1976pinacolada 17.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Dzięki dziewczyny Tak pinacoladko te kolory sa realne Hazelku , pinacoladka przecież Wy wprowadzacie się lada moment! Będziecie następne taaaaaa, zwłaszcza ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Oj tam, oj tam Dziefffczynki:D Ide do dziennikapopodziwiac te cuda- w nadziei, ze mi sie laptop nie zawiesi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Jak Ty to zrobiłaś????Przecież dopiero co nic nie mialaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 KAROLCIA JESTEŚ MOIM IDOLEM GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://rosliny.e-trening.pl/images/storczyk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nie zawiesił sie:wiggle: w przeciwieństwie do mnie i M.... Mamy dwa pytanka, ale to jutro-na spokojnie. Dzis wolimy sobie popodziwiac.... Gratulujemy przeprowadzki i przepieknych wnętrz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Zatkało mnie!!!! Poważnie:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Miałam nosa pisząc, że będę uwielbiać Twoje wnętrza tak jak uwielbiam Marjelki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdjęcia, kwiatuszki....wszystko już jest, jakbyście faktycznie mieszkali tam już bardzo długo. Nie wiem co bardziej mi się podoba, bo wszystko naprawdę śliczne; stylowe, eleganckie, ze smakiem, bez przesytu, ale i tak na bogato. Czekam z niecierpliwością do jutra na resztę zdjęć:D Karolcia Życzę Tobie oraz całej Twojej rodzinie NAJSZCZĘŚLIWSZYCH chwil w nowym domku. Niech będzie to miejsce ciepłe, pełne miłości i śmiechu (szczególnie dziecięcego:)) Życzę Wam tego z całego serca Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Karolinko gratuluje i niech sie Wam dobrze mieszka:)Jak juz bedziesz jutro robic fotki to poprosze o sfotografowanie laczenia gresuz panelami (nie wiem czy masz tam listwe czy cos innego )Sypialnoa wyszła cudownie a łożko jest boskie.Kupowałas przez neta?(jesli tak to poprosze o linka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 18.03.2012 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Karo przyszłam i padłam! Jesteś WIELKA GRATULACJE! Tapeta w sypialni idealna!!! Nie wiem, jak się z nią z nią czujecie, ale... całość gra!!! Aż miło patrzeć! Teraz na spokojnie dopilnujesz elewacji i ogrodu ...i jak najwięcej odpoczynku i szczęśliwych chwil w nowym domu Ci życzę pozdrawiam j./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.03.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Kakusku, odpowiem za Karolcie (bo mam takie samo łózko, tylko szare), ze to firma Stolwit. Chyba linkowałam u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.03.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Karola, gratulacje!! Naprawdę respekt za budowę+wykończeniówkę w 6-mcy! Jest po prostu pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.03.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Karolcia Jest P I Ę K N I E !!!! Wyszło super Nowocześnie a jednocześnie przytulnie Salon - :jawdrop: Kominek pasuje idealnie - jego prosta forma jest świetna Kuchnia - bardzo ładna Sypialnia - MEGA PRZYTULNA Wykładzina to był extra pomysł Wielkie BRAVO i za smak z jakim wykończony domek i ze super expres termin BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.03.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Kochani dziękuję Wam baaaardzo za wszystkie ciepłe słowa !!! Bardzo sie cieszę,że Wam sie podoba!!! :) To miód na moje serducho Dzisiaj wrzucę kolejną porcyję zdjeć i postram sie odpowiedziec na wszystkie pytania, więc jak jakieś macie to proszę do mnie jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 i postram sie odpowiedziec na wszystkie pytania, więc jak jakieś macie to proszę do mnie jak w dym ależ oczywiście mamy, kiedy możemy Cie odwiedzić, to zorganizujemy wycieczkę do L, żeby zobaczyć te piękne wnętrza z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.03.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Karolcia, z jakiego drewna masz blat w łazience Julci? Drugie pytanie oczywiscie o kolor:lol: ciemnej sciany tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.03.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Emiranda zapraszam serdecznie jak tylko trawka mi wokół domu wzejdzie! Mam nadzije,ze niedługo wkroczą panowie ogrodowi Hazelku sprawdze wszystkie szczegóły i wieczorkiem odpiszę Uciekam na spacerek z A i J Pogoda dzisiaj jest cuuuuudowna Dziewczyny wrzuciałak=m dziś kilka fotek ale aparat padł, wieć reszta popołudniu albo jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 karolko gratuluję!!!!! mało zobaczyłam , bo mnie teraz zawiesza się komputer. a tak chciałam zobaczyć twoje schody i balustradę z linkami:confused: zobaczyłam troche salonu!!!! super wyszedł i szkło na kładce super!!!!!! a i sypialnię widziałam--------- bardzo fajnie wyszła taka jaśniutkamialyśmy rację wyrzucając fiolet;) i zobaczyłam bilardownię super ta grafitowa ściana z napiasmi a w ogóle gratuluję zabrałaś moje pierwsze miejsce w szybkości budowy i wykańczenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Pytania hmmmm od czego by tu zacząć:rotfl: ....... 1. Tapetka w kuchni i sypialni gdzie można takie znaleść? 2. Żyrandol nad stołem, też marzy mi ten sam, czy moge prosic o namiar do sprawdzonego sprzedawcy (jeśli kupiłaś przez neta) 3. Kolor ścian - ściana telewizyjna w salonie oraz szara ściana z kominkiem- można prosić o numerki i nazwę. Ten ciemny szary malowaliście tylko raz? hmmmmm co jeszcze:rotfl: Sama się prosiłaś o to :lol2: Narazie chyba tyle:rotfl::rotfl: Nie ruszam się dziś z domu i czekam na reszte zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 18.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Z wrażenia zaczęęęłam się jąąąKKKaććć!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 18.03.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Karolina powaliłaś mnie normalnie - jest PIĘKNIE, CUDOWNIE, WSPANIALE.....:jawdrop: GRATULUJĘ - stworzyłaś przytulny klimat w swoim domku, aż cięzko uwierzyć, że można w tak krótkim czasie..... przy okazji chciałam zapytać o podstopnie w schodach - są czymś wykończone czy to zwykły tynk? u mnie również mają być drewniane, ale chciałam z podstopniami a teraz mam dylemat, bo Twoje są delikatne i zarazem bardzo pięknie się prezentują... będę wdzięczna za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.03.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Karolcia, z jakiego drewna masz blat w łazience Julci? mnie to wygląda na jesion bo podobny kolor do mojego blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts