emiranda 20.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Karolinko nie będę sie rozpisywać tylko przytoczę jedno zdanie: "Połączenie elegancji z prostotą stanowi o szlachectwie każdej rzeczy i persony." Charles-Maurice de Talleyrand(kolor liter pasuje chyba do koloru pojemnika pod schodami,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 emiranda wieeeelkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.03.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Karola rzeczywiście linki wyszły super. Tylko tych zdjęć jakoś mało:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Hej mariomili Dzięki My nie chcieliśmy typowej balustrady, to miało być coś innego, więc mamy co mamy i najważniejsze... jesteśmy zadowoleni Jak to mało zdjęć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.03.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Wielkie Gratulacje!!!!!Super,że juz mieszkacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.03.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Gratulacje Karolciu jestem w wielkim szoku :jawdrop::jawdrop::jawdrop:Nie dość że tak ekspresowej budowy jeszcze nigdy nie widziałam to u Was wszystko już na tip top nawet kwiatki n aparapetach i obrazy na ścianach jestem godna podziwu jak tego dokonaliście Nawet nie wiem co mam chwalić bo wszystko jest cudniastehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Łazienki , schody salon, sypialnia , kuchnia dodatki cud miód orzeszki po prostu REWELACJAhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/brawo.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/brawo.gif Karolcia łóżeczko mi spodobało Mogę prosćic o więcej informacji skąd za ile czemu tak drogo ( wymiary i materiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nadulka dzięki Karolku dzięuję baaaardzo, chociaż nie zasłużyłam na te wszystkie pochwały to i tak miodek na serce Łóżko kupione w galerii diamentowej w Lublinie materac ma szerokośc 180cm. Cena niewielka... ok 2000-2500 tyś z tego co pamiętam plus materac oczywiście Już kilku osobom obiecałam że sprawdzę producenta na fakturze ( musze się do nich dokopać tylko ) i dam dokładnie znać co i jak Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) faaaajne te linki:yes: ja bym malowała...jeszcze raz gratki, zdolne bestie jesteście:D Edytowane 20 Marca 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Musiałam się tutaj wpisać, podczytuję dziennik i finał jest taki jakiego się spodziewałam: - jasno,- spójnie,- prosto, - elegancko,- z pomysłem- z klasąTakie słowa przychodzą na myśl jak oglądam Twoje zdjeciaStworzyłaś PIĘKNY DOM. PS. Schody to mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.03.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 malować na grafit !!!! Ps. jest pieknie . grafity i szarości zgapię do siebie bo nie mam siły wybierac , zastanawiać sie itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 20.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Zakochałam się w Twoich wnętrzach! Coś PIĘKNEGO!!!!:yes: Pozdrawiam i niech się Wam dobrze mieszka Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Malować malować Wiecej zdjęć, więcej zdjęć, więcej zdjęć, więcej zdjęć Kto jest za? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jak ja bym chciała byc Julcią Jak ja byłam mała tez miałam swój pokój, ale nikomu nie przyszlo do głowy, aby go tak upiększyć (ale kiedy to było? w zeszlym wieku) Chociaz moją głowna szafkę w której trzymalam mebelki dla lalek,( szkoda, że się nie zachowały to był na ówczesne czasy rarytas), przywiozłam tutaj do Milanowka, ale musze ja dac do renowacji, bo dzisiaj to juz zabytek będzie. Rozmarzyłam się, miś obłędny, no i cały pokoik jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Właśnie się zorientowałam, że jeszcze nie pogratulowałam wspaniałych wnętrz i efektownego tempa budowania. Co niniejszym czynię GRATULACJE I ŻYCZENIA SZCZĘŚLIWEGO ŻYCIA W TAK PIĘKNYCH WNĘTRZACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 20.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Karolina balustrada świetna, pokoik Julci przesłodki i mam pytania - gdzie kupiłaś ten kolorowy alfabet??? poproszę o namiary:) jeszcze podłoga w pokoiku Julci - jakiej firmy? z góry bardzo dziękuję za odp. Edytowane 20 Marca 2012 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dziewczyny.... No to postanowione Malowanie sie odbędzie MusiSieUdać strasznie Ci dziękuję za tyyyle ciepłych słów Pnacolada bierz co tylko Ci sie u mnie podoba Ja z kolorów jestem bardzo zadowolona Luminda, Pasie dziękuję bardzo! Magdzinska.... mówisz i masz Dorzuciłam zdjecia pokoju Julci i bilardowni Emiranda fajnie,ze masz takie rzeczy! a mebelków szkoda .... Jak nas odwiedzisz to Julka napewno pozoli Ci sie pobawić w jejpokoju Amtla dziękuję !!!! Oldzia alfabet kupiony na allegro postaram sie znaleść sprzedawce... Panele u Julki to te same co w reszcie domu... kolor Jesion, kupione w Leroy, producenta nie pamietam ale poszukam W razie "W" przypomnij mi plisssssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jak nas odwiedzisz to Julka napewno pozoli Ci sie pobawić w je jpokoju Trzymam za słowo :) Ja uwielbiam male dzieci i chętnie się z Julka pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Karola - obrazki w bilardowni zaje...te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.03.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Karolinko mam nadzieje ze sie nie obrazisz jesli odpowiem za Ciebie odnosnie paneli (pytałam o nie juz kiedys) Oldzia panele to jesion havana firmy Kronopol ( z LM ). Przy okazji jaki dawałaś pod nie podkład bo masz tam podłogówke tak? I ktos pytał jeszcze o łóżko w sypialni-jest z firmy www.stolwit.com .Pisałaś kiedys ze masz to samo co Hazelka wiec powinno sie zgadzac -gdybym cos pomieszała to prosze o korekte Karolina czy Twoje łózko jest ze skóry naturalnej czy z eco (chodzi mi o cene która podałaś) Będe wdzieczna jeśli odnajdziesz namiar na spzedawce blatu "ala " drewno z łazienki córeczki i sprawdzisz szerokosc wneki-plissssssss . Właśnie obejrzałam kolejne fotki i linki na schodach wymiataja Świetnie to sobie wymyśliłaś !!!Spóżniłam sie na głosowanie ale tez pomalowałabym dolną częśc ściany na grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 20.03.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Oglądam trzeci raz, jesteś niesamowita . Linki na schodach wygladają rewelacyjnie, jak mi nie starczy na szkło będę odgapiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts