pyton79 24.01.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wie ktoś czy aby na pewno trzyma parametry te 031? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek1102 24.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jak dla mnie to ten neother nawet jesli nie trzyma parametrow to i tak jest bardziej atrakcyjny niz termoorganika o ktorej czytalem i tez tak naprawde za cudowna nie jest a 30-40zl trzeba dac wiecej. ile to slyszalem ze boki nie rowne ,ze odksztalca sie wiec po co tyle kasy wywalac, no ale to moje zanie i podejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 25.01.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Płaciłem chyba około 117złm3 NEOFASADA PREMIUM (cena z dostawą). Ale widzę że już styro poszło do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek1102 12.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Styropian zamowiony (0,031 i podloga standard) i teraz czekam na dostwe a ze mieli awarie w fabryce w Myszkowie to dostawa sie opoznia zamawialem 30 stycznia , Jak przyjedzie to napisze jakie wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 17.02.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Styropian zamowiony (0,031 i podloga standard) i teraz czekam na dostwe a ze mieli awarie w fabryce w Myszkowie to dostawa sie opoznia zamawialem 30 stycznia , Jak przyjedzie to napisze jakie wrazenia Możesz zdradzić gdzie kupowałeś i po ile, również chcemy kupić ten styropian więc opinie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek1102 17.02.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 zamawialem z allegro a sprzedawca nazywa sie bednarek1919 za 031 placilem 172 a za podloge 149zl/m3ale nadal nie bylo dostawy poniewaz mieli jakas awarie w fabryce i stad te opoznienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 18.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 WitamDzisiaj zamówiony styropian neotherm 0,33 - cena 165 zloty za m3, 031 był w cenie 175 złoty za m3.A mam do Was pytanie, przy zamawianiu styropianu otrzymałem informację że tego grafitowego nie przykleja się na zwykły klej.Że taki styro potrzebuje mocniejszej chemii.Powiedzcie drodzy Forumowicze na jaki klej Wy przyklejaliście styropian grafitowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 18.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Zamówiłem neotherm 031 4 tygodnie temu. Styropian dotarł 2 tygodnie temu. Należy zwrócić uwagę na oznaczenia na opakowaniach. Zamówiłem przeszło 130 paczek z czego jedna była 033 (udało mi się to wychwycić) i do tego 5 paczek miałem bez etykiety, teoretycznie mogą to być także 033. Niestety nie dostałem rekompensaty za te nieoznaczone paczki. Towar sprawdziłem kilka godzin po rozładunku.Płaciłem 172 od m3 z dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edgar184 26.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam.Ktoś się wypowie jak z jakością styropianu Neographite ??Dokładnie czy jest w miarę prosty jak się go rozpakuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 26.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam. Ktoś się wypowie jak z jakością styropianu Neographite ?? Dokładnie czy jest w miarę prosty jak się go rozpakuje?? Jak za tydzień otrzymam swój to mogę wtedy coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.02.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja już pisałam, że styro był ok. Na tyle prosty, że ekipa nie narzekała. Ja mu pomiarów nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek1102 27.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 moj tez juz przyjechal ,na poczatku nastapila mala pomylka(dostalem 033 zamiast 031 i 12cm gruby zamiast 15cm)ale szybko wszystko sie wyjasnilo ,bo kierowca pomylil sie i dal kogos innego. po 2 godz wrocil i wymienil na moj:) 031 jest moim zdaniem prosty ,nie dostrzeglem by byl krzywy(jedna paczka tylko zostala zle ucieta bo krawędź jest krzywa ok 5mm, ale to sobie gdzies dotne)troche krusza sie krawedzie moim zdaniem,przy dostawie byl silny wiatr i jak sie ustawilo 4 w gore to gdy wiatr je przewrocil to w niektorych paczkach krawedz sie lekko wykruszyla(w porownaniu do 031 polstyr jest gorszy)ale to w niczym nie bedzie przeszkadzalo mysle bo jak na scianie doloze jeden do drugiego i zaciagne siatke z klejem to nic nie powinno sie dziac. Narozniki i tak beda aluminiowe a czolowo jak sie go naciska to nic sie nie dzieje z nim i jest nawet dosyc twardy. kupilem tez podloge standard i tu z kantami nie ma problemow ,nic sie nie kruszy i chodze po nim i nic sie nie dzieje ja jestem zadowolony z zakpu bo za tepieniadze nie dostalbym nic lepszego a do polstyr 031 musialbym dolozyc prawie 20zl co moim zdaniem nie jest warte mam nadzieje ze przydadza sie wam moja opiniapozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edgar184 27.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Styropian zamówiony.To i ja się podzielę opinią, jak przyjedzie w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniek15 28.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Edgar Czy jesteś może z okolic Krakowa?Jeśli tak to gdzie zakupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniek15 29.02.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Również zakupiłem ten stryro.Dostawa w przyszłym tygodniu więc jak już towar dostanę to napiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrmeX 29.02.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Edgar Czy jesteś może z okolic Krakowa? Jeśli tak to gdzie zakupiłeś ? Witam, ja też myślę o tym styropianie. Prawdopodobnie kupię w firmie na południu Krakowa. Na allegro znajdziesz tę firmę. Mam nadzieję, że nie będę żałował zakupu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edgar184 01.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Edgar Czy jesteś może z okolic Krakowa? Jeśli tak to gdzie zakupiłeś ? Żeby nie było że reklamuję firmę to wysłałem na priva adres, ale tak jak poprzednik napisał to firma z południa Krakowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 01.03.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja też poproszę na priva (domyslam się kto to . No i czekam na jakieś opinie o tym neothermie - bo też przymierzam się do zakupów; jednak w porównaniu z Austrothermem to 40 zł różnicy na 1 m3 robi wrażenie (z 2 strony to jakiś 1300 zł na całej elewacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 02.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Żeby nie było że reklamuję firmę to wysłałem na priva adres, ale tak jak poprzednik napisał to firma z południa Krakowa . Też poproszę, również przymierzam się do zakupu styropianu Neotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 02.03.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Widzę że wszyscy piszą o styropianie fasadowym a czy ktoś używał grafitowego 0,31 dach podłoga jeśli tak poproszę o opinię i gdzie kupowaliście i w jakiej cenienajtaniej znalazłem za 192zł m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts