Redakcja 11.07.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Mamy sygnały o niechcianej subskrypcji, która powoduje przesyłanie wiadomości na pocztę e-mail użytkowników forum. Prosimy o sprawdzenie i w razie potrzeby wyłączenie subskrypcji w temacie. Wystarczy w pasku administracyjnym tematu wybrać rezygnację ze subskrypcji. W razie potrzeby prosimy zgłaszać problem Redakcji. Przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.04.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 chyba tydzień temu zgłaszałem o tym, że nie dostaję powiadomień o odpowiedziach w subskrybowanych tematach, i co? i nic, komu trzeba postawić flaszkę, żebym dostawał powiadomienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.04.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Mam to samo, subskrybuje jakieś 20 tematów i zero powiadomień. Trochę to wkurzające. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 12.04.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Mam analogiczny problem. Od jakiegoś czasu nie dostałem żadnego powiadomienia o nowych postach w subskrybowanych tematach. Proszę o sprawdzenie co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.04.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziękujemy za zgłoszenia. Prosimy o sprawdzenie, czy na pewno powiadamianie jest włączone - w jakim trybie, czy natychmiast? Prosimy o dalsze sygnały w sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.04.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 u mnie tak samo, wszystko ustawione na natychmiast. Nowe tematy ktore zaczalem subskrybowac dzis takze nie dzialaja, tzn nie mam powiadomien nie mam takze powiadomien o przychodzacych prywatnych wiadomosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziękujemy za zgłoszenia. Prosimy o sprawdzenie, czy na pewno powiadamianie jest włączone - w jakim trybie, czy natychmiast? Prosimy o dalsze sygnały w sprawie. wszystko dobrze ustawione a powiadomienia nie przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 mi też zaczęły przychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 08.07.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 W takim razie i ja proszę o sprawdzenie czemu wcale nie dostaję powiadomień na e-mail... jakichkolwiek... A próbowałam już wszystkiego... i mam ustawieniach zaznaczone na automatyczne ... Da się coś zadziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.07.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 u mnie natomiast dostaje kilka tych samych powiadomien, ale niestety taka juz uroda forum, widocznie tak musi byc. I tak sie poprawilo bo teraz otrzymuje czasami 2-3 akiedys dostalem nawet 8 powiadomien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 08.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Qurdę, tylko że ja nie dostałam jeszcze ani jednego odkąd jestem na forum... Najpierw myślałam, że mam coś źle w ustawieniach profilowych. Ale jakby zacytować pewien kabaret: ale nieeeeeeeeee... Mam nadzieję, że w najblizszym czasie się wyjaśni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 10.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dalej nic..... chyba z dwojga złego wolałabym otrzymywać po kilka powiadomień niż wcale.. Przypominam swój przypadek Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 06.08.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 W takim razie i ja proszę o sprawdzenie czemu wcale nie dostaję powiadomień na e-mail... jakichkolwiek... A próbowałam już wszystkiego... i mam ustawieniach zaznaczone na automatyczne ... Da się coś zadziałać? Qurdę, tylko że ja nie dostałam jeszcze ani jednego odkąd jestem na forum... Najpierw myślałam, że mam coś źle w ustawieniach profilowych. Ale jakby zacytować pewien kabaret: ale nieeeeeeeeee... Mam nadzieję, że w najblizszym czasie się wyjaśni... Dalej nic..... chyba z dwojga złego wolałabym otrzymywać po kilka powiadomień niż wcale.. Przypominam swój przypadek Redakcji Czy mogłabym wreszcie prosić o jakąś reakcję?.... Bo minął już miesiąc... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
attex 30.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam Ja też od wczoraj nie otrzymuję powiadomień Wszystko ustawione ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 09.03.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ja na początku ładnie dostawałem jak miałem subskrybcję 3 tematów. Od trzech tygodni ani jednego powiadomienia nie dostałem Zróbcie coś... kochana Redakcjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts