Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Hazelku płytki w łazience z szarą ścianą są białe w delkatniutkie sare cienutkie paseczki :yes:

:hug:

Emiranda dzięki kochana :hug:

Ale biorąc pod uwagę to że i tak zostawiam Julkę na kilka nocy i dni, chce z nią przed wyjazdem być jaknajdłużej ;)

No i wole nie obciążać mojej mamy jeszcze dłuższą opieką nad Julcią ... ale nastepnym razem sptykam sie z Wami na BANK! Gdziekolwiek ;) :lol2:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

narendil witam serdecznie :)

Bardzo mi miło, że mnie odwiedziłaś ::yes:

Dzieki za WSZYSTKIE CIEPŁE SŁOWA!!!

Wiesz ja troche nienormalna jestem i bez budowania cięzko mi już chyba żyć, musze przyznac totalne uzależnienie.... :lol2:

Napewno wybudujemy kolejny dom,a le plan jest taki żeby w tym jednak troche pomieszkać ;) Czyli przynajmniej kilka lat, a nie jak w poprzednim kilka miesięcy ;)

Narazie naszczęście czekają mnie małe wyzwnia budowlane nie związane z naszym domeme w wakacje, wiec może tak sie tymczasowo wyżyje ;)

Pozdrawiam serdecznie :hug:

Pamiętam poprzedni dom i wątek. Ciągle mam zapisane zdjęcia z tamtego domu.

Ale to co teraz zobaczyłam rozłożyło mnie na łopatki. Wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe, przepięknie, po prostu robi wrażenie.

Zaczynam się zastanawiać nad nową budową (mieszkamy 10 m-cy). Ale ciiiiiii bo mąż jeszcze o tym nie wie;)

Tak to chyba uzależnia;)

Pozdrawiam serdecznie.

Karola ja tak na szybko - bo z mojej wycieczki wróciłam - i niestety nie kupiłam filiżanek :cry: - każdy jeden talerzyk był z ryską - może i nie dużą - ale zawsze :sick: Powidz mi jakie są Twoje? były ładne idealne?

Ponoć to juz też resztka kolekcji :o - i może takie im zostały???

Przykrywki od cukierniczki i dzbanka - też były w jakieś kropki :bash.

Kupiłam tylko solniczkę i pieprzniczkę :sick:

Witam serdecznie. Ja też chciałam się dołączyć do wszystkich zachwytów dotyczących Twojego domku. Bardzo mi się u Ciebie podoba i niektóre pomysły mam zamiar wykorzystać u siebie :) A na przywitanie chciałam zostawić link do domku który jest na sprzedaż w mojej okolicy i posiada ciekawą bilardownię która może Cię zaciekawi

Pozdrawiam :)

Edytowane przez asiunia 1981

Witam serdecznie. Ja też chciałam się dołączyć do wszystkich zachwytów dotyczących Twojego domku. Bardzo mi się u Ciebie podoba i niektóre pomysły mam zamiar wykorzystać u siebie :) A na przywitanie chciałam zostawić link do domku który jest na sprzedaż w mojej okolicy i posiada ciekawą bilardownię która może Cię zaciekawi

http://dom.gratka.pl/tresc/402-10568643-wielkopolskie-skorzewo-botaniczna.html#5a7d68810d801d3c,2 . Pozdrawiam :)

Ja skusiłam się rzucić okiem na dom z ogłoszenia

I muszę sie wypowiedzieć

O ile cały domek fajny to dla mnie ta bilardownia KOSZMARNA - kojarzy mi się z agencją towarzyską :-) ( chociaż w niej nigdy nie byłam )

Jeśli robić bilardownie w domku to w takim klimacie domowo-klubowym A nie typowo barowym :-)

Takie ot moje zdanie na ten temat

PS Twoja bilardownia Karolciu 1000 razy fajniejsza:-)

Pozdrawiam Saly

Witam dziewczyny. Od razu proszę o czytanie ze zrozumieniem bo Ja nie porównuje tu niczego a tylko chciałam pokazać inny pomysł na to samo pomieszczenie. Każdy ma inny gust i jedni lubią mieć bilardownię w stylu barowym a inni w bardziej domowym ( czasami można zaszaleć w tym miejscu :).Pozdrawiam

Jak dla mnie ten dom w ogóle jest taki trochę przekombinowany... A bilardownia szok, całkiem jak w klubie :jawdrop: Według mnie dla kogoś bardzo młodego to może być fajne, tylko ja zrobiłabym takie pomieszczenie jak już to z niebieskim, a nie z czerwonym :jawdrop: no i na pewno nie u siebie w domu hah :wiggle: ale rozumiem, że ktoś mógłby chcieć akurat takie ;) A Karoli bilardownia super, taka domowa właśnie i przede wszystkim jest spójna z resztą domu :)

Zgadzam się z poprzedniczką, że nie chodziło tu o porównywanie bilardowni Karoliny z jakakolwiek inną bilardownią, tylko o pokazanie innego wnętrza. Wydaje mi się, że ani bilardownia Karoliny, ani sama Karolina nie potrzebuje "obrony" ze strony zniesmaczonych tym rzekomym porównaniem Forumowiczek. Bardzo irytują mnie takie autorytatywne stwierdzenia, że "jeśli robić bilardownię w domku to w takim klimacie domowo-klubowym a nie typowo barowym..." No cóż, ludzie są różni i różne są ich gusta. Amatorzy "klimatów barowych" w bilardowni na pewno nie zgodzą się z wyżej zacytowanym stwierdzeniem. Czasem jak wchodzę na to forum i czytam te komentarze, to aż muszę sprawdzić czy nie zalogowałam się przez pomyłkę na forum pt. "Posłodźmy sobie". Nie ma to jak kółko wzajemnej adoracji. P.S. Szczerze ubawiło mnie stwierdzenie, że dom Karoliny jest skromny...taa, skromny jak cholera. Na pewno jest to dom na miarę przeciętnego Kowalskiego ;)

Dziękuję bardzo poprzedniczce za obronę :) I przepraszam za zaśmiecanie wątka jego właścicielkę . Chciałam jeszcze tylko powiedzieć że każdy ma inny gust i to że podoba mi się dom Karoliny to nie oznacza że nie podobają mi się też inne bo trzeba być otwartym na różne pomysły nawet jeśli na pierwszy rzut oka kojarzą się niektórym z agencją :)

Dziękuję bardzo poprzedniczce za obronę :) I przepraszam za zaśmiecanie wątka jego właścicielkę . Chciałam jeszcze tylko powiedzieć że każdy ma inny gust i to że podoba mi się dom Karoliny to nie oznacza że nie podobają mi się też inne bo trzeba być otwartym na różne pomysły nawet jeśli na pierwszy rzut oka kojarzą się niektórym z agencją :)

Oczywiście każdy ma inny gust i komus tamta bilardownia się może podobać, nie przeczę, ale sory dla mnie to dramat i nie mam nic do dodania :(

Edytowane przez emiranda

Zgadzam się z poprzedniczką, że nie chodziło tu o porównywanie bilardowni Karoliny z jakakolwiek inną bilardownią, tylko o pokazanie innego wnętrza. Wydaje mi się, że ani bilardownia Karoliny, ani sama Karolina nie potrzebuje "obrony" ze strony zniesmaczonych tym rzekomym porównaniem Forumowiczek. Bardzo irytują mnie takie autorytatywne stwierdzenia, że "jeśli robić bilardownię w domku to w takim klimacie domowo-klubowym a nie typowo barowym..." No cóż, ludzie są różni i różne są ich gusta. Amatorzy "klimatów barowych" w bilardowni na pewno nie zgodzą się z wyżej zacytowanym stwierdzeniem. Czasem jak wchodzę na to forum i czytam te komentarze, to aż muszę sprawdzić czy nie zalogowałam się przez pomyłkę na forum pt. "Posłodźmy sobie". Nie ma to jak kółko wzajemnej adoracji. P.S. Szczerze ubawiło mnie stwierdzenie, że dom Karoliny jest skromny...taa, skromny jak cholera. Na pewno jest to dom na miarę przeciętnego Kowalskiego ;)

Hmm Nie mogę przemilczeć

Po pierwsze po .... w wątku Karoliny wklejać pomieszczenie po pierwsze bez wiedzy właściciela(bo to ogłoszenie) po drugie -wnętrze które Karola ma już urzadzone i nie potrzebuje inspiracji

Jeśli komuś nie podoba się formuła Forum - nie musi z niej korzystać

Co do słodzenia to jeśli jest się na forum tak długo jak my ( ja jestem już ponad półtora roku) budowało się dom Korzystało z wielu porad ( w tym także wielu krytycznych) to przychodzi czas na pochwały i słodzenie

Myślę ze warto zapracować sobie na naprawdę fajnych forumowych przyjaciół a dopiero potem dokonywać podsumowań i krytyki

Pozdrawiam Serdecznie

Saly