Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolina kto wie?????? cos z tymi linkami nie możemy się zebrać. tak nam się podoba bez\:) już mieszkamy 10 miesiąc i barierki nie ma........

My w poprzednim domu też prawie do końca nie mieliśmy balustrady i nie przeszkadzało nam to wcale :no:

pozdrawiam :)

Dzień dobry :)

Przypędziłam z wątku o szarościach i powstrzymać się nie mogę by nie westchnąć na głos z zachwytu :). Jest cudnieeee :). Zaniemówiłam na widok pomysłu z linkami zamiast barierek. Mam niemal identyczne schody, kombinowałam ze szkłem, ale to rozwiązanie ogromnie mi się podoba, i chyba będzie sporo tańsze :). Chyba, że te linki to jakieś specjalne cudo? Gdzie można takie kupić? Będę niewymownie wdzięczna za wskazówkę i przepraszam jeśli już była o tym mowa.

Ogromnie gratuluję i z przyjemnością wracam do dziennika :).

Karola

Mnie tyż zachwyciły obrazki w bilardowni (coś ostatnio mam apetyt na wszelki nalepki i napisy :-)

Może cykniesz nam trochę jeszcze zdjęć z bliska tych obrazków coby łatwiej było nam ściągnąć :-)- jeśli oczywiście pozwolisz

całuski Saly

Karolinka - dawaj zdjęcia żaluzji w bilardowni !!! Białe czy ciemne ?? I napisz mi proszę co to za fajne kinkiecieki w bilardowni na ścianie z obrazkami - te co świecą góra-dół. Potrzebuje takie 2 szt do wiatrołapu .

Ps. jak Julke sprawuje się na schodach?? Planujesz jakieś tymaczasowe bramki zakładać ??

Wiatj julianna baaardzo mi miło :)

Linki robiła nam ta sama firma która robiła nam balustradę szkalną, oni wogóle nie robią takich linek :no: ale ponieważ zamawialiśmy u nich szklaną balustradę to zgodzili sie zrobić nasze linki jak to nazwali... w drodze wyjątku ;) Wyjaśniliśmy jak to ma wyglądać a oni na swojej produkcji zrobili specjalnie pod nasze linki te walcowate elementy na dole i na górze linek, były niezbędne żeby zakryć i zamontować mechanizm naciągania tych linek.... czy jakoś tak ;)

Robili nam po kosztach, dosłownie więc wyszły korzystnie ;)

Pinacoladka kinkiety kupione w Leroy :)

Niedrogie a fajne dają światełko :yes:

Na górze będzie bramka, wykonana z przezroczystej plexi , grubej ok 10mm, montowanej na specjalnych nieinwazyjnych klamrach do szkła oraz (już na inwazyjnych ;) ) do sciany, w tej brameczce będą dwa zamki na kluczyk.

Natomiast z dołem jeszcze nie wiem... nie mam pomysłu... ale coś bardzo tymczasowego będę musiała wymyślić ...

Dziękuję za miłe przyjęcie i odpowiedź :). Coraz bardziej mi się podoba ten pomysł :yes:

Kiedy wpadam co jakiś czas na takie fantastyczne rozwiązania, które w prosty sposób rozwiązują rozterki, to błogosławię FM i wszystkich jego "mieszkańców" ;).

Pozdrawiam z szerokim uśmiechem i życzę radości z mieszkania i "dopieszczania" domu :).

ja teoretycznie z zawodu jestem rehabilitantką

ja też :lol2:

i nie wiem jeszcze czy do pracy w zawodzie wrócę ;)

zobaczymy co czas pokaże :)

teraz wiem że kręci mnie coś innego i poszłabym w zupełnie innym kierunku - ale kto wie...........co mię czeka w przyszłości

Miłego wieczorku życzę :hug:

Wcielo mi posta :bash:

Karolu, nie zagladalam do Ciebie 2 tyg z przyczyn wyzszych, wpadam dzis i... mega szok! tradycyjnie ;) szykowalam sie na mase kartonow, a tu obrazki wisza na scianach, kwiatki kwitna, wszedzie boski porzadek... jak Ty to robisz, kobieto?! ;)

Linki cudne, sama o takich marze! ale podobno wlosy sie w nie wkrecaja, bo to takie sprezynki, prawda to? ;)

Sciane ze schodami pomalowalabym w calosci na ciemno.

Jestem pod mega wrazeniem, cudnie u Ciebie! :yes:

Lozko w sypialni piekne, nie moglam sie doczekac az je odpakujesz ;) czy ono ma jakis schowek na posciel? sposob na chowanie narzuty genialny :)

Z innej beczki - w zeszly weekend bylam po raz pierwszy w Lublinie, bardzo mi sie podobalo :)

Hazelku z kuchni jest biel :yes:

Pytaj ile chcesz :)

Cześć Kaluś :)

Baaardzo mi miło,ze do mnie zajrzałaś :yes:

Narazie ze szkalnymi balustradami spokój bo staramy sie,żeby Julka nie spędzała tam zbyt wiele czasu ;)

A pani do sprzątania przychodzi 2 czasami 3 razy w miesiącu ;)

Pozdrawiam serdecznie!

Karolinko Ty Baranku, najleeeeeeeeeeeeeeeeeeepsze życzenia skladam z okazji urodzin, zeby Ci się w tym domku dobrze mieszkało i żeby wszystko było naj i najważniejszego Ci życzę Miłości takiej przez duże M w najszerszym tego slowa znaczeniu

:hug::hug::hug:

Sory za tego Baranka, ale znam kilka osob, ktore urodziły sie 23 marca i te wszystkie osoby sa wyjątkowe, koło, ktorych nie można przejśc obojetnie :)

W niedziele wieczorem będę w Lublinie, ale w poniedziałek rano juz wyjezdżam, więc Ci tylko pomacham :)

Edytowane przez emiranda