Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolu, ja też ślę moc życzeń - miłości, zdrowia, uśmiechu na co dzień, samych słonecznych dni, aby Julcia nie chorowała, aby cudownie Wam się żyło w nowym domku i abyś następny budowała dopiero na emeryturę ;)

A tak z innej beczki,to wydaje mi się, że powinnaś się przekwalifikować na kierownika budowy, byłabyś rozrywana :yes:

a ja zaklepałabym Cię już dzisiaj ;)

Mam nadzieję, że tynkarze Julci nie budzą. Pamiętam, że moja mała najlepiej sypiała jak sąsiedzi z dołu robili remont ;)

hej :) dawno mnie nie było , Wy już mieszkacie wow :) wiedziałam że zrealizujecie wasze plany :) prześlicznie Karolinka :)))) hyba najbardziej podoba mi się sypialnia :) łózko jest rewelacyjne :) jest w niej miło i przytulnie super :))))) Ty już skończyłaś 2 domki a ja się jeszcze z pierwszym męczę ;;;;)

pozdrawiam :)

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia!!!!! :hug:

Aggulka o przekwalfikowaniu myślę, jak już będę miała za dużo kasy zacznę budować dla przyjemności, na sprzedaż dla innych ;) :lol2:

Panowie od elewacji naszczęśćie położyli cały tynk w niespęłna 1,5 dnia, tzn pierwszego dnia same pilastry, a kolejnego całą reszte, dobrze,ze poszło im sprawnie bo Julci nie pomagało to w spaniu, aja na jej drzemki czekam jak na zbawienie ;)

magos cała obudpwa kominka jest pomalowana tylko na biało :yes:

Zdjećia domu wprawdzie słabe pojawiły sie na 1-2 dni już dziisaj, jutro też coś wrzucę ale tylko na chwilę, bo nie chce publikować domu z zewnątrz ;)

87anam87 fajnie ,ze zajrzałaś :)

Baaardzo sie cieszę,ze ci sie podoba!

Kochana na szczęście budowanie to nie konkurs, a pamietak liczy jakość a nie ilość ;) :yes:

Jeszcze chwilka i zamieszkasz w swoim kochanym domku :)

kakusku ;) zgadłaś :lol2:

Aniu bardzo Ci dziękuję!!! :oops::oops::oops:

A w sprawie bezrękawnika chyba zrobimy tak,ze niech poczeka na kolejną licytację i pójdzie drugi raz na szczytny cel ;)

blekitna wyśle,Ci na priv. postaram się jutro :yes:

monia dzięki kochana ;)

emiranda, byłaś w LBN ???

No wiesz co ???

Nastepnym razem musisz nas odiwedzić!

Będzie mi baaardzo miło! :yes:

Wtedy to będzie nawet kawusia na tarasie i trawa mam nadzije ;)

Chociaż u mnie ekspresu niet wiec skoczkiem lepiej Cie uraczę ;) :D

Pozdrawiam serdecznie!!!

emiranda, byłaś w LBN ???

No wiesz co ???

Nastepnym razem musisz nas odiwedzić!

Będzie mi baaardzo miło! :yes:

Wtedy to będzie nawet kawusia na tarasie i trawa mam nadzije ;)

Chociaż u mnie ekspresu niet wiec skoczkiem lepiej Cie uraczę ;) :D

Pozdrawiam serdecznie!!!

Karolina, nawet do Cioci i kuzynek nie zdążylismy wejść, bylismy tylko u szwagra. Nastepnym razem na pewno na dłuzej zawitamy, wiec z pewnościa sie odezwe :)

Karolinko dom na zewnątrz prezentuje się http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif

oświetlenie strzał w dziesiątkę

aż mnie ciarki przeszły - jak oglądałam te zdjęcia - już niedługo u nas będzie podobnie czyli DOMOWO :wiggle:

Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę :hug: