Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Karola!

Wpadam codziennie i BARDZO mocno i kibicuję, ale nie mam czasu pisać.

Tak na szybko:

- szafy w korytarzu rewelka

- tapeta córci super (u mnie u Małego też będzie misiowy pokój:)), pięknie pasuje do jesionowej podlogi:yes:

- w ogóle cały dom zaczyna wyglądać tak lekko i jasno - jak tak patrzę to zaczynam trochę żałować tych moich ciemnych kolorów we wnętrzu:-(...

- współczuję wpadki ze schodami:-( Dobrze, że majster poprawi bez chandryczenia się!

- a jak Ty, Moja Droga, chcesz czyścić te śliczne białe żaluzje?

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolcia ja tez nadrabiam zaległości;)

I co ja tu czytam że Cię choróbsko dopadło na sam koniec :o.

Mam nadzieję że juz lepiej - ale jak dałaś radę z odkurzaczem to chyba dobry znak :lol2:

Schody :sick: - jak oni mogli :(.

Ale nie ma tego złego - bo nowe są bardzo ładne :yes: - i nie wiem czy ja bym takich nie wybrała :yes:

Dzieje się dzieje - fotkami oczarujesz nas już za parę dni - jak na spokojnie wszystko po dokańczacie i posprzątacie :yes:

Najważniejsze żebyś lepiej sie poczuła i miała siły na samą przeprowadzkę.

Trzymam mocno kciuki i życzę dużo dużo zdrówka

Karolinko silna z Ciebie kobieta, ale w takim stanie nie radze sprzatac na budowie, bo tylko sprawę przeziebienia pogorszysz.

Cieszę się, że wszystko idzie zgodnie z planem, nie przejmuj sie tym co jest na zewnatrz, w środku będziecie mieszkać, a po zrobieniu struktury, panowie wszystko posprzataja :)

Trzymaj się mocno dzielna kobieto i zdrowiej jak najszybciej :):hug:

Ja chyba pierwszy raz się witam i od razu zostawam szczękę na moim lapku ...

Pokój królewny śliczny, te kryształowe gałeczki (dasz na nie namiar ? - zastanawiam się czy nie wymienić moich brzydkich uchytów w czarnej łazience na takie pięne szklane), i fototapety pięne, i kuchnia ..... wow, kocham białe kuchnie (choć nie kocham w nich czarnych piekarników - ale mimo wszystki całość wygląda ... OBŁĘDNIE).

Pięknie, czysto, biało, delikatnie i co najważniejsze - już przytulnie. Ja ciągle kminię jak ocieplić moje zimne wnętrza :(.

W końcu mam dostęp do porządnego neta i mogę nadrobić zaległości!! Byłam kilka dni u rodziców i widziałam, że zamieściłaś nowe zdjęcia i aż mnie skręcało bo nie mogłam ich dobrze zobaczyć z powodu "ślimakowego" internetu:bash: Dziś wszystko widziałam i mogłabym się tutaj zachwycać CAŁY DZIEŃ:jawdrop::jawdrop: Bez słodzenia :yes::D Tapetki, schody, żyrandol, kolor ścian.....WSZYSTKO mi się bardzo podoba :yes::yes: Będę miała pewnie kilka pytanek, ale to pózniej bo dziś muszę trochę ochłonąć;);)

Czekamy na nowe fotkiiii :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

Magdzinska

nie jedz tyle popcornu bo brzuszek Cię będzie bolał :-) I to przez naszą Karolcię że tak nas długo trzyma w niepewnosci :-)

Pozdrawiam

saly