Karolina i Artur P 11.04.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hazelku płytki w łazience z szarą ścianą są białe w delkatniutkie sare cienutkie paseczki Emiranda dzięki kochana Ale biorąc pod uwagę to że i tak zostawiam Julkę na kilka nocy i dni, chce z nią przed wyjazdem być jaknajdłużej No i wole nie obciążać mojej mamy jeszcze dłuższą opieką nad Julcią ... ale nastepnym razem sptykam sie z Wami na BANK! Gdziekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.04.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 narendil witam serdecznie Bardzo mi miło, że mnie odwiedziłaś : Dzieki za WSZYSTKIE CIEPŁE SŁOWA!!! Wiesz ja troche nienormalna jestem i bez budowania cięzko mi już chyba żyć, musze przyznac totalne uzależnienie.... Napewno wybudujemy kolejny dom,a le plan jest taki żeby w tym jednak troche pomieszkać Czyli przynajmniej kilka lat, a nie jak w poprzednim kilka miesięcy Narazie naszczęście czekają mnie małe wyzwnia budowlane nie związane z naszym domeme w wakacje, wiec może tak sie tymczasowo wyżyje Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.04.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 PIĘKNIE u Ciebie. Tyle powiem PS. Muszę wrócić do tego jak masz połączone schody z panelami u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 11.04.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Pamiętam poprzedni dom i wątek. Ciągle mam zapisane zdjęcia z tamtego domu.Ale to co teraz zobaczyłam rozłożyło mnie na łopatki. Wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe, przepięknie, po prostu robi wrażenie. Zaczynam się zastanawiać nad nową budową (mieszkamy 10 m-cy). Ale ciiiiiii bo mąż jeszcze o tym nie wie;)Tak to chyba uzależnia;)Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.04.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Narazie naszczęście czekają mnie małe wyzwnia budowlane nie związane z naszym domeme w wakacje, wiec może tak sie tymczasowo wyżyje Hmm, ciekawe co Ty już kombinujesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 12.04.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam serdecznie .Twój dom mnie zachwycił ( pisze jako kobieta -żona nowego). Napisz mi jakie wymiary ma Twój aneks -kuchnia , oraz wymiary wyspy i jaka jest jej odległość od szafek. zastanawiam się nad wyspą w kuchni ale nie wiem czy nie mam za małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 12.04.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 I ja dołączam do grona zachwycających się Twoim domem i też mam pytanie: jaką farbą malowałaś ścianę za schodami. Baaaaaaaaaardzo podoba mi się ten kolor. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzieki Karolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.04.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Karola ja tak na szybko - bo z mojej wycieczki wróciłam - i niestety nie kupiłam filiżanek - każdy jeden talerzyk był z ryską - może i nie dużą - ale zawsze Powidz mi jakie są Twoje? były ładne idealne? Ponoć to juz też resztka kolekcji - i może takie im zostały??? Przykrywki od cukierniczki i dzbanka - też były w jakieś kropki :bash. Kupiłam tylko solniczkę i pieprzniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 13.04.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Karola, bardzo mi się u Ciebie podoba:) Pomimo szarości Twój dom jest bardzo ciepły, może właśnie dzięki temu jesionowi na podłodze! Podobają mi się też Twoje zasłony, wyglądają bardzo lekko Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 13.04.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam serdecznie. Ja też chciałam się dołączyć do wszystkich zachwytów dotyczących Twojego domku. Bardzo mi się u Ciebie podoba i niektóre pomysły mam zamiar wykorzystać u siebie A na przywitanie chciałam zostawić link do domku który jest na sprzedaż w mojej okolicy i posiada ciekawą bilardownię która może Cię zaciekawi Pozdrawiam Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez asiunia 1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Karola - gdzie kupowałaś fototapetę do pokoju Julci i do wc-ta ??? I czy do brałaś laminowaną ?? Bo nie wiem czy warto dopłacać.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.04.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam serdecznie. Ja też chciałam się dołączyć do wszystkich zachwytów dotyczących Twojego domku. Bardzo mi się u Ciebie podoba i niektóre pomysły mam zamiar wykorzystać u siebie A na przywitanie chciałam zostawić link do domku który jest na sprzedaż w mojej okolicy i posiada ciekawą bilardownię która może Cię zaciekawi http://dom.gratka.pl/tresc/402-10568643-wielkopolskie-skorzewo-botaniczna.html#5a7d68810d801d3c,2 . Pozdrawiam Ja skusiłam się rzucić okiem na dom z ogłoszenia I muszę sie wypowiedzieć O ile cały domek fajny to dla mnie ta bilardownia KOSZMARNA - kojarzy mi się z agencją towarzyską ( chociaż w niej nigdy nie byłam ) Jeśli robić bilardownie w domku to w takim klimacie domowo-klubowym A nie typowo barowym Takie ot moje zdanie na ten temat PS Twoja bilardownia Karolciu 1000 razy fajniejsza:-) Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.04.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) http://dom.gratka.pl/tresc/402-10568...68810d801d3c,2 No sory, ale ta bilardownia to koszmar Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 15.04.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam dziewczyny. Od razu proszę o czytanie ze zrozumieniem bo Ja nie porównuje tu niczego a tylko chciałam pokazać inny pomysł na to samo pomieszczenie. Każdy ma inny gust i jedni lubią mieć bilardownię w stylu barowym a inni w bardziej domowym ( czasami można zaszaleć w tym miejscu .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 15.04.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Jak dla mnie ten dom w ogóle jest taki trochę przekombinowany... A bilardownia szok, całkiem jak w klubie Według mnie dla kogoś bardzo młodego to może być fajne, tylko ja zrobiłabym takie pomieszczenie jak już to z niebieskim, a nie z czerwonym no i na pewno nie u siebie w domu hah ale rozumiem, że ktoś mógłby chcieć akurat takie A Karoli bilardownia super, taka domowa właśnie i przede wszystkim jest spójna z resztą domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalijka 15.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgadzam się z poprzedniczką, że nie chodziło tu o porównywanie bilardowni Karoliny z jakakolwiek inną bilardownią, tylko o pokazanie innego wnętrza. Wydaje mi się, że ani bilardownia Karoliny, ani sama Karolina nie potrzebuje "obrony" ze strony zniesmaczonych tym rzekomym porównaniem Forumowiczek. Bardzo irytują mnie takie autorytatywne stwierdzenia, że "jeśli robić bilardownię w domku to w takim klimacie domowo-klubowym a nie typowo barowym..." No cóż, ludzie są różni i różne są ich gusta. Amatorzy "klimatów barowych" w bilardowni na pewno nie zgodzą się z wyżej zacytowanym stwierdzeniem. Czasem jak wchodzę na to forum i czytam te komentarze, to aż muszę sprawdzić czy nie zalogowałam się przez pomyłkę na forum pt. "Posłodźmy sobie". Nie ma to jak kółko wzajemnej adoracji. P.S. Szczerze ubawiło mnie stwierdzenie, że dom Karoliny jest skromny...taa, skromny jak cholera. Na pewno jest to dom na miarę przeciętnego Kowalskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 15.04.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Dziękuję bardzo poprzedniczce za obronę I przepraszam za zaśmiecanie wątka jego właścicielkę . Chciałam jeszcze tylko powiedzieć że każdy ma inny gust i to że podoba mi się dom Karoliny to nie oznacza że nie podobają mi się też inne bo trzeba być otwartym na różne pomysły nawet jeśli na pierwszy rzut oka kojarzą się niektórym z agencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.04.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Dziękuję bardzo poprzedniczce za obronę I przepraszam za zaśmiecanie wątka jego właścicielkę . Chciałam jeszcze tylko powiedzieć że każdy ma inny gust i to że podoba mi się dom Karoliny to nie oznacza że nie podobają mi się też inne bo trzeba być otwartym na różne pomysły nawet jeśli na pierwszy rzut oka kojarzą się niektórym z agencją Oczywiście każdy ma inny gust i komus tamta bilardownia się może podobać, nie przeczę, ale sory dla mnie to dramat i nie mam nic do dodania Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgadzam się z poprzedniczką, że nie chodziło tu o porównywanie bilardowni Karoliny z jakakolwiek inną bilardownią, tylko o pokazanie innego wnętrza. Wydaje mi się, że ani bilardownia Karoliny, ani sama Karolina nie potrzebuje "obrony" ze strony zniesmaczonych tym rzekomym porównaniem Forumowiczek. Bardzo irytują mnie takie autorytatywne stwierdzenia, że "jeśli robić bilardownię w domku to w takim klimacie domowo-klubowym a nie typowo barowym..." No cóż, ludzie są różni i różne są ich gusta. Amatorzy "klimatów barowych" w bilardowni na pewno nie zgodzą się z wyżej zacytowanym stwierdzeniem. Czasem jak wchodzę na to forum i czytam te komentarze, to aż muszę sprawdzić czy nie zalogowałam się przez pomyłkę na forum pt. "Posłodźmy sobie". Nie ma to jak kółko wzajemnej adoracji. P.S. Szczerze ubawiło mnie stwierdzenie, że dom Karoliny jest skromny...taa, skromny jak cholera. Na pewno jest to dom na miarę przeciętnego Kowalskiego Hmm Nie mogę przemilczeć Po pierwsze po .... w wątku Karoliny wklejać pomieszczenie po pierwsze bez wiedzy właściciela(bo to ogłoszenie) po drugie -wnętrze które Karola ma już urzadzone i nie potrzebuje inspiracji Jeśli komuś nie podoba się formuła Forum - nie musi z niej korzystać Co do słodzenia to jeśli jest się na forum tak długo jak my ( ja jestem już ponad półtora roku) budowało się dom Korzystało z wielu porad ( w tym także wielu krytycznych) to przychodzi czas na pochwały i słodzenie Myślę ze warto zapracować sobie na naprawdę fajnych forumowych przyjaciół a dopiero potem dokonywać podsumowań i krytyki Pozdrawiam Serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts