1976pinacolada 16.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 bilardownia cieszyła sie duuużym powodzeniem Ja jestem tylko ciekawa czy stół słuzył aby na pewno wyłącznie do gry w bilarda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja jestem tylko ciekawa czy stół słuzył aby na pewno wyłącznie do gry w bilarda ?? Aż boję sie pisąc, ale............. "głodnemu chleb na myśli " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 16.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Karolina witam ponownie Chciałam tylko powiedzieć że nie krytkuję Twojej bilardowni bo bardzo mi się podoba ale ta druga też dlatego podzieliłam się z Tobą tym linkiem. Źle mnie dziewczyny zrozumiałyście, na szczęście Saly jak się okazało jest super dziewczyną i napisała do mnie miłego maila w którym wszystko sobie wyjaśniłyśmy Tak więc nigdy więcej żadnych linków tylko miła rozmowa z forumowiczkami. Jeszcze raz Cie przepraszam za bałagan i obiecuję że to się nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aż boję sie pisąc, ale............. "głodnemu chleb na myśli " noooo, taka niespełniona fantazja erotyczna A tak naprawde to o tańcu pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja jestem tylko ciekawa czy stół słuzył aby na pewno wyłącznie do gry w bilarda ?? a ty co???? noooo, taka niespełniona fantazja erotyczna A tak naprawde to o tańcu pomyślałam na stole chciałaś tańczyć???? nowym?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 a ty co???? na stole chciałaś tańczyć???? nowym?????? a ty co ?????? nigdy na stole nie tańczyłaś ?????!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 a ty co ?????? nigdy na stole nie tańczyłaś ?????!!!!!! Na stole tak, ale żeby od razu bilardowym ???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 16.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ufff dokopałam się do tego numerka. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Helloł Karola Witam się po raz pierwszy, chociaż dziennik obserwowałam na bieżąco. Tempo mnie powaliło i efekt końcowy tym bardziej Wszystko mi się u was podoba (no może jedna rzecz trochę mniej, ale to nieważne) Gratuluję, wielkie Brawa Dziewczyny wy o skojarzeniach...lepiej żebym ja nie mówiła jakie ja mam skojarzenia czytając "stół bilardowy" "numerek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 to ja tylko gzrecznie powiem, ze nadrobiłam i jestem na bieżąco:yes: Karola a czy o te obrazki z bilardowni mogłabym poprosić, pliisss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) a ty co ?????? nigdy na stole nie tańczyłaś ?????!!!!!! tańczyłam i na bilardowym też ale bosso;) Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaka 17.04.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam;) Przywędrowałam zupełnie przypadkiem do Waszego dziennika no i muszę napisać 'WOW' Pięknie urządziliście swój domek, mam nadzieję że kiedyś kiedyś...i nam się uda tak gustownie urządzić nasze wnętrza choć póki co nie umiem sobie tego wyobrazić Ogromnie gratuluję i życzę żeby równie cudownie się mieszkało całej rodzince, pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 tańczyłam i na bilardowym też ale bosso;) Ty chudzinka jesteś pode mną by sie zapadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Chce sie przywitac i powiedziec ze jestem pod niesamowitym wrazeniem calego tepa budowy a wykonczeniowka:jawdrop:Podgaladalam Benia i podgladalam nowy domek-zazdroszcze w sensie pozytywnym dopieszczenia i szczegolow.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 NO NO NO NO Ja tu nie zaglądam bo wiem że Gospodyni po mega parapetówce - więc trzeba dać czas do wypoczęcia, posprzątania i w ogóle A tu takie hocki klocki - niby temat zamknięty - ale napisze tylko zdanie (no może ze 2 ) - że nie rozumiem czemu ta dyskusja w ogóle się rozpętała http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Ponoć były zmieniane teksty w postach więc do koca nie mogę wszystkiego ocenić Co do samego linka który wywołał tą burzę - ja kilkadziesiąt razy wrzucałam wielu osobom linki - niekonicznie trafiając w czyjś gust - i co miałam za to dostać po głowie? Będę wrzucać dalej bo nigdy nie wiadomo co się komu przyda - a tylko taki widzę cel tego linku powyżej - porównanie i ewentualane zainspirowanie. Dom jak dom. Sama mam w inspiracjach czarną ceglaną ścianę z tego salonu - bilardowania - robi efekt WOW - i o taki efekt zapewne chodziło - ja zrobię to z moją małą łazienką - wszystko inne w jednym stylu - a jedno pomieszczenie kompletnie z innej bajki - i takie ja bynajmniej mam wrażenia po obejrzeniu tej realizacji Tak więc nigdy więcej żadnych linków tylko miła rozmowa z forumowiczkami. A DLACZEGO NIE???? przecież o to tu chodzi - o podpowiedzi, o nowe rozwiązania o INSPIRACJE. Gdyby nie forum wielu rzeczy w moim domu bym nie miała i wielu genialnych rozwiązań nie zastosowała. Także asiunia zapraszam jak coś z linkami też do mnie ------------------- Karola przepraszam , ale no musiałam po prostu Pozdrawiam i całusy zostawiam. Skrobnij co tam słychać u Ciebie i co tam porabiasz??? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.04.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Pinacolada, monika, emiranda wariatki moje kochane TYM RAZEM.... podczas imrazy ma się rozumieć stół służył tylko do gry Ale zastosowań dla niego widze przynajmniej kilka Cześć venus_m witam serdecznie!!! Dzięki za miłe słowa, i pisz mi tu szybciutko Ci tam nie podpasowało ja dzielinie krytykę przyjmuję na klate! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 O MY GOD !!!!! Karolcia współczuje !!!! Nie możesz się winić bo każdemu czasem zaćmienie na oczy pada (pamiętasz mojego Rybkę) A o fajansiarzy i naciągaczy nie trudno... Przykro mi że tak to wyszło Szkoda wiosny i czasu ale mam nadzieję ze jakoś uda się trochę zrobić teraz (choć przed domkiem) A z "firmą ogrodową" - napis im jakieś surowe pismo o zwrot za niewykonanie umowy (nawet słowne umowy są wiążące) i postaraj się szybko zapomnieć Pozdrawiam Cię mocno Trzymaj się i nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.04.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hej pasie no pewnie ,ze tak Tylko błagam jeszcze chwila bo ja ostatnio mam sporo na głowie, mini biznes i wogóle więc wieczorkiem dzisiaj albo jutro się postaram o ile gości znowu nie będę miała annaka witam serdecznie Bardzo Ci dziękuję, miód na serce inwestorki lejesz Napewnio cudnie urządzisz domek, zawsze najważniejsza jest samopoczucie i to by domek był w zgodzie z mieszkancami Pozdrawiam serdecznie! gumisowa witam Ciesze sie ze byłaś przy budowie naszych dwóch domów, rozumiem,ze w razie budowy trzeciego mogę na Ciebie liczyć oki żartowałam teraz planuję przynajmniej kilkuletnia przerwę Pozdrawiam serdecznie!!!! admete witaj kochana Wypowiadaj sie ile tylko masz ochote Ja tak jak pisałam ,tez nie odebrałam negatywnie wiadomości i posta Buziaki ogromniaste :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hejno problem, poczekam:yes:współczuję tych pseudoogrodników:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monix78 19.04.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Zaglądam do Ciebie bo jestem pod wrażeniem domku. Znalazłam Was na "szarościach", których sama jestem miłośniczką. Przyglądam się Waszemu salonowi i od razu pytam o kolorki: sufit biały a co z resztą? jakie macie kolory na ścianach (ciemny szary, kolor ściany na której stoi kominek oraz kolor w sypialni) I jesczze zasłonki, boskie! Gdzie zakupione. Zresztą wszyustko u Was jest rewelacyjne, o pokoiku Julki nie wspomnnę Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez monix78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts