Tamara1 23.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Karolinko:) wszystkiego najlepszego i samych pięknych chwil w nowym, cudnym domku:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wszystkiego NAJLEPSZEGO !!! http://img696.imageshack.us/img696/5387/tortemo.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 wszystkiego naj naj, 100 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 23.03.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Karolu, ja też ślę moc życzeń - miłości, zdrowia, uśmiechu na co dzień, samych słonecznych dni, aby Julcia nie chorowała, aby cudownie Wam się żyło w nowym domku i abyś następny budowała dopiero na emeryturę A tak z innej beczki,to wydaje mi się, że powinnaś się przekwalifikować na kierownika budowy, byłabyś rozrywana a ja zaklepałabym Cię już dzisiaj Mam nadzieję, że tynkarze Julci nie budzą. Pamiętam, że moja mała najlepiej sypiała jak sąsiedzi z dołu robili remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 25.03.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam, przede wszystkim Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!Bardzo podoba mi się Twój domek, a niektóre elementy mamy nawet wspólne:)Nie doczytałam-czy scianka kominkowa jest tylko pomalowana na biało czy czyms obłożona?No i czekam na zdjęcia domku z zewnątrz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 hej dawno mnie nie było , Wy już mieszkacie wow wiedziałam że zrealizujecie wasze plany prześlicznie Karolinka ))) hyba najbardziej podoba mi się sypialnia łózko jest rewelacyjne jest w niej miło i przytulnie super )))) Ty już skończyłaś 2 domki a ja się jeszcze z pierwszym męczę ;;; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Karolinko niezle zabalowałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.03.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Z Życzeniami się widzę spóźniłam nieco. Nadrabiam: STO LAT W SZCZĘŚCIU I RADOŚCI! Masz jeden z piękniejszych domów, jakie kiedykolwiek widziałam. Zdecydowanie w czołówce ulubionych z forum PS. Zajrzyj proszę na priv, bo wciąż nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 26.03.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Karola mi też wyslij te zdjęcia z obrazków do wydruku [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Karolina cudny dom!!!!! oświetlony wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.03.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia!!!!! Aggulka o przekwalfikowaniu myślę, jak już będę miała za dużo kasy zacznę budować dla przyjemności, na sprzedaż dla innych Panowie od elewacji naszczęśćie położyli cały tynk w niespęłna 1,5 dnia, tzn pierwszego dnia same pilastry, a kolejnego całą reszte, dobrze,ze poszło im sprawnie bo Julci nie pomagało to w spaniu, aja na jej drzemki czekam jak na zbawienie magos cała obudpwa kominka jest pomalowana tylko na biało Zdjećia domu wprawdzie słabe pojawiły sie na 1-2 dni już dziisaj, jutro też coś wrzucę ale tylko na chwilę, bo nie chce publikować domu z zewnątrz 87anam87 fajnie ,ze zajrzałaś Baaardzo sie cieszę,ze ci sie podoba! Kochana na szczęście budowanie to nie konkurs, a pamietak liczy jakość a nie ilość Jeszcze chwilka i zamieszkasz w swoim kochanym domku kakusku zgadłaś Aniu bardzo Ci dziękuję!!! :oops: A w sprawie bezrękawnika chyba zrobimy tak,ze niech poczeka na kolejną licytację i pójdzie drugi raz na szczytny cel blekitna wyśle,Ci na priv. postaram się jutro monia dzięki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Karola piekny domek byłam dzisiaj w Lublinie na Czechowie, ale nie widziałam takiego domku cha cha, no może nastepnym razem:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.03.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 emiranda, byłaś w LBN ??? No wiesz co ??? Nastepnym razem musisz nas odiwedzić! Będzie mi baaardzo miło! Wtedy to będzie nawet kawusia na tarasie i trawa mam nadzije Chociaż u mnie ekspresu niet wiec skoczkiem lepiej Cie uraczę Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 emiranda, byłaś w LBN ??? No wiesz co ??? Nastepnym razem musisz nas odiwedzić! Będzie mi baaardzo miło! Wtedy to będzie nawet kawusia na tarasie i trawa mam nadzije Chociaż u mnie ekspresu niet wiec skoczkiem lepiej Cie uraczę Pozdrawiam serdecznie!!! Karolina, nawet do Cioci i kuzynek nie zdążylismy wejść, bylismy tylko u szwagra. Nastepnym razem na pewno na dłuzej zawitamy, wiec z pewnościa sie odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 łooooooooooooooooooołłłłłł :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Ps. to wszystko co mam do powiedzenia w temacie nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.03.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Karolinko dzieki za fotki bo podsunelas mi pomysl zeby bramki wejsciowej nie robic na wprost drzwi tylko wlasnie okna ( u mnie kuchnia) Mam podobny uklad do Ciebie i dumalam jak zmieszcze przesowna brame Domek prezenuje sie bajecznie z tym oswietleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.03.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Karolinko dom na zewnątrz prezentuje się http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif oświetlenie strzał w dziesiątkę aż mnie ciarki przeszły - jak oglądałam te zdjęcia - już niedługo u nas będzie podobnie czyli DOMOWO Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 27.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 DOM Z ZEWNĄTRZ PREZENTUJE SIĘ BARDZO PIĘKNIE elewacja prosta i elegancka bardzo mi się podoba i te donice na schodach tez super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.03.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Karolcia Domek wygląda prześlicznie Tak czyściutko i dostojnieJestem pod mega wrażeniem tego co dokonaliście Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 27.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź.Piękny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts