Karolina i Artur P 26.04.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Madziu odpowiedziałam Ci z rozpędu w dzienniku Basiu nie wiem ile maja grubości moje linki, na oko ciężko mi powiedzieć, kiedyś facet od balustrady powiedział,ze zrobi z takiej o przekroju 5 mm ale moja wydaje się cieńsza... jakieś 3-4 ale może sie myle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.04.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Karola, po obejrzeniu zdjęć :jawdrop::jawdrop::jawdrop:cudowny dom, wszystko przemyślane, spójne, rewelacja Jaką dużą masz wyspę w kuchni? po ile cm blatu jest wokół płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja byłam teraz u nas na targach i wzięłam sobie ulotkę TEJ FIRMY fajnie wyglądają te place zabaw Ja tez chce taki domek, w takim to i na własnej działce dziecko chetnie będzie się bawiło Karolcia pozdrawiam słooooooooooooooooooooooonecznie Trzymam kciuki, zeby trawka jak najszybciej urosła, robi się ladnie wokół Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Karola jak poczytałam o przebojach ogrodowych to włos mi się jeży, ty wiesz? ja miałam od Ciebie brać namiar na tą firmę:eek:zanim jeszcze ci zaczęła robić. W ostatniej jednak chwili zadzwoniłam do jakiejś firmy z ulotki którą znalazłam w skrzynce, teraz się zastanawiam co mnie czeka Jakieś młode małżeństwo, wydawali się ok. no zobaczymy Tak czy siak twój ogród już mi się podoba, fajne te trzy kółka na rabacie z przodu( wiem mają jakąś fachową nazwę) Gdzieś nam Lady zaginęła, a trzeba by było się jakoś spotkać wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 O własnie zobaczyłam świeże foto:D Jejku! jak czyściutko i schludnie:eek:, sam pomysł rozplanowania roślin i rabat -super Jak z czasem wszystko podrośnie i dosadzisz pewnie jeszcze to będzie piękny ogród Jeśli chodzi o plac zabaw to u mnie będzie ekologiczny plac zabaw Avis( sporo ich w przedszkolach i na osiedlach) mam znajomego który w tym siedzi, zresztą mój stolarz od schodów:rotfl:, ma mi załatwić po dobrej znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dobra trzecie podejście robie zaraz Karola mnie pogoni:lol2: ale jak mnie tyle nie było to teraz chce wszystko naraz .Karolciu masz sprawdzoną panią do sprzątania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 hej admete Ja wybrałam tanią a zarazem satysfakcjonującą mnie opcję z OBI Jutro kupujemy, wieczorem będzie złożony , to pyknę foto A te które mi podesłałaś suuuper!!! karola ale miło Cię widzieć!!! Moja wyspa ma 155x100cm, jutro obmierzę dokładnie ile cm z każdej strony Buziaki dla maluszków :*** Alu cześć Dzięki kochana Ja czekam na tą trawkę jak na zbawienie, bo narazie to pustynia............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Karolcia w odpowiedzi na Twój post w dzienniku to powiem, że szzęściara jesteś. Ja niestety nie czuje się szczęsliwa w moim nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Podejście czwarte:lol2: Bo ja tu o sprzątaczce, a ty tu takie piękne wywody w tym czasie w dzienniku:lol: Pięknie Karola napisałaś o tym swoim miejscu na ziemi, należała wam się tak nagroda, ten dom. To wszystko co piszesz to mogłabym skopiować i u siebie w wątku wkleić ehhh, szczęściary jezdeśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To ja Wam zazdroszczę tej szczęśiwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Cześć Martuska!!!! Gdzieś Ty była, jak Cie nie było ?!?!? Dziei za dobre słowo Narazie mam pustynie wokół.... Wiadomo jak powstanie trawniczek, dojdzie żwir, drzewka wypuszczą listki i dojdzie jeszcze troche nasadzeń to sie bardziej ten mój "ogród" udomowi No niestety moja firma ogrodowa to porażka Na szczęście jakoś z tego wybrneliśmy .......... Tzrymam kciuki za Twoja realizację Ja mam panią Lucynkę,( mówiłam Ci kiedyś o niej ) sprząta u mnie 2 razy w miesiącu, dokładnie co drugi piątek. Chyba ,zę jest potrzeba to wpada czasami dodoatkowo;) Wiem,ze ma dużo zajęć ale moge podpytać, od tygodnia sprząta u mojej znajomej i u nowych właścicieli Benia Dam znać co i jak Co do spotkania jestem na TAK Zapraszam do mnie oczywiście ale ja dam rade dopiero po powrocie z Hiszpani czyli pod koniec maja... moze początek czerwca Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Czerwiec to dobry termin, maj zleci na długiej majówce potem trzeba trochę wrócić do rzeczywistości, a w czerwcu ustalimy spotkanko. Ogród twój zarys ma fajny jak wszystko podrośnie będzie bajkowo, altankę też planujesz przy tym miejscu grilowym? Pytam o panią sprzątającą, choć tez taką posiadam, ale jej niestety pasują jedynie soboty,a ja wolę na tygodniu, jak wszyscy z rana wychodzimy, bo w soboty do do 12 w pidżamach się szlajamy:D Jest to młoda osoba pracująca zawodowo po dwóch fakultetach, nadal studiująca:eek: ale jak posprząta to błysk wali po oczach, szkoda mi jej bardzo bo schodzi jej się u mnie ponad 10 godzin i wychodzi ode mnie prawie na czterech:eek: a ja głupia mam wrzuty sumienia że wykończę dziewuszynę. Twoja też taka szczegółowa, dokładna? Ile godzin sprząta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.04.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Karolinko super wpis, o twoim fajnym domu:) pieknie masz:) trawa moment ci wyrośnie, bo jest ciepło. Podlewaj ją a i u mnie ptaki śpiewają od 4 rano:) i budzą mi syna:stirthepot: Ala wariacie musisz polubić swój dom nie masz wyjścia jak chcesz być w połowie tak szczęśliwa jak Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Marta u mnie Pani Lucynka jest ok 8 godzin. Średnio od 8 do 16 właśnie w piatek u nas w weekend by odpoadało, bo kiedy jesteśmy razem w domu nie chce nikogo jakby nie było obcego w domu przez cały dzień Ona jeżeli ma wolny dzień to wtorek lub czwartek z tego co mi się przypomina,a le nie wiem czy nadal tak jest, chcesz??? to zapytam Jest to kobietka czterdzieści pare lat, filiogranowa, sprytna, wszędzie wskoczy dojdzie, nie ma z niczym problemu Raczej dokładna W każdym razie jestem z niej o niebo bardziej zadowolona niż z Raisy która pracowała u nas w poprzednim domu, poza nimi nikogo nie miałam wiec więcej porównań nie mam A w czerwcu w takim razie spotkanko na bank bo w lipcu znowu mnie nie bedzie 2 tyg.... Pod koniec maja ustalimy terminik i moze uda się namówić Lady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 monika Wiesz jak jest czasami nawet przyroda przeszkadza Buuuuziaki wielkie i miłej nocki!!! :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Karolciu to zapytaj przy okazji jak stoi Lucynka z terminami , z góry dziękuję Wtedy może bym sobie je jakoś na zmiany ustawiła:rolleyes: ja czasowo nie wyrabiam, zaraz zacznie się ogród i chwasty i dopiero będzie młyn Do Sylwi zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Oki zapytam Wyjątkowo będzie u mnie ten poniedziałek więc dam Ci znać Dzwoń do Sylwi i bukuj ją na czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To ja sie tez pisze na to spotkanie, jesli wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Oki zapytam Wyjątkowo będzie u mnie ten poniedziałek więc dam Ci znać Dzwoń do Sylwi i bukuj ją na czerwiec Czyli w sobotę imprezka?i trzeba będzie posprzątać? to i Lucynka na poniedziałek zarezerwowana:rotfl: Sylwię zaatakuję po majówce coby już szykowała kieckę na czerwiec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Basiu nie wiem ile maja grubości moje linki, na oko ciężko mi powiedzieć, kiedyś facet od balustrady powiedział,ze zrobi z takiej o przekroju 5 mm ale moja wydaje się cieńsza... jakieś 3-4 ale może sie myle... Dziękuję! Mniej więcej taką informację potrzebowałam, żeby złapać rząd wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts