Karolina i Artur P 27.03.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dziewczyny baaardzo Wam dziękuję Kochane jesteście!!! Ale nasz dom z zewnątrz ma jeszcze dużo braków, o terenie wokół niewspominająć ,więc już niedługo wielka akcja... ogród ( o ile tak możńa nazwać mają 10 arową działkę ... minus powierzchnia którą zajmuje dom ) i teren wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.03.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Karola - PIĘKNIE !!!!!!!!!!!!!!! Czy mnie sie wydaje czy Wy palnujecie markize nad taras ?? Ktoś w swoim dzienniku o tym pisał i dzis jak zobaczyłam Twój mało zadaszony to mnie oświeciło tylko nie wiem czy słusznie Do czego będziecie ja mocować?? U nas też jest w planach..... U nas były kłótnie bo M chciał więcej zadaszyc taras a ja się bałam że mi zacieni saloon i nie pozwoliłam Ale kompromisem ma byc własnie markiza .... i stad moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2012 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Tak Pinacoladka u nas będzie markiza Będzie montowana do ściany pomiędzy wnęką tarasową a duuużym oknem a z drugiej strony do filra. tak dosłownie tuż pod stałym zadaszeniem. Wszystko mamy pod nią podprowadzone i "pstryczek" do rozwijania i zwijanie też już zamontowany w salonie Nasza markiza ma mieć 410 cm szerokości na 310-350cm długości. Bo nasze stałe zadaszenie zakrywa niecałe 3metry Ja chciałam odrazu wieksze zadaszenie ale technicznie niedało sie przedłuzyć dachu, tak by miało to ręce i nogi Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 28.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witaj. Wpadłam do Twojego dziennika przez przypadek . Oglądałam do z zapartym tchem. Jestem w szoku jak szybko to wszystko u Was szło. Gratuluję pięknego domku i życzę przyjemnego mieszkania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.03.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 mam pytanko..czy na ogrodzeniu i domu jest ten sam kolor tynku ??? jesli mogę prosić to jaki to kolorek...bo bardzo mi sie podoba dziekuję za info o schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Chyba sie jeszcze nie wypowiadałam, ale kolor struktury na domku i płocie super, wiesz ja uwielbiam śmietankowy kolor na elewacji, wiec to akurat pod mój gust, teraz tylko marmolit i dom skończony Ciekawe jaki kolor marmolitu weżmiecie, bo my wymienialismy kolor, bo jak zaczelismy robic to misie przestał podobać Teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 28.03.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witaj Karolinko!!Czy mogłabyś zdradzić model i stronkę skąd zamawialiście oświetlenie zewnetrzne na dom i doniczki przed wejsciem? Dom rewelacyjny i to w tak krótkim czasie. podziwiam. PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 28.03.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Pamietam, ze zajzalam do waszego dziennika na samym poczatku, potem juz chyba nie, (ja raczej w galerii buszuje), no i pare dni temu "cos" mnie tknelo zeby zobaczyc co sie u Was dzieje - i po prostu zatkalo mnie - jest pieknie :jawdrop: !!! Ta przestrzen, kolory... Macie fantastyczny dom !!! A dzis witam sie, i z prozba przychodze - czy moge skopiowac ...zdjecie slupkow przy bramie wjazdowej ? Mam wrazenie ze cos takiego bedzie nam pasowac, (jak zaczniemy sie budowac w koncu). Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Karolinko dopiero dziś zajrzałam - dobrze że zdążyłam na zdjęcia Domek w dzień prezentuje się jeszcze lepiej REWELACYJNIE aż mi trochę żal się zrobiło że ja w zupełnie innym stylu domek będę mieć wykończony Widzę że już urzędujecie na tarasiku , jeszcze ogród i kawka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-826223.gif i nic więcej do szczęścia Ci nie będzie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 28.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Karola - tak przypadkiem weszłam dzisiaj na forum i jestem w szoku - budowaliście tak krótko, a Twój dom prezentuje się przepięknie! Wygląda naprawdę rewelacyjnie. Zdradź proszę co to za tynk/kolor elewacji - my właśnie jesteśmy na tym etepie, a u Ciebie kolor prezentuje się idealnie, taki właśnie chcielibyśmy mieć! A musimy jutro wybrać ;P Zachwyciłaś mnie swoim domkiem, tak krótko po przeprowadzce, a jest już tak domowo! Gratuluję tak udanej budowy, wyobrażam sobie jaką satysfakcję czujecie po tych wszystkich budowlanych stresach:) Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 28.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witaj,jestem zachwycona Twoimi wnętrzami. Sama jestem na etapie wyboru kolorów i ten jaśniutki szary (ten za kominkiem) bardzo mi się spodobał. Czy masz nim poalowany cały salon i korytarz, czy to są różne kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Klasa! I w środku i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.03.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Bardzo fajnie na zewnątrz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.03.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 fulek witaj Dziękuję baardzo mi miło! Pozdrawiam serdecznie! ivy17 Tynk na ogrodzeniu i na domu jest taki sam Natomiast pilastry na domu są pociągnięte o ton ciemniejszym odcieniem, a naogrodzeniu są takie same jak reszta. Tynk kupował nasz wykonawca, pokazał mi wzorniki i ja wybierałam kolor, przyznam,ze nie wiem o tym tynku nic poza tym,ze jest silikonowy ale oczywiście to nie problem ustalić Będę sie z nim widzxiała na dniach to dam znać Emiranda, dzięki Kolorek to taka włąśnie złamana biel ale chyba nawet ciut jasniejszy jest niż śmietanka ... Marmolit ciężko mi było dobrać W końcu stneło na jasnym szarym... z takimi jasnymi drobinkami . zobaczymy jak to wyjdzie Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.03.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dorotko, sprawdzę dzisiaj nazwę na opakowaniu kinkietów i dam znać Oświtlenie kupione chyba ze sklepu studio światła... ale nie mam 100%pewności... Donice kupione w OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.03.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) E&co Witam serdecznie Baaardzo mi miło Oczywiście kopiuj sobie do woli Pozdrawiam serdecznie!!! admete kochanan Ty nawet jak na takie zdjęcia nie zdążysz mozesz zawsze dostać je na priv Dziękuję Ci baardzo za takie miłe słowe Twój dom będzie boski wiec napewno nie masz najmniejszego powodu do żałowania czegokolwiek Buziaki :*** Edytowane 30 Marca 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.03.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Hej praha Dzięki ogromne Kochana ja nie znam firmy która robi ten tynk Mój wykonawca wybierał... i ja przez kilka dni nie mam z nim kontaktu ale jak tylko go złapie dowiem sie dokładnie Wiem ,ze jest to tynk silikonowy kolor to według wzornika który dostałam to biel, ale w rzeczywistosci jest to taka złamana biel pomiędzy białym a kolorem śmietankowym, jest jaśniejszy od tego który mieliśmy w beniu ... kijanka9 witaj Kolor za kominkiem i kolor w części korytarza to ten sam w holu/ korytarzu poza tym kolorem występuje tylko biel Cały salon jest biały, jedynie ściana za kominkiem ma ten jasny szary odcień , no i oczywiście jest też grafit na ścianie telewizyjnej Kilka stron wcześniej podawałam dokładne namiary na ten kolorek Edytowane 30 Marca 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.03.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ania, Pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witaj Kochana Powtórzę po Dziewczynach SUUUPER z zewnątrz bardzo bardzo fajnie wyszło kolor tynku idealny Karolcia mam pytanie (tak z ciekawości zwykłej) ile metrów ma Wasz dom??? Z zew wygląda na średnio-duży Natomiast środek OGROMNY . Pozdrawiam saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 30.03.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts