BadBoy17 27.07.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) racja, białe światło dużo lepsze do pracy ale białe nie da Ci "domowej" atmosfery im cieplejsza barwa tym lepiej, ale też wiadomo, nie można walnąć takiej lampy jak do hodowli kur łap iMODEROWANO mam nadzieję, że pomogłem Edytowane 31 Lipca 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk76 31.07.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) Czy ja wiem? Białe światło z odpowiednimi dodatkami też da efekt przytulnego wnętrza. Tym bardziej, że białe światło, wcale nie musi być intensywne i rażące, dzieki temu wnętrze będzie jeszcze bardziej przytulne i miłe. Taki efekt łatwo uzyskać stosując taśmy LED, na przykład takie: MODEROWANO Edytowane 31 Lipca 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts