praha 30.03.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dzięki za odp., chyba zrobimy tynk taki jak ma MarJel, Twój jest bardzo podobny, ale jeszcze mniej żółty, po prostu idealny, masz oko do kolorów! A po donice też się chętnie wybiorę do OBI Muszę tu częściej zaglądać bo naprawdę można się zainspirować A jeśli szukasz rzeczy do pokoju córeczki, to zajrzyj koniecznie na tą stronę: http://sarenka.eu/dodatki/haba-hustawka-pirat-516.html (wkleiłam akurat linka do huśtawki, która mi się podoba, ale mają też piękne dywany, pufy itd.) A tak w ogóle to moja mała ma fototapetę z tej samej firmy co Twoja i też wygląda super A w waszej sypialni bardzo podoba mi się łóżko, w ogóle jest taka przytulna i nastrojowa - naprawdę pięknie masz urządzony domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.03.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Saluś dzięki wielkie Nasz dom ma ok 215m2 powieżchni użytkowej, dochodzą skosy Rzeczywiscie od frontu szczególnie wydaje się niewielki Tylko bryła to niemal kwadrat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.03.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 praha Dzięki kochana za tyle miłych słó w dzienniku wrzuciłam zdjęcie dwóch wiaderek po tynku, już wiem na 100% ze to czerwone to nasza elewacja MarJel ma ten sam tynk co ja w beniu, teraz mamy własnie jaśniejszy Dzięi za linka dpo stronki fajne mają tam rzeczy Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Noo barierka idealnie dobrana do reszty, super a najwazniejsze, że bezpiecznie, dla Mlodej Cieszę się, że się Wam fajnie mieszka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Karolinka -barierka ochronna pierwsza klasa !!! Podpowiedz mi tylko co z tymi kluczykami? Nosicie je przy sobie? Bo chyba nie są tam cały czas wetkniete?? To moment jak Julcia opanuje ich obsługę..... Julcie są zdolne bestie!!! Wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Karolcia, to pewnie już było, więc z góry przepraszam... Napisz proszę, gdzie można nabyć taki cudowny alfabet? Barierka zabezpieczająca świetnie wkomponowana!!! Pięknie!!! Cały czas oglądam zdjęcia domu i jestem pod ogromnym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Karola, pięknie jest:jawdrop:wszystko przemyślane, stonowane, nowocześnie i ciepło zarazem Kocham Julici pokój, pomysł z tapetą zarąbisty. Czy w łazience przy kibelku i umywalce jest pomalowana ściana? Jak to się sprawuje? Kolory ścian w domku podobne do moich mi się wydają? korzystałaś z moich numerków? Tynk na moim beniu jest zupełnie inny niż na twoim beniu był, u mnie jest czysta śmietana, a twój był bardziej rozbielony, ten jest jeszcze bielszy? Powiem Ci że do twojego domku bym się wprowadziła od dziś jest urządzony w moim stylu. Teoretycznie powinnam lubić waszego starego benia, ale teraz muszę ci przyznać, że też go nie czułam i dobrze że do dwóch razy sztuka bo teraz jest idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.03.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam Karolciu Obejżałam ostatnie zdjęcia i po prostu oniemiałam z zachwytu. Jest pieknie!! Masz super pomysły, które potrafisz urzeczywistnić tak, że efakt końcowy aż dech w piersiach zapiera ( mnie przynajmniej zaparło )Tempo Twojej budowy i wykończeń były naprawdę expresowe. Jak Ty to robisz??? Czarodziejka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.03.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Karola, ja bym zostawiła tą grafitową ścianę, tak jak jest teraz! wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.03.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Hej emiranda Wiadomo bezpieczeństwo najważniejsze a ja dodatkowo ciesze sie,ze udało się ja wtopić z reszte balustrady Pinacoladko że, Julcie to zdolne bestie wiem świetnie Powiem tak ... barierka narazie ma służyć głównie w nocy, na zasadzie,ze jeżeli ma julka uchylone drzwi do swojego pokoiku ( ale praktycznie zawsze je zamykomy, bo ma kamerkę wiec mamy ja i tak na oku ) i przyszło by jej do główki wyjść z pokoju i skierować sie w kierunku schodów to jest bezpieczna Założyłam ja głónie myśląc o tym,że jak nadejdzie czas zabawy w swoim pokoiku samej lub z innymi dzieciaczkami znajomych to maluchy są bezpieczne... A narazie ja mogę spokojnie wstawić pranie, czy cokolwiek robić będąc z niż na górze i nie drżeć o te schody... Kluczyk wystarczy jeden do otworzenia zamka i jak bedziemy przed nia zamykać do kluczyk trzeba będzie zabierać ze sobą chyba że wymyślimy jakiś patent... Narazie bramka w jest otwarta przez 95% czasu bo jestem głównie z Julcią na dole w ciągu dnia, lub ciągle przy niej na górze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.03.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Nelli wielkie dzięki dokłądnych namiarów nie mam ale napisałam szczegóły na priv pozdrawiam!! Martusia dzięki ogromne Ja też ciesze sie,ze do dwóch razy sztuka, powiem wiecej to pewnie nie ostatni mój raz Ale w najbliższym czasie nie planuję budowy Teraz musze wykończyć mieszkanie i lokal do wynajęcia, więc na tym się skupię Kolorek jasnoszary jest Twój A wszystkie farby to PARA Oczywiscie po Świętach zapraszam na wizję lokalną ewanz tyyyle miłych słów,że ............ Dzięuję Ci bardzo! Basia tak mówisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.03.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Karolinka -zapomniałaś o mojej prośbie, co?? Przypominam się niesmiało Napisz jeszcze -moze byc na priva- co za klamki takie ładne kanciaste masz założone w drzwiac wew (zauwazyłam w pokoju Julci ). Jak się sprawują i czy nie mają ostrych kantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.03.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Pinacoladka pamiętam kochana Dzisiaj praktycznie cały dzień byłąm poza domem, wpadałam tylko na chwile, ale jutro siedze na tyłku więc skocze do garażu i zrobię co trzeba W poniedziałek Artur Ci wyśle A klameczki są z tej strony https://www.klamki-drzwiowe.pl/ a czy są ostre ???? No wiesz kanciaste do obłych nie należą ale dla mnie są oki, nie podrapałam się nie pokaleczyłam , w zasadzie nie odczuwam ich kansciastości poza wizualnym pozytywnym odczuciem Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.03.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Karolinko bramka u Was wkomponowała się idealnie - ale i materiał do tego stworzony Ciekawe jak moje piękne schody (jak wyjda stolarzowi ) będą wyglądać z dwoma bramkami na górze i na dole - na dzień dobry u mnie goście będą patrzeć na bramkę - umnie nie będzie taka ładna - nie wiem jeszcze jaką zrobimy http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif Ale jakie by nie były - muszą być - jeszcze jak się wprowadzimy to Igor będzie na etapie nauki chodzenia może być ciężko Nie mogę się doczekac Waszego ogrodu - a jak duże roślinki planujecie zakupić??? Pozdrawiam i spokojnej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.03.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No wiesz kanciaste do obłych nie należą :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 01.04.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 [quote=Karolina i Artur ;5301254 Basia tak mówisz??? Wydaje mi się, że teraz grafitowa ściana fantastycznie eksponuje schody Karola, a te linki na schodach - nie mogę się na nie napatrzyć - cudo po prostu!! Jaka firma robiła i czy to jest duży koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 01.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Karolinko, bardzo dziękuję za zdjęcia wiaderek i chęć pomocy, ale chyba zostaniemy przy kolorze elewacji MarJel - czyli Caparolu. Myślę, że będzie ładnie A barierka na schodach, pomimo, że takie rzeczy do ozdób nie należą, to muszę przyznać, że wygląda naprawdę dobrze. Lampa z sypialni też mi wpadła w oko Cieszę się, że znalazłaś wreszcie swoje miejsce na ziemi w nowym domku Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.04.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 hej admete NA góze i sie udało z bramką a na dole mam juz problem bo o ile na górze z jednej strony bramka jest nawiercona do ściany a z drogiej jest metalowy słupek przykręcony nieinwazyjnie do tafli szkła ( w każdej chwili można go zdemontowac) to na dole o czywiście nie ma problemu z przykręceniem do sciany ale o linek już się nie da no i trzeba byłoby wwiercać słupek w trepa ... no i btak jakoś zwlekam z dolna "zaporą" julke oczywiscie tam ciągnie ale narazie względnie się słucha i nie wchodzi na schody ( mimo,że wchodzenie po schodach u dziadków opanowała do perfakcji, to z zejściem już tak dobrze nie jest ) a kiedy jest dzień w którym ma ona faze schodową zastawiam je długą fioletową pufką i jest luz Może uda nam się przetrwać bez dolnej bramki, a moze coś tam wymyśle ale co to jeszcze nie wiem.... Bramki to w domach w których są małe dzieci to norma, a Twoi goście będą mieli TYLE CUUUUUDOWNYCH RZECZY DO PODZIWIANIA, że bramek nie zauważą Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.04.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts