Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zatkało mnie!!!! Poważnie:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Miałam nosa pisząc, że będę uwielbiać Twoje wnętrza tak jak uwielbiam Marjelki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdjęcia, kwiatuszki....wszystko już jest, jakbyście faktycznie mieszkali tam już bardzo długo. Nie wiem co bardziej mi się podoba, bo wszystko naprawdę śliczne; stylowe, eleganckie, ze smakiem, bez przesytu, ale i tak na bogato.

Czekam z niecierpliwością do jutra na resztę zdjęć:D:D

Karolcia Życzę Tobie oraz całej Twojej rodzinie NAJSZCZĘŚLIWSZYCH chwil w nowym domku. Niech będzie to miejsce ciepłe, pełne miłości i śmiechu (szczególnie dziecięcego:)) Życzę Wam tego z całego serca

Magda

Karo przyszłam i padłam! Jesteś WIELKA

GRATULACJE!

Tapeta w sypialni idealna!!! Nie wiem, jak się z nią z nią czujecie, ale... całość gra!!! :D

Aż miło patrzeć! :D

Teraz na spokojnie dopilnujesz elewacji i ogrodu :yes:

...i jak najwięcej odpoczynku i szczęśliwych chwil w nowym domu Ci życzę :)

pozdrawiam

j./

Karolcia

Jest P I Ę K N I E !!!!

Wyszło super Nowocześnie a jednocześnie przytulnie

Salon - :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Kominek pasuje idealnie - jego prosta forma jest świetna

Kuchnia - bardzo ładna

Sypialnia - MEGA PRZYTULNA Wykładzina to był extra pomysł

Wielkie BRAVO i za smak z jakim wykończony domek i ze super expres termin

BUZIAKI

Kochani dziękuję Wam baaaardzo za wszystkie ciepłe słowa !!!

Bardzo sie cieszę,że Wam sie podoba!!! :) :) :) To miód na moje serducho :yes: :)

Dzisiaj wrzucę kolejną porcyję zdjeć i postram sie odpowiedziec na wszystkie pytania, więc jak jakieś macie to proszę do mnie jak w dym ;)

:hug:

Emiranda zapraszam serdecznie jak tylko trawka mi wokół domu wzejdzie! :D

Mam nadzije,ze niedługo wkroczą panowie ogrodowi ;)

Hazelku sprawdze wszystkie szczegóły i wieczorkiem odpiszę ;)

Uciekam na spacerek z A i J ;)

Pogoda dzisiaj jest cuuuuudowna :D

Dziewczyny wrzuciałak=m dziś kilka fotek ale aparat padł, wieć reszta popołudniu albo jutro ;)

:hug:

karolko gratuluję!!!!!

mało zobaczyłam , bo mnie teraz zawiesza się komputer. a tak chciałam zobaczyć twoje schody i balustradę z linkami:confused:

zobaczyłam troche salonu!!!! super wyszedł i szkło na kładce super!!!!!!

a i sypialnię widziałam--------- bardzo fajnie wyszła taka jaśniutkamialyśmy rację wyrzucając fiolet;):yes:

i zobaczyłam bilardownię super ta grafitowa ściana z napiasmi

a w ogóle gratuluję zabrałaś moje pierwsze miejsce w szybkości budowy i wykańczenia:lol2:

Pytania hmmmm od czego by tu zacząć:lol2::rotfl::rotfl::rotfl: .......

1. Tapetka w kuchni i sypialni gdzie można takie znaleść? :no:

2. Żyrandol nad stołem, też marzy mi ten sam, czy moge prosic o namiar do sprawdzonego sprzedawcy (jeśli kupiłaś przez neta):p

3. Kolor ścian - ściana telewizyjna w salonie oraz szara ściana z kominkiem- można prosić o numerki i nazwę. Ten ciemny szary malowaliście tylko raz?:p

hmmmmm co jeszcze:rotfl::rotfl:

Sama się prosiłaś o to :lol2::lol2:

Narazie chyba tyle:rotfl::rotfl::rotfl:

Nie ruszam się dziś z domu i czekam na reszte zdjęć:p

Karolina powaliłaś mnie normalnie - jest PIĘKNIE, CUDOWNIE, WSPANIALE.....:jawdrop::jawdrop::jawdrop: GRATULUJĘ - stworzyłaś przytulny klimat w swoim domku, aż cięzko uwierzyć, że można w tak krótkim czasie.....:o

przy okazji chciałam zapytać o podstopnie w schodach - są czymś wykończone czy to zwykły tynk? u mnie również mają być drewniane, ale chciałam z podstopniami a teraz mam dylemat, bo Twoje są delikatne i zarazem bardzo pięknie się prezentują... będę wdzięczna za odp.