Karolina i Artur P 10.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Pinakoladka Co do namiaru na żaluzje, powiem Ci ,ze jestem bardzo zadowolona i z doradztwa i z wykonania Mimo tego,że żaluzje są duże chodzą lecisieńko, strowanie praktycznie jednym palcem i cena konkurencyjna Więc w razie "W" służę Szafy chodzą bardzo gładko Nic nie zaczepia wszytko tip top, ciesze sie,ze na takie sie zdecydowałam O tapecie pamiętam Miałyśmy mieć, z raczej dziewczynki miały mieć taką samą Ale zdjecie Lenki z misiem i tak wymiatało! Pozdrawiam serdecznie i uciekam do łóżka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 10.03.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Karolinku, wracam codziennie i zostanę Rano zastanawiałam się nawet, czy Twój Stolarz dojechał (w końcu to 200km) i czy wszystko idzie dobrze... Ale serce rośnie, bo praca wre i wszystko zmierza ku szczęśliwemu zakończeniu Żaluzje trafione w 10tkę Na pewno w innym świetle uda Ci się wydobyć ich pełen urok Tapety super Tylko, żebyś Ty się lepiej poczuła Dbaj o siebie Trzymam mooooocno kciuki i czekam na kolejne wieści! Do dziś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.03.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Niestety rolka mojej tapety po wyjęciu i rozwinięciu okazała się odrobine zmięta z jednej strony No wiesz co :mad: Dobrze że udało Ci się położyć tapetę - wygląda SUPER - już nie mogę doczekać się swojej - a jak i z moja będzie coś nie tak http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/afraid/smileys-afraid-028547.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.03.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Karola, super masz te szafy przy drzwiach!Napisz mi proszę, jaką masz głębokość i szerokość. http://img442.imageshack.us/img442/3570/dsc0718us.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 11.03.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Cześć Karolinko Mam nadzieję, że dzisiaj czujesz się nieco lepiej Tak przejęłam się Twoim wielkim finiszem, że śniła mi się dzisiaj Twoja bilardownia Czekam na relację z dnia dzisiejszego, a Tobie życzę zdrówka i udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Karolinko wpadłam zdrowka Ci zyczyć , mam nadzieję, że lepiej się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.03.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Karolcia - ja również zdrówka życzę http://img256.imageshack.us/img256/8214/szybkowyzdrowiej.jpg Uploaded with ImageShack.us Całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Karolcia,życzę zdrówka i śpiesze doniesc, ze mimo lekkich utrudnien, komp sie nie zawiesił, fotki obejrzałam (wspolnie z M.-baaardzo mu sie wszystko podoba:yes:) i muszę Ci powiedziec, ze wszystko wyszło pięknie:wiggle: Nie wiem, co mi sie podobało najbardziej-chyba wszystko, kuchnia, pokój Julci, łazienka czarno-biała, szafy, żaluzje....ehhh.Pieknie:yes:Karolcia, jak udało Ci sie dobrać tą delikatną szarość do naszej tapety?Zamierzam machnąc scianę tv na kolor tła tapety-podpowiesz,czym Ty pomalowałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.03.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 I ja zycze szybkiego przegnania chorobstwa.Ja pomału wychodze na prosta a pomogła mi naleweczka z czosnku i plaster wygrzewajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.03.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Cześć Kochane joanko, ciesze się,ze jesteś, a sen z bilardownią ..... wimiata ! Teraz to musisz tą bilardownię odwiedzić osobiśćie !!!! Stolarz dojechał niby wszytko ok, ale ostatecznie 4 trepy do wymiany.... teraz te zostaną a we wtorek wieczorem stolarz wymieni 4 sztuki.... Dokładnie opiszę sprawę w dzienniku, fotki załącze i wszystko będzie jasne admete napewno u Ciebie będzie wszystko ok Nie martw sie na zapas Ja tez z niecierpliwością czekam na twoją tapetkę Buziaki :*** Basiu , dzięki Szafy mają 100cm szerokości i 60 cm głębokości .... System łamany gładko chodzi, wiec baaarzdo sie ciesze Emiranada, dzięki Lepiej mi niestety nie jest, ale gorzej tez nie a to już znaczy , że jest lepiej Wredne typowe przeziębienie, letam ciągle samochód - sklep, samochód -dom , samochód..... kolejne miejsca... a to na szybko niby, i czasem bez kurtki .... no jednym słowem sama sie o to prosiłam, to mam za swoje Ale mam nadzije,ze z dnia na dzień będzie lepiej, bo czasu na chorowanie to ja nie mam teraz zupełnie Saluś dzięki wielkie Hazelku baaaardzo mi miło,że podoba Ci się u mnie Musisz mieć dużą wyobraźnie, bo wnętzr prawie u mnie nie widać wiec podziękowania tym większe Farba, ta jaśniutka szarość, jest to PARA P5221-14 Tym samym kolorem pomalowany jest pokój Julki kakusku, dzięki Ja też raczyłam sie wczoraj naleweczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Karolciu, a mam prosbę. Czy podasz mi (moze byc na pw) ile płaciłas za Parę. Ja jutro dostane wycene i porównałabym sobie... Dziekuje za info o farbie-już zapisałam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 karolka a co z tą bilardownią?? wymyśliłas coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 11.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) No jestem jestem A sen z biladrownią był nad wyraz realist. , z detalami wszystko, nawet zbliżenie na kije i bile miałam a wszystko tipes-topes myślę sobie (po przebudzeniu): jaaaaaaaaaaa, pewnie dzisiaj stół wjedzie zaraz biegnę podejrzeć co nowego A o trepy się nie martw, wymiana tak szybko, że zaraz zapomnisz, że coś było nie tak Edytowane 11 Marca 2012 przez joanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.03.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 hazelku, zastrzel mnie , totalnie nie pamietam tzn kojarzę, cenę .... ok 200pln za galon, bo oni tak przeliczają, czyli taka większa pucha.... chyba .... Ale ich farby są bardzo wydajne Pan nam przedstawił tez 3 oferty cenowe jak nbytliśmy w ich salonie na miejscu... kolory oczywiście te same, ale chodziło o bazę na jakiej będą zrobione.... różnice nie były bardzo duze, ale jakieś tam były.... niestety my wszytko omawiliśmy słownie.... nie mam nigdzie żadnej wyceny pisemnej.... wiec konkretów brak... jak znajdę fakturę, to dam znać ale to będzie już chyba po rybach.... Może inaczej.... za farby na pomalowanie ok 170m2 na gotowo (dwie warstwy) zapłaciłam ok 2000pln .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.03.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Monia coś tam wykminiłam.... no ale na efekt przynajmniej ten pierwszy trzeba będzie poczekac z tydzień joanko wiem,ze szybko wymieni, ale myśl że facet myślał że to przejdzie.... mnie wkurza Technicznie jest bardzo dobry, słowny.... polecany był mi ale trafiła mu sie wpadka.... byle ją naprawił i zapominam o sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Karolinka - schody piekne ale różnica kolorów nie do przyjęcia Dobrze, że postawiłas na swoim , brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.03.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzięki pinacoladka inna opcja nie wchodziła w grę buziaki i dobrej nocki zyczę :**** Ja uciekam do łóżka sie kurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Karolinko, przepraszam weszłam w Twój dziennik i serdecznie się uśmiałam, razem z mężem zresztą, no wiesz co, coż to fachowcy potrafia wymyśleć , drobna rożnica w kolorze, ale jak na forumowiczke przystało postawiłaś na swoim i mam nadzieję, ze pan te trepy wymieni. Od dołu patrząc bardzo ladnie wyglądają, jak wiesz uwielbiam jesion Kuruj się kochana, czosnek wcinaj w dużej ilości cytryna, miód i bedzie dobrze, trzymam kciuki Musi byc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.03.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzięki Alu No trepy bedą wymienione na bank Pan dostał do tej pory tylko 20% zaliczki Z resztą ostatecznie nawet nie protestował Wymiana we wtorek wieczorem, mam nadzieję,że kolory będą sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 11.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ufffffff, dopiero udało mi się obejrzeć zdjęcia... Dobrze, że stolarz dostał tylko 20% i nic więcej!!! Ja na Twoim miejscu zrobiłabym piekło I tak obeszłaś się z nim łagodnie. Pomijając tę wpadkę stolarza - jest pięknie Trzymam kciuki za jutro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts