Karolina i Artur P 01.04.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Basiu linki to nie był duży koszt, jedna z tańszych form balustrady, chociaż nie cena były decydująca a estetyka to na finishu budowy fajnie móc robić tańsze rzezcy Linki robiła ta sama firma która robiła nam szkalną balustradę, ale zrobili to tylko dlatego że robili szkło, oni się takimi rzeczami nie zajmują ale ponieważ braliśmy u nich kilkanaście metrów szkła , to musieli w pakieciue wykonac tez linki Pozdrawiam serdecznie! praha nie ma najmniejszego prblemu, ja tylko cyknełam fotke znalezionych wiaderek Może sie jeszcze komuś prezydadzą A Wasz tynk oczywiscie że będzie super wyglądał! U Marty baaardzo pasuje! Więc sukces murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Hej hej Oj ta pogoda ....U nas tez deszcz, śnieg i słonko na zmianę Wiem że czekanie jest wkurzające Ale już niedługo niedługo będziecie mieli piękny ogródek A lepiej teraz śnieg i mrozik niż jak nasze ogródki będą świeżo ogarnięte bo wtedy mogłyby zmarznąć Miejmy nadzieję ze wiosna w całej pełni niebawem przyjdzie i już zostanie całuski Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 To nie bede Wam pisac jak bylo u nas dzisiaj zeby nie oberwac Karolinko dziekuje za pomiary -zrobie u siebie na 15 cm Powiedz jeszcze prosze jaki podklad dawalas pod panele? Widze ze sa rozne rodzaje (grubosci) i w jaki sposb udalo Ci sie wszystko rowno zgrac (poziom gresu i paneli) Czy wylewke mialas wszedzie rowna czy np tam gdzie mialy byc panele bylo ciut wyzej? Przyjmujac ze gres ma np 1 cm a panel 8 mm musialabym znalezc podklad na 2 mm a widze ze te przygotowane pdo ogrzewanie podlogowe maja od 0,7 mm do 1,6 mm. Do lata jeszcze troszke czasu wiec zdazysz sie nacieszyc zrobionym ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 01.04.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Karola, dziękuję za info o linkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.04.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Karolina u nas podobnie. i nie ma lepszych prognoz na święta niestety:bash: ja nie lubię robić przyjęć. po prostu logistycznie nie wyrabiam. Chyba jeszcze mam za mała kuchnię;)więc wolę na święta do teściów, czy rodziców. Oczywiście jakies jedzonko robie ale na zasadzie. talerz wędlin, serów i sałatki. a imprezy zawsze - to luzik , bo jest co wyżej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Karolinko no tak z tą pogodą u nas jest - ale to co się teraz dzieje to prawdziwe wariacje pogodowe Co się odwlecze to nie uciecze - a jak panowie wejdą na działkę to ogród powstanie raz dwa. Znając życie to za 2 tygodnie będziemy mieć lato i suszę Super że święta u Was Wszystko się uda a wszyscy będą zachwyceni - parapetówka Wam się należy jak mało komu Prosimy zdjęcia z zastawionymi stołami z jednej i drugiej imprezki Buziaki miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeyk 03.04.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 witam, mam pytanie odnośnie łazienki Julki jakiej firmy macie tam zlew i jakie są jego wymiary bo wyglada na nie za dużą a czegoś takiego właśnie szukamy Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Karolcia szykuje sie u mnie 18 maja spotkanie forumowiczek, na które Cię serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.04.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Karolinko zauroczyły mnie schody,pokój córeczki i jej łazienka.Tak świeżo,czyściutko,tak wszystko"akuratnie" bravo Powiedz mi w łazience córeczki co masz zamiast płytek przy umywalce?czy to specjalna farba? Dopisuję, bo zauważyłam i mnie zatkało,to zdjęcie salonu zrobione podczas rozpakowywania gtaulację. Powiem Ci że nigdy nie podobały mi się kominki z zabudową nie do góry, u Ciebie jest pięknie, wpadnę jeszcze raz oko nacieszyć, brawo Doczytałam również o farbie to para ,ktoś też o nią pytał Jeszcze jedno pytanie apropos schodów. Czy podstopnice miałaś tynkowane przed stolarzem?czy dałaś tam płyty karton gips? Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.04.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wpadłam zobaczyć czy jesteś bo drzwi u siebie wkleiłam i chciałam się pochwalić - będę niedługo kasować - ale widzę że przygotowania przedświąteczne zaprzątają Ci czas Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.04.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Karolcia,pozwoliłam sobie wkleic;) Kochani, rusza nasza forumowa akcja : "Zajączek dla Frania" Franio, http://images40.fotosik.pl/1473/b25f65fdfc715948m.jpg to wspaniały i dzielny Chłopiec, który zmaga się z Potworzastym- nieuleczalną dziś chorobą genetyczną- SMARD1. Jest bohaterem bloga pisanego przez swoją Mamę: mojsynfranek.pl. Nasza akcja, na początku miała polegac na zbiórce pieniążków na remont łazienki dla naszego niebieskookiego Dzielniaka, ale ponieważ Franio jest podopiecznym fundacji, możemy zrobić to tylko poprzez wpłate na subkonto fundacji, co wbrew naszym obawom, nie jest złą wiadomoscią. Forumowicze-to jest, my w tytule wpłaty wpisujemy: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”Bank BPH15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 tytułem: 13984 Trzęsowski Franciszek – darowizna na pomoc i ochronę zdrowia/murator/nick np: emirandai wówczas nasze pieniązki zostaną zliczone przez fundacje, a kwota podana na Blogu:yes:Mama Frania zobowiązuje sie do podania konkretnej kwoty przypisanej danemu nick'owi. Wiec, jak widzicie nasza wspólna akcja ma bardzo duży sens. Mama Frania, dziękowała nam jeszcze przed rozpoczęciem akcji:"Forumowiczom z Muratora już dziś dziękujemy za chęć i zryw do pomocy."Franio, trzymaj kciuki za swoje Muratorowe Ciocie i Wujków! Akcja "Zajączek dla Frania" kończy sie we wtorek-10 kwietnia Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.parafia-bolechowo.pl/cms/pliki/biblioteka/max/m504.kurczak%20i%20jajo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.04.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Karola zaszła pomyłka z numerem konta, prawidlowy jest nastepujacy: 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Mamie Frania wkradł sie bląd w numerze konta-juz poprawiony:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.04.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Niech zmartwychwstały Chrystus oświeci drogi codziennego życiaObdarza błogosławieństwem i pomaga życie czynić szczęśliwym. Pogodnych i ciepłych Swiąt Zmartwychwstania PańskiegoŻyczy Ala z Rodzinką http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD5uEAmOTdlrDBfHuk6pXIGQ_OsmZXLFJwJFWmZcxO-Re4O7co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 05.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Karolciu z całego serca:http://img594.imageshack.us/img594/4623/72d723bd0029172d4db3429.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://images37.fotosik.pl/1445/ecb1a26b7eedc275.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Wielkanocnych http://www.dzieciowo.pl/wp-content/uploads/2011/04/wielkanoc.jpg życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.04.2012 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i1.fmix.pl/fmi1675/50beb1b8001e11874f7d431f Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 06.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Radosnych Świąt!http://polki.pl/work/privateimages/formats/V5_MT_LIFE/34227.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts