monika996 21.03.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Och idę do dziennika obejrzeć te linki, bo mi się jeszcze nie pokazały:jawdrop: u mnie też mają być linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No to w końcu na komputerze u siostry pootwierały mi się te zdjęcia:) linki super. ale ty Karolina masz tylko 1 bieg, a jaj aż 3 biegi do olinkowania;) więc nie da rady sćiągnąć od ciebie. U mnie linki mają iść w poprzek . ale twoje są super:jawdrop:ściana cała gale to już grafitowa:ale to juz postanowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Pinacoladka Kakusku , spokoodpowiadaj, ja już czasami nie ograniam co, skąd dokładnie, więc jak tylko możesz, to odpowiadaj Panele się zgadzają Ale co do łóżka pewności nie mam ... bo moje wygląda baaardzo podobnie do łóżka hazelka ale czy to ta sama firma nie jestem pewna .... jeszcze sprawdze w tych nieszczęsnych fakurach Moje łóżko jest z ekoskory, z pojemnikiem. Szukałam tego blatu w necie i nie moge znaleść Ja o kupiłam przez ceneo, wpisałam blat pod umywalkę podłamam nawet chyba długość i wyskoczył mi mój... a teraz juz go nei widzę.... Mój ma 140cm długości i kosztował niecałe 600zł... Wnękę zmierzę poszukam tylko metrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Hej Dakula Dzięki wielkie U nas poszło kilkanaście metrów szkła na kładkę i dla mnie powtórzenie szkła przy schodach to było troche za dużo (mimo,że lubię bardzo szkło to .... chciałam czegoś innego ) Linki są super wiec polecam Hej monia Dzięki ciekawa jestem Twoich poprzecznych linek ... kiedy będziesz je robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Karolinka - czy dostałaś ode mnie wiadomość na priva ?? Edit: Edytowane 21 Marca 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 21.03.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 O RANY!!!! JUŻ MIESZKACIE !!!! WILEKIE GRATULACJE!!!!! JESTEŚ NIESAMOWITA W PÓL ROKU DOKONAC CZEGO TAKIEGO!!! wszystko świetne, a schody i balustrady linkowe zajebiste!!! pytanie: co macie na podstopniach? farba, płyta??? jeszcze raz gratuluje Karolinko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Cześć blekitna Ogromne dzięki Jeszcze mamy troche do zrobienia w domu, a na zewnątrz to już zupełnie caaałe mnóstwo roboty! U nas na podstopnicach jest farba zmywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Karolcia, moj M. sie zakochał w Waszej bilardowni a on ma...no wiesz...wysublimowany gust wnętrzarski i mega wymagający jest:rolleyes: mnie sie bardzo podobają obrazki na scianie-są REWELACYJNE i napis:wiggle: jak Ty go zrobiłaś?To były jakies szablony literek...? Alfabet u Julci strzał w 10. Mam namiary od Ciebie i Agi i na pewno zamówie mojemu Szkrabowi do pokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 21.03.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Alfabet u Julci strzał w 10. Mam namiary od Ciebie i Agi i na pewno zamówie mojemu Szkrabowi do pokoju:) Ola to poproszę od Ciebie namiary, bo mi również bardzo się podoba:) Karolina, kakusku dziękuję za odp. w sprawie podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Karolcia, moj M. sie zakochał w Waszej bilardowni a on ma...no wiesz...wysublimowany gust wnętrzarski i mega wymagający jest:rolleyes: mnie sie bardzo podobają obrazki na scianie-są REWELACYJNE i napis:wiggle: jak Ty go zrobiłaś?To były jakies szablony literek...? Alfabet u Julci strzał w 10. Mam namiary od Ciebie i Agi i na pewno zamówie mojemu Szkrabowi do pokoju:) Hazelku bardzo mi miło,że Wam sie podoba Napis to naklejane literki, znalazł to mój Artur, wyszperał gdzieś w necie i z tego co wiem ściągnął ze Stanów, literki są naklejane, niestety mają słabej jakości klej, ale z tym można powalczyć No a obrazki są wyszukane w sieci i wywyołane jako zdjęcia Tak dla relaksu do poczytania, podczas oczekiwania na kolejny strzał Alfabet Julci też uwielbiam Hazelku daj na niego namiary Oldzi, bo ja Wam kiedyś dałam ale ie zapisałam sobie Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Namiary poszły na pw:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 21.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Namiary poszły na pw:wiggle: dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Karola z zapartym tchem obejrzałam zdjęcia Jutro z rana zajrzę jeszcze raz i więcej skrobnę - bo teraz już oczy same mi się zamykają Buziaczki zostawiam i życzę spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Bardzo dziękuję za zdjęcia:wiggle: Nie pokaże Waszej bilardowni mojemu mężowi bo już wiem jakby się to skończyło;) Pewnie super się mieszka nieeee? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 21.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Karola, kim jesteś z zawodu?Bo Ty dziewczyno masz fach w rękach!Jak to ogarnęłaś organizacyjnie, czasowo i stylistycznie - mistrzostwo świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.03.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Z trzeźwym i w miarę wyspanym umysłem stwierdzam:) - ściankę pod schodami spokojnie pociągnij tym grafitem - balustrada z linkami - łazienka małej jest prześłiczna - parę dodatków zrobiło z niej łazienkę księżniczki - pokojem Julci też jestem zauroczona - alfabet świetnie się komponuje z żyrandolem - tak sobie myślę że za mój wezmę się chyba jak wybiorę oświetlenie do pokoju małego - na nic nie ma czasu tyle rzeczy do wybrania, objeżdżenia;) - bilardownia a kiedy pokażesz ścianę z barkiem :popcorn: - jest już gotowa??? Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Madzia mieszka sie bosko .... bo u siebie, bo razem.... bo w TYM NASZYM DOMU Balbina dziękuję Ci baaardzo, takie słowa z ust TAKIEJ KOBIETY JAK TY ?!?!? zaszczyt!!!!!!!!!!!!! Balbinaka ja teoretycznie z zawodu jestem rehabilitantką ale to tylko w teorii zanim skończyłąm studnia byłam pilotką wycieczek zagranicznych, sprwadzałam samochody z Niemiec, opiekowałąm sie dzićmi w Amerykońsko-Duńskiej rodzinie, pracowałam w biurze i wieeeele innych Ogolnie rzecz ujmując luuubię działać A teraz rozkrecm własną działalność I przyznam Ci sie szczerze,że jszcze nie skończyłam budować a już mi tego troche brakuje więc normalna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 amete Baaaardzo Ci dziękuję, strasznie się ciesze,że Ci się podoba Twój dom jest moim nr. 1 na wykończenie którego czekam, juz wiem że bedzie niesamowity i nie mogę się doczekać!!!! Buziaki wielkie i życzę miłego dnia :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Hej Dakula Dzięki wielkie U nas poszło kilkanaście metrów szkła na kładkę i dla mnie powtórzenie szkła przy schodach to było troche za dużo (mimo,że lubię bardzo szkło to .... chciałam czegoś innego ) Linki są super wiec polecam Hej monia Dzięki ciekawa jestem Twoich poprzecznych linek ... kiedy będziesz je robić??? amete Baaaardzo Ci dziękuję, strasznie się ciesze,że Ci się podoba Twój dom jest moim nr. 1 na wykończenie którego czekam, juz wiem że bedzie niesamowity i nie mogę się doczekać!!!! Buziaki wielkie i życzę miłego dnia :**** Karolina kto wie?????? cos z tymi linkami nie możemy się zebrać. tak nam się podoba bez\ już mieszkamy 10 miesiąc i barierki nie ma........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts