Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to w końcu na komputerze u siostry pootwierały mi się te zdjęcia:)

linki super. ale ty Karolina masz tylko 1 bieg, a jaj aż 3 biegi do olinkowania;) więc nie da rady sćiągnąć od ciebie. U mnie linki mają iść w poprzek .

ale twoje są super:jawdrop:

ściana cała gale to już grafitowa:ale to juz postanowione

Pinacoladka ;) :)

Kakusku , spokoodpowiadaj, ja już czasami nie ograniam co, skąd dokładnie, więc jak tylko możesz, to odpowiadaj ;)

Panele się zgadzają :yes:

Ale co do łóżka pewności nie mam ... bo moje wygląda baaardzo podobnie do łóżka hazelka ale czy to ta sama firma nie jestem pewna .... jeszcze sprawdze w tych nieszczęsnych fakurach ;)

Moje łóżko jest z ekoskory, z pojemnikiem.

Szukałam tego blatu w necie i nie moge znaleść :no:

Ja o kupiłam przez ceneo, wpisałam blat pod umywalkę podłamam nawet chyba długość i wyskoczył mi mój... a teraz juz go nei widzę....

Mój ma 140cm długości i kosztował niecałe 600zł...

Wnękę zmierzę :yes: poszukam tylko metrówki ;)

Hej Dakula :)

Dzięki wielkie ;)

U nas poszło kilkanaście metrów szkła na kładkę i dla mnie powtórzenie szkła przy schodach to było troche za dużo (mimo,że lubię bardzo szkło to .... chciałam czegoś innego ;) )

Linki są super wiec polecam :yes:

Hej monia :D

Dzięki ;)

ciekawa jestem Twoich poprzecznych linek ... kiedy będziesz je robić??? :)

Karolcia, moj M. sie zakochał w Waszej bilardowni :wiggle: a on ma...no wiesz...wysublimowany gust wnętrzarski i mega wymagający jest:rolleyes:

mnie sie bardzo podobają obrazki na scianie-są REWELACYJNE i napis:wiggle: jak Ty go zrobiłaś?To były jakies szablony literek...?

Alfabet u Julci strzał w 10. Mam namiary od Ciebie i Agi i na pewno zamówie mojemu Szkrabowi do pokoju:)

Karolcia, moj M. sie zakochał w Waszej bilardowni :wiggle: a on ma...no wiesz...wysublimowany gust wnętrzarski i mega wymagający jest:rolleyes:

mnie sie bardzo podobają obrazki na scianie-są REWELACYJNE i napis:wiggle: jak Ty go zrobiłaś?To były jakies szablony literek...?

Alfabet u Julci strzał w 10. Mam namiary od Ciebie i Agi i na pewno zamówie mojemu Szkrabowi do pokoju:)

Hazelku bardzo mi miło,że Wam sie podoba :)

Napis to naklejane literki, znalazł to mój Artur, wyszperał gdzieś w necie i z tego co wiem ściągnął ze Stanów, literki są naklejane, niestety mają słabej jakości klej, ale z tym można powalczyć ;)

No a obrazki są wyszukane w sieci i wywyołane jako zdjęcia ;)

Tak dla relaksu do poczytania, podczas oczekiwania na kolejny strzał :D

Alfabet Julci też uwielbiam :yes:

Hazelku daj na niego namiary Oldzi, bo ja Wam kiedyś dałam ale ie zapisałam sobie :sick:

Pozdrawiam Serdecznie :hug:

Z trzeźwym i w miarę wyspanym umysłem stwierdzam:)

- ściankę pod schodami spokojnie pociągnij tym grafitem :yes:

- balustrada z linkami :jawdrop:

- łazienka małej jest prześłiczna - parę dodatków zrobiło z niej łazienkę księżniczki :yes:

- pokojem Julci też jestem zauroczona :o - alfabet świetnie się komponuje z żyrandolem - tak sobie myślę że za mój wezmę się chyba jak wybiorę oświetlenie do pokoju małego - na nic nie ma czasu tyle rzeczy do wybrania, objeżdżenia;)

- bilardownia :jawdrop: a kiedy pokażesz ścianę z barkiem :popcorn::popcorn::popcorn: - jest już gotowa???

Miłego dnia życzę :hug:

Madzia mieszka sie bosko :) .... bo u siebie, bo razem.... bo w TYM NASZYM DOMU :)

Balbina dziękuję Ci baaardzo, takie słowa z ust TAKIEJ KOBIETY JAK TY ?!?!? zaszczyt!!!!!!!!!!!!! :hug:

Balbinaka ja teoretycznie z zawodu jestem rehabilitantką ;) ale to tylko w teorii zanim skończyłąm studnia byłam pilotką wycieczek zagranicznych, sprwadzałam samochody z Niemiec, opiekowałąm sie dzićmi w Amerykońsko-Duńskiej rodzinie, pracowałam w biurze i wieeeele innych ;) Ogolnie rzecz ujmując luuubię działać ;) :D

A teraz rozkrecm własną działalność :D

I przyznam Ci sie szczerze,że jszcze nie skończyłam budować a już mi tego troche brakuje :eek: więc normalna nie jestem :no: ;)

amete :hug:

Baaaardzo Ci dziękuję, strasznie się ciesze,że Ci się podoba :yes:

Twój dom jest moim nr. 1 na wykończenie którego czekam, juz wiem że bedzie niesamowity i nie mogę się doczekać!!!!

Buziaki wielkie i życzę miłego dnia :****

Hej Dakula :)

Dzięki wielkie ;)

U nas poszło kilkanaście metrów szkła na kładkę i dla mnie powtórzenie szkła przy schodach to było troche za dużo (mimo,że lubię bardzo szkło to .... chciałam czegoś innego ;) )

Linki są super wiec polecam :yes:

Hej monia :D

Dzięki ;)

ciekawa jestem Twoich poprzecznych linek ... kiedy będziesz je robić??? :)

amete :hug:

Baaaardzo Ci dziękuję, strasznie się ciesze,że Ci się podoba :yes:

Twój dom jest moim nr. 1 na wykończenie którego czekam, juz wiem że bedzie niesamowity i nie mogę się doczekać!!!!

Buziaki wielkie i życzę miłego dnia :****

Karolina kto wie?????? cos z tymi linkami nie możemy się zebrać. tak nam się podoba bez\:) już mieszkamy 10 miesiąc i barierki nie ma........