Karolina i Artur P 26.04.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ala no pewnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jezeli jest ktoś jeszcze chętny, to zapraszam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziękuję! Mniej więcej taką informację potrzebowałam, żeby złapać rząd wielkości No to dobrze Bo ja nawet nie wiem jaki przeroje są dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.04.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Hej Karoluś Pięęęęęknie napisałaś o Domku Tak się zrobiło romantycznie i sielankowo CUUUUUUUDOWNIE PS Ja na kawusie tyż bym się chętnie wprosiła:yes: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Emiranda Kochana a co to za smutne wyznanie???? Czemuś nie jest szczęśliwa???? na fotce wyglądałaś na zadowoloną z życia ((( Pisz tu szybko co jest ??? Całuchy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.04.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Karolinko pieknie zagospodarowywujesz teren wokol domku .Slicznie tez napisalas o swoim domku i mimo ze nie mam do centrum 10 min i lokalizacje duzo gorsza to mam nadzieje ze rowniez bede szczesliwa w nowym miejscu Swoja droga macie tam sporo pustych terenow-az dziw ze dzialki nie zostaly wysprzedane skoro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Saluś szczerze mówiąc nie brałam pod uwagę tego,że mogłoby Cię nie być!!!!!!!!!!!!! Wiesz,ze jesteście od dawna już zaproszeni!!! Nocleg zapewniam Tak umówimy termin żeby wszytkim pasował Grunt żeby to było w czerwcu Może ktoś jeszcze da sie namówić ??!?!?!?! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 kakusu na bank będzie Ci dobrze, bo to będzie TEN Twoj dom Wiesz całe osiedle jest dość szczelnie zabudowane, te tereny kołomnie to jedyne puste Z jednej strony, właśnie północnej na którą wychodzą okna sypialni, osiedle otoczone jest takim .... hmmm wąwozem i tam w oddali są właśnie jeszcze wolne dziłki ale one np: w 20-30% mają płaski teren a reszta to meeeega spadek w dóóóółłłłł....... Mój sąsiad ( własciciel tej działki niezabudowanej koło mnie) jest tak naprawde właścicielem, 4 działek ciągną sie jeszcze do tyłu za nasz dom... Jest to Rolnik, ziemia z dziada, pradziada, mial mnóstwo ofert kupna, ale zaciął się i nie zamierza sprzedawać, tkwi w swoim postanowieniu Reszta działek po drugiej stronie uliczki naprzeciwko nas wykupiona .... tam gdzie jeszcze puste tereny mają je deweloperzy.... budują domy na sprzedaż, czasami odsprzedaja działki ale za prawie pół miliona za działkę 0d 10 do 15 arów To minus tychdziałek i tego osiedla Ja sie w sumie ciesze ze sąsiad (narazie przynajmniej) nie sprzedaje, bo mam troche takiej przestrzeni wokół ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Karolina, super optymistycznie powiało od Twojego wpisu!!! Świetnie że udało Wam się zbudować dom który lubicie My na razie też z naszego jesteśmy wciąż zadowoleni, projektowanie jego było przyjemnością, dotychczasowe ekipy też były ok (no...może poza tą od okien), ale wiem że jeszcze dużo przed nami i pewnie nie raz będziemy się denerwować..Choć wciąż nam się wydaje że ten domek jest taki NASZ.... Mam do Ciebie pytanie - jakiej dokładnie wielkości są Wasze żaluzje - są z jednego kawałka czy z kilku? Napisałabyś mi (na priv) ile Was kosztowały i ewentualnie podała namiary na tą firmę? My w górnej części dużego okna też planujemy żaluzje drewniane, ale muszą być z silniczkiem i wycena którą dostaliśmy nas trochę dobiła (ponad 8tys. - z silnikiem i sterownikami)...Będę wdzięczna za info o Waszych pozdrawiam serdecznie!! P.S. Ogród zaczyna wyglądać super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Karolcia PIĘKNY wpis w dzienniku!!!!!! Dziękuje za te słowa, bo chyba tego potrzebowałam:hug: Jestem w PL już dwa miesiące, żyje na pudłach między dwoma domami rodziców i teściów. Nie wiem gdzie co mam, bo jeszcze jest graciarnia rzeczy i ubrań już w naszym domku, w starej części która prawie jest gotowa do wprowadzki ale jeszcze czekamy na wykończenie dobudówki. Mąż jest daleko, a ja sama z dzieckiem, musze podejmować wszystkie decyzje i kupować robotnikom piwo:D Dobrze, że mam tatę i teścia, którzy bardzo pomagają, ale wciąż czasami mam dość i chcę do SWOJEGO domku, swojej kuchni i swojego łóżka (którego jeszcze nie mam:() Przyznam, że jak mam chwile zwątpienia -wchodzę na forum i oglądam Wasze pięknie wykończone domki i myślę sobie, że już niedługo... Widzisz, co narobiłaś swoim wpisem- rozkleiłam się i zaśmiecam wątek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Chyba wszystkim się jakoś tak "miętko" zrobiło po lekturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Karolcia prv odebrałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.04.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Cześć ja swoim chłopakom kupiłam plac zabaw tej firmy http://www.miedzinski.pl/ Można amodyfikować według uznania i zawsze coś dokupić w razie potrzeby :yes: My mamy ten model http://www.miedzinski.pl/oferta/place-zabaw.html ze ścianą wspinaczkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.04.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ps ja na kawusie tyż bym się chętnie wprosiła:yes: Buziaki i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 i ja To zapraszam tez do mnie do Milanówka na zlot forumowiczek, 18 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.04.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 To zapraszam tez do mnie do Milanówka na zlot forumowiczek, 18 maja Emirando Kochana dziękuje bardzo za zaproszenie:hug:, już gdzieś wcześniej czytałam że organizujesz zlot forumowiczek ale mi ta data kompletnie nie pasuje:( A tak bardzo chciałabym poznać Was szalone Kobitki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.04.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam, ponownie wpadam na chwileczkę,zapytać jakiej firmy masz swoje białe drzwi?Karolinko pisałaś ,że dom pomalujesz ciepłym białym kolorem ,jaki to kolor, jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Basiu u mnie w dzienniku wklejone jest zdjecie wiaderka na którym podana i jest firma i kolor elewacji mariomili zapraszam serdecznie!!!! Spotkanko zrobimy prawdopodobnie koło połowy czerwca, dokładnej daty jeszcze nie ma, ale pod koniec maja cos ustalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Cześć Karolku Fajne te place zabaw , zdecydowanie wypasipone , mój znacznie prostrzy i skromniejszy Włąśnie złożyli go , brakuje jeszcze zjeżdżalni, będzie po weekendzie majowym bo chwilowo niedostępna Pozdrawiam i oczywiscie zapraszam do siebie w czerwcu!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.04.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Basiu u mnie w dzienniku wklejone jest zdjecie wiaderka na którym podana i jest firma i kolor elewacji mariomili zapraszam serdecznie!!!! Spotkanko zrobimy prawdopodobnie koło połowy czerwca, dokładnej daty jeszcze nie ma, ale pod koniec maja cos ustalimy Mi bardziej pasuje pierwsza połowa czerwca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts