emiranda 10.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Najpierw musze sie poskarzyć, ponieważ mam tylko mobilny internet, żeby zobaczyc zdjęcia w dzienniku musze czekać pięc dziesięc minut, wielka prośba o wklejanie zdjęć o mniejszej rozdzielczośći Karola, juz nie długo usiądziesz w kawiarni na ubikatorze, tapeta super się łazience wkomponowuje, miś u Julki rewelacyjny, i żaluzje tez fajnie wyglądają, dużo się u Ciebie dzieje, podziwiam realizację harmonogramu Miłego popołudnia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.03.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Karolcia U M A R Ł A M !!!!!! W jednej dosłownie chwili mury domu stały się ciepłym a jednocześnie nowoczesnym domkiem Tapety dodały super fajnego klimatu Oczywiście moją faworytką jest tapeta w WC BOSKA!!!! Kuchniowe mordki - nie w moim stylu ale u Ciebie wyglądają bardzo fajnie Miś Julci cuuudowny Bardzo podobają mi się szafy - łamane drzwi rewelacyjne * i tu mam pytanko - czy mogłabyś mi na priv skrobnąć cenę za te szafy - tak dla orientacji W tym tyg będę zamawiać do siebie Karolinko BARDZO ALE TO BARDZO podoba mi się Twój styl Dom jest wyjątkowy Piękny i taki że każdy by chciał taki mieć BRAVO:-) całuchy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Zas moja faworytką jest tapeta MIŚ w pokoju Julci Teraz już za późno ale jak bedę mieć kiedyś wnuki zrobie im u siebie pokój z takim misiem:D Karolinko bużki rzeczywiście dodały pazura stonowanej kuchni.Kupiłaś je jako ostatnia a zawisły jako pierwsze Karolcia pamietasz Skarbie o zmierzeniu szerokości wneki? Powiedz jeszcze prosze z jakiej firmy masz podwojne oprawy wpuszczone w sufit? Mam na oku takie 20x10 cm (podwojne) tylko obawiam sie ze moga zniknac przy suficie 3x4 m . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Karolcia, padam, bo przeczytałam tu o naszej tapecie...a znów mi sie Twoj dziennik zawiesza:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 joanko baaardzo się cieszę,że jesteś z nami na tym naszym finishu Chociaz po przeprowadzce jeszcze sporo bedzie sie dzialo... elewacja, ogród, dopieszczanie wnętrz... mam nadzieję,że mnie nie opuścisz IZA30 tapeta kupiona w Leroy, winylowa, niedroga Nazwy nie pamiętam, jak znajdę dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) Karolcia, padam, bo przeczytałam tu o naszej tapecie...a znów mi sie Twoj dziennik zawiesza:cry::cry: Olus dziennik się zawiesza, bo na jednej stronie jest bardzo duzo zdjęć o dużej rozdzielczości, mi tez się zawiesza, trzeba miec bardzo szybki internet, aby sie szybko ładowało i tu jeszcze raz prośba do Karoliny o zmniejszanie zdjęć Karolina można ustalic ilość postów na stronie im mniej postów tym łatwiej się będą te zdjęcia ładować Edytowane 10 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hazelku wysłałam ci 3 zdjęcia na priva , może sie uda Emiranda kurcze juz zmniejszam od jakiegoś czasu i rozmiar i rozdzielczośc.... ale widocznie trzeba bardziej Następne fotki będą zmniejszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Kurcze, chyba tylko my, Alu mamy ten problem:( Karolcia.....OMG.....kocham Twoje wnetrza, kocham NASZĄ tapetę!!!! DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 monia996 Dzięki, ze jesteś Miałam nadzieję ze tapta doda ciut charakteru kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Karolina powiem Ci że mi się łezka w oku zakręciła............. TO JUŻ DOM a nie budowa. Jestem pod dużym wrażeniem - wszystko idealnie do siebie pasuje . Wszystkie tapety trafione - z buźkami na czele oczywiście Powiedz mi bo Ty na świeżo po wytapetowaniu - czy mój kwadrat - 2/2 metry czyli po 8 buziek poziomo i pionowo - wyjdzie z tej jednej rolki? czy ja dobrze to sobie obliczyłam??? cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hazelku na pocieszenie, powiem,że już kilka osób czasami skarżyło mi się na zawieszanie dziennika Kolejne fotki będę jeszcze zmniejszać bardziej, moze z kolejną stronką będzie lepiej A jak ciebie będą interesować jakieś fotki służe na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 admete kochana jesteś Technicznie tapetą zajął się pan tapetowy... Rozwinął rolkę i wyszło nam ,ze należy dopasowywać buźki na białym tle... Ogólnie odpadu wcale nie było tak dużo jak myślałam jescze troche tapetki zostało Rolka ma 52cm szer. moja ścianka ma 150cm szer więc ja odciełam ciutkę i tak uciętej buźki i u mnie wyszły właśnie trzy pasy tapety, o długości 250 cm, ale ponieważ trzeba było dopasowywac buźki musiał uciąć 3 paski po 187cm dł. tyle pamiętam, bo przy tym byłam ,później musiałam gdzies leciec i jak wróciłam buźki juz wisiały Niestety rolka mojej tapety po wyjęciu i rozwinięciu okazała się odrobine zmięta z jednej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Pamiętam, ze nazywałyśmy to nawet "klątwą" ale mnie sie to zdarza ciąglę i za każdym razem gdy otwieram Twój dziennik Karolcia, bede jeszcze próbować później...ale i tak szczękę mam na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Karolinko ja sobie jakoś daję radę, mam caly czas komputer otwary i Twoj dziennik tez, więc po godzinie wszystko sie w koncu otwiera, ale może wejdź w zaawansowane ustawienia i wpisz tam pięc postów na stronę. Jak na stronie będzie mniej postów to będzei sie duzo szybciej otwierać, a tyle się u Ciebie teraz dzieje, ze wszyscy chetnie oglądaja Twoje realizacje, kuchnia z ta tapeta mi się po nocach spi, a teraz będe zasypiala majac przed oczami Misia Julci, fantastyczny jest Pozdrawiam ciepło, jeszcze kilka dni i przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 kakusku pamiętałam o wnęce ona ma szerokość ok 15-20cm, jak chcesz nastepnym razem wdrapie sie na blat i sprawdze dokładnie ostatnio nie miałam jak wpuszczane światełka w kuchni kupiłam w Leroy, firmy nie pamiętam Ale moze uda mi się dotrzeć do konkretnych namiarów Moja kuchnia też ma praktycznie 3 x 4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 emiranda, zrobiłam jak radziłaś, jest teraz tylko 5 postów na stronce, moze to ułatwi sprawę ??? Dajcie znać czy jest lepiej oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Saly baaardzo Ci dziękuję Nawet nie wiesz jak mi miło!!!! Oczywiście w naszym domku jeszcze totalna demolka, wnętzr jeszcze praktycznie nie widać,ale mam nadzije,ze jak wnętzra powstana i zostana dopieszczone przy Waszej pomocy , będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ok Karolinko to poprosze o potwierdzenie jak juz zamieszkasz na razie przyjełam szerokosc 20 cm .Sufity beda robione dopiero po Swietach wiec nie skacz teraz po blatach poczekam jak bedziesz miała krzesła Ja tez czasami mam problemy z otworzeniem dziennika-mysle ze jest to problem ładowania sie zdjec. Obecnie wogole nie moge go otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 no to nie czaje co z tym dziennikiem duuuuuuuuuuupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.03.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Karolinka - Boziu, jak ja Ci zazdraszczam tego etapu, tej organizacji, tych ekip, tego tempa..... Ja tez tak chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!! Żaluzje BAJKA ! - bedę prosić o namiary ale jak dojde do tego etapu - odezwę się na pewno Szafy w wiatrołapie - REWELKA ! Powiedz mi kochana, czy po otwarciu drzwi, szuflady wysuwasz bez problemu? Nie haczy, nie wadzi....? Tapetka u Julci - MIODZIO - pamietasz że ja też coś w ten deseń planuję u swojej Lenki ? Tylko ja myślę o zdjęciu Lenki z misiem Nie wiem czy mi sie to uda bo moja ostatnio taki świr, że zanim spust migawki nacisnę to Lenki juz nie ma Pozdrawiam i zdrówka życzę Ps. thanks god mnie się tam nic nie zawiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts