Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Saly, kocimeta, admete, emiranda, lucka, monia, pinacolada jeszcze raz wielkie :hug: za wsparcie :****

monia całą działka ma 1000 matrów minus dom, kostka, tars itd.

Biorąc pod uwagę co chcieli mi wsadzići jak wykonywali pracę, to stanowczo za duzo :sick:

Dominika no to NIECH ROŚNIE!!! :D

Rozumiem i współczuję, a żywopłot spełni swoje zadanie ;)

Drop_Inn witam serdecznie!!!

Baaardzo mi miło!!! Dziękuję :hug:

Zapraszam serdecznie :)

GUMISIOWA

Żaluzje są drewniane, szerokość listewek to 5 cm.

Mam 3 duze żaluzje każda ma ok 120cm szerokości i 350cm wysokości. Nie robiłąm podziału i steruje się nimi fantastycznie!! Bardzo lekko :yes:

Jedynie przy podnoszeniu do samej góry już troszeczke czuć ciężar ale bez przesady ;) Tymbardziej że tak wysoko podnosze je tylko do mycia ;)

Cena bardzo przystępne i konkurencyjna wśród ofert które zebrałam w Lublinie. Za całość ostatecznie zapłąciłam 3100zł.

Pozdrawiam serdecznie :hug:

Karolinko-DZIEKUJE SERDECZNIE!!!

Wróciłammmmm - pewnie Karolcia już o mnie zapomniała:):) Mam w końcu porządny dostęp do netu i nadrabiam zaleglośći.

Przede wszystkim chciałam złożyć spóźnione, ale BARDZO szczere życzenia urodzinowe, zaległych Wesołych Świąt już nie będę życzyć:p

Super, że parapetówa się udała...:wiggle:

Szkoda, że trafiłaś na takich pacanów ogrodowych!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Cieszę się, że malutka już czuje się lepiej:wiggle::wiggle:

Mam prośbę czy ten żyrandol nad stołem kupowaś na necie? jeśli tak to czy możesz polecić mi sprzedawcę? Zasugerowałam mojemu mężowi, że w tym roku moge dostać praktyczny prezent na urodziny:lol2: Z góry dziękuję

Pozdrawiam serdecznie i "biegnę" do MArjelki:rotfl:

hej emiranda :)

Dokładnie z sadzeniem nie ma problemu w poprzednim domu, a raczej ogrodzie ;) też sami wszystko sadziliśmy ;)

Natomiast założenie trawnika to już wbrew pozorom nie taka łatwa sprawa :no: przynajmniej dla mnie ;)

Narazie wczoraj spontanicznie przesadziliśmy już duż rajską jabłoń od moich rodziców, bardzo ja lubie ale nie wiem czy sie przyjmie :sick:

U nich i tak musiała by być wycięta.... mam nadzije,ze się uda i przetrwa ;)

Pozdrawiam serdecznie :)

GUMISIOWA nie ma sprawy ;)

:hug:

Czesc Madziulka :)

No wiesz???? Ja ja bym mogła o Tobie zapomnieć ???

Myślałam ,że to Ty mnie porzuciłaś ;) :D

żyrandol kupowałam w sklepie w Lublinie, wiec w tej sprawie nie pomoge :(

Buziaki :****

Kochana

cześć Karolinka - jak tam Juleczka ? Zdrowa? Jak Wam się mieszka ? Czy nadal odwiedzają Was wycieczki gości ??

Ps.

No własnie - co ku#@$a zrobić z ta piep@#$#@ reklama , która przysłania nicki :mad: ???? Jak ją skasować - nie widze żadnego krzyżyka :sick:

Cześć Pinacoladka :hug:

Z Julcia lepiej, przesypia ładnie noce, a przynajmniej dużo lepiej niż ostatnio, katar sie zmiejszył już sie nim nie krztusi, oczywiście dalej jedziemy na kropelkach ale jest lepiej :yes:

Za to ostatnie piękne dni sprawiły,ze chyba zabardzo się "rozgolasiłam" no i jakoś mnie gardło zaczeło boleć i skóra jakoś.... :sick: no ale to pikuś i pewnie jutro będzie lepiej ;)

A ta pierdzielona rekalma u mnie sobie na szczęście poszła :yes: :D

Buziaki wielkie :hug:

Karolinko - jak dobrze czytać że humor lepszy i co najważniejsze wróciła Ci chęć do działania - co widać po serii zdjęć i po nowych zakupach :).

Szalejesz jak przy budowie domu :wiggle:

Zaraz sama kupisz wszystkie rośliny o co najważniejsze pozasadzasz tak jak sama chcesz - a tak pewnie byś miała jeszcze dodatkową robotę z przesadzaniem źle poumieszczanych roślin ;)

U mnie też kwestia ogrodu na tapecie - znowu się zgrywamy :)

Lato się zbliża więc skończycie ogród raz dwa :yes:

Buziaki zostawiam i dużo słońca życzę http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/047.gif

Alu dzięki za info :hug: w takim razie uderzam do sklepu ;)

Hej mariomili :)

Julka swój pokój naprawde uwielbia! Duży miś rządzi ;)

Kochana garderoba na dole to nuuuda, zabudowana jest tylko jedna ściana... ale spoko jak ja ogarne to pstryjnę fotkę i wrzucę ;)

Pozdrawiam serdecznie!

admete cześć!!! :)

Kochana niby się zgrywamy ale twój ogród to inna bajka! Poprostu BAJKA! Będzie dopracowany, cudnie zaprojektowany ( widziałam dziś twoje rysunki ;) )

no i taa przestrzeń i zieleń już teraz wokół.... miodzio!!!

Ja strasznie ciesze sie z nadchodzącego lata! i teraz marzę tylko o trawie na reszte przyjdzi czas ;)

Pozdrawiam :***

Hej monika :hug:

No trawnik to da mnie mega ważna sprawa, chciałabym miec gęsty i piękny :D :lol2: .... no ale to takie marzenia, bo o naprawde ładny trawnik nie łatwo ....

Piaskownicą Julka zachwycona, jak dojdzie huśatawka, zjeżdzalnia to będzie miała namiastke placu zabaw ;) co na codzień będie ułatwieniem, a czasami wypady na place zabaw by pobawić sie z innymi dziecmi i tak będą obowiązkowe ;)

Pozdrawiam!!!

Alu masz racje, w końcu najciekawsze na placu zabaw są właśnie dzieci ;) :yes:

Ale taki plac zabaw przydomowy też zadje swoje zadanie, kiedy na chwilę, na szybko chchesz wyjść z dzieckiem albo znaleść mu zajęcie, a w naszym przypadku wyjście teraz na normalny plac zabaw to niby nie problem, ale jest to małą wyprawa, atak jak będę miała gości, będzie ciepło można siedziec w ogrodze a Julcci niebedzie sie nudzić ;)

Pozdxrawiam cieplutko chociaż w Lublinie dziś chłodno..........

Karola super że trawka już rośnie :wiggle:

Daj znać jak wybierzesz te zjeżdżalnie - jakiej firmy itd.... bo też się będę rozglądać :)

Ja byłam teraz u nas na targach i wzięłam sobie ulotkę TEJ FIRMY fajnie wyglądają te place zabaw :yes:

Pozdrawiam :)

Edytowane przez admete