otwierać, a tyle się u Ciebie teraz dzieje, ze wszyscy chetnie oglądaja Twoje realizacje, kuchnia z ta tapeta mi się po nocach spi, a teraz będe zasypiala majac przed oczami Misia Julci, fantastyczny jest :)

Pozdrawiam ciepło, jeszcze kilka dni i przeprowadzka :)

kakusku pamiętałam o wnęce :yes:

ona ma szerokość ok 15-20cm, jak chcesz nastepnym razem wdrapie sie na blat i sprawdze dokładnie :yes: ;) ostatnio nie miałam jak ;)

wpuszczane światełka w kuchni kupiłam w Leroy, firmy nie pamiętam :no:

Ale moze uda mi się dotrzeć do konkretnych namiarów ;)

Moja kuchnia też ma praktycznie 3 x 4m :)

Saly baaardzo Ci dziękuję :hug:

Nawet nie wiesz jak mi miło!!!! Oczywiście w naszym domku jeszcze totalna demolka, wnętzr jeszcze praktycznie nie widać,ale mam nadzije,ze jak wnętzra powstana i zostana dopieszczone przy Waszej pomocy , będzie ok ;) :)

Ok Karolinko to poprosze o potwierdzenie jak juz zamieszkasz :yes: na razie przyjełam szerokosc 20 cm .Sufity beda robione dopiero po Swietach wiec nie skacz teraz po blatach :no: poczekam jak bedziesz miała krzesła :D

Ja tez czasami mam problemy z otworzeniem dziennika-mysle ze jest to problem ładowania sie zdjec.

Obecnie wogole nie moge go otworzyc :(

Karolinka -

Boziu, jak ja Ci zazdraszczam tego etapu, tej organizacji, tych ekip, tego tempa..... Ja tez tak chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Żaluzje BAJKA ! - bedę prosić o namiary ale jak dojde do tego etapu - odezwę się na pewno ;)

Szafy w wiatrołapie - REWELKA ! Powiedz mi kochana, czy po otwarciu drzwi, szuflady wysuwasz bez problemu? Nie haczy, nie wadzi....?

Tapetka u Julci - MIODZIO - pamietasz że ja też coś w ten deseń planuję u swojej Lenki ? Tylko ja myślę o zdjęciu Lenki z misiem ;) Nie wiem czy mi sie to uda bo moja ostatnio taki świr, że zanim spust migawki nacisnę to Lenki juz nie ma :lol2:

Pozdrawiam i zdrówka życzę

Ps. thanks god mnie się tam nic nie zawiesza