dalijka 16.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Hmm...ja również nie mogę przemilczeć WOW!!! Sama ELITA FORUM odpowiedziała na mój post! Czuję się zaszczycona, doprawdy. Ja, posiadaczka SKROMNEJ ilości 4 komentarzy (ależ nie - ten będzie 5!! Yupiii!). Ha! Emirando - w przeciwieństwie do Ciebie, JA nie mam "trudności ze zrozumieniem słowa skromny". Dom Karoliny można określić słowami: nowoczesny, trochę minimalistyczny, jasny, przestronny....ale na pewno nie skromny. Emirando i Saly to prawda, że nie nabiłam tylu komentarzy co Wy..ale czy jest jakiś zapis w regulaminie FM mówiący, po którym komentarzu można zacząć krytykować?? Cholera, jeśli jest, to najmocniej przepraszam, że śmiałam (w swoim 4 poście!!!) pozwolić sobie na krytykę! Bezczelne z mojej strony! Saly sens Twoich słów jest taki, że muszę najpierw wysmarować 1000 komentarzy ociekających wazeliną, zanim będę mieć prawo "dokonywać podsumowań i krytyki". Mało tego - Twoje słowa można zrozumieć jeszcze w ten sposób - że nie poprzez krytykę, a słodzenie sobie mogę zdobyć "fajnych forumowych przyjaciół". Nawiasem mówiąc, ja też zbudowałam dom (duuużo skromniejszy od domu Karoliny i wiele razy wymieniałam się doświadczeniami na privie. Ilość napisanych i otrzymanych przeze mnie prywatnych wiadomości nie jest już tak skromna jak ilość moich postów. Uważam za zarozumiałe i protekcjonalne wytykanie mi skromnej ilości moich postów. Nie ilość a jakość, Drogie Forumowiczki. P.S. Emirando, mam nadzieję, że nie zarzucisz mi już więcej braku zrozumienia słowa skromny Miłego poniedziałku Wszystkim! Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez dalijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Hmm...ja również nie mogę przemilczeć WOW!!! Sama ELITA FORUM odpowiedziała na mój post! Czuję się zaszczycona, doprawdy. Ja, posiadaczka SKROMNEJ ilości 4 komentarzy (ależ nie - ten będzie 5!! Yupiii!). Ha! Emirando - w przeciwieństwie do Ciebie, JA nie mam "trudności ze zrozumieniem słowa skromny". Dom Karoliny można określić słowami: nowoczesny, trochę minimalistyczny, jasny, przestronny....ale na pewno nie skromny. Emirando i Saly to prawda, że nie nabiłam tylu komentarzy co Wy..ale czy jest jakiś zapis w regulaminie FM mówiący, po którym komentarzu można zacząć krytykować?? Cholera, jeśli jest, to najmocniej przepraszam, że śmiałam (w swoim 4 poście!!!) pozwolić sobie na krytykę! Bezczelne z mojej strony! Saly sens Twoich słów jest taki, że muszę najpierw wysmarować 1000 komentarzy ociekających wazeliną, zanim będę mieć prawo "dokonywać podsumowań i krytyki". Mało tego - Twoje słowa można zrozumieć jeszcze w ten sposób - że nie poprzez krytykę, a słodzenie sobie mogę zdobyć "fajnych forumowych przyjaciół". Nawiasem mówiąc, ja też zbudowałam dom (duuużo skromniejszy od domu Karoliny i wiele razy wymieniałam się doświadczeniami na privie. Ilość napisanych i otrzymanych przeze mnie prywatnych wiadomości nie jest już tak skromna jak ilość moich postów. Uważam za zarozumiałe i protekcjonalne wytykanie mi skromnej ilości moich postów. Nie ilość a jakość, Drogie Forumowiczki. P.S. Emirando, mam nadzieję, że nie zarzucisz mi już więcej braku zrozumienia słowa skromny Miłego poniedziałku Wszystkim! Nie będę więcej zaśmiecać wątku Karolci Widzę że masz kłopoty z interpretacją więc niech zostanie tak jak jest Nie musisz krytykować, nie musisz słodzić w ogóle nie musisz pisać na forum jak masz z tym taki problem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 16.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Hej dziewczyny czy już możemy skończyć tą nagonkę. Nie zrobiłam nic złego , chciałam się przywitać u osoby której dom mi się podoba i wkleiłam tylko link żeby pokazać to samo pomieszczenie z różnych perspektyw. Przecież mimo że Karolina ma dom już urządzony to nie znaczy że nie ogląda innych zdjęć. Tym samym jeszcze raz przepraszam właścicielkę za zamieszanie jakie zrobiłam na jej stronie a Saly proszę o trochę więcej wyrozumiałości bo jestem tu nowa i tak jak mówisz że warto zapracować na fajnych przyjaciół forumowych ale jak się dostaję takiego kopa na dzień dobry to ciężko potem się pozbierać. Ps Saly twój dom też jest w moich inspiracjach i nawet chciałam się odezwać ale teraz to już się boję Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez asiunia 1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 o widzę ,że mnie coś ominęło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Nie będę więcej zaśmiecać wątku Karolci Widzę że masz kłopoty z interpretacją więc niech zostanie tak jak jest Nie musisz krytykować, nie musisz słodzić w ogóle nie musisz pisać na forum jak masz z tym taki problem Pozdrawiam Dzięki Saly ogromne, to ja juz nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalijka 16.04.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No proszę, czyli wszelkie krytyczne komentarze są "zaśmiecaniem wątku Karolci". Hmm, takie stwierdzenie jest trochę niegrzeczne, żeby nie powiedzieć aroganckie. Najłatwiej zarzucić komuś "kłopoty z interpretacją" jeśli nie ma się stosownych kontrargumentów. Muszę powtórzyć za asiunią - czytajcie ze zrozumieniem. To nie JA mam problem z pisaniem na tym forum, tylko co poniektórzy mają problem z przyjęciem krytyki. Pewnie, że nie muszę pisać na FM, tak samo jak i Ty nie musisz, Saly. Od ELITY FORUM należałoby się spodziewać troszkę więcej gościnności, za to mniej gwałtowności i złości. Zobacz, Saly, jak wystraszyłaś nową forumowiczkę, asiunię. Teraz Dziewczyna boi się odezwać. Szkoda, że kończymy "topic". No ale jeśli Elita napisała "off topic", to ja nie śmiem się sprzeciwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 16.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witaj Karolciu Jeśli dobrze pamiętam, to w ten weekend była parapetówka ? Goście pewnie zachwyceni domem...a swoją droga to już prawie miesiąc jak mieszkacie w nowym gniazdku:bye: buziaki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witaj Karolciu Jeśli dobrze pamiętam, to w ten weekend była parapetówka ? Goście pewnie zachwyceni domem...a swoją droga to już prawie miesiąc jak mieszkacie w nowym gniazdku:bye: buziaki, pozdrawiam. A to dlatego Karolci nie widać na fm, pewnie jeszcze balują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 16.04.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ludzieeeeee! Wyluzujcie trochę Karolina będzie w szoku jak zobaczy jaka kłótnia się tu rozpętała, naprawdę pora zakończyć ten spór - PEACE! A każdy niech sobie zrobi taką bilardownię, jaka mu się podoba i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.04.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Miałam się odezwać na temat kłótni, ale jednak nie. Bo mnie zjedzą.A dom Karoliny - przemyślany w 100%. Nie ma miejsca na przypadek. Chciałabym mieć tak określone to czego chcę w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Miałam się odezwać na temat kłótni, ale jednak nie. Bo mnie zjedzą. A dom Karoliny - przemyślany w 100%. Nie ma miejsca na przypadek. Chciałabym mieć tak określone to czego chcę w nowym domu. Alu milczenie jest złotem , dzięki , ze sie nie wypowiedziałaś, mi jest bardzo przykro, że .................................................... Jestem absolutnie takiego samego zdania, dom przemyślany w 100%, lubie do niego wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalijka 16.04.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Emirando- jak sprytnie - usunęłaś i pozmieniałaś swoje wcześniejsze komentarze, do których odnoszę się w swoich postach...szkoda, że nie zrobiłam z nich cytatów...czyżbyś uważała, że jednak byłaś w błędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.04.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 JEJU CO TU SIĘ DZIEJE ??????????? Dziewczyny spokojnie Wpadłam na fm tylko na chwilkę bo ciągle w biegu jestem i zaraz też wychodzę, no ale skoro zobaczyłam tą małą burze która sie rozpętała u mnie , to wypada się odezwać, chociaż wole się nie rozpisywać, nie dolewać oliwy do ognia, bo przecież nie o to chodzi Po pierwsze witam asiunia 1981 u mnie Dzięki za ciepłe słowa pod adresem mojego domu, zawsze miło to słyszeć Chociaż konstruktywną krytykę zwykle tez przyjmuje z godnością na klatę Ja nie odebrałam wrzucenia linka do zdjeć innej bilardowni jako krytyki mojej" bilardowni" Oczywiście o gustach się nie dyskutuje moja bilardownia jest ściśle połączona z salonem i ja nie wyobrażałam sobie jej urządzenia w oderwaniu od reszty domu... Ale teraz o tę bilardownie chyba chodzi najmniej............ Znam sie z Sali od budowy mojego pierwszego domu, poza postami na fm , dużo pisałyśmy także prywatnie, poznałyśmy sie wspierałyśmy, doradzałyśmy i odrazałyśmy wiele rozwiązań i nazwyanie jej wypowiedzi słodzeniem uważam za krzywdzące dla niej. Dziewczyny nie chce się rozpisywać.... więc... Moim jak to zostało nazane "obrończyniom" mimo wszystko dziękuję asiunia 1981 fm to skarbnica wiedzy o budowaniu, urzadzaniu, ale także bardzo fajnych ludzi, dobrze,ze tu trafiłaś i mimo nieporozumienia jakie wynikło na poczatku wierze,że będzie dobrze dalijka miałyśmy okazje pisać ze soba kilkakrotnie na priv. i wspominam to miło. Jeżeli czytasz mój dzinnik i komentarze , to wiesz ,ze chociaż zwykle wypowiadają sie tu ludzie którym podoba się mój dom ( ale tak to już zwykle na fm jest ,ze tam gdzie podobają nam sie wnętrza, to się wypowiadamy, podpytujemy, doradzamy i inspirujemy więc duża ilość miłych słów jest dla mnie naturalna) to zdarzały się też negatyne opinie, komentarze i jakaś krytyka a ja nigdy sie na to nie obruszałam, fm jest po to by dyskutować... Ale w kontekście ostatnich wydarzeń, lepiej będzie chyba zakończyć temat. Lepiej kiedy panuje tu przyjazna atmosfera, wiec prponuje drineczka pojednawczego dla wszystkich http://img204.imageshack.us/img204/3213/drinkir.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalijka 16.04.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) JEJU CO TU SIĘ DZIEJE ??????????? Dziewczyny spokojnie Wpadłam na fm tylko na chwilkę bo ciągle w biegu jestem i zaraz też wychodzę, no ale skoro zobaczyłam tą małą burze która sie rozpętała u mnie , to wypada się odezwać, chociaż wole się nie rozpisywać, nie dolewać oliwy do ognia, bo przecież nie o to chodzi Po pierwsze witam asiunia 1981 u mnie Dzięki za ciepłe słowa pod adresem mojego domu, zawsze miło to słyszeć Chociaż konstruktywną krytykę zwykle tez przyjmuje z godnością na klatę Ja nie odebrałam wrzucenia linka do zdjeć innej bilardowni jako krytyki mojej" bilardowni" Oczywiście o gustach się nie dyskutuje moja bilardownia jest ściśle połączona z salonem i ja nie wyobrażałam sobie jej urządzenia w oderwaniu od reszty domu... Ale teraz o tę bilardownie chyba chodzi najmniej............ Znam sie z Sali od budowy mojego pierwszego domu, poza postami na fm , dużo pisałyśmy także prywatnie, poznałyśmy sie wspierałyśmy, doradzałyśmy i odrazałyśmy wiele rozwiązań i nazwyanie jej wypowiedzi słodzeniem uważam za krzywdzące dla niej. Dziewczyny nie chce się rozpisywać.... więc... Moim jak to zostało nazane "obrończyniom" mimo wszystko dziękuję asiunia 1981 fm to skarbnica wiedzy o budowaniu, urzadzaniu, ale także bardzo fajnych ludzi, dobrze,ze tu trafiłaś i mimo nieporozumienia jakie wynikło na poczatku wierze,że będzie dobrze dalijka miałyśmy okazje pisać ze soba kilkakrotnie na priv. i wspominam to miło. Jeżeli czytasz mój dzinnik i komentarze , to wiesz ,ze chociaż zwykle wypowiadają sie tu ludzie którym podoba się mój dom ( ale tak to już zwykle na fm jest ,ze tam gdzie podobają nam sie wnętrza, to się wypowiadamy, podpytujemy, doradzamy i inspirujemy więc duża ilość miłych słów jest dla mnie naturalna) to zdarzały się też negatyne opinie, komentarze i jakaś krytyka a ja nigdy sie na to nie obruszałam, fm jest po to by dyskutować... Ale w kontekście ostatnich wydarzeń, lepiej będzie chyba zakończyć temat. Lepiej kiedy panuje tu przyjazna atmosfera, wiec prponuje drineczka pojednawczego dla wszystkich http://img204.imageshack.us/img204/3213/drinkir.jpg No właśnie, Karolina, zgadzam się, że FM (tak jak każde inne forum) jest po to aby dyskutować i wkurza mnie jeśli ktoś różnicę zdań traktuje jako atak na swoją osobę. A jeszcze bardziej wkurza mnie jak ktoś nie potrafi przyznać się do błędu i cichaczem usuwa i zmienia swoje komentarze, jak to zrobiła Emiranda. Zamykam już ten temat. Jak się udała parapetówka? Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez dalijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.04.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 praha dzięki wielkie Pinacoladka tapeta Julci jest z tego sklepu http://www.mamita.pl/ nie dopłacałam do dodatkoo a jakość spoko A do wc, to Artur zamawiał w jakimś sklepie internetowym, ale w jakim nie wiem I ta tapeta łazienkowa była w formie naklejni i kładła się słabo bo położona jest we wnęce i słabe było do niej dojście, natomiast jej cena była bardzo niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.04.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 CZeść Dominkia, mariomili Nooooo parapetówka była boska, mega wesoła, dużo śmiechu, chłodnych drinków, gry w bilard, tańce były do rana dokładnie skończyło sie wszystko po 3.00 nad ranem a zaczeło sie o 19.00 więc..... jednym słowem impreza udana Było 19 osób, częśc z nich wcześniej widziała dom, ale większośc pierwszy raz Wszyscy chwalili nie wypadało inaczej Cuuuudnie się zresetowaliśmy na imprezce, ale wczoraj rano wiadomo i tak było warto heheheh praha ja też jestem za POKOJEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.04.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 adk witaj Saly , emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Saly , emiranda Karolcia smutno mi nie chcialam , żeby tak wyszło, napisalam tylko, że Twoja bilardownia bardziej mi sie podoba niz tamta, no i że Twoj dom jest skromny, a tu takie emocje Pisząc wyżej "milczenie jest zlotem", myślalam, że zamknęłam temat, ale okazuje się, że nie i z tego powodu jest mi bardzo przykro Fajnie przynajmniej, że parapetówka Ci się udala Karolcia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.04.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ania S79 na górze przy schodach panele są zakończone drewnianą listwą ( drewno to samo co na schodach ) Anndzia witam serdecznie Zdecydowanie mozna już zauważyć na forum,że to uzależnienie dopada coraz więcej osób:yes: Męża powoli oswajaj z pomysłem i będzie dobrze nowy1 witam Nasza kuchnia ma 414cm od ścianki z tapetą do okna (czyli wliczamy wykusz) a ściana z oknem ma 305cm. W kuchni mamy wystajacy komin więc nie jest to reguralny prostokąt. Ale ogónie kuchnia ma niespełna 13m2. Wyspa ma wymiary 155x100 cm . Pozdrawiam! Ewerolka to grafitowa farba firmy PARA numer podawałam wcześniej w komentarzach. zerknij, ja postaram sie potem odszukać admete cześć kochana Ooooo szkoda, że wróciłaś bez filiżanek Moje były jak najbardziej w porządku Bardzo je lubię chociaz kożystałam tylko kilka razy Napewno uda Cis ie dostać dobre Swoją drogą musze zaraz do Ciebie pędzić zobaczyć co u Ciebie bo mam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.04.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 emiranda Wiem,ze nie chciałaś źle! Parapetówka mega udana , bilardownia cieszyła sie duuużym powodzeniem Swoja drogą musze poćwiczyć gre bo narazie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts