monika996 18.03.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 karolina już obejrzałam troche wiecej, a więc salon, schody, łazienkę Julci i jej pokoik- cudny a barierki linkowe nie otwierają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 18.03.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No cuda, panie cuda:)...Karolinko stworzyłaś piękny, nowoczesny i bardzo cieplutki domek:)...gratulacje http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif salon cuuuudny, a zresztą wszystko mi się podoba, poczekam jeszcze na resztę zdjęć i pokarmię się troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Karolinko http://myglitters.info/images/Congratulations-576217191.gif Dom, wnętrza - FANTASTYCZNE i poproszę więcej więcej więcej fotek Pozdrawiam serdecznie i ciesze się jak nie wiem razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dziewczyny wczoraj od 14 do 23 miałam gości, a teraz mam problem z netem Wieczorem Artur obiecał rozwiązać problem, wieć trzymam go za słowo Mam nadzije,ze z netem będzie już wszystko oki i wróce do normy na FM Teraz pisze z jego tel, A. wychodzi do pracy więc muszę znikać ..... Do wiezora tym razem już na pewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 19.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Gratuluję Wam dom jest cudowny... http://x.garnek.pl/ga5912/04d449ecbf726a15088995a3/tort_parapetowka.jpg Edytowane 19 Marca 2012 przez Dominika i Łukasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 19.03.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Karolina - przede wszystkim z całego serca gratuluję przeprowadzki!!! A teraz ratujcie Poszukuję kogoś kto ma jakieś znajomości w starostwie. Tu prośba zwłaszcza do dziewczyn z okolic Lublina. Złożyliśmy wniosek o wydanie PnB i miłe panie wydały nam decyzję odmowną życząc sobie nowej decyzji o warunkach zabudowy. Sytuacja jest taka, że my kupiliśmy część z większej działki na którą warunki już były wydane. Poprzez sąd została zniesiona współwłasność i gmina przepisała na nas te stare warunki w których był zapis o tym, że działkę można podzielić, czyli wszystko zrobione zgodnie z prawem. A teraz starostwo nam mówi, że chce nowe. A na nowe czeka się pół roku Ja zwariuję Jeśli ktoś może pomóc to bardzo Was proszę o tę pomoc. A może ktoś miał podobną sytuację i może coś doradzić? Pani w UG powiedziała mi, że nie ma przepisu, który mówiłby o tym, że muszą być nowe warunki ale jak wiadomo - wszystko zależy od człowieka Edytowane 19 Marca 2012 przez Sylwia_LBN dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Karola GRATULACJE. Wszystkiego dobrego w nowym domku, pięknie urządzony, przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 19.03.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Karolinko, podglądywuje sobie od czasu do czasu i zachwycałam się na każdym etapie, ale efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Po prostu bajka, super...wnętrza choć dopiero zamieszkane wyglądają jakbyście mieszkali w nich od dawna. Ciepłe, przytulne, z gustem i smakiem, bez zbędnych kombinacji. Gratulacje:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Gratulacje szalona dziewczyno:lol2: podziwiam, bo sama na takie tempo bym się nie zdecydowała:no: Niech Wam się dobrze mieszka w tym cudnym domku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Karola - oby problemy z netem były tylko chwilowe. Miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mam internet Kochani jeszcze raz baaaardzo Wam dizękuję z całego serducha za te wszystkie ciepłe słowa!!! Jesteście kochani A to dzięki Wam, Waszym radom wiele wyborów okazało się trafionych wiec jeszcze raz wielkie dzięki :hug: No to teraz odpowiedzi na pytania Hazelku, blat włazience Julki to nie jest naturalne drewno Ale odiwedzjacy nas "na żywo" zawsze myślą ,ze to drewienko Postaram sie znaleśc namiar na sprzedwace gdzie kupowałam i Ci wyślę Ściana tv pomalowana jest farbą PARA P5205-52 Magdzinska Tapeta z kuchni kupiona dzięki pomocy admete podobno trafiła mi się ostatnia rolka w Polsce Jak znajdę namiar na stronkę to dam znać Tapeta z sypialni kupiona w Leroy Ściana TV, ściana przy schodach i ta z napisem w bilardowni zostały pomalowane farbą PARA P5205-52 Grafit malowaliśmy dwa razy Jasno szara ściana za kominkiem i pokój Julki to farba PARA P 5221-14 Oldzia podstopnice są tynkowane i pomalowane biała farbą PARA w półmacie, sćietnie ścieraja siew szelkie zabrudzenia wiec nie ma problemu z utrzymaniem czystości, tak samo miałam w poprzednim domu i sie sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Sylwia LBN współczuję problemów Niestety nie mam żadnych znajomości my wszystko załatwialiśmy w urzędzie miasta zarówno przy poprzedniej budowie jak i teraz.... Pozdrawiam serdecznie i mam nadziję,że wszystko skończy sie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 admete już wszystko śmiga od kilku minut więc mam nadziję ,ze powrociłąm na dobre na łono FM, bo ja jestem od naszego forum.... totalnie uzależniona!!! Tęskniłam za Wami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 19.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Oldzia podstopnice są tynkowane i pomalowane biała farbą PARA w półmacie, sćietnie ścieraja siew szelkie zabrudzenia wiec nie ma problemu z utrzymaniem czystości, tak samo miałam w poprzednim domu i sie sprawdziło dziękuję a z tym "niby" drewnianym blatem to mnie zaciekawiłaś - również poproszę o szczegóły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 19.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Gratuluje! Błyskawiczne tempo, super efekt, niech się dobrze mieszka! Ciekawa jestem co teraz wymyślisz - jak już trochę ochłoniesz po przeprowadzce, pomieszkasz - coś co znowu podniesie Ci poziom adrenaliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Karolinko dopatrzyłam ze na łaczeniach gres-panele masz położone listwy.Mozesz zrobic zdjecie z bliska i czy te listwy kupowałas jako "komplet" do paneli? I poprosze (bo widze ze masz krzesełka w poblizu) o sprawdzenie szerokosci wneki na swietlowke w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Karolcia, fajnie Cie miec z powrotem:hug: Dziekuje za info o farbie:hug: Ciągle sie zastanawiam, na której scianie go dac-zeby było nawiazanie do NASZEJ tapetki:cool: Swoją drogą, ciekawe-czy rzeczywiscie juz ich nie ma:stirthepot: Karolcia, a te szafy białe przy wiatrołapie sa z lacobelu, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.03.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Karolcia' date=' a te szafy białe przy wiatrołapie sa z lacobelu, prawda?[/quote'] Ja stawiam na lakierowane Edytowane 19 Marca 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hi Karolcia!! Dziękuję za informacje. Znalazłam już tą tapete w buźki na necie. Cały czas reklamują, że mają dwie ostatnie rolki w PL:D Tapeta jest super, ale cena już mniej:( Nie wiedziałam że tapeta może tyle kosztować Bardzo czekałam dziś na fotki, ale wybaczam- ciesz się i odpoczywaj w nowym domku po tak cięzkiej harówce:hug: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 hazelku szafy przy wejściu to MDF lakierowany pinacoladka ma rację Magdzinska dzisiaj pstryknę jakieś fotki Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts