blekitna 22.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Karola powiem Ci, że super wymyśliłaś z tymi obrazkami w bilardowni, na pewno ściągnę ten pomysł cudownie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Karolina kto wie?????? cos z tymi linkami nie możemy się zebrać. tak nam się podoba bez\ już mieszkamy 10 miesiąc i barierki nie ma........ My w poprzednim domu też prawie do końca nie mieliśmy balustrady i nie przeszkadzało nam to wcale pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Blektna, obrazki mój własny pomysł autorski wiec ściągaj do woli Będzie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 edit: admete... barek może będzie gotowy na weekendziuk Ale hokerków ciągle niet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.03.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dzień dobry Przypędziłam z wątku o szarościach i powstrzymać się nie mogę by nie westchnąć na głos z zachwytu . Jest cudnieeee . Zaniemówiłam na widok pomysłu z linkami zamiast barierek. Mam niemal identyczne schody, kombinowałam ze szkłem, ale to rozwiązanie ogromnie mi się podoba, i chyba będzie sporo tańsze . Chyba, że te linki to jakieś specjalne cudo? Gdzie można takie kupić? Będę niewymownie wdzięczna za wskazówkę i przepraszam jeśli już była o tym mowa. Ogromnie gratuluję i z przyjemnością wracam do dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.03.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Karola Mnie tyż zachwyciły obrazki w bilardowni (coś ostatnio mam apetyt na wszelki nalepki i napisy Może cykniesz nam trochę jeszcze zdjęć z bliska tych obrazków coby łatwiej było nam ściągnąć - jeśli oczywiście pozwolisz całuski Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.03.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Karolinka - dawaj zdjęcia żaluzji w bilardowni !!! Białe czy ciemne ?? I napisz mi proszę co to za fajne kinkiecieki w bilardowni na ścianie z obrazkami - te co świecą góra-dół. Potrzebuje takie 2 szt do wiatrołapu . Ps. jak Julke sprawuje się na schodach?? Planujesz jakieś tymaczasowe bramki zakładać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Wiatj julianna baaardzo mi miło Linki robiła nam ta sama firma która robiła nam balustradę szkalną, oni wogóle nie robią takich linek ale ponieważ zamawialiśmy u nich szklaną balustradę to zgodzili sie zrobić nasze linki jak to nazwali... w drodze wyjątku Wyjaśniliśmy jak to ma wyglądać a oni na swojej produkcji zrobili specjalnie pod nasze linki te walcowate elementy na dole i na górze linek, były niezbędne żeby zakryć i zamontować mechanizm naciągania tych linek.... czy jakoś tak Robili nam po kosztach, dosłownie więc wyszły korzystnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Saly może wyśle ci w wiadomości na priv. zdjęcia z kompa tych obrazków cio ? Będą gotowe do wydruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Pinacoladka kinkiety kupione w Leroy Niedrogie a fajne dają światełko Na górze będzie bramka, wykonana z przezroczystej plexi , grubej ok 10mm, montowanej na specjalnych nieinwazyjnych klamrach do szkła oraz (już na inwazyjnych ) do sciany, w tej brameczce będą dwa zamki na kluczyk. Natomiast z dołem jeszcze nie wiem... nie mam pomysłu... ale coś bardzo tymczasowego będę musiała wymyślić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.03.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Saly może wyśle ci w wiadomości na priv. zdjęcia z kompa tych obrazków cio ? Będą gotowe do wydruku Karolcia - jasne ze chce CZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.03.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dziękuję za miłe przyjęcie i odpowiedź . Coraz bardziej mi się podoba ten pomysł Kiedy wpadam co jakiś czas na takie fantastyczne rozwiązania, które w prosty sposób rozwiązują rozterki, to błogosławię FM i wszystkich jego "mieszkańców" . Pozdrawiam z szerokim uśmiechem i życzę radości z mieszkania i "dopieszczania" domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Saluś wysłałam na priv. jak będą ok i będziesz chciała więcej to coś tam jeszcze mam Buziaki :*** Julianna nie ma kompletnie za co! Bardzo mi miło A od FM ja jestem uzależniona Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 ja teoretycznie z zawodu jestem rehabilitantką ja też i nie wiem jeszcze czy do pracy w zawodzie wrócę zobaczymy co czas pokaże teraz wiem że kręci mnie coś innego i poszłabym w zupełnie innym kierunku - ale kto wie...........co mię czeka w przyszłości Miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 22.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Wcielo mi posta Karolu, nie zagladalam do Ciebie 2 tyg z przyczyn wyzszych, wpadam dzis i... mega szok! tradycyjnie szykowalam sie na mase kartonow, a tu obrazki wisza na scianach, kwiatki kwitna, wszedzie boski porzadek... jak Ty to robisz, kobieto?! Linki cudne, sama o takich marze! ale podobno wlosy sie w nie wkrecaja, bo to takie sprezynki, prawda to? Sciane ze schodami pomalowalabym w calosci na ciemno. Jestem pod mega wrazeniem, cudnie u Ciebie! Lozko w sypialni piekne, nie moglam sie doczekac az je odpakujesz czy ono ma jakis schowek na posciel? sposob na chowanie narzuty genialny Z innej beczki - w zeszly weekend bylam po raz pierwszy w Lublinie, bardzo mi sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Karolinko....gratuluje przeprowadzki !!! macie w budowaniu wprawę.....szybko sie uwineliście :) wszystko ślicznie urzadziłas.....jest przestronnie i nowocześnie.... Podziwiam te czyste szklane powierzchnie przy małym dziecku......rozumiem, że masz jakąś Panią do sprzątania domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.03.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Karolcia, ostatnie pytanie z cyklu :"o farbach":rolleyes: Czy w kuchni tez masz tą jasniuteńka Pare, czy tam jest biel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 23.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Karola, a pamiętasz może jak nazywają się te kinkiety w bilardowni, bo mi też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.03.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Hazelku z kuchni jest biel Pytaj ile chcesz Cześć Kaluś Baaardzo mi miło,ze do mnie zajrzałaś Narazie ze szkalnymi balustradami spokój bo staramy sie,żeby Julka nie spędzała tam zbyt wiele czasu A pani do sprzątania przychodzi 2 czasami 3 razy w miesiącu Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Karolinko Ty Baranku, najleeeeeeeeeeeeeeeeeeepsze życzenia skladam z okazji urodzin, zeby Ci się w tym domku dobrze mieszkało i żeby wszystko było naj i najważniejszego Ci życzę Miłości takiej przez duże M w najszerszym tego slowa znaczeniu :hug: Sory za tego Baranka, ale znam kilka osob, ktore urodziły sie 23 marca i te wszystkie osoby sa wyjątkowe, koło, ktorych nie można przejśc obojetnie W niedziele wieczorem będę w Lublinie, ale w poniedziałek rano juz wyjezdżam, więc Ci tylko pomacham Edytowane 23 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts