IZA30 05.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 a ty na mazury śmigasz i nic nie mówisz, miłego wypoczynku napisała w dziennku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Udanego wypoczynku życzę, bo na nowy domek... braciszek dla Julci by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.09.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Cześć Dziewczyny, dzięki wielkie!!![/B] Wróciliśmy wypoczęci, akumularki podładowane Arctica Julcia na braciszka będzie musiała (mam nadzije ) poczekać kilka latek najlepiej ze 4-5 , narazie jedno urocze, małe ziółko mi wystarczy Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.09.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 O! Wróciła włóka i powsinoga jedna:hug: Dobrze bo już się stęsknić zdążyłam. Proszę się rozpakować i fotki ładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.09.2011 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Cześć Martusia Wróciłam , rozpakowałam się i foteczki już wczoraj wrzuciłam, ale wiesz jak jest te etapy dla oglądających nie są ciekawe... jak przyjdzie czas na wnętrza to będzie ciekawiej, więcej dylematów, wyborów i konieczna będzie pomoc! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.09.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 czesc z powrotem fajnie ze wypoczeliscie, zazdroszcze bardzo bo ja w pracy mam ostatnio takie urwanie glowy ze nawet na dzialce nie bywam... super budowa sie posuwa do przodu, choc pamietam ze mi ten etap tez sie dluzyl i czekalam az sciany zaczna konkretnie rosnac Ja mam tylko taka uwage do bialych plytek, ze takie jasne na podlodze sie strasznie szybko brudza.... choc wygladaja bardzo ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.09.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Hej Karolcia - zamówiłam pogodę - jak obiecałam i widzę ze u Was mury rosną jak się patrzy BRAWO Co do płyteczek które wkleiłaś extra!!!! - jeśli znasz nazwę podaj mi tych białych z wzorem - szukam takich tylko ciemnych może są w kolekcji a wpisałam aparci i nic mi się nie wyświetla Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Karola widze, że fiolet cały czas się Ciebie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Cześć Dziewczyny, dzięki wielkie!!![/B] Wróciliśmy wypoczęci, akumularki podładowane Arctica Julcia na braciszka będzie musiała (mam nadzije ) poczekać kilka latek najlepiej ze 4-5 , narazie jedno urocze, małe ziółko mi wystarczy Pozdrawiam serdecznie!!! Cześć Karolinka:D Czytam tak o tym braciszku dla Julci i ... jakbym czytała o sobie...moja córka za miesiąc skończy 4 latka,a jakoś ciąaąaaągle odkładam myśl o siostrzyczce czy braciszku To najpierw było kupno mieszkania, po 2 latach wymyśliliśmy budowę , ok -wybudowany - teraz trzeba wykańczać -wprowadzić się,trochę odetchnąć,pomieszkać... ehhh zawsze znajdzie się jakichś powód do odkładania...A lata lecą :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Cześć Karola! Jestem! Chwilę człowieka na FM nie ma a TA już dom stawia! Szczerze-to wiedziałam,że będziecie pędzić :)I pewnie wielkanoc już w nowym domku będzie .Może nawet się spotkamy w kościele przy święceniu jajek .Bo nie wiem czy wiesz,że tą samą parafię będziemy miały Mam do Ciebie prośbę.Poszukuję kogoś kto zrobi nam ogrodzenie.Słupy mają być w kolorze elewacji i chyba w starym domu mieliście takie ogrodzenie.Czy możesz podać namiary na "wykonafcóf"?A może pamiętasz cenę waszego wylania słupów i podmurówki? :)Ale Wy chyba dłuższą działkę mieliscie.... Buziaki do Julki od cioci:D I do miłego (mam nadzieję) zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.09.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 czesc z powrotem fajnie ze wypoczeliscie, zazdroszcze bardzo bo ja w pracy mam ostatnio takie urwanie glowy ze nawet na dzialce nie bywam... super budowa sie posuwa do przodu, choc pamietam ze mi ten etap tez sie dluzyl i czekalam az sciany zaczna konkretnie rosnac Ja mam tylko taka uwage do bialych plytek, ze takie jasne na podlodze sie strasznie szybko brudza.... choc wygladaja bardzo ladnie... Cześć lucka6 Oj powiem Ci,że dłuuuży mi się ten etap strasznie!!! Od piatku mury ruszają więc mam nadziję,że to wszytsko troszkę przyśpieszy Wiem,że białe płyteczki średnio są praktyczne ale jakoś nie mam poomysłu na inną podłogę do tych płytek, chyba ,że szara... albo a'la drewno.... chociaż drewno chyba nie koniecznie.... a może zupełnie inne płytki, jeszcze jest chwilka na wybór Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.09.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Hej Karolcia - zamówiłam pogodę - jak obiecałam i widzę ze u Was mury rosną jak się patrzy BRAWO Co do płyteczek które wkleiłaś extra!!!! - jeśli znasz nazwę podaj mi tych białych z wzorem - szukam takich tylko ciemnych może są w kolekcji a wpisałam aparci i nic mi się nie wyświetla Buziaki Saluś jak Ci tak dobrez to zamawianie wychodzi, to ja jeszcze poproszę przynajmniej tak do końca października a najlepiej do połowy listopada Nazwę płytek i jakiś link wysłałam Ci juz wcześniej na priv, dostaś? Buziaki:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.09.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Karola widze, że fiolet cały czas się Ciebie trzyma Niom jakoś, nadal za mną chodzi ale tym razem będzie go z pewnością mniej dosłownie kilka malutkich akcentów Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.09.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Iza wiem,że tak bywa często ale po pierwsze narazie nawet przez myśl nie przechodzi mi kolejna ciąża, a po drugie ja chce się nacieszyć Julcią, poświęcić jej tych kilka pierwszych lat, złapać chociaż mały oddech po ciężkiej zagrożonej i przeleżanej ciązy. Teraz Juleczka jest najbardziej pogodym dzieckiem jakie znam, ale jest też mega absorbująca.... Myślę ,ze niunia na tym nie straci a dla mnie przerwa jest niezbędna! Buziaki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.09.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 cześć Lady Kochana jakie pedzicie ? My dopiero z ziemi się wygrzebaliśmy Szkoda,że tym razem jeszcze nie będziemy jajek święcić ale na wakacyjnego grila już zapraszam Wszytskie info dotyczące ogrodzenia wysałam Ci na priva, mam nadzieję ,że dostałaś. Kochana no pewnie,że się spotkamy! Daleko nie mamy , z czasem ciut gorzej ale damy radę prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.09.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Hej Karolcia Dziękuję za info w spr płytek - są śliczne Co do Twojej budowy- podoba mi się że macie taki porządek - u mnie taki ogólny nieład się wdał - ale jak się od początku pilnuje ekipy to potem nie ma problemu "czyj"bałagan Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy murów Pogoda zamówiona ale ciii żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.09.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Piękny chudziak i co za wspaniała ekipa, nie narzekali na ubijanie... jak czytam niektóre dzienniki i opisy robienia podłogi na gruncie... fajnie trafiliście. A z szambem u nas jest identycznie, trzeba zrobić bo kanalizacja będzie, ale za jakiś czas, nie wiadomo nawet dokładnie kiedy. Na szczęście jesteśmy w 2 linii zabudowy więc podpinać się nie musimy. Obowiązkowe podpięcie jest dla tych z pierwszej linii, ja myślę, że jak już zrobimy szambo to przez kilka lat niech będzie (w końcu swoje kosztuje) a przyłącz do kanalizy też jest na koszt własny... więc zaczekamy aż się ktoś jeszcze będzie budował i zrobimy zrzutkę A nie wiesz, jak jest z tym u Was? Czy jest jakiś obowiązek podpięcia się jak tylko zrobią i czy doprowadzą Wam do działki na koszt gminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.09.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Jesteście niesamowici !!!! : - uwielbiam Was:-) Nie brakuje Wam odwagi - tylko to pakowanie trochę uciążliwe.... My po cichu też kombinujemy i nie mówię nie kolejnej budowie mimo, że ta nie jest jeszcze skończona ... Miło że ktoś też ma takie szalone pomysły - moja rodzina podejrzewa że mam coś z głową hahahah Całusy Trzymajcie się i spokojnej przeprowadzki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.09.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Karolina za Tobą to trudno nadążyć ach przeprowadzki są męczące, w ciągu ostatnich 3 lat przeprowadzałam się 2 razy i 3 raz ma być już do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.09.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Saly ja też cieszę się czytając takie dzienniki, a jest ich niewiele, więc też podziwiam. Ostatnio sąsiadka mi tłumaczyła, że jak już wybudujemy to za nic w świecie nie będziemy się nigdzie przeprowadzać i budować od nowa. Hmm miałam jej ochotę pokazać ten dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts