Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Pinakoladka :hug:

Co do namiaru na żaluzje, powiem Ci ,ze jestem bardzo zadowolona i z doradztwa i z wykonania :yes:

Mimo tego,że żaluzje są duże chodzą lecisieńko, strowanie praktycznie jednym palcem i cena konkurencyjna ;)

Więc w razie "W" służę ;)

Szafy chodzą bardzo gładko ;) Nic nie zaczepia wszytko tip top, ciesze sie,ze na takie sie zdecydowałam ;)

O tapecie pamiętam :yes: Miałyśmy mieć, z raczej dziewczynki miały mieć taką samą ;)

Ale zdjecie Lenki z misiem i tak wymiatało! :yes: :D

Pozdrawiam serdecznie i uciekam do łóżka!!!! :hug:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolinku, wracam codziennie i zostanę :) Rano zastanawiałam się nawet, czy Twój Stolarz dojechał (w końcu to 200km) :confused: i czy wszystko idzie dobrze...

Ale serce rośnie, bo praca wre i wszystko zmierza ku szczęśliwemu zakończeniu :lol2:

Żaluzje trafione w 10tkę :yes: Na pewno w innym świetle uda Ci się wydobyć ich pełen urok ;)

Tapety super :D

Tylko, żebyś Ty się lepiej poczuła :hug: Dbaj o siebie :yes: :)

Trzymam mooooocno kciuki i czekam na kolejne wieści! :)

Do dziś! :hug:

Niestety rolka mojej tapety po wyjęciu i rozwinięciu okazała się odrobine zmięta z jednej strony

No wiesz co :mad: :mad: :mad:

Dobrze że udało Ci się położyć tapetę - wygląda SUPER - już nie mogę doczekać się swojej :wiggle:

- a jak i z moja będzie coś nie tak http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/afraid/smileys-afraid-028547.gif

Karolcia,życzę zdrówka i śpiesze doniesc, ze mimo lekkich utrudnien, komp sie nie zawiesił, fotki obejrzałam (wspolnie z M.-baaardzo mu sie wszystko podoba:yes:) i muszę Ci powiedziec, ze wszystko wyszło pięknie:wiggle: Nie wiem, co mi sie podobało najbardziej-chyba wszystko, kuchnia, pokój Julci, łazienka czarno-biała, szafy, żaluzje....ehhh.Pieknie:yes:

Karolcia, jak udało Ci sie dobrać tą delikatną szarość do naszej tapety?Zamierzam machnąc scianę tv na kolor tła tapety-podpowiesz,czym Ty pomalowałas?

Cześć Kochane :hug:

joanko, ciesze się,ze jesteś, a sen z bilardownią ..... wimiata ! :lol2:

Teraz to musisz tą bilardownię odwiedzić osobiśćie !!!! :D

Stolarz dojechał :yes: niby wszytko ok, ale ostatecznie 4 trepy do wymiany.... teraz te zostaną a we wtorek wieczorem stolarz wymieni 4 sztuki....

Dokładnie opiszę sprawę w dzienniku, fotki załącze i wszystko będzie jasne ;)

admete napewno u Ciebie będzie wszystko ok ;) :yes: Nie martw sie na zapas ;)

Ja tez z niecierpliwością czekam na twoją tapetkę :)

Buziaki :***

Basiu , dzięki ;)

Szafy mają 100cm szerokości i 60 cm głębokości ....

System łamany gładko chodzi, wiec baaarzdo sie ciesze :)

Emiranada, dzięki :hug:

Lepiej mi niestety nie jest, ale gorzej tez nie a to już znaczy , że jest lepiej ;) :D

Wredne typowe przeziębienie, letam ciągle samochód - sklep, samochód -dom , samochód..... kolejne miejsca... a to na szybko niby, i czasem bez kurtki .... no jednym słowem sama sie o to prosiłam, to mam za swoje :p Ale mam nadzije,ze z dnia na dzień będzie lepiej, bo czasu na chorowanie to ja nie mam teraz zupełnie :no:

Saluś dzięki wielkie :hug:

Hazelku baaaardzo mi miło,że podoba Ci się u mnie :hug: Musisz mieć dużą wyobraźnie, bo wnętzr prawie u mnie nie widać wiec podziękowania tym większe ;) :)

Farba, ta jaśniutka szarość, jest to PARA P5221-14

Tym samym kolorem pomalowany jest pokój Julki ;)

kakusku, dzięki :hug:

Ja też raczyłam sie wczoraj naleweczką :yes:

No jestem jestem :D A sen z biladrownią był nad wyraz realist. :yes: :lol2:, z detalami wszystko, nawet zbliżenie na kije i bile miałam :jawdrop: a wszystko tipes-topes :D myślę sobie (po przebudzeniu): jaaaaaaaaaaa, pewnie dzisiaj stół wjedzie zaraz biegnę podejrzeć co nowego :)

A o trepy się nie martw, wymiana tak szybko, że zaraz zapomnisz, że coś było nie tak ;)

Edytowane przez joanko

hazelku, zastrzel mnie , totalnie nie pamietam :( tzn kojarzę, cenę .... ok 200pln za galon, bo oni tak przeliczają, czyli taka większa pucha.... chyba ....

Ale ich farby są bardzo wydajne :yes: Pan nam przedstawił tez 3 oferty cenowe jak nbytliśmy w ich salonie na miejscu... kolory oczywiście te same, ale chodziło o bazę na jakiej będą zrobione.... różnice nie były bardzo duze, ale jakieś tam były.... niestety my wszytko omawiliśmy słownie.... nie mam nigdzie żadnej wyceny pisemnej.... wiec konkretów brak... jak znajdę fakturę, to dam znać ale to będzie już chyba po rybach....

Może inaczej.... za farby na pomalowanie ok 170m2 na gotowo (dwie warstwy) zapłaciłam ok 2000pln ....

Monia coś tam wykminiłam.... no ale na efekt przynajmniej ten pierwszy trzeba będzie poczekac z tydzień ;) :)

joanko wiem,ze szybko wymieni, ale myśl że facet myślał że to przejdzie.... mnie wkurza :sick:

Technicznie jest bardzo dobry, słowny.... polecany był mi ale trafiła mu sie wpadka.... byle ją naprawił i zapominam o sprawie ;)

Karolinko, przepraszam weszłam w Twój dziennik i serdecznie się uśmiałam, razem z mężem zresztą, no wiesz co, coż to fachowcy potrafia wymyśleć , drobna rożnica w kolorze, ale jak na forumowiczke przystało postawiłaś na swoim i mam nadzieję, ze pan te trepy wymieni.

Od dołu patrząc bardzo ladnie wyglądają, jak wiesz uwielbiam jesion :)

Kuruj się kochana, czosnek wcinaj w dużej ilości cytryna, miód i bedzie dobrze, trzymam kciuki :) Musi byc dobrze :)