Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny wczoraj od 14 do 23 miałam gości, a teraz mam problem z netem :( :mad:

Wieczorem Artur obiecał rozwiązać problem, wieć trzymam go za słowo ;)

Mam nadzije,ze z netem będzie już wszystko oki i wróce do normy na FM ;) :D

Teraz pisze z jego tel, A. wychodzi do pracy więc muszę znikać .....

Do wiezora tym razem już na pewno!!! :yes: :hug:

Karolina - przede wszystkim z całego serca gratuluję przeprowadzki!!!

A teraz ratujcie :( Poszukuję kogoś kto ma jakieś znajomości w starostwie. Tu prośba zwłaszcza do dziewczyn z okolic Lublina. Złożyliśmy wniosek o wydanie PnB i miłe panie wydały nam decyzję odmowną życząc sobie nowej decyzji o warunkach zabudowy. Sytuacja jest taka, że my kupiliśmy część z większej działki na którą warunki już były wydane. Poprzez sąd została zniesiona współwłasność i gmina przepisała na nas te stare warunki w których był zapis o tym, że działkę można podzielić, czyli wszystko zrobione zgodnie z prawem. A teraz starostwo nam mówi, że chce nowe. A na nowe czeka się pół roku :( Ja zwariuję :( Jeśli ktoś może pomóc to bardzo Was proszę o tę pomoc.

A może ktoś miał podobną sytuację i może coś doradzić? Pani w UG powiedziała mi, że nie ma przepisu, który mówiłby o tym, że muszą być nowe warunki ale jak wiadomo - wszystko zależy od człowieka :(

Edytowane przez Sylwia_LBN
dopisek

Karolinko, podglądywuje sobie od czasu do czasu i zachwycałam się na każdym etapie, ale efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Po prostu bajka, super...wnętrza choć dopiero zamieszkane wyglądają jakbyście mieszkali w nich od dawna. Ciepłe, przytulne, z gustem i smakiem, bez zbędnych kombinacji. Gratulacje:)))

Mam internet :lol2:

Kochani jeszcze raz baaaardzo Wam dizękuję z całego serducha za te wszystkie ciepłe słowa!!! Jesteście kochani :hug: A to dzięki Wam, Waszym radom wiele wyborów okazało się trafionych :yes: wiec jeszcze raz wielkie dzięki :hug:

No to teraz odpowiedzi na pytania ;) :D

Hazelku, blat włazience Julki to nie jest naturalne drewno :no: Ale odiwedzjacy nas "na żywo" zawsze myślą ,ze to drewienko ;)

Postaram sie znaleśc namiar na sprzedwace gdzie kupowałam i Ci wyślę :yes:

Ściana tv pomalowana jest farbą PARA P5205-52

Magdzinska

Tapeta z kuchni kupiona dzięki pomocy admete podobno trafiła mi się ostatnia rolka w Polsce :o

Jak znajdę namiar na stronkę to dam znać :yes:

Tapeta z sypialni kupiona w Leroy :)

Ściana TV, ściana przy schodach i ta z napisem w bilardowni zostały pomalowane farbą PARA P5205-52

Grafit malowaliśmy dwa razy ;)

Jasno szara ściana za kominkiem i pokój Julki to farba PARA P 5221-14

Oldzia podstopnice są tynkowane i pomalowane biała farbą PARA w półmacie, sćietnie ścieraja siew szelkie zabrudzenia wiec nie ma problemu z utrzymaniem czystości, tak samo miałam w poprzednim domu i sie sprawdziło :yes: :)

Sylwia LBN współczuję problemów :( :hug:

Niestety nie mam żadnych znajomości :no: my wszystko załatwialiśmy w urzędzie miasta zarówno przy poprzedniej budowie jak i teraz....

Pozdrawiam serdecznie i mam nadziję,że wszystko skończy sie dobrze!!!

Oldzia podstopnice są tynkowane i pomalowane biała farbą PARA w półmacie, sćietnie ścieraja siew szelkie zabrudzenia wiec nie ma problemu z utrzymaniem czystości, tak samo miałam w poprzednim domu i sie sprawdziło :yes: :)

dziękuję:hug:

a z tym "niby" drewnianym blatem to mnie zaciekawiłaś - również poproszę o szczegóły:)

Karolcia, fajnie Cie miec z powrotem:hug::D

Dziekuje za info o farbie:hug: Ciągle sie zastanawiam, na której scianie go dac-zeby było nawiazanie do NASZEJ tapetki:cool: Swoją drogą, ciekawe-czy rzeczywiscie juz ich nie ma:stirthepot:

Karolcia, a te szafy białe przy wiatrołapie sa z lacobelu, prawda?

Hi Karolcia!! Dziękuję za informacje. Znalazłam już tą tapete w buźki na necie. Cały czas reklamują, że mają dwie ostatnie rolki w PL:D

Tapeta jest super, ale cena już mniej:( Nie wiedziałam że tapeta może tyle kosztować :D:p

Bardzo czekałam dziś na fotki, ale wybaczam- ciesz się i odpoczywaj w nowym domku po tak cięzkiej harówce:hug:

Pozdrawiam