Elwiwirka 22.04.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam Serdecznie, właśnie trafiłam do Twojego wątku i znalazłam to czego ostatnio usilnie szukałam- literki alfabetu- są śliczne, jak i cały dom - Gratuluję! Cz jest szansa na jakiś namiar, czy informacje gdzie je kupiłaś? Z góry dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.04.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Saly, kocimeta, admete, emiranda, lucka, monia, pinacolada jeszcze raz wielkie za wsparcie :**** monia całą działka ma 1000 matrów minus dom, kostka, tars itd. Biorąc pod uwagę co chcieli mi wsadzići jak wykonywali pracę, to stanowczo za duzo Dominika no to NIECH ROŚNIE!!! Rozumiem i współczuję, a żywopłot spełni swoje zadanie Drop_Inn witam serdecznie!!! Baaardzo mi miło!!! Dziękuję Zapraszam serdecznie GUMISIOWA Żaluzje są drewniane, szerokość listewek to 5 cm. Mam 3 duze żaluzje każda ma ok 120cm szerokości i 350cm wysokości. Nie robiłąm podziału i steruje się nimi fantastycznie!! Bardzo lekko Jedynie przy podnoszeniu do samej góry już troszeczke czuć ciężar ale bez przesady Tymbardziej że tak wysoko podnosze je tylko do mycia Cena bardzo przystępne i konkurencyjna wśród ofert które zebrałam w Lublinie. Za całość ostatecznie zapłąciłam 3100zł. Pozdrawiam serdecznie Karolinko-DZIEKUJE SERDECZNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Wróciłammmmm - pewnie Karolcia już o mnie zapomniała:) Mam w końcu porządny dostęp do netu i nadrabiam zaleglośći. Przede wszystkim chciałam złożyć spóźnione, ale BARDZO szczere życzenia urodzinowe, zaległych Wesołych Świąt już nie będę życzyć Super, że parapetówa się udała... Szkoda, że trafiłaś na takich pacanów ogrodowych!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się, że malutka już czuje się lepiej:wiggle: Mam prośbę czy ten żyrandol nad stołem kupowaś na necie? jeśli tak to czy możesz polecić mi sprzedawcę? Zasugerowałam mojemu mężowi, że w tym roku moge dostać praktyczny prezent na urodziny:lol2: Z góry dziękuję Pozdrawiam serdecznie i "biegnę" do MArjelki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.04.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 hej emiranda Dokładnie z sadzeniem nie ma problemu w poprzednim domu, a raczej ogrodzie też sami wszystko sadziliśmy Natomiast założenie trawnika to już wbrew pozorom nie taka łatwa sprawa przynajmniej dla mnie Narazie wczoraj spontanicznie przesadziliśmy już duż rajską jabłoń od moich rodziców, bardzo ja lubie ale nie wiem czy sie przyjmie U nich i tak musiała by być wycięta.... mam nadzije,ze się uda i przetrwa Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.04.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam serdecznie jak tylko głupia reklama forda przestanie zasłaniać mi twój nick wyślę namiary na priv Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.04.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 GUMISIOWA nie ma sprawy Czesc Madziulka No wiesz???? Ja ja bym mogła o Tobie zapomnieć ??? Myślałam ,że to Ty mnie porzuciłaś żyrandol kupowałam w sklepie w Lublinie, wiec w tej sprawie nie pomoge Buziaki :**** Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 cześć Karolinka - jak tam Juleczka ? Zdrowa? Jak Wam się mieszka ? Czy nadal odwiedzają Was wycieczki gości ?? Ps. No własnie - co ku#@$a zrobić z ta piep@#$#@ reklama , która przysłania nicki ???? Jak ją skasować - nie widze żadnego krzyżyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Karola no ok skoro chcesz To jest bardzo subiektywne i tak naprawdę nie wpływa na ocenę całości Mnie się tylko te kryształy w pufach nie podobają mówiłam że błahostka idę czytać co mnie ominęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.04.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Cześć Pinacoladka Z Julcia lepiej, przesypia ładnie noce, a przynajmniej dużo lepiej niż ostatnio, katar sie zmiejszył już sie nim nie krztusi, oczywiście dalej jedziemy na kropelkach ale jest lepiej Za to ostatnie piękne dni sprawiły,ze chyba zabardzo się "rozgolasiłam" no i jakoś mnie gardło zaczeło boleć i skóra jakoś.... no ale to pikuś i pewnie jutro będzie lepiej A ta pierdzielona rekalma u mnie sobie na szczęście poszła Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.04.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Hej Venusku No i bardzo dobrze,ze powiedziałaś!!! Ja je lubiuę Niestety kochana niewiele Cię omineło U mnie narazie nuuuuudy ............ Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.04.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Karolcia napisalam na prv ale masz pelna skrzynke chce tylko powiedziec ze buzki sie koncz wczoraj bylam w Warszawie w 4 sklepach i nie wiem czy jeszcze sa jakies nieuszkodzone dzbanki. Moze w Lub jeszcze sa ale nie masz na co czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.04.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Cześć Karola, Jak tam Juleczka, jak jej się mieszka w swoim nowym pokoju?Ogród już przypomina ogród:yes: Sama wiesz że na trawe długo nie trzeba czekać. Karola chyba nie pokazywałas nam jeszcze garderoby na dole, coś się ociągasz:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.04.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Karolinko - jak dobrze czytać że humor lepszy i co najważniejsze wróciła Ci chęć do działania - co widać po serii zdjęć i po nowych zakupach . Szalejesz jak przy budowie domu Zaraz sama kupisz wszystkie rośliny o co najważniejsze pozasadzasz tak jak sama chcesz - a tak pewnie byś miała jeszcze dodatkową robotę z przesadzaniem źle poumieszczanych roślin U mnie też kwestia ogrodu na tapecie - znowu się zgrywamy Lato się zbliża więc skończycie ogród raz dwa Buziaki zostawiam i dużo słońca życzę http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/047.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.04.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 karolina roboty jeszcze trochę wam zostało. Bo już przynajmniej połowa za( druga połowa dla mnie to trawa. rzecz najważniejsza w ogrodzie;) dobrze , że maluch zadowolony z piaskownicy:) ty spokojnie na tarasie możesz sobie kawkę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Alu dzięki za info w takim razie uderzam do sklepu Hej mariomili Julka swój pokój naprawde uwielbia! Duży miś rządzi Kochana garderoba na dole to nuuuda, zabudowana jest tylko jedna ściana... ale spoko jak ja ogarne to pstryjnę fotkę i wrzucę Pozdrawiam serdecznie! admete cześć!!! Kochana niby się zgrywamy ale twój ogród to inna bajka! Poprostu BAJKA! Będzie dopracowany, cudnie zaprojektowany ( widziałam dziś twoje rysunki ) no i taa przestrzeń i zieleń już teraz wokół.... miodzio!!! Ja strasznie ciesze sie z nadchodzącego lata! i teraz marzę tylko o trawie na reszte przyjdzi czas Pozdrawiam :*** Hej monika No trawnik to da mnie mega ważna sprawa, chciałabym miec gęsty i piękny .... no ale to takie marzenia, bo o naprawde ładny trawnik nie łatwo .... Piaskownicą Julka zachwycona, jak dojdzie huśatawka, zjeżdzalnia to będzie miała namiastke placu zabaw co na codzień będie ułatwieniem, a czasami wypady na place zabaw by pobawić sie z innymi dziecmi i tak będą obowiązkowe Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.04.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Karolciu nie wiem jak Julka, ale mój Młody chociaz miał naprawde duzo atrakcji w ogrodzie wolał zawsze na plac zabaw do dzieci chodzić, co najciekawsze nawet nie za bardzo lubił, żeby dzieci do niego przychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Alu masz racje, w końcu najciekawsze na placu zabaw są właśnie dzieci Ale taki plac zabaw przydomowy też zadje swoje zadanie, kiedy na chwilę, na szybko chchesz wyjść z dzieckiem albo znaleść mu zajęcie, a w naszym przypadku wyjście teraz na normalny plac zabaw to niby nie problem, ale jest to małą wyprawa, atak jak będę miała gości, będzie ciepło można siedziec w ogrodze a Julcci niebedzie sie nudzić Pozdxrawiam cieplutko chociaż w Lublinie dziś chłodno.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Karolcia przepraszam za ten post w dzienniku!!!!!!!!:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.04.2012 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Karola, męczę dalej o linki na schodach Ile mm ma ta wasza? bo widzę, że są dostępne różne grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Karola super że trawka już rośnie Daj znać jak wybierzesz te zjeżdżalnie - jakiej firmy itd.... bo też się będę rozglądać Ja byłam teraz u nas na targach i wzięłam sobie ulotkę TEJ FIRMY fajnie wyglądają te place zabaw Pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts