AniaS79 06.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wszystkiego dobrego! http://i.pinger.pl/pgr235/cf8d329b001ed8e54db34299/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 07.04.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Radosnych Swiat Wielkanocnychzyczy Ewa z rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ...obśmianych rodzinnie... oblanych gościnnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.04.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img23.imageshack.us/img23/3254/kartki003.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.04.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.04.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Życzy karolekhttp://i3.fmix.pl/fmi1704/a16427e0002894984f7e063e/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://i43.tinypic.com/21eyxx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img21.imageshack.us/img21/4769/zyczeniawielkanocne2011.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Karolciu, Wesołych Świąt dla całej rodzinki w tym ślicznym domu! http://images39.fotosik.pl/1433/5ed036601bd81515m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.04.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Piękny jasny dom, podziwiam od początku powstania.Ale nasunęły mi się refleksje. Pisałaś ,że drugi dom ma być tańszy od pierwszego. Czy udało to się osiągnąć?Czy założenia nie odbiegły od planów-dom niemały, rozłożysty dach, materiały wykończeniowe tez nie z dolnej półki?Czy masz takie porównanie kosztów poprzedniego domu.Interesuje mnie gres w wejściu -ten jasny -co to za firma i nazwa płytki. czy się nie rysuje?Ile razy dziennie sprzątasz przy wejściu, czy nie żałujesz tej decyzji? Może lepsza byłaby ciemniejsza podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Najcudniejszych, wymarzonych Świąt w Waszym cudnym domku i szalonego Śmingusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 10.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 A ja mam pytanie o panele na piętrze, te "cieniowane": co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.04.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia, powracam po Świątecznym szaleństwie do świata i na kochane fm. Postaram sie jaknajszybciej odpowiedzieć na wszytkie pytania i te w komentarzach i te w wiadomościach prywatnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Cześć Karola:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Jaki Ty masz blat w kuchni? Daj jakieś zbliżenie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.04.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Zacznę odpisywanie troszeczkę od końca Mariomili kilka stron wcześniej u mnie w dzienniku jak pokazywałam kuchnie tuż po montażu są zbliżenia blatu Ja mam na blatach fornir egzotyczny, mi podoba się BARDZO! ale też jest bardzo niepraktyczny w kuchni Wykonawca miał go polakierować specjalnie utwardzonymi lakierami itd, itp. ale dla mnie to dooopa Narazie jest oki ale juz wiem,że za jakiś czas pójdzie do wymiany ... Pozdrawiam serdecznie!!!! AniaS79 U mnie w całym domu są te same panele Zarówno na dole jak i na górze, wszystko to kwestia oświetlenia, ujęcia... To są panele z LM kolor jesion, nie pamiętam dokładnie nazwy ale całkiem niedawno dziewczyny odkryły jakoa to firma i jest gdzieś w komentarzach ... Pozdrawiam!!! acca5 No niestety jak to w życiu bywa i plany i założenia sie zmieniają Ten dom nie okazał sie tańszy, wyszedł porównywalnie , część kosztów znikneła jak wielkie łazienki, balkony, mniej betonu i iinnych różnego rodzaju materiałów itp. ale zainewstowaliśmy je w samo już wykończenie, duuużo droższa była też działka ale i tak bilans jest dobry bo sporo zarobilismy na sprzedaży poprzedniego domu wiec teraz obyło się bez dużego kredytu i z tego domu jestem o wieeele bardziej zadowolona, zaczynając od lokalizacji ( niestety musieliśmy dużo zainwestować w działkę ) poptrzez projekt inwidualny, rozwiązania konstrukcyjne i sam klimat domu Jasny gres polerowany jest z LM, cena ok 100zł/m2 W nazwie ma super white ale taki nie jest Zdecydowanie się nie rysuje i sprawuje sie narazie bardzo dobrze:yes: Teraz kiedy na dworze, na kostle jest jeszcze ciągle piach, nie ma jeszcze trawki , raz dzinnie odkurzam holl. Nigdy nie zamieniła bym jasnej podłogi na ciemną przynajmniej w moim holu pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.04.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kakusku u mnie pod panelami jest najzwyklejszy cienki podkład, wszędzie miałam takie same wylewki, nie miałam żadnych uskoków I jakoś wszystko wyszło ok, nawet szczerze mówiąc sie nad tym nie zastanawiałam, ale wiesz chyba jeżeli nawet wystąpią jakieś milimetrowe różnice to listwy któe daje sie na łączenie podłóg typu gres z panelami to zdniwelują Monia ja po pierwszych Świętach robionych przezemnie jestem zadowolona Ale też wolę organizować imprezy dla znajomych Admete szeyk umywalka w łazience julki jest firmy deante, dzisiaj ja zmierzę emiranda ja do takich spotkań pierwsza!!! I nawet nie wiesz jak bardzo chciała bym Was zobaczyć i pogadać w realu ale 19 maja z samego rana lecimy z Arturem na kilka dni do Barcelony, Julcie "porzucmy" w domu i tutaj wprowadzaja sie moi rodzice na ten czas... wiec nie bedzę mogłą być Moze uda się nastepnym razem Basiu barzdo mi miło Tak farba w łązience julki jest firmy PARA przeznaczona do kuchni i łazienek Podstopnice były tynkoanie przed stolarzem Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Karola! Wpadam z rewizytą! Bywałam wprawdzie z doskoku, ale chyba sobie wieczór zarezerwuję na dogłębne przeczytanie Dom robi wrażenie! Jesteś genialna Ale co ja u Agi wyczytałam? To moje pierwsze marzenie na kolejny dom Już kolejne plany! Dobra jesteś! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.04.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Karolcia, jaki masz kolor płytek w tej łazience z szarą scianą? Biały?Bezowy?Ja nie wiżu... Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.04.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 emiranda ja do takich spotkań pierwsza!!! I nawet nie wiesz jak bardzo chciała bym Was zobaczyć i pogadać w realu ale 19 maja z samego rana lecimy z Arturem na kilka dni do Barcelony, Julcie "porzucmy" w domu i tutaj wprowadzaja sie moi rodzice na ten czas... wiec nie bedzę mogłą być Karolcia to 18 możecie przyjechać do mnie. przespac się u nas i stąd bliżej na lotnisko Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts