Balbina200 11.03.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Karola!Wpadam codziennie i BARDZO mocno i kibicuję, ale nie mam czasu pisać.Tak na szybko:- szafy w korytarzu rewelka- tapeta córci super (u mnie u Małego też będzie misiowy pokój:)), pięknie pasuje do jesionowej podlogi:yes:- w ogóle cały dom zaczyna wyglądać tak lekko i jasno - jak tak patrzę to zaczynam trochę żałować tych moich ciemnych kolorów we wnętrzu:-(...- współczuję wpadki ze schodami:-( Dobrze, że majster poprawi bez chandryczenia się!- a jak Ty, Moja Droga, chcesz czyścić te śliczne białe żaluzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 12.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Karolinko, mam nadzieję, że choróbsko odpuściło... Wykończona musisz być... Dziś miało być malowanie i drzwi wewnętrzne Wszystko poszło zgodnie z planem? TRZYMAM KCIUKI baaaaaardzo MOCNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Karolcia ja tez nadrabiam zaległości;) I co ja tu czytam że Cię choróbsko dopadło na sam koniec . Mam nadzieję że juz lepiej - ale jak dałaś radę z odkurzaczem to chyba dobry znak Schody - jak oni mogli . Ale nie ma tego złego - bo nowe są bardzo ładne - i nie wiem czy ja bym takich nie wybrała Dzieje się dzieje - fotkami oczarujesz nas już za parę dni - jak na spokojnie wszystko po dokańczacie i posprzątacie Najważniejsze żebyś lepiej sie poczuła i miała siły na samą przeprowadzkę. Trzymam mocno kciuki i życzę dużo dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Karolinko silna z Ciebie kobieta, ale w takim stanie nie radze sprzatac na budowie, bo tylko sprawę przeziebienia pogorszysz. Cieszę się, że wszystko idzie zgodnie z planem, nie przejmuj sie tym co jest na zewnatrz, w środku będziecie mieszkać, a po zrobieniu struktury, panowie wszystko posprzataja Trzymaj się mocno dzielna kobieto i zdrowiej jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Karolino jestem z toba i podziwiam:yes: zdrówka a schody- nie otworzyły mi sie zdjęcia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 ja nie wiem czy w tym nowym domku już się odzywałam? chyba nie poprzedni domek pamiętam, pamiętam też że był świetny i ten też się taki zapowiada:D zdrówka zostawiam i trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Karolino odpoczywaj a na pytania zdazysz odpowiedziec pozniej bo przeciez nie uciekniesz z forum mimo skonczonej budowy prawda?(sama mam kilka ale wstrzymam sie do czasu kiedy bedziesz w lepszej formie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.03.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ja chyba pierwszy raz się witam i od razu zostawam szczękę na moim lapku ... Pokój królewny śliczny, te kryształowe gałeczki (dasz na nie namiar ? - zastanawiam się czy nie wymienić moich brzydkich uchytów w czarnej łazience na takie pięne szklane), i fototapety pięne, i kuchnia ..... wow, kocham białe kuchnie (choć nie kocham w nich czarnych piekarników - ale mimo wszystki całość wygląda ... OBŁĘDNIE). Pięknie, czysto, biało, delikatnie i co najważniejsze - już przytulnie. Ja ciągle kminię jak ocieplić moje zimne wnętrza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 14.03.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Karolina, ja za Ciebie zdrowaśkę dziś odmówię Myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki najmocniej, jak potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.03.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 W końcu mam dostęp do porządnego neta i mogę nadrobić zaległości!! Byłam kilka dni u rodziców i widziałam, że zamieściłaś nowe zdjęcia i aż mnie skręcało bo nie mogłam ich dobrze zobaczyć z powodu "ślimakowego" internetu:bash: Dziś wszystko widziałam i mogłabym się tutaj zachwycać CAŁY DZIEŃ:jawdrop: Bez słodzenia Tapetki, schody, żyrandol, kolor ścian.....WSZYSTKO mi się bardzo podoba :yes: Będę miała pewnie kilka pytanek, ale to pózniej bo dziś muszę trochę ochłonąć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Karolinko, mam nadzieję, że choroba Cie nie zmogła, w kazdym razie zyczę wszystkiego dobrego i zdrówka dużo zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.03.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Karolinko zaglądam i myśłę o Tobie - dużo zdrowia i siły na tym ostatnim zakręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.03.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Karola Ty pewnie już w nowym domku balujesz:stereo: Mam nadzieję że zdrówko dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Karolcia Co z Tobą ?????? Tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Karolinko mam nadzieje ze Cie nie rozlozylo na amen-nic sie nie odzywasz a to do Ciebie niepodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.03.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Karolcia, odezwij sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Czekamy na nowe fotkiiii :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.03.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Czekamy na nowe fotkiiii :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Magdzinska nie jedz tyle popcornu bo brzuszek Cię będzie bolał I to przez naszą Karolcię że tak nas długo trzyma w niepewnosci Pozdrawiam saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 16.03.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja też czekam http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Karolinko......ja również zobacze nowe fotki z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts